Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την πιθανοτητα των φαντασματων την εχεις σκεφτει;:scared::devil:Αρκετα κουλα παρουσιαζει αυτη η συσκευη σε πολλους,ενα ακομα δεν τρεχει τιποτα.Σοβαρα τωρα,εκανες επανεκκινηση μηπως και εμφανιστει ξανα;

Όχι δεν έκανα soft reset, λόγω ρυθμίσεων... Δεν έχω και πολύ όρεξη να τις ξαναπεράσω :p Αλλά μου φάνηκε περίεργο στα καλά καθούμενα να εφαφανίστηκε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

CrazyDoc δεν ρωτησα αν εκανες format,αν εκανες επανεκκινηση το τηλεφωνο ρωτησα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

CrazyDoc δεν ρωτησα αν εκανες format,αν εκανες επανεκκινηση το τηλεφωνο ρωτησα.

Ναι και πάλι τίποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Andreas_thess την ιδια παρατηρηση σου εκανα και εγω χθες. Προσπαθησε να συμμορφωθεις με τους κανονες του forum και να μην εισαι ανυπομονος. Οπως καταλαβαινεις τοσες ημερες ολοι προσπαθουμε να σε βοηθησουμε :!:

Γεία σας παιδιά! Να επισυμάνω. ότι και εγώ έχω την έκδοση 21 και η ώρα δεν λέει να σοβαρευτεί ακόμα... Να σας πω και ένα "πρόβλημα" που διαπίστωσα... Είχα κατεβάσει το guitar hero, και το παιχνίδι ήταν αποθηκευμένο στο φάκελο εφαρμογές. Ξαφωνικά χωρίς κάποια δική ενέργεια το παιχνίδι δεν υπάρχει πουθενά! Ούτε καν το βλέπει ως εγκατεστημένο.... Γνωρίζει κάποιος τον λόγο?

Δοκιμασε να κανεις ξανα εγκατασταση το αρχειο και πες μας τι θα σου πει? Δηλαδη εαν σε ρωτησει για αντικατασταση η εαν δεν το βλεπει καθολου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γεία σας παιδιά! Να επισυμάνω. ότι και εγώ έχω την έκδοση 21 και η ώρα δεν λέει να σοβαρευτεί ακόμα... Να σας πω και ένα "πρόβλημα" που διαπίστωσα... Είχα κατεβάσει το guitar hero, και το παιχνίδι ήταν αποθηκευμένο στο φάκελο εφαρμογές. Ξαφωνικά χωρίς κάποια δική ενέργεια το παιχνίδι δεν υπάρχει πουθενά! Ούτε καν το βλέπει ως εγκατεστημένο.... Γνωρίζει κάποιος τον λόγο?

Καλησπέρα και από μένα! Είναι δυνατόν η 21 που πέρασα να λύνει το πρόβλημα με τις γραμμές που μου εμφάνιζε που και που στην οθόνη?????

Δοκιμασε να κανεις ξανα εγκατασταση το αρχειο και πες μας τι θα σου πει? Δηλαδη εαν σε ρωτησει για αντικατασταση η εαν δεν το βλεπει καθολου.

Δεν το εντοπίζει καν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισως να το διεγραψες κατα λαθος. Θα σου προτεινα να περιμενεις για να δεις εαν θα ξανα συμβει.. Εαν εχεις την μαμα καρτα καλυτερα να αγορασεις μια αλλη δημιουργουν παρομοια προβληματα ισως να ειναι απο εκει.

Eγω οπως και οι περισσοτεροι εχουμε SanDisk

Ισως να το διεγραψες κατα λαθος. Θα σου προτεινα να περιμενεις για να δεις εαν θα ξανα συμβει.. Εαν εχεις την μαμα καρτα καλυτερα να αγορασεις μια αλλη δημιουργουν παρομοια προβληματα ισως να ειναι απο εκει.

