Itchrist86 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Και κάτι άλλο (άσχετο με το προγραμματάκι), παρατήρησα ότι κατά το soft restart η οθόνη σβήνει σιγά σιγά και κάνει κάτι πολύχρωμες γραμμές (χωρίς να είναι πρόβλημα αυτό). Αυτό με βάζει σε υποψίες για το πρόβλημα που υπάρχει με μερικές οθόνες και τα σχετικά, ίσως να έχει να κάνει με τη διαχείριση ενέργειας της συσκευής ή τη μπαταρία. Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό. Δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που έχουν αναφέρει άλλα μέλη. Έτσι συμβαίνει και στα άλλα Series 60 κινητά όταν κάνεις επανεκκίνηση με τέτοιο πρόγραμμα. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό. Δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που έχουν αναφέρει άλλα μέλη. Έτσι συμβαίνει και στα άλλα Series 60 κινητά όταν κάνεις επανεκκίνηση με τέτοιο πρόγραμμα. Ευχαριστώ Itchrist86, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε μένα στους 2 μήνες λειτουργίας, η οθόνη έχει εμφανίσει το πρόβλημα (χρωματιστό background κλπ) 2 φορές όταν η μπαταρία ήταν σχεδόν εξαντλημένη, όχι όμως ξαφνικά αλλά κατά τη διάρκεια χειρισμών. Δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα στην οθόνη ή είναι κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkaltsid Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 γιατι οταν κανω συγχρονισμο στο OUTLOOK μου τα βγαζει κινεζικα τα ονοματα? thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Ευχαριστώ Itchrist86, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε μένα στους 2 μήνες λειτουργίας, η οθόνη έχει εμφανίσει το πρόβλημα (χρωματιστό background κλπ) 2 φορές όταν η μπαταρία ήταν σχεδόν εξαντλημένη, όχι όμως ξαφνικά αλλά κατά τη διάρκεια χειρισμών. Δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα στην οθόνη ή είναι κάτι άλλο. Ναι σαι καλά φίλε. Τώρα αν βλέπεις πως κάνει διάφορα περίεργα η οθόνη, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Και εγώ το δικό μου το έστειλα για service διότι κατά διαστήματα αλλοίωνε τα χρώματα. γιατι οταν κανω συγχρονισμο στο OUTLOOK μου τα βγαζει κινεζικα τα ονοματα? thanks Και εγώ το ίδιο κάνω, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Για δοκίμασε να γράψεις από την αρχή όλα τα πεδία σε μια τυχαία επαφή από την αρχή στα ελληνικά, και μετά από συγχρονισμό δες πως εμφανίζονται στο κινητό. Αν τελικά διορθωθεί, νομίζω πως καταλαβαίνεις τι θα πρέπει να κάνεις...:X Πως ξέρεις τι πακέτο γλώσσας έχει το κινητό σου? Πως βρίσκεις το Product code σε περίπτωση που έχει αλλαχτεί? Υπάρχει τρόπος ο οποίος έχει αναφερθεί μέσα σε αυτό το θέμα, αλλά δεν έχω πρόχειρο link. Edit: Το βρίκα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2716148#post2716148 [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkaltsid Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 βασικα περασα απο το outlook στο κινητο τις επαφες μια χαρα. αλλα οταν πηγα να περασω τις νεες επαφες που δημιουργησα στο κινητο αυτες στο outlook τις βγαζει κινεζικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 (Ελπίζω να μην έχει ξαναδοθεί.) http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 (Ελπίζω να μην έχει ξαναδοθεί.) Έχει δοθεί ξανά στο παρελθόν. βασικα περασα απο το outlook στο κινητο τις επαφες μια χαρα. αλλα οταν πηγα να περασω τις νεες επαφες που δημιουργησα στο κινητο αυτες στο outlook τις βγαζει κινεζικα Πες το έτσι. Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ όταν πρωτάρχισα να χρησιμοποιώ το Outlook, διότι όλες τις είχα φτιάξει στο κινητό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Θα πρέπει τις συγκεκριμένες επαφές να τις φτιάξεις εκ νέου στο Outlook. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
