Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο επισης που θα ηθελα να πω εγω για το θεμα του ΒΤ οπως εχω αναφερει σε προηγουμενα post μου , ειναι οτι μαλλον , απ'οτι καταλαβαινω , καποιες φορες , τις συσκευες ηχου , παρ'ολο που τις εξουσιοδοτεις και τις αναγεις (μου αρεσει αυτη η λεξη) , σε αξιοπιστες , μαλλον , εκει κανει καποιο bug και περιμενει και απ'την αλλη συσκευη να κανει το ιδιο , οπως με ενα αλλο κινητο π.χ.

Απλα λεω μηπως ειναι κι αυτο.

Σημασια εχει να διορθωθει (αν διορθωθει) με καποια επομενη αναβαθμιση , γιατι οπως εχω ξαναπει , ειναι σπαστικο , να εχεις εργοστασιακα συστηματα carkit , π.χ για μενα blue&me της Fiat , και το πλεον εξελιγμενο , μεχρι και το μυνημα σου διαβαζει , απο τα ηχεια , αν ειναι στα αγγλικα , και να μην συνδεεται αυτοματα , οπως με ολα τα υπολοιπα κινητα μου , και να πρεπει εγω καθε φορα να το συνδεω , αν συνδεθει , γιατι τις πιο πολλες φορες , δεν συνδεεται ουτε ετσι.

Περιμενει περιμενει , και μου λεει συνδεση ΒΤ αδυνατη.

Σαν να περιμενει ανταποκριση απο το αλλο συστημα , γι'αυτο ειπα και αυτο που ειπα πιο πανω.

Τεσπα. Ειδομεν.

Εμενα εκτος απ'αυτο οπως εχω ηδη πει , ευτυχως ειναι αψογο.

Κι αυτο μονο με το carkit.

Εδω υπαρχουν παιδια , που εχουν , ισως πιο βασικα προβληματα , οποτε ..... , αλλα ο καθενας με το προβλημα του.

Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις πρώτα το bluetooth του αυτοκινήτου και μετά του κινητού ή το αντίθετο; Ένα itech clip που χρησιμοποιώ και το έχω στις αξιόπιστες συσκευές μια συνδέεται αυτόματα μια όχι και δεν έχω εντοπίσει ακριβώς το λόγο που γίνεται αυτό...

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.Χτες πήρα και γω το τηλέφωνο από Vodafone.Μόλις τώρα έκανα την αναβάθμιση από 20 σε 21.Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί απο το sony k 770 σε 5800 είναι τρομερή αλλαγη και να με συγχωρήσετε αν κάποιες έχουν απαντηθεί αλλά έχω καταφέρει να διαβάσω μέχρι τη σελίδα 82 και έχω αρχίσει να τα παίζω. 1) με το gps δυσκολεύομαι πάρα πολύ.έχω απενεργόποιησει το υποβοηθούμενο για να μη χρεώνομαι,μπαίνω και αργεί να βρει πάρα πολύ τη θέση μου γιατί δεν κλειδώνει ο δορυφόρος(το ξέρω ότι εχει topic για το gps αλλά αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει μην περιληπτικά τι παίζει ).2) ένα φάκελο που έχει στο μενού με όνομα mfe πως μπορώ να το σβήσω γιατί μετά την αναβάθμιση είναι κενός.3) την πρώτη φορά που μπήκα για να δω video στο youtube μέσω wifi μου έβγαλε ένα μηνυμα για update για να αποφύγω χρεώσεις,ξέρετε τι παίζει;

Αυτές είναι οι πρώτες μου ερωτήσεις ,ευαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπερα και καλοριζικο!

1)Καταρχας θα σου προτεινα να ενεργοποιησεις το Α-GPS αφου η χρεωση ειναι απειροελαχιστη και τα οφελη του μεγαλα! Οπως και να'χει διαβασε αυτο και ρωτα παλι αν εχεις αποριες!

2)θα πας επιλογες/οργανωση θα επιλεξεις τον φακελο και μετα επιλογες/διαγραφη(ή αφαιρεση δ θυμαμαι)

3)Ισως μπηκες στο mobile youtube (νομιζω m.youtube.com)..Αν λεω σωστα, τοτε εχει επιλογη που λεει view desktop version..Πατα εκει και θα βλεπεις μια χαρα!

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά το τηλέφωνο μου φαίνεται οτι πετάει. Με το που πατάω το εικονίδιο οποιασδήποτε εφαρμογής, αυτή ανοίγει ταχύτατα. Επίσης, όσες φορές πήγα να γράψω κείμενο, το πληκτρολόγιο εμφανίστηκε αστραπιαία ενώ πριν, υπήρχαν περιπτώσεις που πατούσα 2η και 3 η φορά για να εμφανιστεί.

Ίσως όλα αυτά είναι συνέπεια του οτι το τηλέφωνό μου είναι ακόμα καθαρό μιας και μετά την αναβάθμιση του έκανα φορματ (και στην κάρτα εννοείεται). Μόλις το φορτώσω θα δω αν οι πρώτες μου αυτές εντυπώσεις είναι και αληθινές. :)

Δεν εχεις αδικο, ειναι πολυ πιο γρηγορο σε ολα!!!Ειναι μαλλον αποτελεσμα την νεας εκδοσης και δεν οφειλεται τοσο στο οτι το κινητο σου ειναι ¨καθαρο¨ γιατι εγω δεν εκανα φορματ ουτε στο τηλ. ουτε στην καρτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να υποθεσω οτι οσοι κανατε update εισαστε με αλλαγμενο product code?

Σβηνονται ολα κατα την αναβαθμιση?

Αν κανω backup απο το content copier της Νokia, θα εχω το τηλεφωνο ακριβως οπως πριν μετα την αναβαθμιση?

Να υποθεσω οτι οσοι κανατε update εισαστε με αλλαγμενο product code?

Σβηνονται ολα κατα την αναβαθμιση?

Αν κανω backup απο το content copier της Νokia, θα εχω το τηλεφωνο ακριβως οπως πριν μετα την αναβαθμιση?

Οχι βγηκε αναβαθμιση για τις ευρωπαικες χωρες οποτε δ χρειαζεται να αλλαξεις product code.

Με την αναβαθμιση δε σβηνεται τιποτα αλλα καλο ειναι να κανουμε παντα ενα backup. Επισης μερικες εφαρμογες ισως χρειαστουν επανεγκατασταση.

Ναι οταν κανεις επαναφορα του αντιγραφου(δεδομενου οτι εχεις κρατησει και τις ρυθμσεις) το κινητο γινεται οπως ηταν..(αλλα οπως σου εγραψα και στην αρχη τιποτα δεν χανεται/αλλαζει)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Δεν εχεις αδικο, ειναι πολυ πιο γρηγορο σε ολα!!!Ειναι μαλλον αποτελεσμα την νεας εκδοσης και δεν οφειλεται τοσο στο οτι το κινητο σου ειναι ¨καθαρο¨ γιατι εγω δεν εκανα φορματ ουτε στο τηλ. ουτε στην καρτα!

Συμφωνώ και γω με τον harley 5 γιατί είδα διαφορά και δεν έχω κανει φορμάτ.johnsour ευχαριστώ για τις απαντ΄σεις τόσο γρήγορα.το a-gps το έχω απενεργοποιήσει γιατί έχω πρόγραμμα χωρίς ιντερνετ(μπορεί αυτό που γράφω να είναι και άσχετο).στο ytube μπήκα από το εικονείδιο που είχε έτοιμο γι αυτο ρώτησα για το μηνυμα με το update και τις χρεώσεις.Δυστυχώς το κενό το έχει και το δικό μου γι αυτό θέλω να ρωτήσω αυτούς που το έχουν αρκετό καιρό αν είναι εντάξει ή τους ανοιξε κι άλλο;επειδή διάβασα και λίγο παρακάτω ισχύει οτι στα νοκια shops διορθώνουν το πρόβλημα της σχισμής;

να κανω τελικα αναβαθμιση στην νεα εκδοση απο την 20 που εχω?

Ακριβωςτο ιδιο θα ηθελα να ρωτησω και εγω. Mirror? Impreza?

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Nαι να κανετε κανονικα..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

γιατι εγω δεν εκανα φορματ ουτε στο τηλ. ουτε στην καρτα!

Και εγω τα ιδια ,χωρις φορματ .

Την συσκευη θα την κοψουν λογω υπερβολικου οριου

ταχυτητας ! :p:lol:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

...το a-gps το έχω απενεργοποιήσει γιατί έχω πρόγραμμα χωρίς ιντερνετ(μπορεί αυτό που γράφω να είναι και άσχετο).στο ytube μπήκα από το εικονείδιο που είχε έτοιμο γι αυτο ρώτησα για το μηνυμα με το update και τις χρεώσεις...

Φίλε μου η χρέωση είναι πραγματικά μικρή που δ χρειάζεται να έχεις κάποιο πρόγραμμα! Δ νομίζω δηλαδή να ξεπεράσει τα 2 με συχνή χρήση..Για τα βίντεο μπες κανονικά στην σελίδα απο το κινητό σου όπως κάνεις με τον υπολογιστή

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Καλημέρα και απο εμένα.

Έκανα εχθές το βράδυ αναβάθμιση και όντως όλα δουλεύουν κανονικότατα. Μια αλλαγή που πρόσεξα είναι μέσα στα Contacts με το παλιό Firmware μπορούσες να scroll στην λίστα μόνο από το Scroll bar. Τώρα πλέον μπορούμε να κάνουμε Scroll και απο την λίστα των ονομάτων. Αυτό που συνέβαινε παλαιότερα όταν δοκίμαζες να κάνεις scroll χωρίς το Scroll bar ήταν συνήθως να επιλέγει ένα contact και να μην κάνει scroll. Θυμίζει κάτι από kinetic scroll σε πολύ κακή εκδοχή θα έλεγα, είναι όμως ένα βήμα... Μπορεί κάποιος φίλος να επιβεβαιώση την αλλαγή συμπεριφοράς μέσα στην λίστα τον Contacts ??

www.gadget-rumours.com

Καλημέρα και απο εμένα.

Έκανα εχθές το βράδυ αναβάθμιση και όντως όλα δουλεύουν κανονικότατα. Μια αλλαγή που πρόσεξα είναι μέσα στα Contacts με το παλιό Firmware μπορούσες να scroll στην λίστα μόνο από το Scroll bar. Τώρα πλέον μπορούμε να κάνουμε Scroll και απο την λίστα των ονομάτων. Αυτό που συνέβαινε παλαιότερα όταν δοκίμαζες να κάνεις scroll χωρίς το Scroll bar ήταν συνήθως να επιλέγει ένα contact και να μην κάνει scroll. Θυμίζει κάτι από kinetic scroll σε πολύ κακή εκδοχή θα έλεγα, είναι όμως ένα βήμα... Μπορεί κάποιος φίλος να επιβεβαιώση την αλλαγή συμπεριφοράς μέσα στην λίστα τον Contacts ??

ναι έτσι είναι, όπως και στα αρχεια μεσω διαχειρισης αρχείων

ναι έτσι είναι, όπως και στα αρχεια μεσω διαχειρισης αρχείων

Καλημέρα και απο εμένα.

Αυτό που λέτε γινόταν και με το firm v20 απλά δεν ήταν τόσο γρήγορο κ έπιανε πιο δύσκολα. Τώρα είναι πιο ομαλό κ πιάνει πιο εύκολα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι αυτό και παλιά γινόταν, απλά όχι τόσο άμεσα.

Επίσης εμένα με βολεύει να πατάω στην scroll bar χαμηλά και κατεβάζει την λίστα οθόνη - οθόνη, σαν να κάνεις page-down.

Η πιο σημαντική αλλαγή για μένα είναι το πόσο γρήγορα αλλάζει προσανατολισμό η οθόνη !!!

μαλλον μονο εγω το θεωρω ελλειψη γιατι δεν εχω δει να το αναφερει καποιος αλλος,αλλα δε θα ηταν καλο στον music player να μπορουμε να αυξομειωνουμε τον ηχο και μεσω touch μπαρας στην οθονη,οπως γινεται στο ραδιο ας πουμε?

Twra pou to les... nai 8a htan kalo! ;)

Parolauta to update einai PARA poly kalo :)

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις πρώτα το bluetooth του αυτοκινήτου και μετά του κινητού ή το αντίθετο; Ένα itech clip που χρησιμοποιώ και το έχω στις αξιόπιστες συσκευές μια συνδέεται αυτόματα μια όχι και δεν έχω εντοπίσει ακριβώς το λόγο που γίνεται αυτό...

Ουτως η αλλως πρωτα το ΒΤ του αυτ/του ανοιγεις αφου εκεινο σου δινει κωδικο για εξουσιοδοτηση.

Και μετα πας απο την συσκευη και το βρισκει και πατας τον κωδικο κ.λ.π.

Οσο για το ακουστικακι κι εμενα οπως αναφερω και σε προηγουμενα post τα ιδια μου κανει.

Αρα παλι οπως εχω ξαναπει , ειναι προβλημα της συσκευης.

Απλα μονο μετα την αναβαθμιση χθες , βρηκε μονο του το ακουστικακι , και λεω λες....???? Οποτε ισως να διορθωθηκε , αλλα ακομη δεν το εχω δοκιμασει με το Αυτ/το.

Θα το δοκιμασω και τα ξαναλεμε.

EDIT: Δυστυχως ενω γινονται σωστα ολες οι ρυθμισεις , και μετα απο τις εξουσιοδοτησεις και τον κωδικο , συνδεεται , μετα οταν κλεισεις τον διακοπτη του αυτ/του , σωστα ξεσυνδεεται , αλλα μετα παλι με τιποτα δεν συνδεεται μονο του , και καμια φορα ουτε και χειροκινητα.

Κριμα και εκανα χαρες , μετα την αναβαθμιση.

ΕΙδομεν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Δύο μήνες σήμερα με το τηλεφωνάκι όλο και καλύτερα.

Το μοναδικό πρόβλημα που είχα αναφέρει είναι το γεγονός ότι μειωνόταν η μνήμη τηλαφάωνου μετά από κάθε επίσκεψη στο Νετ και αφού έσβηνα τα περιτά.Αυτό σταμάτησε στα 34,5 MB δεν ξέρω το λόγο. Υποθέτω ότι ο χώρος έχει καλυφθεί από τους φακέλους με τα plugin που βλέπω να δημιουργούνται στην κάρτα τηλεφώνου, αν και να μετρήσεις κάθε φάκεο μόνο του δεν είναι παραά μερικά kb.

Θα δούμε.

Όποιος αμφιταλαντεύεται ακόμα για το αν θα πάρει το κινητό να το κάνει με κλειστά μάτια.:)

Καλημέρα, διαβάζωντας ότι έχει βγει η 21 έκδοση ενεργοποίησα το nοkia software updater και αυτός λέει βρήκε μια νέα εκδοση λογισμικού στα 24,7mb και ξεκίνησε να την κατεβάζει. Αυτή είναι η καινούρια;;; Τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω τα δεδομένα μου;;;

Μια που το κατεβάζω θα την περάσω από τον υπολογιστή με το καλώδιο του αλλά θα μπορούσα και μέσω wifi;;;

ΕΧΟΝΤΑΣ για τις καθημερινές εργασίες μου ένα Νοκια 5800 θα έλεγα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς το χρησιμοποιώ μόνο με τα δάκτυλα. Ωστόσο όταν μάθαμε ότι θα έχουμε νέα ανανεωμένη έκδοση που αφορά για τα 3 εκατομμύρια κατόχους Nokia 5800 τότε είπαμε να το εξετάσουμε καθώς η νέα έκδοση firmware v21.0.025 που κυκλοφορεί ελεύθερη ακόμα και για τα Ελληνικά μας δεδομένα και από Nokia Software Update στο μενού αυτόματης ενημέρωσης του κινητού.

Λέω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω μέσω wifi μαθαίνοντας ότι στις αλλαγές που περιλαμβάνει το νέο firmware φαίνονται ικανοποιητικές δεδομένου ότι περιλαμβάνουν καλύτερους χρόνους εκκίνησης, βελτιωμένο browser, διόρθωση του remote DoS vulnerability στα SMS και βελτιωμένα MMS.

Ομως θελω να ρωτησω κατι. Γινεται αναβαθιση μεσω ΟΤΑ Μεσω wifi? Ολα τα δεδομενα μου τα εχω στην καρτα μνημης, να την αφαιρεσω κατα την διαδικασια ή να την άφήσω?

Καλημέρα, διαβάζωντας ότι έχει βγει η 21 έκδοση ενεργοποίησα το nοkia software updater και αυτός λέει βρήκε μια νέα εκδοση λογισμικού στα 24,7mb και ξεκίνησε να την κατεβάζει. Αυτή είναι η καινούρια;;; Τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω τα δεδομένα μου;;;

Μια που το κατεβάζω θα την περάσω από τον υπολογιστή με το καλώδιο του αλλά θα μπορούσα και μέσω wifi;;;

Κάνε την αναβάθμιση μέσω της διαδικασίας FOTA.

Δες εδώ πως γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ΕΧΟΝΤΑΣ για τις καθημερινές εργασίες μου ένα Νοκια 5800 θα έλεγα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς το χρησιμοποιώ μόνο με τα δάκτυλα. Ωστόσο όταν μάθαμε ότι θα έχουμε νέα ανανεωμένη έκδοση που αφορά για τα 3 εκατομμύρια κατόχους Nokia 5800 τότε είπαμε να το εξετάσουμε καθώς η νέα έκδοση firmware v21.0.025 που κυκλοφορεί ελεύθερη ακόμα και για τα Ελληνικά μας δεδομένα και από Nokia Software Update στο μενού αυτόματης ενημέρωσης του κινητού.

Λέω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω μέσω wifi μαθαίνοντας ότι στις αλλαγές που περιλαμβάνει το νέο firmware φαίνονται ικανοποιητικές δεδομένου ότι περιλαμβάνουν καλύτερους χρόνους εκκίνησης, βελτιωμένο browser, διόρθωση του remote DoS vulnerability στα SMS και βελτιωμένα MMS.

Ομως θελω να ρωτησω κατι. Γινεται αναβαθιση μεσω ΟΤΑ Μεσω wifi? Ολα τα δεδομενα μου τα εχω στην καρτα μνημης, να την αφαιρεσω κατα την διαδικασια ή να την άφήσω?

Προχώρα άφοβα μέσω Wifi,ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ από τα αρχεία σου και τις ρυθμίσεις ΔΕΝ θα πειραχτεί,μετα την αναβάθμιση ΟΛΑ θα είναι όπως πριν,εγγυημενα πράγματα...:);)

Ok αφού πήρα back up από τις επαφές μου ξεκίνησα την εφαρμογή.(μόνο για ψυχολογικούς λόγους)

Αν και στο site της ΝΟΚΙΑ δεν είχε αναβάθμιση στο κινητό έγραφε ότι υπάρχει.

Ευχαριστώ πολυ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...