Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@emm_stra διαβασε και το Y.Γ που σου εγραψε ο @stendor :!:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω stendor και συγνωμη γιαυτη την δυσλειτουργια που προκαλεσα στο forum, απλα εχω λιγακι αγχωθει...

με το service τι μπορω να κανω?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

γεια σας,

θα ήθελα να ρωτήσω σε πόσα χρώματα υπάρχει το 5800, σε WIND που πήγα μου είπαν 2:

1) μαύρο με κόκκινη ρίγα και

2) μαύρο με μπλε ρίγα....

υπάρχει μαύρο μαύρο ή όχι???

γεια σας,

θα ήθελα να ρωτήσω σε πόσα χρώματα υπάρχει το 5800, σε WIND που πήγα μου είπαν 2:

1) μαύρο με κόκκινη ρίγα και

2) μαύρο με μπλε ρίγα....

υπάρχει μαύρο μαύρο ή όχι???

Υπάρχει κ μάυρο με 1 ασημένια γραμμή γύρω γυρω. Μαύρο μαι μαύρη γραμμή γύρω γύρω δεν υπάρχει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αυτά που σου λέει μαύρο με μπλε ή με κόκκινο, δεν είναι στην πραγματικότητα μαύρο. Αν το δεις καλύτερα σε πολύ φωτεινό μέρος, θα διαπιστώσεις οτι το καθένα έχει την απόχρωση του χρώματός του.

Το μαύρο είναι όντως μαύρο και στο πλάι έχει την ασημί ρίγα. Πολύ όμορφο.

παιδια βγηκε καινουργια version?την εβαλε κανενας δουλευει καλα εχει διαφορα?

Όλη την εβδομάδα μιλάμε γi αυτό το θέμα. Διάβασε τα προηγούμενα ποστ κ σελίδες κ θα δεις τι διαφορές έχει το νεο firmware.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όλη την εβδομάδα μιλάμε γi αυτό το θέμα. Διάβασε τα προηγούμενα ποστ κ σελίδες κ θα δεις τι διαφορές έχει το νεο firmware.

ευχαριστω φιλε!

Καλο ειναι να διαβαζουμε τα προηγουμενα και να χρησιμοποιουμε την Αναζητηση

Η απαντηση στην ερωτηση σου υπαρχει και στο 5th Edition Platform FAQ ερωτηση #11

Αυτά που σου λέει μαύρο με μπλε ή με κόκκινο, δεν είναι στην πραγματικότητα μαύρο. Αν το δεις καλύτερα σε πολύ φωτεινό μέρος, θα διαπιστώσεις οτι το καθένα έχει την απόχρωση του χρώματός του.

Ακριβώς έτσι είναι με τα χρώματα. Εγώ που έχω ας πούμε το κόκκινο είναι στην ουσία ολοκόκκινο και το μπλε είναι ουσιαστικά όλο μπλε, αλλά νομίζω ότι τελικά είναι έτσι επιλεγμένα τα χρώματα που σου δίνουν την ψεδεύθυση του μαύρου, χωρίς να είναι κα πίσα κατράμι να μας μαυρίζει και η ψυχή!

Ουτε και το μαυρο(ασημι ριγα) ειναι καταμαυρο,αν το δεις στο φως εχει και αυτο μια αποχρωση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα επιλέξεις την επιλογή "Καμία". Τις εικόνες στις επαφές τις επέλεξες τώρα που τις πέρασες στο 5800 ή τις είχες ήδη περασμένες από προηγούμενη συσκευή?

Tις κατεβασα απο το internet και τις εγκατεστησα

ξερει κανεις γιατι στην διαδικασια αλλαγης product code δεν γινεται τιποτα οταν πατησω το κουμπι service???

ξερει κανεις γιατι στην διαδικασια αλλαγης product code δεν γινεται τιποτα οταν πατησω το κουμπι service???

Εχεις κανει ολη την διαδικασια οπως αναφερεται στον οδηγο μεχρι εκει σωστα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Εχεις κανει ολη την διαδικασια οπως αναφερεται στον οδηγο μεχρι εκει σωστα;

ναι, οπως φαινονται στις εικονες!!!

τωρα δοκιμαζω να βαλω αγγλικη εκδοση στο pc suite και να ξαναδοκιμασω.

παιζει να φταιει που εχω vista..

ναι, οπως φαινονται στις εικονες!!!

τωρα δοκιμαζω να βαλω αγγλικη εκδοση στο pc suite και να ξαναδοκιμασω.

παιζει να φταιει που εχω vista..

Αν δεν ητανε η τελευταια εκδοση τοτε μπορει για αυτο να σου το εκανε.Ενημωρωσε πως θα παει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα,

Μιας και έχουμε συναντήσει με την κοπέλα μου άλλο ένα προβληματάκι είπα μπας και ξέρετε κάποια λύση ή κάτι αντίστοιχο.

Ήθελε λοιπόν η κοπέλα μου να κάνει backup τον τηλεφωνικό της κατάλογο απο το 5800 στο pc. Εύκολο με το PC Suite της Νοκια. Το Backup έγινε.

Μετά είχε την ιδέα του αν μπορεί να δει κιόλας τις επαφές στον υπολογιστή.

Δοκίμασα με 3 τρόπους αλλά και στους 3 έχουμε ένα πρόβλημα......

τρόπος 1ος: Συγχρονισμός με το Outlook.

Ναι μεν έγινε ο συγχρονισμός αλλά πήρε μόνο 1 τηλέφωνο απο την κάθε επαφή. Σε κάποιες επαφές πήρε το κινητό σε κάποιες το σταθερό.

Τρόπος 2ος: Απο το PC Suite στο Contacts Browser και εξαγωγή των επαφών σε exel.

Μια απο τα ίδια και εδώ. Εξαγάγει μόνο 1 τηλέφωνο κάθε επαφής. Αν δε σε κάποια επαφή έχω κάποια περισσότερα info τότε αυτά φαίνονται κανονικά...

Τρόπος 3ος: Απο το PC Suite στο Contacts Browser και εξαγωγή των επαφών σε .txt

Μια απο τα ίδια και εδω.

Το περίεργο είναι ότι και το PC Suite δείχνει μόνο 1 τηλέφωνο στην κάθε επαφή. Αν επαναφέρω το Backup που κάναμε με το PC Suite μας επαναφέρει κανονικά όλες τις επαφές με όλους τους αριθμούς.

Αναρωτιέμαι μήπως το πρόβλημα είναι ότι οι επαφές προέρχονται απο erricson κινητό που έκανε αποθήκευση στη sim και απο την sim γραφτήκανε στο 5800.

Αν έχετε κάτι να προτείνετε.....

Ευχαριστώ.

GnF[/member] μπες μεσα στις επαφες και Επιλογες\ Επιλογη ολων\ Επιλογες\ Αντιγραφη προσωπ. στοιχειων\ Σε αλλη μνημη\ Memory card

Μπορεις να παρεις ολες τις επαφες στο pc απο το φακελο της καρτας μνημης E:\ Ohters\ ....Oλοκληρο το φακελο Contacts

Εαν θελεις να επαναφερεις τις συγκεκριμενες επαφες στην συσκευη βαζεις το φακελο Contacts στην θεση του και κανεις το αντιθετο.

Καλησπερα!

Εχω ενα μικρο προβληματακι..

Ειχα περασει καμια 500αρια τραγουδια και αφου εβγαλα κ ξαναεβαλα την καρτα εμφανιζε τα τραγουδια οπως στη φωτο που σας ανεβασα.

Εκανα ενημερωση της βιβλιοθηκης αλλα μια απο τα ιδια..

Καμια ιδεα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Αφαίρεσε τα τραγούδια απο την κάρτα και ξανακάνε ενημέρωση. Μετά βάλτα ξανά στην κάρτα αλλά σε άλλον φάκελο πχ αν τα είχες στο E:\Sounds\Digital βαλτα στο E:\Sounds ή στο E:\Music, και ξανακάνε ενημέρωση.

Αν δεν τα εμφανίζει και πάλι σωστά, κάνε φορμάτ στην κάρτα.

Εμενα εφαγε ασχημη τουμπα....το ειχα πιασει στα δαχτυλα απο το σχοινακι που εχει με την πενα και το επαιζα σαν κομπολοι...και καποια στιγμη μου εφυγε...

το ειχα με την θηκη...το κινητο δεν επαθε απολυτως τιποτα...η θηκη απλα εκανε 2 σημαδακια...ευτυχως που υπαρχει η θηκη..κανει πολυ δουλεια...

Ωραίο αντικείμενο βρήκες να κάνεις κομπολόι :lol:

Πάλι καλά που δεν περπάταγες σε κάνα λιμάνι η παραλία να μας πεις αν η θήκη επιπλέει στο νερό..:lol:

Δεν είναι η σίμ , η δική μου είναι ολοκαίνουργια

Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει διορθωθεί σε μερικούς..:wacko:

Διορθώθηκε το ακουστικό μετά την αναβάθμιση ή μου φάνηκε?

Το ακουστικό είναι καθαρά θέμα Hardware και αν σου το κάνει πρέπει να το πας για service..

Το δικό μου ακουστικό παρατηρώ ότι άρχισε τα τρελά του πάλι και ανάλογα με την πίεση που δέχεται σε εκείνο το σημείο ακούγεται πιο δυνατά η πιο σιγά..:angry:

καλησπέρα σε όλους! Έβαλα την 21, κράτησα μπακ απ, και όλα οκ. Πάντως όταν το άνοιξα μετά την αναβάθμιση, είχε όλα τα δεδομένα. Περίμενα να τραβήξω όλα τα αρχεία από το μπακ απ, αλλά δε χρειάστηκε. . .
"There's a story still unread"

Ενα μικρο προβληματακι εμφανιστηκε σημερα....ειχα το κινητο στο αθορυβο και ειχα μια αναπαντητη κληση,πατησα να μου την εμφανισει και δεν ανταποκρινοταν,μπηκα απο το μενου στο μητρωο και δεν εμπαινε στις αναπαντητες.Ειπα να κλεισω και να ξαναανοιξω το κινητο και οταν μπηκα στο μητρων κλησεων ειχε σβηστει ολοκληρο,ουτε εξερχομενες,εισερχομενες ουτε αναπαντητες,τιποτα.....

καλησπέρα σε όλους! Έβαλα την 21, κράτησα μπακ απ, και όλα οκ. Πάντως όταν το άνοιξα μετά την αναβάθμιση, είχε όλα τα δεδομένα. Περίμενα να τραβήξω όλα τα αρχεία από το μπακ απ, αλλά δε χρειάστηκε. . .

Ναι, έτσι συμβαίνει με όλες τις νεότερες συσκευές πλέον.

Ενα μικρο προβληματακι εμφανιστηκε σημερα....ειχα το κινητο στο αθορυβο και ειχα μια αναπαντητη κληση,πατησα να μου την εμφανισει και δεν ανταποκρινοταν,μπηκα απο το μενου στο μητρωο και δεν εμπαινε στις αναπαντητες.Ειπα να κλεισω και να ξαναανοιξω το κινητο και οταν μπηκα στο μητρων κλησεων ειχε σβηστει ολοκληρο,ουτε εξερχομενες,εισερχομενες ουτε αναπαντητες,τιποτα.....

Ίσως ήταν κάτι τυχαίο που να μη χρήζει ιδιαίτερης σημασίας.

Αν δεις να επαναλαμβάνονται όμως τέτοια περίεργα γεγονότα, μη διστάσεις να κάνεις hard format.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...