southern_sun Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 χθες πηρα και εγω το εν λογο κινητο.Εντιπωσιαστηκα απο τις απιστευτες δυνατοτητες του και ελπιζω να μην βγαλει προβληματα.Μηπως ξερετε αν υπαρχει κανενα pdf στα ελληνικα σαν το βιβλιαρακι που σου δινουνε μαζι με την συσκευασια?Eπισης πως βλεπουμε ποια εκδοση firmware εχουμε? ευχαριστω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 χθες πηρα και εγω το εν λογο κινητο.Εντιπωσιαστηκα απο τις απιστευτες δυνατοτητες του και ελπιζω να μην βγαλει προβληματα.Μηπως ξερετε αν υπαρχει κανενα pdf στα ελληνικα σαν το βιβλιαρακι που σου δινουνε μαζι με την συσκευασια?Eπισης πως βλεπουμε ποια εκδοση firmware εχουμε? ευχαριστω... Διάβασε αυτό το post από το S60 5th Edition Platform FAQ http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 (Ελπίζω να μην έχει ξαναδοθεί.) δεν ειναι και τοσο επαναστατικο ή χρησιμο.διαβασε και τα σχολια "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1234 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Θα πρέπει μονος σου να αλλάξεις το product code σε ελληνικό. (βάλε αναζήτηση "JAF" και "product code" και θα τα βρείς.) Αλλιώς θα το πάς κάθε φορά στη ΝΟΚΙΑ να σου περνάνε τα Ελληνικά. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnikos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 εμενα μου λεει οτι εγινε hungary και ο κωδικος ειναι αυτος >>0559395(Blue) αρα ειναι ελληνικο?δλδ αμα κανω αναβαθμιση δν χανω τα ελληνικα ναι?επισης πως βλεπω τη εκδοση εχω ωστε να μην χρειαστει να το αναβαθμισω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 παιδια ειμαι σχεδον σιγουρος πως τελικα θα παρω αυτο το κινητο. εκτοσ απο το προβλημα της σχισμης και του ελατωματικου ακουστικου εχει καποιο αλλο ποιοτητικο προβλαμα??? εφαρμογες εχουν βγει αρκετες(δεν ξερω αν βγαινω εκτος θεματος)>>???? παρακαλω απαντηστε μαλλον σημερα θα το παρω ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 διαχειριση τηλ>ενημερωση συσκευης. εκει θα δεις την εκδοση σου. http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 παιδια ειμαι σχεδον σιγουρος πως τελικα θα παρω αυτο το κινητο. εκτοσ απο το προβλημα της σχισμης και του ελατωματικου ακουστικου εχει καποιο αλλο ποιοτητικο προβλαμα??? εφαρμογες εχουν βγει αρκετες(δεν ξερω αν βγαινω εκτος θεματος)>>???? παρακαλω απαντηστε μαλλον σημερα θα το παρω ευχαριστω. να το παρεις,ειναι οτι καλυτερο για τα λεφτα του. http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παιδιά θυμάστε που είχα πάει το κινητο μου για φτιάξιμο στην vodafone και το στείλανε στην alpha copy?? Εεε με πήραν σήμερα τηλέφωνο να παραλάβω και όπως τους το πήγα μου το γυρίσανε.... Θα πάω αύριο από εκεί και θα τους εξηγήσω το όνειρο... Που μπορώ να τους καταγγείλω αν δεν μου το αλλαξουνε εκείνη την στιγμή με καινούργιο η έστω να μου το φτιάξουνε αλλα εκεινη την στιγμη,εγώ δεν περιμένω πάλι 1 μηνα για να το στείλουν και καλά εξωτερικό... Περιμένω να μου πείτε... όχι θα παίζουν με τα νεύρα μας... Μου αρέσει που μου λέγανε ότι και καλά έχει φύγει εξωτερικό... θα σας έλεγα που το στείλανε αλλά σεβομε τους κανόνες του forum:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παιδιά θυμάστε που είχα πάει το κινητο μου για φτιάξιμο στην vodafone και το στείλανε στην alpha copy?? Εεε με πήραν σήμερα τηλέφωνο να παραλάβω και όπως τους το πήγα μου το γυρίσανε.... Θα πάω αύριο από εκεί και θα τους εξηγήσω το όνειρο... Που μπορώ να τους καταγγείλω αν δεν μου το αλλαξουνε εκείνη την στιγμή με καινούργιο η έστω να μου το φτιάξουνε αλλα εκεινη την στιγμη,εγώ δεν περιμένω πάλι 1 μηνα για να το στείλουν και καλά εξωτερικό... Περιμένω να μου πείτε... όχι θα παίζουν με τα νεύρα μας... Μου αρέσει που μου λέγανε ότι και καλά έχει φύγει εξωτερικό... θα σας έλεγα που το στείλανε αλλά σεβομε τους κανόνες του forum:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:. στο 1520.γενικη γραμματεια καταναλωτη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnikos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 μου λεει οτι εχω την v 20.0.012 εκδοθηκε 26 -01 καλα τοση παλια ειναι? και λιγο πιο κατω μου λει τελευταια ενημερωση καμια δλδ? αφου εχει την v20.κατι αλλο τωρα μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα με το κουμπι της καμερας την πρωτη μερα δουλευε οταν το πατουσα σημερα δν δουλευει τι κανω?ευχαριστω για ολες τις βοηθειες σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 εμενα μου λεει οτι εγινε hungary και ο κωδικος ειναι αυτος >>0559395(Blue) αρα ειναι ελληνικο?δλδ αμα κανω αναβαθμιση δν χανω τα ελληνικα ναι?επισης πως βλεπω τη εκδοση εχω ωστε να μην χρειαστει να το αναβαθμισω? Ναι είναι ελληνικό και δεν θα χάσεις ποτέ τα ελληνικά. Καλορίζικο. Επίσης διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ, θα σου λύσει πολλές τετριμμένες ερωτήσεις. παιδια ειμαι σχεδον σιγουρος πως τελικα θα παρω αυτο το κινητο. εκτοσ απο το προβλημα της σχισμης και του ελατωματικου ακουστικου εχει καποιο αλλο ποιοτητικο προβλαμα??? εφαρμογες εχουν βγει αρκετες(δεν ξερω αν βγαινω εκτος θεματος)>>???? παρακαλω απαντηστε μαλλον σημερα θα το παρω ευχαριστω. Έχουν αναφερθεί προβλήματα με την οθόνη από αρκετά άτομα, μαζί με αυτά και εγώ. Εφαρμογές υπάρχουν αρκετές πλέον. Κάνε μια βόλτα από το αντίστοιχο θέμα να δεις. Παιδιά θυμάστε που είχα πάει το κινητο μου για φτιάξιμο στην vodafone και το στείλανε στην alpha copy?? Εεε με πήραν σήμερα τηλέφωνο να παραλάβω και όπως τους το πήγα μου το γυρίσανε.... Θα πάω αύριο από εκεί και θα τους εξηγήσω το όνειρο... Που μπορώ να τους καταγγείλω αν δεν μου το αλλαξουνε εκείνη την στιγμή με καινούργιο η έστω να μου το φτιάξουνε αλλα εκεινη την στιγμη,εγώ δεν περιμένω πάλι 1 μηνα για να το στείλουν και καλά εξωτερικό... Περιμένω να μου πείτε... όχι θα παίζουν με τα νεύρα μας... Μου αρέσει που μου λέγανε ότι και καλά έχει φύγει εξωτερικό... θα σας έλεγα που το στείλανε αλλά σεβομε τους κανόνες του forum:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:. Τρίξε τους τα δόντια!:mad: μου λεει οτι εχω την v 20.0.012 εκδοθηκε 26 -01 καλα τοση παλια ειναι? και λιγο πιο κατω μου λει τελευταια ενημερωση καμια δλδ? αφου εχει την v20.κατι αλλο τωρα μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα με το κουμπι της καμερας την πρωτη μερα δουλευε οταν το πατουσα σημερα δν δουλευει τι κανω?ευχαριστω για ολες τις βοηθειες σας. Δηλαδή πως δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση. Έχεις την τελευταία. Μάλλον έχεις sim card της Vodafone, σωστά; Όταν λοιπόν ανοίγεις το κινητό σου, στο μήνυμα καλωσορίσματος να πατάς OK. καλησπέρα.βρε παιδιά το αδέλφι μου έχει πάρει το 5800 και προσπαθώ να του περάσω το garmin αλλά δεν ανοίγει την εφαρμογή.ποια έκδοση λειτουργεί ξέρετε?ευχαριστώ εκ των προτέρων.βασίλης Η έκδοση που λειτουργεί είναι η 5.0.30. Τσέκαρε το επίσημο θέμα όπου υπάρχουν και οδηγίες εγκατάστασης. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnikos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 ευχαριστω φιλε Itchrist86 μπηκα πριν την απαντηση σου σε αυτο τοπικ π λες και πραγματι βρηκα την λυση ναι φταιει η σιμ.φουυ ανησυχησα για μια στιγμη. θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο προς το παρον. η ποιοτητα του ηχου ειναι πραγματι εντυπωσιακη ομως η ενταση του δν ειναι παρα πολυ δυνατη! το εχω βαλει στο φουλ αλλα πιστευω οτι δν ειναι επαρκης. μηπως πρεπει να κανω κατι ρυθμισεις? συγνωμη για της πολλες ερωτησεις που κανω αλλα ειχα πολλες αποριες.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ναι δυστυχώς λίγη περισσότερη ένταση θα ήταν καλό να υπάρχει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnikos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 με την καινουρια αναβαθμισει λες μηπως κανουν λιγο την ενταση οπως διαβασα οτι θα βελτιωσουν την καμερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_sigalas Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 ευχαριστω φιλε Itchrist86 μπηκα πριν την απαντηση σου σε αυτο τοπικ π λες και πραγματι βρηκα την λυση ναι φταιει η σιμ.φουυ ανησυχησα για μια στιγμη. θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο προς το παρον. η ποιοτητα του ηχου ειναι πραγματι εντυπωσιακη ομως η ενταση του δν ειναι παρα πολυ δυνατη! το εχω βαλει στο φουλ αλλα πιστευω οτι δν ειναι επαρκης. μηπως πρεπει να κανω κατι ρυθμισεις? συγνωμη για της πολλες ερωτησεις που κανω αλλα ειχα πολλες αποριες.:) κι εγώ θεωρώ ότι η ένταση του ήχου είναι χαμηλή και ιδιαίτερα των ακουστικών, επειδή ακούω ραδιόφωνο στο τρένο, κάποιες στιγμές δεν καταλαβαίνω τί λέει ο εκφωνητής ενώ με το παλιό κινητό δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 μια λυση ειναι να μετατρεψεις τα mp3 σου σε WAV,θα δεις διαφορα αλλα δεν συμφερει εαν εχεις μεγαλη βιβλιοθηκη γιατι ενα mp3 των π.χ. 5mb εαν το κανεις WAV γινεται 25 mb. δεν νομιζω οτι καποια αναβαθμιση μπορει να αυξησει τον ηχο,ειναι θεμα ηχειων. http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Τρίξε τους τα δόντια!:mad: Αυτό θα κάνω! Ας τολμήσουν να μου πουλήσουν ΠΑΛΙ! κανα παραμυθάκι "Να πρέπει να το ΞΑΝΑστηλουμε εξωτερικό" και θα τους πω εγώ... κι εγώ θεωρώ ότι η ένταση του ήχου είναι χαμηλή και ιδιαίτερα των ακουστικών, επειδή ακούω ραδιόφωνο στο τρένο, κάποιες στιγμές δεν καταλαβαίνω τί λέει ο εκφωνητής ενώ με το παλιό κινητό δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε με καλύτερα ακουστικά... αυτά που έχει είναι λίγο μουφα... πάντως και εγώ ήθελα λίγη περισσότερη ένταση κυρίως στα ηχεία του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts