Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει κανα site με προγραμματα για το 5800?

Καλημέρα και από μένα! Μία ερωτησούλα, όταν ξεκλειδώνει σας εμφανίζει καμία φορα μαύρη οθόνη με κάτι περίεργες οριζόντιες χρωματιστές γραμμές?????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα φιλοι.

Μηπως ξερετε ποτε θα γινει τελικα η διαθεση του απο WIND.

σε 20 μερες τελειωνει η αναβαθμιση μου και δεν μου ξαναβγαζουν.(εχω ζητησει 4 φορες για για ερθει το 5800 αλλα ακομα)

με βλεπω αν δεν τι φερουν μεχρι τοτε να καταλειξω σε κανενα Ericssonaki παλι. Κριμα.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Καλημέρα και από μένα! Μία ερωτησούλα, όταν ξεκλειδώνει σας εμφανίζει καμία φορα μαύρη οθόνη με κάτι περίεργες οριζόντιες χρωματιστές γραμμές?????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ωπ φίλε μου το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα κι εγώ... Δυστυχώς είναι πρόβλημα της οθόνης, και τα updates δεν κάνουν τίποτα. Στην αρχή μου το έκανε πιο σπάνια (μετά απο ξεκλείδωμα), αλλα μετά γινόταν συνέχεια. Ακόμα και αν με έπαιρνε κάποιος με απόκρυψη έβγαιναν αυτες οι γραμμές και δεν έβλεπα απολύτως τίποτα. Το πήγα στο 7ημερο πίσω, αναγνώρισαν οτι είναι ελαττωματικό και μου το άλλξαν επιτόπου. Στείλτο πίσω όσο είναι καιρός, δεν υπάρχει λύση!

Το πηρα και εγω σημερα το πρωι απο MEDIA ελληνικο.

Μια φωτο που δοκιμασα πατωντας το κουμπι για δοκιμη λειτουργησε.

Τωρα που το επεξεργαζομαι δεν λειτουργει.

Τι κανω:

Καλημερα,γνωριζει καποιος κατι, το παω πισω η στρωνει με αναβαθμιση.

Εννοείς πως πατώντας το πλήκτρο της κάμερας δεν ανοίγει η κάμερα;

Αν ναι, μήπως έχεις sim card της vodafone;

Έχει συζητηθεί εκτενώς σε προηγούμενες σελίδες το θέμα αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημερα φιλοι.

Μηπως ξερετε ποτε θα γινει τελικα η διαθεση του απο WIND.

σε 20 μερες τελειωνει η αναβαθμιση μου και δεν μου ξαναβγαζουν.(εχω ζητησει 4 φορες για για ερθει το 5800 αλλα ακομα)

με βλεπω αν δεν τι φερουν μεχρι τοτε να καταλειξω σε κανενα Ericssonaki παλι. Κριμα.

Το ποσό της επιδοτησης δεν "χάνεται". Απλά άμα συμπληρώσεις χρόνο είσαι ελεύθερος στο συμβολαιο σου και ξαναδεσμευεσαι για ενα χρονο οποτε θελεις με επιδοτηση

Εννοείς πως πατώντας το πλήκτρο της κάμερας δεν ανοίγει η κάμερα;

Αν ναι, μήπως έχεις sim card της vodafone;

Έχει συζητηθεί εκτενώς σε προηγούμενες σελίδες το θέμα αυτό.

Ναι vodafone εχω .

Αν ειναι ευκολο σε ποιες σελιδες .

Ναι vodafone εχω .

Αν ειναι ευκολο σε ποιες σελιδες .

βαλε γλωσσα ελληνικα μετα αγγλικα και μετα ελληνικα ,κανει τις επανεκινησεις και ξεμπλοκαρει.

εκτος απο το κουμπι της καμερας , η αναμονη οθονης λειτουργει η οχι?

Μια απορία ρε παιδιά γιατί ή κάτι κάνω λάθος ή κάτι έχω καταλάβει λάθος. Πατάω στους χάρτες και περιμένω, περιμένω, περιμένω.... αλλα δορυφόρο δεν βρίσκει. Με το που μπαίνω στο πρόγραμμα οι κάτω μπάρες γίνονται για δευτερόλεπτα κόκκινες και μετά αναβοσβήνει συνεχώς μόνο η πρώτη σε κίτρινο χρώμα. Έχω ενεργοποιημένο μόνο το ενσωματωμένο gps. Μόλις ενεργοποιήσω το "απο δίκτυο" (ή κάπως έτσι), μοτ δείχνει την θέση μου αλλα απ'ότι είδα αυτός ο τρόπος πρέπει να χρεώνει. Τι κάνω λάθος, και τι πρέπει να κάνω για πλοήγηση? Επίσης ποια η διαφορά της εφαρμογ'ης χ'αρτες απο την εφαρμογή τοποθεσία? Ποι ααπο τις 2 χρησιμοποιώ για πλοήγηση??

Sorry αλλα τα έχω μπερδέψει λίγο (εως πολύ θα έλεγα)...

βαλε γλωσσα ελληνικα μετα αγγλικα και μετα ελληνικα ,κανει τις επανεκινησεις και ξεμπλοκαρει.

εκτος απο το κουμπι της καμερας , η αναμονη οθονης λειτουργει η οχι?

Τι εννοεις για την οθονη φιλε.

@ mysterios

Η εφαρμογή Χάρτες είναι για τη πλοήγηση.

Η εφαρμογή τοποθεσία εμφανίζει απλές πληροφορίες για τη τοποθεσία σου, την κατάσταση των δορυφόρων κτλ.

Το Υποβοηθούμενο GPS (A-GPS) χρεώνει μόνο 4 με 5 kb, ουσιαστικά μηδαμινή ως προς το όφελος που αποκομίζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

@ mysterios

Η εφαρμογή Χάρτες είναι για τη πλοήγηση.

Η εφαρμογή τοποθεσία εμφανίζει απλές πληροφορίες για τη τοποθεσία σου, την κατάσταση των δορυφόρων κτλ.

Το Υποβοηθούμενο GPS (A-GPS) χρεώνει μόνο 4 με 5 kb, ουσιαστικά μηδαμινή ως προς το όφελος που αποκομίζεις.

Η συγκεκριμένη χρέωση φίλε μου γίνεται μία μονο φορά όταν μπεις στην εφαρμογή δηλαδή, ή κατεβάζει και σε χρεώνει συνεχώς μέχρι να βγεις απο αυτην? Υπάρχει τρόπος να μην σε χρεώσει ή έτσι λειτουργεί η όλη διαδικασία?

Η συγκεκριμένη χρέωση φίλε μου γίνεται μία μονο φορά όταν μπεις στην εφαρμογή δηλαδή, ή κατεβάζει και σε χρεώνει συνεχώς μέχρι να βγεις απο αυτην? Υπάρχει τρόπος να μην σε χρεώσει ή έτσι λειτουργεί η όλη διαδικασία?

Εαν έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS δεν υπάρχει τρόπος να μην σε χρεώσει. Η χρέωση γίνεται μόνο μια φορά.

μετα που το χρησιμοποιεις , κλειδωνει η οθονη και κατοπιν πρεπει να συρεις το πληκτρο να ανοιξει.

εμενα μενει ανοικτη μονιμα.

Λοιπόν πείρα τηλέφωνο στην V.service και μου είπαν οτι παρέλαβαν την συσκευή μου την τρίτη και ακόμα είναι στο έλεγχο, και μου είπαν οτι την Τρίτη που μας έρχεται μάλλον θα έχει περάσει από τον έλεγχο :confused::wacko::ninja:

Και αυτη η χρέωση πόσο είναι πάνω-κάτω παίδες?

