Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

vodafone live η συγκεκριμενη συσκευη αξιζει?

Δεν βγαίνει σε Vodafone Live έκδοση.

Παιδια τελικα αυριο το αγοραζω πρωι - πρωι.

Ελπιζω να εχει στο καταστηαμα.Τα λεμε αυριο λοιπον με ενα μικρο review :P

Άντε με το καλό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κάτοχος και εγώ πλέον του 5800...

Product code 0558317....

Παρόλο το διαφορετικο κωδικο όμως έχει ένα ελληνικό βιβλιαράκι και ένα γερμανικό...

Βέβαια η ταινία απέξω δεν είχε το "sealed".....

Σχισμή κυριολεκτικά άφαντη....

WiFi και GPS θα τα δοκιμάσω αύριο μεθαύριο....

Και 1 ερώτηση....

Άν το hackαρω τώρα και μετά κάνω αναβάθμιση σε nokia shop θα χάσω το hackarισμα...????

Είναι δηλαδή καλύτερα να περιμένω λίγες μέρες πρώτα για την αναμενόμενη αναβάθμηση....???

Νεος κατοχος και εγω σε λιγες μερες.

Αγοραστηκε σημερα απο το eshop.

Λογικα να περιμενω Ελληνικο τηλεφωνο? :)

ενα τηλεφωνο στην alphacopy με το ΙΜΕΙ της συσκευης,και θα το μαθεις αμεσως.καλοριζικο.

εμενα μου ειπαν σημερα στη vodafone οτι εχουν το 5800 μονο vodafone live...

Λάθος κάνουν.

Δεν βγαίνει σε VL.

Κάτοχος και εγώ πλέον του 5800...

Product code 0558317....

Παρόλο το διαφορετικο κωδικο όμως έχει ένα ελληνικό βιβλιαράκι και ένα γερμανικό...

Βέβαια η ταινία απέξω δεν είχε το "sealed".....

Σχισμή κυριολεκτικά άφαντη....

WiFi και GPS θα τα δοκιμάσω αύριο μεθαύριο....

Και 1 ερώτηση....

Άν το hackαρω τώρα και μετά κάνω αναβάθμιση σε nokia shop θα χάσω το hackarισμα...????

Είναι δηλαδή καλύτερα να περιμένω λίγες μέρες πρώτα για την αναμενόμενη αναβάθμηση....???

Καλύτερα περίμενε να κάνεις την αναβάθμιση πρώτα, διότι μετά θα πρέπει να το ξαναχακάρεις.

Νεος κατοχος και εγω σε λιγες μερες.

Αγοραστηκε σημερα απο το eshop.

Λογικα να περιμενω Ελληνικο τηλεφωνο? :)

Τελευταία όσοι φίλοι το πήραν από eshop ήταν ελληνικό.

Τώρα, τι να σου πω και 'γω...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Οταν το παραλαβω θα ενημερωσω και με τον κωδικο, λογικα Ελληνικο θα παρω.

Α, το πηρα σε κοκκινο 322 €.

Προς το παρον πεφτει διαβασμα στα πολλα post εδω. :)

Χαιρετώ άπαντες, το κινητό το πήρα μια εβδομάδα πριν απο Voda και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοςΈχουμε και λέμε:

α) Πολύ καλή οθόνη/μενού, εξαιρετική απόκριση (ειδικά με την τελευταία έκδοση).

β) Το πήρα με την έκδοση 11, αναβάθμιση μέσω NSU, κράτησε όλα τα ελληνικά του, παρόλο που το αυτοκόλλητο στο κουτί ήταν απλώς λευκό. Από το number πάντως είδα ότι ήταν ελληνικό.

γ) Η σχισμή υπάρχει. Στην αρχή δεν την πολυπρόσεξα, αλλά οταν ανάβει η οθόνη, φαίνεται αφού φωτίζει λιγάκι. Προσωπικά δε με πολυπειράζει, αρκεί να μη τρυπώσει τίποτε μέσα:rolleyes: .

δ) Με το gps δεν ασχολήθηκα ακόμη, οπότε δεν έχω και γνώμη.

ε) Αυτό που είναι όλα τα λεφτά είναι που σου λέει πόσες ώρες απομένουν στο ξυπνητήρι:D .

στ) Με το ακουσικό κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ελπίζω να είναι από τις καινούργιες παρτίδες.

Πάντως για τα λεφτά του παιδιά πιστεύω έιναι υπέρπλήρες. Σίγουρα δεν είναι κανά αλουμινένιο ή exclusive κινητό, αλλά έμενα πάντως με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, τουλάχιστο μέχρι στιγμής.

Αυτά για την ώρα:)

Xαιρετω!Ειμαι ενας επιδοξος κατοχος (:p) Νokia5800.Οπως φαινεται και απο το αβαταρ τα τελευταια χρονια ημουν με ενα Κ750i και ειχα μεινει λιγο πισω στις εξελιξεις και επειτα απο καποιο ψαξιμο κατεληξα εδω.Εχω καποια ερωτηματα μαζεμενα,οποιος μπορει να κανει τον κοπο ;):

1)Διαβασα για καποια κατασκευαστικα προβληματα σε διαφορες παρτιδες π.χ στο ακουστικο η η σχισμη πανω δεξια.Ειναι κατι τυχαιο,να ανησυχω,η μηπως οι τελευταιες παρτιδες ειναι καλυτερες?Επειδη απο οτι ξερω το Νokia Service στην Ελλαδα δεν ειναι και το καλυτερο..

2)Για οσους απο εσας ηταν το πρωτο κινητο με οθονη αφης,την παλεψατε?:D Δηλαδη ειναι περισσοτερο θεμα συνηθειας πιστευετε?Κυριως το ρωταω για τα μηνυματα και οταν θελεις να κανεις γρηγορα μια κληση,ενα sms π.χ.

3)Επισης η οθονη αφης με τις δαχτυλιες,χρειαζεται καθε λιγο καθαρισμα?Αν ναι ειναι ευκολο με ενα πανακι?

4)Διατιθεται κοκκινο και σε μπλε πλαγιο χρωμα σωστα?Οχι σκετο μαυρο.

5)Οταν με το καλο το παρω χρειαζεται να κανω καποιες διαδικασιες για να περασω τα οποια σπασμενα προγραμματα π.χ για το GPS?Επειδη διαβασα κατι για πιστοποιητικα κτλ και ειμαι λιγο lost.

6)Στις πρωτες πρωτες χρησεις να αφηνω την μπαταρια να ξερφορτιζεται τελειως και να μετα να τη φορτιζω?

Αυτα για αρχη :p ,σορρυ καποια εχουν απαντηθει στις αμεσως προηγουμενες σελιδες.Καποια στιγμη θα αρχισω να διαβαζω απο πιο πισω το τοπικ αλλα δεν θα προλαβω μεχρι να το παρω.

Xαιρετω!Ειμαι ενας επιδοξος κατοχος (:p) Νokia5800.Οπως φαινεται και απο το αβαταρ τα τελευταια χρονια ημουν με ενα Κ750i και ειχα μεινει λιγο πισω στις εξελιξεις και επειτα απο καποιο ψαξιμο κατεληξα εδω.Εχω καποια ερωτηματα μαζεμενα,οποιος μπορει να κανει τον κοπο ;):

1)Διαβασα για καποια κατασκευαστικα προβληματα σε διαφορες παρτιδες π.χ στο ακουστικο η η σχισμη πανω δεξια.Ειναι κατι τυχαιο,να ανησυχω,η μηπως οι τελευταιες παρτιδες ειναι καλυτερες?Επειδη απο οτι ξερω το Νokia Service στην Ελλαδα δεν ειναι και το καλυτερο..

2)Για οσους απο εσας ηταν το πρωτο κινητο με οθονη αφης,την παλεψατε?:D Δηλαδη ειναι περισσοτερο θεμα συνηθειας πιστευετε?Κυριως το ρωταω για τα μηνυματα και οταν θελεις να κανεις γρηγορα μια κληση,ενα sms π.χ.

3)Επισης η οθονη αφης με τις δαχτυλιες,χρειαζεται καθε λιγο καθαρισμα?Αν ναι ειναι ευκολο με ενα πανακι?

4)Διατιθεται κοκκινο και σε μπλε πλαγιο χρωμα σωστα?Οχι σκετο μαυρο.

5)Οταν με το καλο το παρω χρειαζεται να κανω καποιες διαδικασιες για να περασω τα οποια σπασμενα προγραμματα π.χ για το GPS?Επειδη διαβασα κατι για πιστοποιητικα κτλ και ειμαι λιγο lost.

6)Στις πρωτες πρωτες χρησεις να αφηνω την μπαταρια να ξερφορτιζεται τελειως και να μετα να τη φορτιζω?

Αυτα για αρχη :p ,σορρυ καποια εχουν απαντηθει στις αμεσως προηγουμενες σελιδες.Καποια στιγμη θα αρχισω να διαβαζω απο πιο πισω το τοπικ αλλα δεν θα προλαβω μεχρι να το παρω.

1) ειναι καλυτερες.

2) πολυ ευκολο για μυνηματα κλπ

3) την καθαριζεις η παιρνεις ενα προτεκτορ.

4)υπαρχει και σκετο μαυρο αλλα δεν ξερω αν διατιθεται εδω.

5) για το gps, για να βαλεις το garmin εχει μια διαδικασια. για να βαλεις αλλα προγραμματα θελεις πιστοποιητικο. τα λενε αυτα στο σαιτ.

6) ναι .

Αγόρασα το 5800 (μπλε) και έχω και εγώ το πρόβλημα της σχισμής. Μπορώ να κάνω αλλαγή από το Πλαίσιο όπου το αγόρασα με κόκκινο (επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν υπάρχει το πρόβλημα στα κόκκινα). Το ερώτημά μου λοιπόν είναι: Να αλλάξω τη συσκευή με κόκκινη ή και αυτή θα έχει το πρόβλημα της σχισμής, οπότε να πάω στη Nokia για επισκευή;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Το πρόβλημα της σχισμής είναι κατασκευστικό σέ όλα, αναξαρτήτως χρώματος και δεν επιδέχεται επισκευή. Απ΄ότι έχει ειπωθεί πάντως μέχρι τώρα δεν είναι κάτι σοβαρό.

Που ακριβώς είναι αυτή η σχισμή; (κάποια φωτό εάν υπάρχει)

Πόση αυτονομία σας δίνει με κλειστό την νύχτα;

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το πρόβλημα της σχισμής είναι κατασκευστικό σέ όλα, αναξαρτήτως χρώματος και δεν επιδέχεται επισκευή.

Και αυτό τι είναι ?

GAP BETWEEN A-COVER AND SIDE BAND – HOW TO REPAIR

In some cases due to part tolerances there could be noticeable gap between

A-cover and side band. If the customer complaint concerns ‘gap between Acover

and side band’ the following procedure should be followed.

Procedure:

Note: This measurement should be done this way: Do not use any force

when using that gap measurement fool.

Parts required:

1. New side band

2. New side band and also new A-cover

3. Antenna module assembly and LCD frame assembly

Repair steps:

1. Check the screw driving torque. Check 4 screws in phone corners (those

are visible when battery cover is removed. There are phones where too low

screw driving torque has been used.

2. If step 1 does not help, remove those 4 screws from corners and remove

the side band. After this you can check the middle screws. Make visual

check if there is any gap between PWB and antenna module in middle

screw area! Note: in this phase there could be cap between PWB and LCD

frame, because 4 screws from corners are not in place now. If there is no

gap between antenna module and PWB, add new side band, new screws

and use 17 Ncm torque. If there is still too big cap (between A-cover and

side band) i.e. there is bigger than 0.3mm cap between those parts, then

change also new A-cover.

3. Note: If there is gap also in middle screw area, then change also antenna

module and use middle screw torque value14 Ncm. (updated value)

4. Finally verify that the gap is smaller and it is within specification (max 0.3

mm)

5. If there is still a gap after carrying out all steps, change also LCD frame

assembly.

For disassembly, please follow the instructions in RM-356 Service Manual.

Changes in torque values:

New torque values: Middle screws 14Ncm

4 pc screws in corners 17Ncm

Που ακριβώς είναι αυτή η σχισμή; (κάποια φωτό εάν υπάρχει)

Παρατήρησε το φως που "βγαίνει" από τη σχισμή.Την ημέρα μπορείς να το καταλάβεις αν το νύχι σου μπαίνει στη συγκεκριμένη γωνία.

http://www.imageshack.gr/files/i78o7zp9p3136zuxym0t_thumb.jpg

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

σε μένα δεν είναι τόσο έντονη..:shifty:

Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i

Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i

lol

Απλά την τράβηξα με ευρυγώνιο φακό. Δεν είναι 10χλμ... Ίσα - ίσα που χωράει το νύχι μου σε αυτό που βλέπετε...

Υ.Γ. Αυτά που βλέπετε στο βάθος είναι ακουστικά. Σας φαίνονται 100 χλμ ?

Σας παρακαλώ πείτε όποιος έχει κόκκινο, αν έχει το πρόβλημα της σχισμής.

Να χρησιμοποιεις την Τροποποιηση μηνυματος εαν θες να προσθεσεις

κατι.ΔΕΝ ειναι chatroom !!!

get a life...

lol

Απλά την τράβηξα με ευρυγώνιο φακό. Δεν είναι 10χλμ... Ίσα - ίσα που χωράει το νύχι μου σε αυτό που βλέπετε...

Υ.Γ. Αυτά που βλέπετε στο βάθος είναι ακουστικά. Σας φαίνονται 100 χλμ ?

Ενταξει,δεν ειναι 10χλμ αλλα μου φενεται μεγαλουτσικη...

Και αυτό τι είναι ?

Βελτιώνει το πρόβλημα σε ακραίες περιπτώσεις, αλλά δεν το εξαλείφει.

Πάντως οι περισσότεροι κάτοχοι του κινητού δεν το θεωρούν κάτι σοβαρό

Καλά, είμαστε σοβαροί; Τι πάει να πει "δεν το θεωρούν σοβαρό"; Τα ευρώ που έδωσα τα έβγαλα με πολύ σοβαρή δουλειά. Ποιος δίνει το δικαίωμα στη nokia να πουλάει κινητά με κατασκευαστικά ελαττώματα; Και εγώ θεωρώ ότι η σχισμή αυτή επιτρέπει σε παραπάνω σωματίδια σκόνης από το κανονικό να εισέρχονται στο κινητό με αποτέλεσμα την ενδεχόμενη δυσλειτουργία του σε βάθος χρόνου (τότε που η εγγύηση δε θα ισχύει γιατί ναι μεν θα είσαι μέσα στη διετία, αλλά θα έχει φάει 1-2 πεσιματάκια το κινητό και θα σου πουν ότι φταις εσύ που χάλασε). Θα γίνει της πουτ@ν@ς αν δε μου το φτιάξουν...

Αν μπορούσα θα το άλλαζα με άλλη συσκευή. Έχω ξενερώσει... Το πρόβλημα είναι ότι το πήρα με νέα σύνδεση και το πιστωτικό που θα μου κόψουν θα είναι αρκετά χαμηλότερο από την αξία του...

get a life...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...