Panos277 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εχω ενα προβλημα με το κινητο... Στο προφιλ "Αθορυβο" εχω βαλει ενεργει την δονηση αλλα οταν δεχομε κληση η μηνυμα δεν λειτουργει η δονηση.. γιατι?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 κατεβασα ενα αρχειο μεσω rapidshare και εβγαλε μηνυμα πως η ΙΡ μου κατεβαζε εκεινη τι στιγμη. Πώς συμβαινει αυτο; "μοιραζομαι" ΙΡ με αλλους στο wireless internet? καλη ανάσταση σε όλους! Ηταν δικια σου η γραμμη ή βρηκες καποιο ελευθερο wifi ;Αν ηταν δικια σου τοτε καποιος σου τραβαει bandwidth ,αν ηταν ελευθερο τοτε δεν ησουν ο μονος που το εκμεταλλευόταν :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εχω ενα προβλημα με το κινητο... Στο προφιλ "Αθορυβο" εχω βαλει ενεργει την δονηση αλλα οταν δεχομε κληση η μηνυμα δεν λειτουργει η δονηση.. γιατι?? Η δονηση λειτουργει γενικοτερα? Οσο για την vodafone σιμ , το προβλημα λογικα εχει να κανει με το λογισμικο του 5800 . Και αυτο γιατι το προβλημα δεν παρουσιαζεται με αλλες συσκευες νοκια.. Καλη Ανασταση σε ολους !! [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Η δονηση λειτουργει γενικοτερα? Οσο για την vodafone σιμ , το προβλημα λογικα εχει να κανει με το λογισμικο του 5800 . Και αυτο γιατι το προβλημα δεν παρουσιαζεται με αλλες συσκευες νοκια.. Καλη Ανασταση σε ολους !! Ναι, ναι η δόνηση λειτουργεί κανονικά... εκανα τωρα ενα restart το τηλέφωνο και λειτουργεί τελικά και στο "Aθορυβο" Χρονια Πολλα, Καλη Ανασταση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει , απο οτι θυμαμαι μαλλον οχι , αλλα οταν πας για παραδειγμα , να στειλεις ενα αρχειο ηχου , που εχεις ηδη εσυ περασει στην καρτα , σε αλλο κινητο , με ΒΤ , δεν το στελνει , αλλα πρεπει να πας μεσα στην διαχειριση αρχειων , για να το στειλει.Δεν το στελνει απο την εκθεση , τραγουδια κ.λ.π. Αυτο διαπιστωσα σημερα.:) Κατα τ'αλλα παιδια , φτου να μην το ματιασω , μεχρι στιγμης , δουλευει τελεια ,σε ολα!! και πολυ χαιρομαι φυσικα γι'αυτο.:D:D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εχω την αισθηση οτι σε μενα η σχισμη εχει μεγαλωσει απο τοτε που πηρα το κινητο,εκτος αν απλα την εχω συνηθισει και δεν ειχα δωσει τοση σημασια στην αρχη..Ουσιαστικα πιανει σχεδον ολην την πανω αριστερα γωνια..:wacko: "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouve Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 έχω το total video converter τι επιλογες να δώσω για να φτιάξω videaki για το 5800 που να το δειχνει και σωστά μέσα στο 5800 (το avatar) ???? kai to GPS gia na leitourgisei thelei internet???? Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Pictures Nokia N97 Firmware-on Nokia 5800 http://dailymobile.se/2009/04/18/pictures-nokia-n97-firmware-on-nokia-5800/ "It seems that the Nokia 5800 really can work with the Nokia N97 firmware. A Chinese guy successfully ported the Nokia N97 firmware (with some small modifications ) to the Nokia 5800. This is the first time someone been able to adapt a Symbian S60 platform from one phone to another. I’m not sure if these pics are 100% real so they may be fake." iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει , απο οτι θυμαμαι μαλλον οχι , αλλα οταν πας για παραδειγμα , να στειλεις ενα αρχειο ηχου , που εχεις ηδη εσυ περασει στην καρτα , σε αλλο κινητο , με ΒΤ , δεν το στελνει , αλλα πρεπει να πας μεσα στην διαχειριση αρχειων , για να το στειλει.Δεν το στελνει απο την εκθεση , τραγουδια κ.λ.π. Αυτο διαπιστωσα σημερα.:) Κατα τ'αλλα παιδια , φτου να μην το ματιασω , μεχρι στιγμης , δουλευει τελεια ,σε ολα!! και πολυ χαιρομαι φυσικα γι'αυτο.:D:D Εγώ στέλνω κανονικά και από την έκθεση... για τσεκαρίσετο καλύτερα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Ηταν δικια σου η γραμμη ή βρηκες καποιο ελευθερο wifi ;Αν ηταν δικια σου τοτε καποιος σου τραβαει bandwidth ,αν ηταν ελευθερο τοτε δεν ησουν ο μονος που το εκμεταλλευόταν :lol: δεν ηταν wi fi, εχω βαλει cosmote wirelless internet 200mb, με μηνιαια συνδρομη. Τι ειναι το bandwith? Τι μπορω να κανω γι αυτο που λες; ευχαριστω "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 δεν ηταν wi fi, εχω βαλει cosmote wirelless internet 200mb, με μηνιαια συνδρομη. Τι ειναι το bandwith? Τι μπορω να κανω γι αυτο που λες; ευχαριστω Μαλλον δεν μπορεις να κανεις και πολλα.Απο οτι δειχνει η κοσμοτε μοιραζει μια ip (γραμμη) σε πολλους χρηστες οποτε οποιος προλαβει πρωτος.Το εχω διαβασει και για την Βονταφον αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Μαλλον δεν μπορεις να κανεις και πολλα.Απο οτι δειχνει η κοσμοτε μοιραζει μια ip (γραμμη) σε πολλους χρηστες οποτε οποιος προλαβει πρωτος.Το εχω διαβασει και για την Βονταφον αυτο. αυτο υποπτευθηκα κι εγω. Σ εγχαριστω παντως! "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Μηπως μπορει καποιος μου στειλει το ποστ ενος παιδιου που ειχε ανεβασει κατι φωτογραφιες με την σχισμη στο κινητο του..Το ψαχνω αρκετη ωρα και δεν μπορω να το βρω.. "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 έχω το total video converter τι επιλογες να δώσω για να φτιάξω videaki για το 5800 που να το δειχνει και σωστά μέσα στο 5800 (το avatar) ???? έχω το total video converter τι επιλογες να δώσω για να φτιάξω videaki για το 5800 που να το δειχνει και σωστά μέσα στο 5800 (το avatar) ???? kai to GPS gia na leitourgisei thelei internet???? Αντί να επαναλαμβάνεσαι θα μπορούσες να κάνεις μια αναζήτηση ώστε να βρεις τις ρυθμίσεις που θέλεις. Πρώτα απ όλα διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ! Δοκίμασε αυτόν τον converter. Έχει τη δυνατότητα να βγάζει μέσω μόνο μιας επιλογής βίντεο για το 5800. Εχω την αισθηση οτι σε μενα η σχισμη εχει μεγαλωσει απο τοτε που πηρα το κινητο,εκτος αν απλα την εχω συνηθισει και δεν ειχα δωσει τοση σημασια στην αρχη..Ουσιαστικα πιανει σχεδον ολην την πανω αριστερα γωνια..:wacko: Πολύ πιθανόν... Έχει αναφερθεί και από άλλα μέλη. Πήγαινε σε ένα Nokia Shop και ζήτα να σφίξουν λίγο τις βίδες, θα μειωθεί εσθήτα η σχισμή. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει , απο οτι θυμαμαι μαλλον οχι , αλλα οταν πας για παραδειγμα , να στειλεις ενα αρχειο ηχου , που εχεις ηδη εσυ περασει στην καρτα , σε αλλο κινητο , με ΒΤ , δεν το στελνει , αλλα πρεπει να πας μεσα στην διαχειριση αρχειων , για να το στειλει.Δεν το στελνει απο την εκθεση , τραγουδια κ.λ.π. Αυτο διαπιστωσα σημερα.:) Κατα τ'αλλα παιδια , φτου να μην το ματιασω , μεχρι στιγμης , δουλευει τελεια ,σε ολα!! και πολυ χαιρομαι φυσικα γι'αυτο.:D:D Μια χαρά μπορείς να στείλεις και από την έκθεση ήχους, εικόνες, βίντεο. Mp3’s δεν μπορείς να στείλεις ελευθέρα. Μηπως μπορει καποιος μου στειλει το ποστ ενος παιδιου που ειχε ανεβασει κατι φωτογραφιες με την σχισμη στο κινητο του..Το ψαχνω αρκετη ωρα και δεν μπορω να το βρω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2749560#post2749560 [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Μια χαρά μπορείς να στείλεις και από την έκθεση ήχους, εικόνες, βίντεο. Mp3’s δεν μπορείς να στείλεις ελευθέρα. Μηπως κανεις καποιο λαθος;Εγω μια χαρα στελνω Mp3’s μεσα απο την εκθεση. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Ευχαριστω πολυ..Νομιζω σημερα ειναι μεχρι τις 4 ανοιχτα τα μαγαζια?Αν γνωριζει καποιος συγκεκριμενα για το nokia shop ας μου πει,ωστε να παω σημερα..Αν και ειχα διαβασει πολλες σελιδεσ δεν ειχα δει να ξαναανεφερεται αυτο για τις βιδες.Μαλλον δεν θα το ειδα εγω! "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Ναι για MP3 λεω , δεν δοκιμασα να στειλω κατι αλλο. Υ.Σ: Τελικα ναι το δοκιμασα και μονο mp3 δεν στελνει , ολα τα αλλα τα στελνει και απο την εκθεση. Τελικα mp3 μονο απο τα αρχεια. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Επειδη σκεφτομαι να το παρω απο καποιο παιδι απο εδω μεσα, οσες αγγελις λενε οτι ειναι αγορασμενο απο βονταφον ειναι το βονταφον λαιβ? Αν αυτα δεν ειναι βονταφον λαιβ και βαλω καρτα γουιντ που εχω δε θα εχει το προβλημα με την καμερα και το κλειδωμα ετσι? Η το εχουν ολα οσα ειναι αγορασμενα απο βονταφον? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Επειδη σκεφτομαι να το παρω απο καποιο παιδι απο εδω μεσα, οσες αγγελις λενε οτι ειναι αγορασμενο απο βονταφον ειναι το βονταφον λαιβ? Αν αυτα δεν ειναι βονταφον λαιβ και βαλω καρτα γουιντ που εχω δε θα εχει το προβλημα με την καμερα και το κλειδωμα ετσι? Η το εχουν ολα οσα ειναι αγορασμενα απο βονταφον? Δεν υπαρχει vodafone live εκδοση του 5800. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Καλησπερα και χρονια πολλα!!! Χρειαζομαι την βοηθεια σας!!! πατας το κοθμπι της καμερας στο 5800 και δεν με βγαζει στην καμερα αλλα μενει νεκρο!!!υπαρχει λυση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Να υποθέσω πως έχεις κάρτα sim της Vodafone... Έχει απαντηθεί στη πίσω σελίδα. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouve Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Να ρωτήσω και κάτι αλλο με τις playlists τι παίζει ??? στον φάκελο playlist δεν εμφανίζονται σωστά άλλες φορες κάποιες και άλλες φορές καμία. επειδή δεν έχω βρεί να φτιάχνω φακέλους όπως στα ericsson με την nokia μόνο με τα playlists την παλεύεις υπάρχει κάποιος τρόπος που να οργανώνω τα mp3 στο κινητό σε φακέλους η κάποιο πρόγραμμα να διαχειρίζομαι τις playlists απο το pc ............. Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Δοκίμασε να φτιάξεις Playlist μέσω του Windows Media Player ενώ είναι συνδεμένο ο κινητό σου. Αλλιώς δοκίμασε τα coreplyer, powermp3, lcg jukebox. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Να υποθέσω ότι ειναι παλιά κάρτα; όχι, είναι καινούργια (τέλος Γενάρη 2009) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Τελικα το 5800 υπορστηριζει Upnp??... θελω να κανω streaming ταινιες, μουσικη κτλπ απο το PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts