electricgr Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Το nokia maps εμφανιζεται μονο σε portrait και οχι σε landscape mode.δεν περιστρεφεται σαν τις υπολοιπες εφαρμογες?ή κατι παιζει με το δικο μου κινητο...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 το χει κανει σε κανεναν σας να κολλησει μετα η κατα τη διαρκεια μιας κλήσης? μολις τελειωσα μια κληση και η οθονη παρεμεινε μαυρη με τα κουμπια να ειναι αναμμενα. του εβγαλα τη μπαταρια και στανιαρε! OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Οποιος γνωρίζει ας μ απαντησει σας παρακαλω! εκανα με την μεθοδο που ανφερ8ηκε πιο πανς αλλαγη του product code!!!! ομως ηδη εχω περασμενη την 20 firmware! για να εχω ελληνικα πρεπει να βγει καινουριο update?????????????????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Παιδιά εχει κάνει κανένας από το fring κλήση SIP? Το nokia maps εμφανιζεται μονο σε portrait και οχι σε landscape mode.δεν περιστρεφεται σαν τις υπολοιπες εφαρμογες?ή κατι παιζει με το δικο μου κινητο...? Δεν περιστρέφεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Οποιος γνωρίζει ας μ απαντησει σας παρακαλω! εκανα με την μεθοδο που ανφερ8ηκε πιο πανς αλλαγη του product code!!!! ομως ηδη εχω περασμενη την 20 firmware! για να εχω ελληνικα πρεπει να βγει καινουριο update?????????????????????????????????????????????????? θα ξανα περασεις την 20 και αν ολα εχουν γινει σωστα με το product code τοτε θε αποκτησεις ελληνικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 εξαιρετικα περιεργο αν σκεφτεις οτι στο Ν79 που ειχα μεχρι προσφατα και το nokia maps2 και το nokia maps3 περιστρεφοταν αυτοματα...τουλαχιστον αν βαλω garmin θα το εχω σε landscape? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Εγώ να αναφέρω για το παιδί πολλές σελίδες πιο πάνω (διάβασα μόλις καμιά 50αρια) να κατεβάσει επαφές-τηλέφωνα από το κινητό στο outlook, ότι είχα το αντίθετο, δεν μπορούσα να τραβήξω από excel στο outlook kai από κει με το ovi στο 5800. Τελικά το έλυσα κατά τύχη πειραματιζόμενος ως εξής: δοκίμασα διάφορες γραμματοσειρές στο εξέλ, και με την tahoma / import στο outlook και το nokia pc suite συγχρονισμό επιτέλους είδε τα Ελληνικά! (δεν ξέρω για το ovi δεν το δοκιμασα). Άρα δοκίμασε τις επαφές που κατεβάζεις να τις κάνεις export σε excel, αλλαγή γραμματοσειράς και ξανά import, μήπως και το outlook τις δει στα Ελληνικά... Τελικά, κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει μια μικρή σύνοψη για τα must προγραμματάκια για το κινητό, τι κάνουν και σε τι το βελτιώνουν.... ή μια σύνοψη για τις απαραίτητες ενέργειες του νέου ιδιοκτήτη, όπως να κατεβάσει εφαρμογές δωρεάν ,(office,την άδεια πλοήγησης), πως γίνεται αυτό κτλ. σε άπειρες σελίδες το μόνο που βρήκα εγώ ενδιαφέρον είναι το garmin, το οποίο και αυτό έχει άλλες 40τόσες σελίδες διάβασμα για να το βάλουμε ¨( Για τα pfd, office, zip κανένα link στο θέμα των εφαρμογών να μην διαβάζουμε άλλες τόσες ώρες είναι εύκολο παιδιά; για το ρολόι που χάνει μια επιλογή που υπάρχει στα μενού συγχρονισμού με παγκόσμια ώρα μήπως το λύνει; NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 εξαιρετικα περιεργο αν σκεφτεις οτι στο Ν79 που ειχα μεχρι προσφατα και το nokia maps2 και το nokia maps3 περιστρεφοταν αυτοματα...τουλαχιστον αν βαλω garmin θα το εχω σε landscape? Ναι! Το Garmin υποστηρίζει και τα δύο view :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 θα ξανα περασεις την 20 και αν ολα εχουν γινει σωστα με το product code τοτε θε αποκτησεις ελληνικα αυτο εκανα και εγινα ξανα ευτυχισμενος¨ΠΠΠΠΠ:lol::lol::lol::lol: και παλι ελληνικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ειναι τσεκαρισμενο απο μενα οτι το μηνυμα καμια αποκριση πυλης ειναι bug του τηλεφωνου.Το εχω διασταυρωσει δυο φορες με Ν95.Το ενα συνδεοταν κανονικα στο ιδιο δικτυο το αλλο οχι.Εαν κανετε μια αναζητηση στο ιντερνετ με θεμα no gateway reply θα δειτε ποσοι εχουν το ιδιο προβλημα με πολλα μοντελα της ΝΟΚΙΑ χωρις να υπαρχει καποια συγκεκριμενη λυση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas3534 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ειναι τσεκαρισμενο απο μενα οτι το μηνυμα καμια αποκριση πυλης ειναι bug του τηλεφωνου.Εαν κανετε μια αναζητηση στο ιντερνετ με θεμα no gateway reply θα δειτε ποσοι εχουν το ιδιο προβλημα με πολλα μοντελα της ΝΟΚΙΑ χωρις να υπαρχει καποια συγκεκριμενη λυση. Γεια σας και από εμένα είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά ας τα αφήσω αυτά και να μπω στο θέμα .Έχω το ακριβός ίδιο πρόβλημα με τον ΜΡΕΙΖΑΝΙ αλλά και ένα άλλο παράξενο πρόβλημα με τους nokia maps ανοίγουν κανονικά αλλά μετά κολάνε και δεν αποκρίνεται. Καποιος ας με βοηθήσει παρακαλώ.! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 εκανα με την μεθοδο που ανφερ8ηκε πιο πανς αλλαγη του product code!!!! ομως ηδη εχω περασμενη την 20 firmware! για να εχω ελληνικα πρεπει να βγει καινουριο update?????????????????????????????????????????????????? Ποια μεθοδο ακολοθησες? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Μόνο εύκολα και μόνο σωστά δεν (μου) κάνει δουλειά το Nokia Music. Δεν εισάγει με κανένα τρόπο τη μουσική μου στη βιβλιοθήκη του. Μετά το import, λέει ότι ολοκληρώθηκε, τα τραγούδια δεν είναι πουθενά. Επειδή το δοκίμασα αρκετές φορές, σε κάποιες περιπτώσεις δεν μετέφερε σωστά τις πληροφορίες του τραγουδιού (tags). Ποτέ, μα ποτέ δεν κατάφερε να βρει σωστά από το διαδίκτυο έστω και ένα τραγούδι/δίσκο, ελληνικό ή ξένο. Γι΄αυτό έμπλεξα τόσο καιρό εξάλλου... @mikemilos: μενού->εφαρμογές->διαχ.αρχείων Εχμμ... φίλε μου εγω αναφέρομαι μόνο στην εισαγωγή εικόνας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Εχμμ... φίλε μου εγω αναφέρομαι μόνο στην εισαγωγή εικόνας Μα δεν ήταν μομφή, το αντίθετο:). Απλά παρέθεσα τη δική μου εμπειρία και τα προβλήματα που αντιμετώπισα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Όχι βρε φίλε δεν το θεώρησα μομφή. Απλώς είδα οτι ανέφερες κάτι για tags. εγώ απλώς αναφερόμουν στο πως να βάλει κάποιος φωτό στο mp3 κομμάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Πως γινεται οταν παταω το κουμπι διπλα απο το xpress music και μπαινω στην μουσικη να μπαινει στα τραγουδια της καρτας μνημης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ξερει κανεις ποσο κανει η αλλαγη οθονης ? Εκατσε ενας βλακας 140 κιλα πανω στο μπουφαν μου και εσπασε!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ρε παιδια πως αποθηκευουμε τα τραγουδια στην μουσικη βιβλιοθηκη? Edit: Ok το βρηκα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Επισης μπορει το δικτυο που προσπαθεις να συνδεθεις να ειναι τοπικο χωρις συνδεση στο ιντερνετ. Εχετε υποψην σας οτι πολλες φορες το δικτυο που βρισκετε στις καφετεριες ειναι τοπικο για τα mates, τα μηχανηματακια που κρατουν οι σερβιτοροι που μοιαζουν με pda και χρησιμοποιουνται για να καταγραψουν τις παραγγελιες και να τις στειλουν ασυρματα στον μπουφετζη. My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ξερει κανεις ποσο κανει η αλλαγη οθονης ? Εκατσε ενας βλακας 140 κιλα πανω στο μπουφαν μου και εσπασε!!!!! Περίπου 38€ πάει η οθόνη ως ανταλλακτικό. Τώρα σε Nokia Shop μια 60αρα θα σου φύγει. Αλλά πριν κάνε μια ερευνά αγοράς διότι οι τιμές διαφοροποιούνται από το ένα στο άλλο Nokia Shop. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Το πηγα στην alPHA COPY και μου το εβγαλαν εκτος εγγυησης γιατι λεει οτι στραβωσε και η πλακετα και αγορασα μονο την οθονη 39 γιατι μου ζητουσαν και 30 ευρω για περαστικα! Μηπως εχει ανοιξει κανεις το κινητο μονος του για να με βοηθησει γιατι και'γω αυτο θα κανω και θα πρωσπαθησω να την αλλαξω μονος μου! Τωρα μολις κατεβασα το service manual του 5800 και ειδα οτι κατω απο την οθονη LCD υπαρχει μεταλικο πλαισιο που λεγετε LCD frame assy δηλ. ειναι το σασι τις οθονης και πιθανοτατα αυτο στραβωσε απο την πιεση που εφαγε το τηλ. με αποτελεσμα να φαινετε οτι στραβωσε η πλακετα γιατι η πλακετα δεν στραβωνει ετσι ευκολα στραβωνει απο ζεστη η αλλιως σπαει! Δηλ. μου εβγαλαν το τηλ. εκτος εγγυησης με το αιτιολογικο οτι στραβωσε η πλακετα χωρις να το ανοιξουν αλλα μονο βλεποντας το απ'τα πλαγια που φαινοταν ελαχιστα κουρμπαριστο! Αφου στην αρχη μου ειπαν οτι αν σπασει απο πιεση η οθονη γινετε αντικατασταση της με δικια μου χρεωση αλλα το τηλ.θα συνεχιση να εχει εγγυηση μετα το πηραν πισω! Δηλ. δεν ειναι φυσιολογικο αφου φαει πιεση η οθονη να στραβωσει και το μεταλικο πλαισιο που εχει παχος τσιγαροχαρτου???????? Και αυτο σε βγαζει απ'την εγγυηση????? http://img237.imageshack.us/img237/4042/scan0001b.jpg Τι να κανω ρε παιδια,να παω στον συνηγορο του καταναλωτη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellhamster Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Καλησπέρα παίδες! Μόλις το πήρα (τελικά) κι εγω!!!!!! Καλό φαίνεται με πρώτη ματία. Συγγνωμη που θα ρωτησω κατι που εχει ειπωθει αλλα επειδή το πήρα σε μαυρο και στην πρώτη σελιδα δεν φαινονται τα product codes για μαύρο μπορειτε να μου πειτε πιο είναι το Balkan code σε μαύρο;;;; Ευχαριστω (για αρχη....) :p Edit: Γενικα επειδή δεν σκαμπάζω πολλά πείτε μου 2-3 πραγματα για αρχη. μονολεκτικα δλδ τι να ψαξω εδω μέσα, όχι αναλυτικες διαδικασίες. και πάλι ευχαριστω..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Κι εγώ το παρέλαβα ξανά σήμερα (13 μέρες) με διορθωμένο το ακουστικό. Η οθόνη όμως συνεχίζει αραιά και πού να αλλάζει χρώματα. Ούτε που ασχολήθηκαν μαζί της όπως το περίμενα, φαίνεται πως το θεωρούν νορμάλ! Ευτυχώς συμβαίνει σπάνια και δε φαίνεται να χειροτερεύει για την ώρα. Νωρίς το έστειλαν, :p εγώ φοβήθηκα ότι θα πάει για μετά το Πάσχα. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 το χει κανει σε κανεναν σας να κολλησει μετα η κατα τη διαρκεια μιας κλήσης? μολις τελειωσα μια κληση και η οθονη παρεμεινε μαυρη με τα κουμπια να ειναι αναμμενα. του εβγαλα τη μπαταρια και στανιαρε! Βρήκες καμμιά άκρη το κάνει και σε μένα :( Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 το χει κανει σε κανεναν σας να κολλησει μετα η κατα τη διαρκεια μιας κλήσης? μολις τελειωσα μια κληση και η οθονη παρεμεινε μαυρη με τα κουμπια να ειναι αναμμενα. του εβγαλα τη μπαταρια και στανιαρε! Και εμένα μου έκανε ακριβώς το ίδιο χθες για πρώτη φορά, μετά από 2 μήνες που το έχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts