Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν έχεις ενεργοποιήσει το Απομακρυσμένο Κλείδωμα Τηλεφώνου, τότε κάθε φορά που ανοίγεις το τηλέφωνο ζητάει τον κωδικό κλειδώματος. Επίσης το τηλέφωνο κλειδώνει αν βάλεις το προφίλ εκτός σύνδεσης και για να ανοίξει πάλι ζητάει κωδικό κλειδώματος. Πατάτα έχουν κάνει; Υποτίθεται οτι αυτή η ρύθμιση είναι για να στείλεις ένα συγκεκριμένο μήνυμα (κωδικό) στο τηλέφωνο έτσι ώστε αυτό να κλειδώσει και οχι για να σου σπάει τα @@.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έκανα μάλλον βλακεία. Το βαλα να κάνει αναβάθμιση,έσβησε η οθόνη και περίμενα λίγη ώρα να ανοίξει πάλι αλλά το ενεργοποίησα πάλι μόνος μου. Τώρα μου δείχνει ότι εχω την 20 ακόμα και δε κάνει ξανά την αναβάθμιση. Τι κάνω ;

Καλημέρα , υπάρχει τρόπος να ξεφορτωθούμε το ενοχλητικό μικρό παράθυρο στο κάτω μέρος της οθόνης που λέει "Welcome to vodafone menu" , στο οποίο διαπίστωσα οτι αν δεν πατήσω "εντάξει" βλέπω μια μαύρη οθόνη παγωμένη μέχρι πιέσω το λευκό πλήκτρο του μενού. Έπειτα το κόκκινο πλήκτρο δεν με πηγαίνει στην αρχική οθόνη (χάνει την λειτουργία "βήμα πίσω") και δεν λειτουργεί και το πλήκτρο της κάμερα :mad: , όλα αυτά για ένα "Ενταξει" άσκοπο.

Επίσης μ'αυτή τη σίμ άμα πατήσω την εφαρμογή Pencil κάνει το κινητό επανεκκίνηση από μόνο του :(

Καλησπέρα.

πώς μπορώ να επιτρέψω μόνο στην τηλεφωνική κλήση να ακούγεται απο το bluetooth και όλα τα άλλα (μουσική, garmin) να ακούγονται απο το ηχείο του 5800?

Συνδεδεμένο το bluetooth τώρα ακούγονται όλα μα όλα απο εκεί. To bluetooth είναι της Nokia.

Ευχαριστώ

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό, δυστυχώς. Όταν συνδέεις BT ακουστικό στα nokia όλοι οι ήχοι περνάνε μέσα από αυτό. Απλά οταν θα θες να κάνεις πλοήγηση ή να ακούσεις κάτι από τα ηχεία πρέπει να το αποσυνδέεις πρώτα. Είναι βλακεία γιατί θα μπορούσαν απλά να έχουν επιλογή για ν' απενεργοποιείς το Α2DP.

Έκανα μάλλον βλακεία. Το βαλα να κάνει αναβάθμιση,έσβησε η οθόνη και περίμενα λίγη ώρα να ανοίξει πάλι αλλά το ενεργοποίησα πάλι μόνος μου. Τώρα μου δείχνει ότι εχω την 20 ακόμα και δε κάνει ξανά την αναβάθμιση. Τι κάνω ;

Όταν πας να κάνεις αναζήτηση για ενημέρωση λογισμικού τι μήνυμα σου βγάζει? Πάτα *#0000# μετά επιλογές > αναζήτηση ενημερώσεων.

Καλημέρα , υπάρχει τρόπος να ξεφορτωθούμε το ενοχλητικό μικρό παράθυρο στο κάτω μέρος της οθόνης που λέει "Welcome to vodafone menu" , στο οποίο διαπίστωσα οτι αν δεν πατήσω "εντάξει" βλέπω μια μαύρη οθόνη παγωμένη μέχρι πιέσω το λευκό πλήκτρο του μενού. Έπειτα το κόκκινο πλήκτρο δεν με πηγαίνει στην αρχική οθόνη (χάνει την λειτουργία "βήμα πίσω") και δεν λειτουργεί και το πλήκτρο της κάμερα :mad: , όλα αυτά για ένα "Ενταξει" άσκοπο.

Επίσης μ'αυτή τη σίμ άμα πατήσω την εφαρμογή Pencil κάνει το κινητό επανεκκίνηση από μόνο του :(

Αυτό που λες νομίζω έχει διορθωθεί με την νέα αναβάθμιση v21. Έχω την εντύπωση ότι το είχε αναφέρει κάποιος κάτοχος. Κάνε μια αναζήτηση στις 5-6 προηγούμενες σελίδες να δεις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όταν έχεις ενεργοποιήσει το Απομακρυσμένο Κλείδωμα Τηλεφώνου, τότε κάθε φορά που ανοίγεις το τηλέφωνο ζητάει τον κωδικό κλειδώματος. Επίσης το τηλέφωνο κλειδώνει αν βάλεις το προφίλ εκτός σύνδεσης και για να ανοίξει πάλι ζητάει κωδικό κλειδώματος. Πατάτα έχουν κάνει; Υποτίθεται οτι αυτή η ρύθμιση είναι για να στείλεις ένα συγκεκριμένο μήνυμα (κωδικό) στο τηλέφωνο έτσι ώστε αυτό να κλειδώσει και οχι για να σου σπάει τα @@.

Έτσι συμβαίνει σε όλα τα κινητά που ενσωματώνουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, αν και το θεωρώ περιττό αυτό με την εισαγωγή του κωδικού ασφαλείας συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Stendor εχω κάνει αναβάθμιση

Περιέργο γιατί το έχουν αναφέρει 2 παιδιά ότι έχει λυθεί αυτό το bug με την κάρτα sim της vodafone. Ορίστε κ τα ποστ από τους SNikolaidis και mariadne που αναφέρουν.

Περιέργο γιατί το έχουν αναφέρει 2 παιδιά ότι έχει λυθεί αυτό το bug με την κάρτα sim της vodafone. Ορίστε κ τα ποστ από τους SNikolaidis και mariadne που αναφέρουν.

Τα είχα διαβάσει αυτά. Με βλέπω για φορμάτ πάλι :worry:

Και κάτι άλλο να ρωτήσω, στην αρχική οθόνη όταν πιέζετε το πράσινο πλήκτρο ανοίγει το μενού με τις κλήσεις? Πλέον δεν κάνει τπτ.. Ας το δοκιμάσει κάποιος που έχει βάλει στο κινητό το Pencil.

Τα είχα διαβάσει αυτά. Με βλέπω για φορμάτ πάλι :worry:

Και κάτι άλλο να ρωτήσω, στην αρχική οθόνη όταν πιέζετε το πράσινο πλήκτρο ανοίγει το μενού με τις κλήσεις? Πλέον δεν κάνει τπτ.. Ας το δοκιμάσει κάποιος που έχει βάλει στο κινητό το Pencil.

Αν έχει ορίσεις σαν πλήκτρο μολύβι το πράσινο πλήκτρο, λογικό είναι να μην σου ανοίγει της κλήσεις. Κ εμένα όταν τρέχει το the pencil δεν λειτουργεί το άσπρο πλήκτρο του μενού, γιατί εγώ το έχω ορίσει έτσι.

EDIT:Για ότι άλλο έχει σχέση με την εφαρμογή The pencil καλύτερα να συνεχίσουμε στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5, γιατί βγαίνουμε off topic.

Όχι, δεν γίνεται.

Δεν σου δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις μέσω fota πλέον;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παιδιά ανοίγω σήμερα το κινητό και δεν βλέπω κανένα αρχείο από την κάρτα μνήμης να υπάρχει σοτ μενού..πάω στην διαχείρηση αρχειων πατάω καρτα μνήμης και μου λεει "Η κάρτα μνήμης είναι κατεστραμμένη"...τι παίζει;;

Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i

Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i

παιδιά ανοίγω σήμερα το κινητό και δεν βλέπω κανένα αρχείο από την κάρτα μνήμης να υπάρχει σοτ μενού..πάω στην διαχείρηση αρχειων πατάω καρτα μνήμης και μου λεει "Η κάρτα μνήμης είναι κατεστραμμένη"...τι παίζει;;

Έχει ξανασυμβεί και σε άλλους εδώ μέσα. Αν συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή βλέπεις να έχει μέσα τπτ; διαφορετικά τα έχασες όλα :(.

Πάρε μια aftermarket κάρτα για να ησυχάσεις.

και στον υπολογιστή τα ίδια μου λέει.. :'(

τι είναι η aftermaker κάρτα?

της έκανα μορφοποιηση για να ξαναλειτουργήσει και άρχισα να ξαναπερνάω αρχεία...όταν κανω εγκατασταση ένα προγραμμα μου λέει ότι η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη και πατάω αντικατασταση...

όμως ότι υπάρχουν ακόμα τα ίχνη μπορεί να θεωρηθεί θετικό και μπορώ να τα ξαναβρώ;

η αναβαθμιση ειτε μεσω fota ειτε μεσω nsu δεν ειναι η ιδια?

Ναι η ίδια είναι.

της έκανα μορφοποιηση για να ξαναλειτουργήσει και άρχισα να ξαναπερνάω αρχεία...όταν κανω εγκατασταση ένα προγραμμα μου λέει ότι η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη και πατάω αντικατασταση...

όμως ότι υπάρχουν ακόμα τα ίχνη μπορεί να θεωρηθεί θετικό και μπορώ να τα ξαναβρώ;

Μετά από μορφοποίηση να βρεις δεδομένα ξέχασε το.

To D-PAD στις flash εφαρφμογες γινεται να το βγαλουμε τελικα?

Εννοείς μήπως τις java εφαρμογές? Αν εννοείς αυτές τότε θα πας στην διαχείρηση εφαρμογών κ στο εικονίδιο της java εφαρμογής που θες θα πατήσεις επιλογές > ρυθμίσεις > εικονικό πληκτρολόγιο > απενεργοποιημένο.

Μετά από μορφοποίηση να βρεις δεδομένα ξέχασε το.

Τουλάχιστον φωτογραφίες, μπορούν να ανακτηθούν και μετά από ερκετά format.. Και το λέω επειδή το έχω κάνει. Αρκεί ένα προγραμματάκι για data recovery από τα πολλά που κυκλοφορούν..

Some age, others mature...:lol:

Τα μηνύματα σχετικά με τις γραμματοσειρές μεταφέρθηκαν σε νέο αρμόδιο θέμα για τέτοια κολπάκια, δηλαδή στο S60 - Tricks & Tips

Ναι ρε το πήρα ! μεγεια μου ! το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να πάω fratelli και να παίξω με το wifi !
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Καλορίζικο!:)

Πέρνα μια βόλτα από το S60 FAQ για να καλύψεις τις πρώτες απορίες σου.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...