koulis1984 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 φίλε καλορίζικο....αν επιτρέπεται πότε το είχες παραγγείλει και απο ποιο καταστημα??? το ειχα παραγγειλει απο vodafone στα χανια και η ειρωνεια οτι μου το ειχαν φερει εδω και δεκα μερες αλλα δεν μπορουσα να το παρω επειδη περιμενα να γινει η φορητοτητα μου απο cosmote My Signature is too big :) https://www.evernote.com/shard/s196/sh/b5850cd3-a81c-47d4-a759-12f34cc8b333/412c0525284fc6c51ef80e5d0a5bc908 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 παιδιά δεν κατάφερα ακόμη να δουλέψω το gps μου. η διαδικασία είναι: Χάρτες - Επιλογές - Η θέση μου σωστά; γιατί δεν κλειδώνει ποτέ; Ανοίγεις τους 'χάρτες΄και περιμένεις να βρει το στήγμα. Για να δεις πιο εύκολα αν λειτουργεί το gps πήγαινε 'εφαρμογές' 'τοποθεσία' 'δεδομένα gps' 'επιλογές' 'κατάσταση δορυφόρου'. Φυσικά θα είσαι έξω για να βλέπει ουρανό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Όχι δεν χρεώνεσαι τίποτα, αλλά πως θα κάνεις πλοήγηση; Θα πάρεις το wi fi router μαζί!!! ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησες πολυ.. ε τοτε εκεινο που πληρονεις την νοκια τι ειναι?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησες πολυ.. ε τοτε εκεινο που πληρονεις την νοκια τι ειναι?? Την δυνατότητα πλοήγησης με φωνητική καθοδήγηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 αα οκ τοτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 αν παω στο google maps ka xrisimopiisou to gps me to wifi den 8a xreonome tpt?? Όχι φυσικά. Οποιαδήποτε χρήση και αν κάνεις μέσω wi-fi, δεν χρεώνεσαι απολύτως τίποτα. Το Nokia maps και η χρήση του, όμως, δεν έχει καμί ασχέση με αυτό που ρωτάς. παιδιά δεν κατάφερα ακόμη να δουλέψω το gps μου. η διαδικασία είναι: Χάρτες - Επιλογές - Η θέση μου σωστά; γιατί δεν κλειδώνει ποτέ; Πάτας επιλογές και κατάσταση δορυφόρων να δεις αν ψάχνει να βρει δορυφόρους. Αν υπάρχουν κάποις μπάρες που είτε γεμίζουν είτε εμφανίζονται και άλλες, κάνε υπομονή και θα βρει στίγμα. Αν σου γράφει χωρίς δεδομένα, πάει να πει δεν ψάχνει. Σε αυτή την περίπτωση, κλείσε και άνοιξε το τηλέφωνο και ξαναπροσπάθησε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ανοίγεις τους 'χάρτες΄και περιμένεις να βρει το στήγμα. Για να δεις πιο εύκολα αν λειτουργεί το gps πήγαινε 'εφαρμογές' 'τοποθεσία' 'δεδομένα gps' 'επιλογές' 'κατάσταση δορυφόρου'. Φυσικά θα είσαι έξω για να βλέπει ουρανό. Εγω το κανω αυτο και μου κανει αναζητηση συσκευων GPS :S Κατι καταφερα,μου βγαζει κατι νουμερα και μια μπαρα στο τρια,δηλαδη τι ειναι αυτο? Μου πεταει καπου καπου οτι το GPS δεν δουλευει σωστα σε κλειστους ή εσωτερικους χωρους,wtf,εγω σε αυλη ειμαι,τι θελει δηλαδη χωρο ανοιχτο οσο το ΟΑΚΑ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 σχετικά εμ το πρόβλημα στο μεγάφωνο, τι ακριβώς συμβαίνει στα προβληματικά? Διακοπές, σφύριγμα, τι ακριβώς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 σχετικά εμ το πρόβλημα στο μεγάφωνο, τι ακριβώς συμβαίνει στα προβληματικά? Διακοπές, σφύριγμα, τι ακριβώς? Ακουστικο . Διακοπες .. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ναι ακουστικό, πώς μου ήλθε το"μεγάφωνο" :blink: Διαπίστωσα οτι έχω κάποιες μικρο-διακοπές. Αυτη την στιγμή δεν βλέπω να το στέλνω σε ΝΟΚΙΑ shop, μιας και το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν με πολυενοχλεί (δεν μιλάω συχνά). Επίσης θα με πιάσουν τα νεύρα μου αν μου πουν να το κρατήσουν καμια εβδομάδα, μιας και απο οτι έχω μάθει πρόκειται για δουλειά 5 λεπτών, οπότε.... συνεχίζω έτσι μέχρι κάποια στιγμή να μου την "δώσει" και να το ταχυδρομίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 παιδια κατι που προσεξα...οταν βαλεις slide show για wallpaper και βλεπεις ταινιες, οποτε αλλαζει η εικονα θα μαγκωνει και λιγο και το video. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XRHSTOS30 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Καλησπέρα και από εμένα,θα ήθελα να ρωτήσω για να μπούμε στο ίντερνετ χρειαζόμαστε antivirus.Το έχω και εγώ τέσσερις μέρες αλλά δεν πρόλαβα να το χειριστώ καλά για να δούμε σήμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Καλησπέρα και από εμένα,θα ήθελα να ρωτήσω για να μπούμε στο ίντερνετ χρειαζόμαστε antivirus.Το έχω και εγώ τέσσερις μέρες αλλά δεν πρόλαβα να το χειριστώ καλά για να δούμε σήμερα. Δεν χρειάζεται γιατί δεν υπάρχει ιός για S60 5th edition. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ρε παιδιά εδώ και 2-3 μέρες προσπαθώ να αναβαθμίσω το λογισμικό μέσω του κινητού,αλλά μου λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.Πότε θα βγει το FOTA(καλά το είπα;); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ρε παιδιά εδώ και 2-3 μέρες προσπαθώ να αναβαθμίσω το λογισμικό μέσω του κινητού,αλλά μου λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.Πότε θα βγει το FOTA(καλά το είπα;); Υπάρχει μόνο μέσω nokia software updater. Το αφαίρεσαν μέσω fota γιατί υπήρχε κάποιο κόλλημα με το κωδικό ασφαλείας σε περίπτωση που το είχε αλλάξει ο κάτοχος. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XRHSTOS30 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Σ' ευχαριστώ πολύ ''stendor'' έτσι μου είπαν έτσι λέω.Πάω να δοκιμάσω το gps και ερχομέ με νεώτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Δηλαδή δεν πρόκειται να βγει ποτέ μέσω FOTA; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Δηλαδή δεν πρόκειται να βγει ποτέ μέσω FOTA; Οταν διορθωθει το προαναφερθεν προβλημα ,φανταζομαι θα ανεβει και μεσω φοτα [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Πάει σχεδόν μια βδομάδα που το πήγα σε nokia shop για το πρόβλημα με το κουτάκι πάνω δεξιά στην οθόνη και πήρα τηλ. χτες και μου είπαν από τέλη της άλλης βδομάδας γιατί λέει θα το στείλουν στα κεντρικά..... :cry::mad::mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Τελικά το GPS δουλεύει αλλά έχω την εντύπωση πως πριν ήταν καλλίτερα .Μου έβγαλε την ψυχή μέχρι να κλειδώσει.Και μόνο έξω.Χιλια ευχαριστώ για της συμβουλές σας. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvasili Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Γεια σας κι από εμένα. Είμαι κάτοχος του 5800 εδώ και περίπου 10 μέρες. Πέρα από τη σχισμή, που είναι ανεπαίσθητη θα έλεγα, έχω ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχω βρει να αναφέρει κάποιος άλλος. Συγκεκριμένα το bluetooth δε συμπεριφέρεται καλά σε λήψεις αρχείων από μερικές συσκευές(π.χ. iMac και Sony Erricson K810). Έχει εξωφρενικά χαμηλή ταχύτητα (μιλάω για 1-3 KB/s) με αποτέλεσμα η μεταφορά να μην ολοκληρώνεται ποτέ. Με άλλες συσκευές πάλι συμπεριφέρεται φυσιολογικά. Οι άλλες συσκευές είναι δοκιμασμένες και λειτουργούν άψογα γενικά. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ή κάποια συμβουλή; Το τηλέφωνο έχει Firmware 11.0.008 και κάρτα vodafone. Έκανα hard reset χωρίς να αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Γεια σας κι από εμένα. Είμαι κάτοχος του 5800 εδώ και περίπου 10 μέρες. Πέρα από τη σχισμή, που είναι ανεπαίσθητη θα έλεγα, έχω ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχω βρει να αναφέρει κάποιος άλλος. Συγκεκριμένα το bluetooth δε συμπεριφέρεται καλά σε λήψεις αρχείων από μερικές συσκευές(π.χ. iMac και Sony Erricson K810). Έχει εξωφρενικά χαμηλή ταχύτητα (μιλάω για 1-3 KB/s) με αποτέλεσμα η μεταφορά να μην ολοκληρώνεται ποτέ. Με άλλες συσκευές πάλι συμπεριφέρεται φυσιολογικά. Οι άλλες συσκευές είναι δοκιμασμένες και λειτουργούν άψογα γενικά. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ή κάποια συμβουλή; Το τηλέφωνο έχει Firmware 11.0.008 και κάρτα vodafone. Έκανα hard reset χωρίς να αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καταρχην καλως ηλθες :) Δοκιμασε να του κανεις αναβαθμιση στην 20.0.012 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Φυσικά. Αν δεν μπορούσαν ούτε αυτοί να το επαναφέρουν.,. αμέτρητες συσκευές θα πήγαιναν για πέταμα. :) παιδες τα νεοτερα εχουν ως εξης μετα την μη εκκινιση του νοκια υστερα απο αναβαθμιση μεσω nsu σημερα το πηγα σε nokia shops. μου ειπαν πως αν δεν μπορουσαν να το φτιαξουν αυτοι θα επρεπε να το στειλουν στα κεντρικα και να περιμενω 20 μερες παρακαλω.Ευτυχως ολα πηγαν καλα και μετα μια ωρα που επεστρεψα στο καταστημα το κινητο δουλεψε αλλα μου ειπαν τα εξης οταν τους ρωτησα γιατι εγινε αυτο: Η νοκια δεν συνιστα την αναβαθμιση μεσω nsu γιατι πολυ απλα δεν γινεται αναβαθμιση αλλα update, δηλαδη ενημερωνονται καποια στοιχεια του κινητου αλλα δεν διορθωνονται τυχον βλαβες ενω αυτοι "αφαιρουν" το υπαρχον λογισμικο εξ ολοκληρου και περνανε το αναβαθμισμενο απο την αρχη.Επισης ειπαν πως ειναι λιγο παρακινδυνευμενο να κανουμε μονοι μας την ενημερωση γιατι μια τυχον διακοπη ρευματος , διακοπη αναμεσα στο κινητο και τον υπολογιστη για διαφορους λογους ισως μας βαλει σε μπελαδες. τωρα οσο αφορα την αναβαθμιση εχω να πω - το κινητο ειναι σαφως πιο γρηγορο σε ολες τις λειτουργιες του - εχουν γινει πιο παχες οι ενδειξεις μπαταριας και σηματος - η αναζητηση δουλευει τουλαχιστον οσο αφορα την αναζητηση στο τηλεφωνο (οι ανθρωποι μου μηνυματα κτλ στο διαδικτυο δεν εχω δοκιμασει ακομα) - εχει προστεθει το λεξικο - ειναι πιο ευκολη η πλοηγηση στα μηνυματα με τις καρτελες απο εισερχομενα σε σταλθεντα και λοιπα(ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω) -εχει μεγαλωσει το πλαισιο πανω δεξια για τα στοιχεια της συνδεσιμοτητας κτλ - εχουμε περισσοτερες επιλογες στο μητρωο κλησεων -παρατηρησα πως ειναι ελαχιστα πιο αργο το ξεκλειδωμα του τηλεφωνου απο το πλαι(ελαχιστα πιο αργο σχεδον αμελητεο) - δεν θυμαμαι αν στο μενου εφαρμογες υπηρχε το εικονιδιο ενημερωση εφαρμογων μεχρι στιγμης αυτα συν οτι αλλο εχει αναφερθει απο υπολοιπα μελη και συγνωμη για το μεγεθος του κειμενου αλλα νομιζω μας αφορα ολους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 μου ειπαν τα εξης οταν τους ρωτησα γιατι εγινε αυτο: Η νοκια δεν συνιστα την αναβαθμιση μεσω nsu γιατι πολυ απλα δεν γινεται αναβαθμιση αλλα update, δηλαδη ενημερωνονται καποια στοιχεια του κινητου αλλα δεν διορθωνονται τυχον βλαβες ενω αυτοι "αφαιρουν" το υπαρχον λογισμικο εξ ολοκληρου και περνανε το αναβαθμισμενο απο την αρχη.Επισης ειπαν πως ειναι λιγο παρακινδυνευμενο να κανουμε μονοι μας την ενημερωση γιατι μια τυχον διακοπη ρευματος , διακοπη αναμεσα στο κινητο και τον υπολογιστη για διαφορους λογους ισως μας βαλει σε μπελαδες. Αυτό που σου είπαν αναφέρεται στην αναβάθμιση μέσω FOTA και όχι μέσω του Nokia Software Updater. Το NSU περνά ολόκληρο το λογισμικό από την αρχή. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts