kwstas1984 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Οπως καταλαβαινεις θα πρεπει να επιστρεψουν ολα τα 5800 που κυκλοφορησαν. Και ειναι πολλα. Κοντα στα 3μιση εκατομμυρια. Ειχα παει παλιοτερα σε ενα καταστημα νοκια και οταν ειπα για την σχισμη στον υπαλληλο μου ειπε οτι η νοκια τους εχει ενημερωσει οτι υπαρχει αυτο το θεματακι αλλα δεν τους εχει δωσει εντολες ή οδηγιες να κανουν κατι, οποτε το προσπερνανε... :( Ισως και αυτος να ειναι ο λογος που πωλειται σχετικα φθηνα το 5800. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMuT21 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 παιδια τελικα τα "leaked" του 5900 επιβεβαιωθηκαν? (χαχαχ ολα τα σκεφτομαι τοσο που εχω νευριασει)...το τελευταιο f/w ειναι το 21...... σωστα?λοιπον το δικο μου εχει μεσα το 20...... και οταν παω να κανω αναβ/ση λεει πως εχει το τελευταιο...ο,τι να ναι ομως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Και το δικό μου 5800 πάντως δεν έχει κάποια σχισμή που να είναι ενοχλητική, και γενικός δεν έχω αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα από την συσκευή μου!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 ευχαριστω ...απλα η ερωτηση μου εγινε για να μαθω εαν η σχισμη παραμενει και σε αυτες τις "νεες" παρτιδες... Ναι, φυσικά παραμένει. το τελευταιο f/w ειναι το 21...... σωστα?λοιπον το δικο μου εχει μεσα το 20...... και οταν παω να κανω αναβ/ση λεει πως εχει το τελευταιο...ο,τι να ναι ομως... Ναι, σωστά. Τι product code έχεις; Τα ελληνικά αναφέρονται εδώ. Τελικά το 5800 υποστηριζει UPnP η οχι? Φυσικά και υποστηρίζει universal plug and play. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Το δοκίμασα με απόκρυψη κ δεν χτυπάει. Και ήχο που έχω γυρίζει σε αθόρυβο αμέσως μόλις κάλεσω με απόκρυψη. Μπορείς να μου πεις πως να το κάνω αυτό? Να αποτρέψω τις κλήσεις με απόκρυψη? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMuT21 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Ναι, φυσικά παραμένει. Ναι, σωστά. Τι product code έχεις; Τα ελληνικά αναφέρονται εδώ. Φυσικά και υποστηρίζει universal plug and play. κανονικα rm-356 δεν θα επρεπε να μου εμφανιζει την 21 στο nsu? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 κανονικα rm-356 δεν θα επρεπε να μου εμφανιζει την 21 στο nsu? Αυτος ειναι ο κωδικος μοντελου της νοκια για το 5800. Μιλαμε για το product code : 7ψηφιο νουμερο το οποιο το βρησκεις στο εσωτερικο της συσκευης κατω απο την μπαταρια... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMuT21 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 ok im sorry ----> 0559299...to product code poikilei ok...alla se ti epireazei tin diathesimotita new f/ws? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Φυσικά και υποστηρίζει universal plug and play. Ως άμεσα ενδιαφερόμενος σχετικά με το upnp και την πιθανή υποστήριξη dlna θα ήθελα αν έχεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη τους στο 5800, γιατί αυτές που εγώ κατέχω σταματούν στο N95. Τελικά μπορούμε αυτή τη στιγμή να εκμεταλευτούμε με κάποιο τρόπο την ύπαρξη του upnp ή απλά υποστηρίζεται από το hardware (απολύτως λογικό) και κάποια στιγμή στο μέλλον θα το δούμε με αναβάθμιση του fw? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Οπως καταλαβαινεις θα πρεπει να επιστρεψουν ολα τα 5800 που κυκλοφορησαν. Και ειναι πολλα. Κοντα στα 3μιση εκατομμυρια. Ειχα παει παλιοτερα σε ενα καταστημα νοκια και οταν ειπα για την σχισμη στον υπαλληλο μου ειπε οτι η νοκια τους εχει ενημερωσει οτι υπαρχει αυτο το θεματακι αλλα δεν τους εχει δωσει εντολες ή οδηγιες να κανουν κατι, οποτε το προσπερνανε... :( Ισως και αυτος να ειναι ο λογος που πωλειται σχετικα φθηνα το 5800. Το θεμα ειναι οτι η νοκια εξακολουθει να βγαινει πρωτη σε πωλησεις και μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες! Εκμεταλλευονται την καταναλωτικη μανια σε βαθμο κακουργηματος. Αν ομως ολοι εβλεπαν αυτο το ποστ και κανενας δεν ξαναγοραζε το 5800 να δω τι θα εκανε τοτε η νοκια. Αλλα βεβαια εφοσον τωρα πουλαει σαν λουκουμι και κανενας δεν βλεπει τις ατελειες οταν(η πριν)το αγορασει, κοροϊδο ειναι η νοκια να δωσει εντολες για αποσυρση; Αντε να ξυπναμε σιγα σιγα γιατι πολυ αερα πηραν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMuT21 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 συμφωνω απολυτως...το θεμα ομως ειναι οτι μας κοροιδευουν και δεν κανουμε κατι.μετα μας πειθουν οτι ΟΛΑ ειναι ετσι και οκ το παραταμε...εξαλλου σε κανα 6 μηνο θα αλλαξουμε τηλεφωνο γιατι θα μας πλασσαρουν το 5900 ,το 5901 που θα εχει ενα πληκτρο παραπανω,το 59και παει λεγοντας...εμεις φυσικα θα παμε να τα παρουμε...εκει ακριβως πονταρουν..τα κινητα τα αλλαζουμε για πλακα πλεον και το ξερουν...γι αυτο λοιπον μας εντυπωσιαζουν με οθονες και wifi ενω παραλληλα χαμιλωνουν τα ποιοτικα στανταρντς αφου δεν τα χρειαζομαστε γιατι θα "παρουμε αλλο σε κανα 5μηνο...το οτι καποιος μπορει να επιλεξει το συγκεκριμενο τιλεφωνο για να το κρατισει καιρο ομως δεν το σκεφτονται...δεν τους νοιαζει γιατι δεν μας νοιαζει εμας τελικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Και το δικό μου 5800 πάντως δεν έχει κάποια σχισμή που να είναι ενοχλητική, και γενικός δεν έχω αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα από την συσκευή μου!!!:D το ενοχλητικο ειναι οτι αν βαλεις το νυχι σου αναμεσα στα πλαστικα στο σημειο αυτο και πιεσεις λιγο νομιζεις οτι το κινητο θα ανοιξει στα δυο:happy: Με τα multirama τι γινετε? το μπλε τοχει 299 και το κοκκινο 309-349 ευρω γιατι αυτη η διαφορα? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0373302&catid=100400 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0378433&catid=100400 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Με τα multirama τι γινετε? το μπλε τοχει 299 και το κοκκινο 309-349 ευρω γιατι αυτη η διαφορα? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0373302&catid=100400 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0378433&catid=100400 το κοκκινο ειναι πιο ακριβο χρωμα απο το μπλε.... ειναι γνωστο στα περατα της γης! τι μαι*****ες ειναι αυτες? :lol: 50 ευρω διαφορα στην τιμη για το χρωμα του κινητου? :lol: ενταξει, το ειδαμε και αυτο... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Εχω την εντύπωση οτι με την τελευταία εκδοση firmware 21.0.025 του 5800 σταμάτησαν τα κολλήματα η είναι η ιδέα μου???? The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Η XpressNote. Έχω καταργήσει το χαρτί!kserete pu boro na to vro? off topic: οταν μου ερθει η επιδοτηση της συνδεσης μου, θα πρεπει να αγορασω το κινητο αποκλειστικα απο βοντα ή απ'οπου θελω;voda exo ke perno tis epidotisis apo to plaisio Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Σήμερα. Γιατί χθες, την στιγμή που έκανα το ποστ, έριξα μια ματιά και το είχε και το κόκκινο και το μπλε στα 299. Και πριν 2 μέρες στα 311,9. Δεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος ή αν απλά η τιμή του παίζει ανάλογα με τις παραλλαβές. Πάντως, σήμερα το δείχνει στα 310,9. Και γω με 299 το ειδα.. Μαλλον δεν τους συμφερει να το κρατησουν τοσο γιατι το αμεσως φθηνοτερο ειναι στο eshop με 310 κ κατι.. Σου λεει, κοροιδα ειμαστε;! off topic: οταν μου ερθει η επιδοτηση της συνδεσης μου, θα πρεπει να αγορασω το κινητο αποκλειστικα απο βοντα ή απ'οπου θελω; Οπως καταλαβαινεις θα πρεπει να επιστρεψουν ολα τα 5800 που κυκλοφορησαν. Και ειναι πολλα. Κοντα στα 3μιση εκατομμυρια. Ειχα παει παλιοτερα σε ενα καταστημα νοκια και οταν ειπα για την σχισμη στον υπαλληλο μου ειπε οτι η νοκια τους εχει ενημερωσει οτι υπαρχει αυτο το θεματακι αλλα δεν τους εχει δωσει εντολες ή οδηγιες να κανουν κατι, οποτε το προσπερνανε... :( Ισως και αυτος να ειναι ο λογος που πωλειται σχετικα φθηνα το 5800. Δηλαδη αν το παρω και εχει μεγαλη σχισμη, τους το παω αλφα κλοπυ, δε θα μου το "σφιξουν"; voda exo ke perno tis epidotisis apo to plaisio Σιγουρο; Γινεται ή θα μου πουν διαφορα...;! Thanks! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 το τελευταιο f/w ειναι το 21...... σωστα?λοιπον το δικο μου εχει μεσα το 20...... και οταν παω να κανω αναβ/ση λεει πως εχει το τελευταιο...ο,τι να ναι ομως...Εχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες πως το f/w 21 είναι διαθέσιμο μόνο από fota και όχι απο το nsu. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651202#post2651202 Οσον αφορά την σχισμή έχει γίνει μεγάλο θέμα νομίζω χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Ως άμεσα ενδιαφερόμενος σχετικά με το upnp και την πιθανή υποστήριξη dlna θα ήθελα αν έχεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη τους στο 5800, γιατί αυτές που εγώ κατέχω σταματούν στο N95. Τελικά μπορούμε αυτή τη στιγμή να εκμεταλευτούμε με κάποιο τρόπο την ύπαρξη του upnp ή απλά υποστηρίζεται από το hardware (απολύτως λογικό) και κάποια στιγμή στο μέλλον θα το δούμε με αναβάθμιση του fw? Δεν γνωρίζω εάν υποστηρίζει dlna. Παρότι υποστηρίζει UPnP η εφαρμογή Home Media μέσω της οποίας γίνεται εκμετάλλευση του UPnP δεν περιλαμβάνεται στο 5800 ώστε να μπορεί να μεταφέρει κανείς αρχεία κατευθείαν μέσω WiFi από ένα pc ή οτιδήποτε άλλο στο κινητό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει εφαρμογή τρίτου που να κάνει αυτή τη δουλεία... Εχω την εντύπωση οτι με την τελευταία εκδοση firmware 21.0.025 του 5800 σταμάτησαν τα κολλήματα η είναι η ιδέα μου???? Ναι, έχει γίνει σημαντική πρόοδος ως προς τη σταθερότητα στη τελευταία έκδοση λογισμικού. Δηλαδη αν το παρω και εχει μεγαλη σχισμη, τους το παω αλφα κλοπυ, δε θα μου το "σφιξουν"; Κάποια μέλη τα όποια το είχαν παραδώσει στο service για αντικατάσταση του ακουστικού ή για οτιδήποτε άλλο τις συσκευές τους, ανέφεραν πως μετά την επισκευή είχε μειωθεί κάπως η σχισμή. Αυτό σημαίνει πως μάλλον (!) με λίγο περισσότερο σφίξιμο της βίδας που βρίσκεται κοντά στη πάνω δεξιά γωνία μπορεί να μειώσει τη σχισμή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την εξαλείφει. Παρόλα αυτά, δεν θυμάμαι να έχει αναφέρει κανείς πως το πήγε μόνο για σφίξιμο και να τον εξυπηρέτησαν. Έχω την εντύπωση οτι το firmware ν21 αποσύρθηκε :what: Έλεγξα και εγώ μέσω των ελληνικών product codes να δω ποια βγάζει ως τελευταία διαθέσιμη έκδοση και το αποτέλεσμα είναι πως εμφανίζει ως διαθέσιμη την 20.0.012 και όχι την 21.0.025. Αν όντως την έχουν αποσύρει, δεν είναι η πρώτη φορά. Η Nokia τελευταία μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες. Εχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες πως το f/w 21 είναι διαθέσιμο μόνο από fota και όχι απο το nsu. Αυτό ίσχυε τις πρώτες μέρες. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες έγινε διαθέσιμη και από το NSU. ok im sorry ----> 0559299...to product code poikilei ok...alla se ti epireazei tin diathesimotita new f/ws? Αν διαβάσεις αυτό, θα καταλάβεις... kserete pu boro na to vro? Ρίξε μια ματιά στο θέμα των εφαρμογών... Θα το βρεις... [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 δειτε τι επαθα εγω...πηγα χθες στο καταστημα οτε κατερινης για να παρω καινουργιο κινητο...ζητησα το 5800...μου λενε "εισαι τυχερος τελευταιο κομματι ειναι"...πηγα σπιτι,ανοιξα τη συσκευασια οπου παροτι υπηρχε ταινια ασφαλειας ειχε ανοιχθει ηδη και ηταν ξανακολλημενη...επισης μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι η μπαταρια ηταν τελειως αδεια και η καρτα μνημης ηδη μεσα στο κινητο...και φτανουμε στο αποκορυφωμα..πατωντας το κουμπι κλησεων ειδα να υπαρχουν κλησεις προς ασχετα νουμερα με ημερομηνια κλησης 5 μαϊου ενω εγω το κινητο το πηρα χθες!!!επισης ειχε μηνυματα μεσα και η πλακα ηταν οτι στη καρτα μνημης υπηρχαν και φωτογραφιες ασχετων ανθρωπων...αυτα απο τον αγαπημενο μας οτε...το κινητο παντως ειναι σε καλη κατασταση και δουλευει κανονικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Προφανώς να το είχαν στη βιτρίνα τους live. Όσο αφορά τη κάρτα μνήμης, αυτή είναι όντως μέσα στο τηλέφωνο, οπότε μη σε απασχολεί. Θα σου πρότεινα πριν αρχίσεις να το χρησιμοποιείς, να κάνεις hard format στο κινητό και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Εγω στη θεση σου θα το πηγαινα για αλλαγη ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Συμφωνω. Αλλιως θα επρεπε να στο πουλησουν σαν μεταχειρισμενο! Τι πραγματα ειναι αυτα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει πως απορρίπτω τις κλήσεις με απόκρυψη? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Επισης το οτι ειναι τελευταιο δεν σημαινει οτι ηταν της βιτρινας...δεν ξερεις αν το ειχε "δανειστει" κανας υπαλληλος και ειδε οτι δεν του κανε και το γυρισε(εχω δει και τετοια) η μπορει να το γυρισε κανας πελατης.βεβαια μπορει να μην σου βγαλει κανενα προβλημα αλλα για να σαι σιγουρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει πως απορρίπτω τις κλήσεις με απόκρυψη? Δοκίμασες αυτό...; Δημιούργησε μια ομάδα στις Επαφές τοποθετώντας όλες σου τις επαφές. Έπειτα πήγαινε στα Προφίλ και στις ρυθμίσεις του Γενικού στην επιλογή "Ειδοποίηση για" επιλέγεις την ομάδα που έφτιαξες και από-επιλέγεις το "Όλες τις κλήσεις". [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts