Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο που μου λες κανω αλλα οταν παω να μπω στον ιστο μου βγαζει : "Ιστος : καμια αποκριση πυλης" Επισης κατι αλλο που με προβληματιζει και το αναφερω και στο ποστ μου ειναι ενω πληκτρολογω 10ψηφια και μου δειχνει στο κλειδι wep οτι εχω πληκτρολογισει μονο 4 δηλαδη εχει **** ενω εγω εχω βαλει 10ψηφία.

Δεν έχει σημασία που σου βγάζει 4 αστεράκια και σε εμένα το βγάζει όταν είμαι στο υπομενού Ρυθμίσεις Ασφάλειας WLAN. Σβήσε το σημείο πρόσβασης και πέρασε το ξανά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχει σημασία που σου βγάζει 4 αστεράκια και σε εμένα το βγάζει όταν είμαι στο υπομενού Ρυθμίσεις Ασφάλειας WLAN. Σβήσε το σημείο πρόσβασης και πέρασε το ξανά.

το εχω κανει τουλαχιστον 10 φορες χωρις αποτελεσμα...

Σβήσε ξανά το σημείο πρόσβασης μέσα από τους προορισμούς (όλο το προφίλ σβήσε όχι μόνο το κωδικό σου), κάνε αναζήτηση για wifi βάλε τον κωδικό σου σωστά και δες αν συνδέθηκε. Μόλις συνδεθεί, κλείσε το wifi και δοκίμασε ξανά χωρίς να αλλάξεις ή να πειράξεις κάτι. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι, έχεις αλλάξει καμία άλλη ρύθμιση στο σημείο πρόσβασης?

Έχω μια απορία!Έχω βάλει σε κάποιες επαφές μου και ημερομηνία γεννεθλίων! Δεν εμφανίζεται όμως ούτε στο ημερολόγιο ούτε μου δείχνει κάποια ειδοποίηση!! Δεν υπάρχει κάποια λύση;Στο G900 που είχα μου έβγαζε υπενθύμιση στις 9 το πρωι οτι ο ταδε εχει γεννέθλια!

Σβήσε ξανά το σημείο πρόσβασης μέσα από τους προορισμούς (όλο το προφίλ σβήσε όχι μόνο το κωδικό σου), κάνε αναζήτηση για wifi βάλε τον κωδικό σου σωστά και δες αν συνδέθηκε. Μόλις συνδεθεί, κλείσε το wifi και δοκίμασε ξανά χωρίς να αλλάξεις ή να πειράξεις κάτι. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι, έχεις αλλάξει καμία άλλη ρύθμιση στο σημείο πρόσβασης?

Ευχαριστώ παρα πολυ.Συνδεθηκα μια φορα στο router μου,αποσυνδεθηκα και μετα πηγα προορισμους και αποθηκευσα το router και τωρα δουλευει μια χαρα σε ευχαριστώ και παλι.

Έχω μια απορία!Έχω βάλει σε κάποιες επαφές μου και ημερομηνία γεννεθλίων! Δεν εμφανίζεται όμως ούτε στο ημερολόγιο ούτε μου δείχνει κάποια ειδοποίηση!! Δεν υπάρχει κάποια λύση;Στο G900 που είχα μου έβγαζε υπενθύμιση στις 9 το πρωι οτι ο ταδε εχει γεννέθλια!

Δοκιμασε την εφαρμογη Bbirthday και μπορεις να βαζεις υπενθημιση γενεθλειων και να σου την δειχνει στο ημερολογιο καθως και στην αρχικη οθονη.

Καλησπερα .

Τι product code εχεις ,το 0582903: (Vodafone GR BLUE) ?

Κανε αναβαθμιση over the air δεν προκειται να χασεις κατι ουτως ή αλλως ..

Αυτό είναι το product code μου. Για να καταλάβω, αν κάνω αναβάθμιση μέσω wi-fi δεν θα χάσω τα ελληνικά, ενώ αν κάνω με το software update θα τα χάσω;

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Αυτό είναι το product code μου. Για να καταλάβω, αν κάνω αναβάθμιση μέσω wi-fi δεν θα χάσω τα ελληνικά, ενώ αν κάνω με το software update θα τα χάσω;

Ναι δεν θα χάσεις τα Ελληνικά αν κάνεις αναβάθμιση μέσω FOTA.

Ουτε μεσω updater θα χασεις τα Ελληνικα εφοσων

μιλαμε για Ελληνικο product code Vodafone GR

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δοκιμασε την εφαρμογη Bbirthday και μπορεις να βαζεις υπενθημιση γενεθλειων και να σου την δειχνει στο ημερολογιο καθως και στην αρχικη οθονη.

Στις επαφές κάτω από τα γεννέθλια που λέει σγχρονισμός κι έχει κοινός προσωπικός κτλ είναι για να τα περάσεις στο outlook;

Ναι δεν θα χάσεις τα Ελληνικά αν κάνεις αναβάθμιση μέσω FOTA.

Πού είναι η διαδικασία FOTA; Πώς την κάνουμε;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Στις επαφές κάτω από τα γεννέθλια που λέει σγχρονισμός κι έχει κοινός προσωπικός κτλ είναι για να τα περάσεις στο outlook;

Ναι, αυτή η επιλογή έχει να κάνει με το πρόγραμμα συγχρονισμού που χρησιμοποιείς.

Αν χρησιμοποιείς.

Πήγα κι εγώ και μαθαίνω ότι είναι πιο καινούρια παραλαβή το ένα και πολιτική της εταιρίας και βγάλαν πλέον και το καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση αλλά και την βάση. Πρέπει να νιώθω τυχερός δλδ, που είχε τηλέφωνο μέσα η συσκεασία και μπαταρία.:mad: Εμ το handsfree που το βάζεις :X

Τι...; Και άλλες μειώσεις...;

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά!:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

mak_kioy κανε εναν κοπο και κοιτα στο κουτι ή στο φυλλαδιο, εκει που λεει τι περιεχει η συσκευασια.... ετσι θα διαπιστωσεις αν σου ειπε την αληθεια ή σε "ξεφορτωθηκε"...

... έλα μου όμως που από την μία έλειπε και η βάση στήριξης και το καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση.

(σφραγισμένες και οι δύο οι συσκευασίες)

Τις ξαναμάζεψα στο κουτί και είμαι έτοιμος να τις πάω αύριο πίσω.

Είναι δυνατό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα?

Κανείς με παρόμοιο περιστατικό?

Φιλαράκι μου, πριν μήνες, αγόρασε από Cosmote shop το μπλε 5800 και στην συσκευασία υπήρχαν κανονικά όλα (καλώδια, 2ο πενάκι, θήκη κτλ) αλλά είχε γίνει λάθος στο hands-free και αντί για τηλεκοντρόλ και ακουστικά υπήρχαν δύο τηλεκοντρόλ και έλειπαν τελείως τα ακουστικά. Σφραγισμένη, εννοείται, η συσκευασία.

Δυστυχώς, επέλεξε να μην πάει καν πίσω να τους ζητήσει τα ακουστικά αλλά, θα είχε ενδιαφέρον. Τι θα του έλεγαν;

Ρε παιδιά πώς αυξάνει η ένταση του μικροφώνου; Μιλάω αλλά δε μ'ακούνε.

Κατά την διάρκεια της κλήσης, πατώντας το πλαϊνό πλήκτρο της φωνής, προς τα πάνω, δεν αυξάνεται η ένταση; Πολλές φορές, μπορεί να δείχνει τέρμα δυνατό αλλά αν συνεχίσεις να το πατάς, δυναμώνει και άλλο. Για τσέκαρέ το.

Κατά την διάρκεια της κλήσης, πατώντας το πλαϊνό πλήκτρο της φωνής, προς τα πάνω, δεν αυξάνεται η ένταση; Πολλές φορές, μπορεί να δείχνει τέρμα δυνατό αλλά αν συνεχίσεις να το πατάς, δυναμώνει και άλλο. Για τσέκαρέ το.

Για ενταση μικροφωνου μιλαει και οχι ακουστικου... Μονο ενταση ακουστικου αυξομειωνει.. Μικροφωνου απλα ΔΕ γινεται!;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

mak_kioy κανε εναν κοπο και κοιτα στο κουτι ή στο φυλλαδιο, εκει που λεει τι περιεχει η συσκευασια.... ετσι θα διαπιστωσεις αν σου ειπε την αληθεια ή σε "ξεφορτωθηκε"...

Δυστηχώς, το έχω ψάξει 2-3 φορές ο βιβλιαράκι και δεν μπόρεσα να βρω περιεχόμενα συσκευασίας. Η πρώτη μου κίνηση ήταν αυτή.

Το ξανακοίταξα μόλις τώρα φρέσκος φρέσκος και πάλι δεν βρήκα κάτι.

Φιλαράκι μου, πριν μήνες, αγόρασε από Cosmote shop το μπλε 5800 και στην συσκευασία υπήρχαν κανονικά όλα (καλώδια, 2ο πενάκι, θήκη κτλ) αλλά είχε γίνει λάθος στο hands-free και αντί για τηλεκοντρόλ και ακουστικά υπήρχαν δύο τηλεκοντρόλ και έλειπαν τελείως τα ακουστικά. Σφραγισμένη, εννοείται, η συσκευασία.

Δυστυχώς, επέλεξε να μην πάει καν πίσω να τους ζητήσει τα ακουστικά αλλά, θα είχε ενδιαφέρον. Τι θα του έλεγαν;

Τι...; Και άλλες μειώσεις...;

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά!:wacko:

Ακουστικά είχε μέσα η συσκευασία εγώ δεν εκφράστηκα καλά.

Από το nokia store μου έδωσε το τηλέφωνο της nokia careline ώστε να καλέσω για να με ενημερώσουν καλύτερα. :lol:

Bicycling...saves fuel.

Καλημέρα guys. Πως μπορώ να τραβήξω screenshot από το κινητό μου? Υπάρχει κάποια built-in λειτουργία ή μέσω κάποιου προγράμματος?

Καλημέρα guys. Πως μπορώ να τραβήξω screenshot από το κινητό μου? Υπάρχει κάποια built-in λειτουργία ή μέσω κάποιου προγράμματος?

Για εφαρμογές ρωτάμε στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5

Θα κατεβάσεις και θα περάσεις την εφαρμογή:

Best Screen Snap for S60 5th edition: http://www.myphone.gr/forum/showthre...21#post2624721

καλημερα,

θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το 5800 μου, στο οποιο εχω συνδεση με ιντερνετ 2,5 GB (βοδαφον),

να το χρησιμοποιησω για να συνδεθει το λαπ-τοπ μου (MS Windows XP, SP3) στο ιντερνετ?

αν ναι πως γινεται η διαδικασια?

εχει καποια ρυθμιση (ειτε το κινητο ειτε το λαπ-τοπ)?

να σας ρωτησω κατι:σας εχει τυχει να βαλετε το κινητο σας σε προφιλ αθορυβο και να το απενεργοποιησετε και οταν το ενεργοποιησετε να δουλευει κανονικα μεχρι εκει που λεει καλοσωρησατε και μετα να μενει μαυρη η οθόνη του κινητού σας????γιατι αυτο κανει το δικο μου το εχω παρει στην εταιρια που το πηρα 2 φορες για service και πάλι τα ίδια το πρόβλημα παραμένει.

να σας ρωτησω κατι:σας εχει τυχει να βαλετε το κινητο σας σε προφιλ αθορυβο και να το απενεργοποιησετε και οταν το ενεργοποιησετε να δουλευει κανονικα μεχρι εκει που λεει καλοσωρησατε και μετα να μενει μαυρη η οθόνη του κινητού σας????γιατι αυτο κανει το δικο μου το εχω παρει στην εταιρια που το πηρα 2 φορες για service και πάλι τα ίδια το πρόβλημα παραμένει.

Ή θέλει αναβάθμιση ή πρέπει να το ξαναπάς στο service. :)

του εχουν κανει αναβαθμιση και για service το εχω παρει 2 φορες.το κινητο ειναι ολοκαινουργιο και απο την 1 μερα το πηρα για service δεν το εχει χρησιμοποιησει καθολου.

του εχουν κανει αναβαθμιση και για service το εχω παρει 2 φορες.το κινητο ειναι ολοκαινουργιο και απο την 1 μερα το πηρα για service δεν το εχει χρησιμοποιησει καθολου.

Οι μόνες λύσεις είναι αυτές που σου είπα. Ξαναπήγαινε στο service, εξήγησέ τους ξανά ποιο είναι το πρόβλημα και βλέπεις στην πορεία.

δεν παει αλλο λεω να το παρω στην αντιπροσωπία.τους το δινω για service και το κρατανε 1 μηνα τη φορα η vodafone οπου το αγόρασα.

δεν παει αλλο λεω να το παρω στην αντιπροσωπία.τους το δινω για service και το κρατανε 1 μηνα τη φορα η vodafone οπου το αγόρασα.

Έχει αγοράσει κανένας το Νοκια 5800 από wind;;; Και να το έχει πάει για επισκευή στη wind;;; Γιατί αν θυμάστε και αν ξέρετε, η wind έχε δέσμευση επισκευής όπου δηλαδή δευσμεύεται να στο επισκευάσει μέσα σε 7 μέρες ότι και να έχει (αρκεί να μην ευθύνεται ο χρήστης), και αν δεν προλάβει, να σου δώσει καινούργια συσκευή.. Εμένα δεν έχει τύχει να το πάω για service, αλλά όταν το αγόρασα μου έδωσαν ένα χαρτί που έλεγε για αυτό ακριβώς που είπα παραπάνω...

Οπότε όσοι το έχετε πάρει από Wind, καλύτερα να το πηγαίνετε εκεί για επισκευή!!..

Το ανέφερα, επειδή έχετε πει αρκετές φορές για το πόσο πολύ κρατάνε τις συσκευές σας..:rolleyes:

παιδιά έχει κανέις από εδώ το κινητό NOKIA XPRESS MUSIC 5800?????

:lol: .... Η λογική λέει πως έστω και ένας θα το έχει, αφού όλο για αυτό μιλάμε...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...