mysterios Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Φίλε μου μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Σου λέω τι έγινε σ'εμένα. Η αλήθεια είναι οτι μου έκανε εντύπωση καθώς άκουσα οτι πολλοί είχαν προβλήματα. Τι να σου πω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnisg2006 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Οκ,θα κανω μια ερευνα αγορας αυριο να δω τι γινεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Thanks ! alcateluser ;) Αυτο σημαινει οτι και επισημα ,τα nokia stores,και η alpha copy γενικοτερα, θα πρεπει (-ειναι) επισημα ενημερωμενα για τα παραπανω προβληματα (σοβαρα ή μη ) και τις λυσεις τους .... Θα ειναι αδικαιολογητο λοιπον να μην γνωριζουν ... Δηλαδή η σχισμή φτιάχνετε τώρα πλέον? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Παιδιά, για ζελατίνες που αφορούν προστασία οθόνης απο ελληνικά e-shop που μπορούμε να βρούμε έστω να ταιριάζει στο 5800 γιατί δεν θέλω να γρατζουνιστεί.. http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Παιδιά, για ζελατίνες που αφορούν προστασία οθόνης απο ελληνικά e-shop που μπορούμε να βρούμε έστω να ταιριάζει στο 5800 γιατί δεν θέλω να γρατζουνιστεί.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2716223#post2716223 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Να κάνω μια ερώτηση επειδή είμαι καινούρια... Πως μπορώ να διαβάσω έγγραφα του Word ή του Excel στο 5800? Πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα ή είναι από μόνο του εγκατεστημένο στο κινητό; Ευχαριστώ για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Δυστυχώς χρειάζεσαι πρόγραμμα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλησπερα, σημερα αντιμετωπισα το εξης: καλεσα σε αυτοματο τηλεφωνικο κεντρο το οποιο μου ζητησε να κανω επιλογη δλδ να πληκτρολογησω 1-2-3 κλπ αναλογα με την επιλογη . Με ποιο τροπο το κανουμε αυτο εφοσον δεν εχουμε πληκτρολογιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλησπερα, σημερα αντιμετωπισα το εξης: καλεσα σε αυτοματο τηλεφωνικο κεντρο το οποιο μου ζητησε να κανω επιλογη δλδ να πληκτρολογησω 1-2-3 κλπ αναλογα με την επιλογη . Με ποιο τροπο το κανουμε αυτο εφοσον δεν εχουμε πληκτρολογιο; Κατά την διάρκεια της κλήσης πατάμε το κάτω δεξιά κουμπί με τίτλο "Εφ.κλήσ.". Σπύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Κατά την διάρκεια της κλήσης πατάμε το κάτω δεξιά κουμπί με τίτλο "Εφ.κλήσ.". Σπύρος Ευχαριστω, να σαι καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Δηλαδή η σχισμή φτιάχνετε τώρα πλέον? Ετσι φαινεται ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Σημερα για 1η φορα σε συσκευη(5800) και καρτα sandisk (16Gb ) χαθηκαν τα δεδομενα μου απο την καρτα , περιπου 10Gb :( Αντε παλι να τα περναω απο την αρχη ..:cry: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Σημερα για 1η φορα σε συσκευη(5800) και καρτα sandisk (16Gb ) χαθηκαν τα δεδομενα μου απο την καρτα , περιπου 10Gb :( Αντε παλι να τα περναω απο την αρχη ..:cry: Ελπιζω να μην αρχισουν αυτα που ειχαμε παθει στο 6680 :confused: Το κολπακι που μας ειχες μαθει παλιοτερα το δοκιμασες? :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=868685#post868685 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Ενω λειτουργουσε το πληκτρο της καμερας κανονικα σημερα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει. Εχει κανεις καποια ιδεα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Ενω λειτουργουσε το πληκτρο της καμερας κανονικα σημερα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει. Εχει κανεις καποια ιδεα; Κλεiσε το κινητo ξανανοιξε το και μολις σου βγαλει το μηνυμα welcome to vodafone πατα το ok. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Υπάρχει γρήγορος και εύκολος τρόπος για εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών στο πληκτρολόγιο; Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Κλεiσε το κινητo ξανανοιξε το και μολις σου βγαλει το μηνυμα welcome to vodafone πατα το ok. ολα οκ ευχαριστω gianpithio. να σε ρωτησω και κατι αλλο. θελω να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες αλλα οταν παω να τις αφαιρεσω μου λεει οτι η αφαιρεση απετυχε ή κατεστραμενο αρχειο. τι μπορουμε να κανουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Παιδια εχω ενα σοβαρω προβλημα και σας παρακαλω να μου δωσετε τα φωτα σας!!Οποτε προσπαθω να στειλω ενα μηνυμα μενει στα εξερχομενα,δειχνει οτι αποστελεται,αλλα τελικα δεν αποστελεται ποτε...Τι να κανω??Τα χω παιξει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Παιδια εχω ενα σοβαρω προβλημα και σας παρακαλω να μου δωσετε τα φωτα σας!!Οποτε προσπαθω να στειλω ενα μηνυμα μενει στα εξερχομενα,δειχνει οτι αποστελεται,αλλα τελικα δεν αποστελεται ποτε...Τι να κανω??Τα χω παιξει... Είσαι σίγουρος πως ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων είναι ο σωστός; Υπάρχει γρήγορος και εύκολος τρόπος για εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών στο πληκτρολόγιο; Όταν είναι εμφανές οποιοσδήποτε τύπος πληκτρολογίου, πατάς το πλήκτρο με τις 3 παράλληλες γραμμές και πατάς Γλώσσα γραφής. Πιο άμεσος δεν γίνεται. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Όταν είναι εμφανές οποιοσδήποτε τύπος πληκτρολογίου, πατάς το πλήκτρο με τις 3 παράλληλες γραμμές και πατάς Γλώσσα γραφής. Πιο άμεσος δεν γίνεται. Σε ευχαριστώ, τον δύσκολο τρόπο τον γνώριζα... :D Απλά σκέφτηκα ότι ίσως θα είχαν και κάποιον πιο γρήγορο! Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Ελπιζω να μην αρχισουν αυτα που ειχαμε παθει στο 6680 :confused: Το κολπακι που μας ειχες μαθει παλιοτερα το δοκιμασες? :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=868685#post868685 Thanks το δοκιμασα ,μονο που η καρτα δεν διαβαζονταν με κανενα card reader.Ενω πηγαινε να την διαβασει ,κολλαγε οπου στο τελος εξαφανιστηκαν ολα απο την καρτα ...:( [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Θελω να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες αλλα οταν παω να τις αφαιρεσω μου λεει οτι η αφαιρεση απετυχε ή κατεστραμενο αρχειο. τι μπορουμε να κανουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλησπερα.Ημουν στο εξωτερικο για 2 ημερες και δεν καταφερα να δω ιστοσελιδες μεσω wifi.Δοκιμασα σε περιπου 10 ανοικτα δικτυα και ενω συνδεομουνα με αυτα οταν προσπαθουσα να ανοιξω μια ιστοσελιδα μου εβγαζε το μηνυμα (ιστος καμια αποκριση πυλης).Να σημειωσω οτι στο δικτυο του ξενοδοχειου που ηταν με πληρωμη δεν ειχα προβλημα.Μηπως πρεπει να αλλαξω καποιες ρυθμισεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Είσαι σίγουρος πως ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων είναι ο σωστός;Βασικα τις ρυθμισεις δεν τις πειραξα καθολου,με το προηγουμενο κινητο δεν εχα προβλημα...Πρωτη φορα μου συμβαινει!!Πως μπορω να μαθω τον αριθμο του κεντρου??Cosmote εχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλησπερα.Ημουν στο εξωτερικο για 2 ημερες και δεν καταφερα να δω ιστοσελιδες μεσω wifi.Δοκιμασα σε περιπου 10 ανοικτα δικτυα και ενω συνδεομουνα με αυτα οταν προσπαθουσα να ανοιξω μια ιστοσελιδα μου εβγαζε το μηνυμα (ιστος καμια αποκριση πυλης).Να σημειωσω οτι στο δικτυο του ξενοδοχειου που ηταν με πληρωμη δεν ειχα προβλημα.Μηπως πρεπει να αλλαξω καποιες ρυθμισεις; Μου έχει τύχει και εμένα αυτό. Στο ανοιχτό ασύρματο της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ μου έβγαζε αυτό το μήνυμα ενω δεν μου το έχει βγάλει σε κανένα κλειδωμένο. Το έλυσα όμως το πρόβλημα όταν αντιλήφθηκα ότι έφταιγε η bluetooth σύνδεση του κινητού με το ακουστικό μου. Όταν την έκλεισα δούλεψε κανονικά. Περίεργα πράγματα. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Τελικα μετα απο 2 μερες με πηραν απο alpha copy και πηρα το κινητο μετα την αντικατασταση του ακουστικου το οποιο τελικα παλι στην τελευταια σκαλα εντασης κανει την παραμορφωση! Επισης το ξαναπερασαν την τελευταια εκδοση λογισμικου για τα κοληματα που τραβουσε και εσβηνε και μου εφτιαξαν τις επαφες τις μπαταριας που ηταν στραβες(??????????) και μπορει να οφειλονται και απο εκει τα κοληματα μου ειπαν! τωρα εξηγουνται ολα... αρα και εσυ (οπως πιστευα) ειχες το καινουριο!! δεν θα το ελεγα προβλημα, απλα επειδη το κινητο παραγει περισσοτερα volt εντασης στο ακουστικο, αυτο "κρεμαει" στην υψηλοτερη ένταση! εξαλλου ειναι ηδη αρκετα δυνατο και χωρις να το εχεις στο τερμα! ;) ξεψαχνησα οτι παλια συσκευη ειχα να δω πως αποδιδει το ακουστικο... και παραθετω στοιχεια LG για κλαματα... δυνατο μεν (οχι σαν 5800) ποιοτητα μαπα το χριτσ χρουτσ εδινε κ επαιρνε motorola στη maximum ενταση προσπαθεις να μαντεψεις τι λεει ο αλλος... πολυ χαμηλη ενταση... sony ericsson οτι και για το LG... συμπερασμα 1? --> το 5800 αρκετα ποιοτικοτερο και δυνατοτερο ηχο με διαφορα!!! συμπερασμα 2? --> μας εχει πιασει ακουστικοφοβια και το παραμικρο μας φαινεται οτι εχουμε το προβληματικο!!! (δεν βγαζω απ εξω τον εαυτο μου φυσικα -για να μην πω οτι ανησυχουσα υπερβολικα- γιατι ασχοληθηκα πανω απο βδομαδα για να καταληξω) αλλα κοιτωντας τα χαλια σε αλλα κινητα... δεν βλεπω να ασχολουμαι ξανα με το δικο μου! :lol: και κατι αλλο, σε κλησεις υπηρεσιων (ανανεωσης χρονου και γενικοτερα ηχογραφημενων μηνυματων) ειναι λιγο πιο εντονο αυτο το "χριτς" αλλα σε κανονικες κλησεις ομιλιας ακομα και στην ανωτατη ενταση ειναι ανεπαισθητο έως ανυπαρκτο! καλα τι αλλο θα σκευτουν για να δικαιολογηθουν! :blink: (και ολως τυχαιως τα κολληματα ερχονταν οταν εκανες back up η "πιεζες" το κινητο με κατι βαρυ... ας ελεγαν οτι δεν βρηκαν κατι και οτι απλα περασαν παλι το firmware στην τελικη (και αν το ξαναπαρουσιαζε να τους το πηγαινες)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts