Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την αυτονομία πως τα πάτε; Εγώ σας έγραψα τι αντιμετωπίζω :(

Μην βιαζεσαι και μην ανησυχεις αδικα.Περιμενε να γινουν μερικες φορτισεις,να στρωσει η μπαταρια και μετα βγαζεις συμπερασματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια παρατηρησα το εξης...οταν το κινητο εχει 2 γραμμες μπαταρια και μπεισ στην αναπαραγωγη μουσικης αμεσως εχει μια...και μολις βγεις παλι δυο ...το εχετε τσεκαρει? btw...v21

Στην αναπαραγωγή μουσικής, ποτέ δεν φαίνεται η κάτω μπάρα.

και αυτο τι σημαινει?οτι ειναι εσκεμμενο να μην φαινεται?

Δεν ξέρω, απλά το έχω παρατηρήσει και το αναφέρω. Ίσως να οφείλεται στο θέμα. Χρησιμοποιώ το default μαύρο θέμα.

Δεν ξέρω, απλά το έχω παρατηρήσει και το αναφέρω. Ίσως να οφείλεται στο θέμα. Χρησιμοποιώ το default μαύρο θέμα.

ναι και εγω αυτο του εχω ...μαλιστα ...απλα μου κινησε την περιεργεια!!!!ευχαριστω...!

Κάποιο πρόβλημα στην υλοποίηση του UI είναι.

Μην ασχολείσαι... δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια παρατηρησα το εξης...οταν το κινητο εχει 2 γραμμες μπαταρια και μπεισ στην αναπαραγωγη μουσικης αμεσως εχει μια...και μολις βγεις παλι δυο ...το εχετε τσεκαρει? btw...v21

Εγώ πάλι πιστεύω ότι επίτηδες συμβαίνει αυτό και το έχουν σαν προειδοποίηση μην ξεχαστείς και μετά μήνης από μπαταρία και από ότι θυμάμαι δεν συμβαίνει μονό στην μουσική πρέπει να γίνεται σε όλο το μενού.

Μην βιαζεσαι και μην ανησυχεις αδικα.Περιμενε να γινουν μερικες φορτισεις,να στρωσει η μπαταρια και μετα βγαζεις συμπερασματα.

Η διαδικασία φόρτισης είναι σωστή; Κάνω 3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και στην φόρτιση έχω κλειστό το κινητό. Το φορτίζω κάπου 2+ ώρες μέχρι να δείξει φορτισμένο και μετά το βγάζω. Να το αφήνω περισσότερη ώρα; Δεν ξέρω αν το επηρεάσει να το φορτίσω ανοιχτό :worry:

Η διαδικασία φόρτισης είναι σωστή; Κάνω 3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και στην φόρτιση έχω κλειστό το κινητό. Το φορτίζω κάπου 2+ ώρες μέχρι να δείξει φορτισμένο και μετά το βγάζω. Να το αφήνω περισσότερη ώρα; Δεν ξέρω αν το επηρεάσει να το φορτίσω ανοιχτό :worry:

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2832491#post2832491

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν εχει νόημα να το αφήσεις περισσότερη ώρα, αν σταματήσει να φορτίζει σταμάτησε! Και 30 ωρες να το αφήσεις δεν θα κάνει κάποια διαφορά...

Η διαδικασία σωστή είναι. Πάντα απαιτούνται τουλάχιστον 3 κύκλοι φόρτισης/αποφόρτισης σε καινούριες μπαταρίες για να στρώσουν.

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Καλησπέρα!!

Έχω ένα προβληματάκι.... Όταν μεταφέρω είτε με bluetooth είτε με το pc suite κάποια "κομμένα" τραγουδάκια στην μνήμη του κινητού δεν μου τα εμφανίζει από την Έκθεση...Μόνο από την διαχείριση αρχείων....:(:(:(

Πιο πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα εκτός αν τα αποθήκευα στην κάρτα μνήμης...

Υπάρχει κάποια λύση???

Ευχαριστώ!!:happy:

Κάνε ενημέρωση βιβλιοθήκης. Επίσης, για απλή μεταφορά αρχείων, μην χρησιμοποιείς την λειτουργία pc suite αλλά την μαζική αποθήκευση.

5800XM: are about to get the firmware 31.0.015

http://www.symbianplanet.net/2009/06/5800xm-sta-per-arrivare-il-firmware-31-0-015/

http://www.symbianplanet.net/wp-content/uploads/2009/06/firmware31-500x339.jpg

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Κάνε ενημέρωση βιβλιοθήκης. Επίσης, για απλή μεταφορά αρχείων, μην χρησιμοποιείς την λειτουργία pc suite αλλά την μαζική αποθήκευση.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

Με την ενημέρωση εμφανίστηκαν όλα τα τραγούδια!Και αυτά που είναι στην κάρτα μνήμης!!!

Σχετικά με το pc suite, επειδή δεν έβλεπα τα τραγούδια απλά είπα να δοκιμάσω κάθε πιθανό τρόπο!!Είχα δοκιμάσει και με την μαζική αποθήκευση, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα!

Σ' ευχαριστώ και πάλι!!:happy:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

Με την ενημέρωση εμφανίστηκαν όλα τα τραγούδια!Και αυτά που είναι στην κάρτα μνήμης!!!

Σχετικά με το pc suite, επειδή δεν έβλεπα τα τραγούδια απλά είπα να δοκιμάσω κάθε πιθανό τρόπο!!Είχα δοκιμάσει και με την μαζική αποθήκευση, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα!

Σ' ευχαριστώ και πάλι!!:happy:

Την ενημέρωση βιβλιοθήκης θα την κάνεις κάθε φορά που περνάς τραγούδια είτε με το pc suite είτε με την μαζική αποθήκευση.

Την ενημέρωση βιβλιοθήκης θα την κάνεις κάθε φορά που περνάς τραγούδια είτε με το pc suite είτε με την μαζική αποθήκευση.

Ναι,ναι!!Το έμαθα πλέον!!χεχε!!

Δεν ήξερα καν πως υπήρχε κάτι τέτοιο.....:O:O

Σορρυ αλλα πως γινεται η ενημερωση της βιβλιοθηκης?

Μπαίνεις στην μουσική και πατάς επιλογές > ενημέρωση βιβλιοθήκης.

5800XM: are about to get the firmware 31.0.015

http://www.symbianplanet.net/2009/06/5800xm-sta-per-arrivare-il-firmware-31-0-015/

http://www.symbianplanet.net/wp-content/uploads/2009/06/firmware31-500x339.jpg

Δηλαδή να το περιμένουμε από Δευτέρα? Άντε και ναβρούμε και μία λίστα με τις αλλαγές και με τι προσθέτει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρουμε πότε θα διατεθεί. Μπορεί και σε ένα μήνα. Είναι ευχάριστο πάντως που το νούμερο είναι μεγάλο (και όχι 25 πχ). Ελπίζω να δούμε αρκετά νέα πραγματάκα.

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω το Νοκια 5800 και θέλω να μου λύσετε μία απορία! Μπορεί να λειτουργήσει σαν navigator? Δέχεται ας πούμε ένα πρόγραμμα σαν το ndrive?

Οι πληροφορία για την 31 στηρίζετε στο introduction video του ovi. Στα 58΄ δείχνει ότι κάνει αναβάθμιση από την 15 στην 31. 15 δεν υπήρξε ποτέ δεν αποκλείεται να είναι για της ανάγκες του βίντεο η 31.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...