Eγω οπως και οι περισσοτεροι εχουμε SanDisk

Όχι δεν το διέγραψα... Αλλά οκ δεν πειράζει... Κάτι άλλο που παρατηρώ, είναι ότι ενώ από το menu-->ρυθμίσεις-->τηλέφωνο-->φωτισμός ειδοπ/σης-->παλλ. φ. αναμ. το έχω απενεργοποιήσει, όταν κλειδώνω εγώ το κινήτο, είτε κλειδώνει μόνο του, πολλές φορές το άσπρο λαμπάκι αναβοσβήνει... Γνωρίζετε γιατί?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και από μένα! Είναι δυνατόν η 21 που πέρασα να λύνει το πρόβλημα με τις γραμμές που μου εμφάνιζε που και που στην οθόνη?????

Αν δεν κανω λαθος ειχα δει μια εφαρμογη στο μαγαζακι που αν καταλαβα καλα φτιαχνει ακριβως αυτο το προβλημα που εχεις.Δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω αυτο το προβλημα.

Andreas_thess αν δεν το εχεις προσεξει υπαρχει και η τροποποιηση.Να αποφευγεις τα συνεχομενα δημοσιευματα.Στο θεμα μας τωρα:Φορματ μονο στην καρτα η μονο στο τηλεφωνο δεν κανουμε ποτε.Παντα και στα δυο.Δοκιμασε ξανα και στην καρτα και στην συσκευη.

Και ετσι θα λυθει το προβλημα??

Το "αναζητηση:Διαδικτυο και Αρχεια μου" ανοιγει και φαινεται μια χαρα.Και 2 συντομευσεις που υπαρχουν κατω φαινονται αλλα τις παταω και δεν κανουν.. Οι 4 πανω παλι μονο τα κουτια τα οποια φαινονται μονο οταν τα ακουμπησεις τα αποια ουτε ανοιγουν και παιρνουν το χρωμα του θεματος.

Μηπως να την ξανακανω φορματ...??Να κανω και την συσκευη???

Παιδες καλημερα! Σε ενα μηνα εχω επιδοτηση και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το τσιμπησω! Δε θα ρωτησω αν αξιζει κλπ κλπ οπως εχει χιλιοειπωθει-το χω ψαξει το θεμα! Η ερωτηση μου ειναι αν γινεται με την επιδοτηση της βοντα να το παρω απο αλλο καταστημα, εκτος απ'αυτην! Πχ πλαισιο, eshop ή οτιδηποτε αλλο.. Επισης, βρηκα στον σκρουτζ (http://www.skroutz.gr/s/56459/Nokia-5800-XpressMusic.html?keyphrase=nokia+5800#) αυτη τη λιστα με τα καταστηματα... Και οπως μπορειτε να δειτε και σεις, οι τιμες διαφερουν κατα πολυ. Φυσικα το θελω οσο το δυνατον φθηνοτερα. Το πρωτο μαγαζι ονοματι unistore, που προσωπικα δε γνωριζω, τι λεει; Αξιζει ή θα τα δωσω τσαμπα; Προτιμω να δωσω κατι παραπανω(καλα ειπαμε, οχι κ πολυ!:rolleyes: ) αλλά να αξιζει η αγορα και να μη με κοροιδεψουν!

περιμενω τις απαντησεις σας!

Καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα της εταιρείας που είσαι συνδρομητής. Το Πλαίσιο για παράδειγμα θέλει 243.94€ στο Cote 210, εγω απο Γερμανό στο ίδιο πρόγραμμα το πήρα τσάμπα...

Συγνωμη αλλα οι περισσοτερες απαντησεις,μαζι με αυτες που ψαχνεις,βρισκονται εδω:Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724.Τι και αν σου εχουν πει να το διαβασεις,επιμενεις να ρωτας.

Υ.Γ.Ζητω συγνωμη απο τους mods,αν το θεωρουν εκτος ας το σβησουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Να κανω τελικα φορματ και στην συσκευη?? γιατι ουτε οι 2 κατω συντομευσεις κανουν ουτε και οι 4 πανω.

Ε?

Θα διαβασεις το faq σου εχουμε πει αρκετες φορες που ειναι και μετα θα κανεις hard format στην συσκευη σου και format την καρτα μνημης.

Με την ευκαιρια δες και το παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2816702#post2816702

Θα παιρνεις απαντηση μονο οταν κανεις ουσιαστικες ερωτησεις. Ολες οι αλλες θα διαγραφονται :!:

Οκ παιδια εκανα φορματ και διορθωθηκε το προβλημα.

Ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη αν σας επρηξα.................. :( :)

Για δοκίμασε Ρυθμίσεις - Κλήσεις - Προώθηση Κλήσεων - Επιλογές - Απενεργοποίηση Προωθήσεων

και δες αν η ένδειξη δεν εμφανίζεται πλέον. Αν συνεχίζει να εμφανίζεται, δεν μπορείς να την βγάλεις.

Για δοκίμασε Ρυθμίσεις - Κλήσεις - Προώθηση Κλήσεων - Επιλογές - Απενεργοποίηση Προωθήσεων

και δες αν η ένδειξη δεν εμφανίζεται πλέον. Αν συνεχίζει να εμφανίζεται, δεν μπορείς να την βγάλεις.

το είχα κάνει αυτό σε καθε μια χοριστά αλλά και όλες μαζι. δεν γίνετε τιποτα. μάλιστα είδα οτι κάποια diverts μένουν active παρόλο αυτά. λες να έχει να κάνει με τη vodafone; Να μπορούν να το αλλάξουν αυτοί;

Αυτό έχει να κάνει με το δίκτυο και πως διαχειρίζονται γενικά τις κλήσεις που δέχεσαι. Ίσως είναι αναγκαίο να υπάρχει. Γιατί θέλεις να το απενεργοποιήσεις, σε ενοχλεί απλά αυτή η ειδοποίηση; Εγώ την έχω συνηθίσει, μιας και υπήρχε σε όλες μου τις συσκευές, και δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω.

Αυτό έχει να κάνει με το δίκτυο και πως διαχειρίζονται γενικά τις κλήσεις που δέχεσαι. Ίσως είναι αναγκαίο να υπάρχει. Γιατί θέλεις να το απενεργοποιήσεις, σε ενοχλεί απλά αυτή η ειδοποίηση; Εγώ την έχω συνηθίσει, μιας και υπήρχε σε όλες μου τις συσκευές, και δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω.
είμαι της αφερετικότητας. βγάζω εικονίδια, βγάζω δωνήσεις, βγάζω 3G, βγάζω ήχους...

Το gps είναι demo υπηρεσία; Θα χριαστεί να πληρώσω κάποια στιγμή;

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο site! Θα ήθελα εάν μπορούσατε να μου γράψετε τα 9 τραγούδια που περιέχει το Nokia 5800 γιατί έσβησα ένα από αυτά καταλάθος.. Για να σας βοηθήσω έχω τα ακόλουθα: Change Your Mind, I Need You, I Never, Like I Do, Not Crazy, Over and Out, Stones (Original), The Way I See. Θα προτιμούσα περισσότερο εάν κάποιος μπορεί να μου στείλει αυτό που μου λείπει με e-mail στο markrous@in.gr. Ευχαριστώ!

Δεν μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου γράψει το όνομα του τραγουδιού που μου λείπει;

Κάτι άλλο που παρατηρώ, είναι ότι ενώ από το menu-->ρυθμίσεις-->τηλέφωνο-->φωτισμός ειδοπ/σης-->παλλ. φ. αναμ. το έχω απενεργοποιήσει, όταν κλειδώνω εγώ το κινήτο, είτε κλειδώνει μόνο του, πολλές φορές το άσπρο λαμπάκι αναβοσβήνει... Γνωρίζετε γιατί?
[sIGPIC][/sIGPIC]

(...) το έχω απενεργοποιήσει, όταν κλειδώνω εγώ το κινήτο, είτε κλειδώνει μόνο του, πολλές φορές το άσπρο λαμπάκι αναβοσβήνει(...)

Μήπως έχεις αναπάντητη ή εισερχόμενο μήνυμα; Αυτό δεν απενεργοποιείται.

Δεν μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου γράψει το όνομα του τραγουδιού που μου λείπει;

Satellite :)

check your e-mail ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...