Εξαρτάται από τον παροχό σου. Δες τον τιμοκατάλογο της εταιρίας που είσαι πελάτης και υπολόγισε το.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τα φωτα σας εαν ειναι ευκολο. ειχα παρει το 5800 και καθε φορα που το ανοιγα απο κλειστο ενω εκανε την εκινηση μολις ολοκληρωνοταν η εκινηση δεν με εβαζε στην οθονη αναμονης παρα ηταν μαυρη η οθονη και επρεπε να πατησω το κουμπι του μενου το οποιο και με εβαζε στο μενου και μετα ξαναπατωντας το με εβγαζε στην οθονη αναμονης το πηγα στην νοκια στα κεντρικα μου ειπαν οτι θα γινει αλλαγη πλακετας περιμενα 3 εβδομαδες και τιποτα μεχρι που τους εκανα θεμα μεγαλο και μου δωσανε καινουργιο (σφραγισμενο) το ανοιγω και κανει ακριβως το ιδιο μηπως τελικα το κανουν ολα και δεν αξιζει τον κοπο να ξανα τρεχω επισης οταν το συνδεω με το bluetooth μετα απο καποια ωρα συνδεεται και αποσυνδεεται μονο του συνεχεια. Σας παρακαλω λοιπον πειτε μου αν εχετε και εσεις τα ιδια συμπτωματα και πως τα αντιμετωπισατε και σας ευχαριστω ολους θερμα εκ των προτερων

Σε ευχαριστω φιλε ξεμπλοκαρε,υπαρχει περιπτωση να το

ξανακανει.

Για την οθονη που λες ναι κανει κατι περιεργα.

Καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τα φωτα σας εαν ειναι ευκολο. ειχα παρει το 5800 και καθε φορα που το ανοιγα απο κλειστο ενω εκανε την εκινηση μολις ολοκληρωνοταν η εκινηση δεν με εβαζε στην οθονη αναμονης παρα ηταν μαυρη η οθονη και επρεπε να πατησω το κουμπι του μενου το οποιο και με εβαζε στο μενου και μετα ξαναπατωντας το με εβγαζε στην οθονη αναμονης το πηγα στην νοκια στα κεντρικα μου ειπαν οτι θα γινει αλλαγη πλακετας περιμενα 3 εβδομαδες και τιποτα μεχρι που τους εκανα θεμα μεγαλο και μου δωσανε καινουργιο (σφραγισμενο) το ανοιγω και κανει ακριβως το ιδιο μηπως τελικα το κανουν ολα και δεν αξιζει τον κοπο να ξανα τρεχω επισης οταν το συνδεω με το bluetooth μετα απο καποια ωρα συνδεεται και αποσυνδεεται μονο του συνεχεια. Σας παρακαλω λοιπον πειτε μου αν εχετε και εσεις τα ιδια συμπτωματα και πως τα αντιμετωπισατε και σας ευχαριστω ολους θερμα εκ των προτερων

Φυσικά και δεν το κάνουν όλα.

Το δικό μου όπως και των περισσοτέρων εμφανίζει κατευθείαν την οθόνη αναμονής και δεν χρειάζεται να πατήσω το πλήκτρο μενού, να μεταβώ σε αυτό και μετά πατώντας πίσω να εμφανίσει την οθόνη αναμονής.

Όσο για το bluetooth, δεν μπορώ να σου απαντήσω διότι δεν χρησιμοποιώ bt handsfree με το 5800.

Σε ευχαριστω φιλε ξεμπλοκαρε,υπαρχει περιπτωση να το

ξανακανει.

Για την οθονη που λες ναι κανει κατι περιεργα.

Ξαναμπλοκαρε.

στη Vodafone Λαρισας που το παραγγειλα μου ειπανε χτες οτι θα εχουν συσκευες αρχες Μαρτιου, τοσο μεγαλη ελλειψη;

στη Vodafone Λαρισας που το παραγγειλα μου ειπανε χτες οτι θα εχουν συσκευες αρχες Μαρτιου, τοσο μεγαλη ελλειψη;

Εε εντάξει.... από βδομάδα δηλαδή ....

Τι ελλειψη ρε παιδια...εγω εδω στην καβαλα το παρειγγειλα παρασκευη και μου το φεραν Σαββατο...μαζι με αλλα 3 κομματια...!πλακα κανετε τωρα?!Βεβαια δεν λεω σε αλλα σημεια της Ελλαδος μπορει να υπαρχει ελλειψη...!Να σημειωθει οτι το πηρα απο Nokia Shop...!:D:D:D:D:):):):)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...