harley5 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 παιδια αν κανω update θα πρεπει να κανω back up η οχι? Φυσικα και θα κανεις,αντιγραφα ασφαλειας της μνημης του τηλ. στην καρτα μνημης και αντιγραφα της καρτας μνημης στο PC σου! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Φυσικα και θα κανεις,αντιγραφα ασφαλειας της μνημης του τηλ. στην καρτα μνημης και αντιγραφα της καρτας μνημης στο PC σου! Σωστο ειναι αυτο που λες ,αλλα στο update δεν θα τα χρειαστει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Παιδιά έχει βρεθεί καμιά λύση για να μη βγαίνουν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο στην Έκθεση? Δεν μιλάω θέμα οργάνωσης να φτιάξω φακέλους, θέλω να μην εμφανίζονται καθόλου ή τουλάχιστον να ζητάει κωδικό. Το Best Crypto που δοκίμασα δε νομίζω να κάνει αυτή τη δουλειά και η λύση των hidden files δεν με ενθουσιάζει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Παιδιά έχει βρεθεί καμιά λύση για να μη βγαίνουν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο στην Έκθεση? Δεν μιλάω θέμα οργάνωσης να φτιάξω φακέλους, θέλω να μην εμφανίζονται καθόλου ή τουλάχιστον να ζητάει κωδικό. Το Best Crypto που δοκίμασα δε νομίζω να κάνει αυτή τη δουλειά και η λύση των hidden files δεν με ενθουσιάζει! εγώ χρησιμοποιώ το advance phone lock που απλά κλειδώνει την έκθεση και ζητά κωδικό για να μπεις, Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Σωστο ειναι αυτο που λες ,αλλα στο update δεν θα τα χρειαστει. τελικα τι ισχυει??update θελω να κανω,οχι να περασω ξανα την ιδια version.πρεπει να αντιγραφα η οχι? ευχαριστω για τις απαντησεις σας:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 τελικα τι ισχυει??update θελω να κανω,οχι να περασω ξανα την ιδια version.πρεπει να αντιγραφα η οχι? ευχαριστω για τις απαντησεις σας:) Κοίτα, δεν χάνεται τίποτα όταν περνάς νέα αναβάθμιση, αλλά καλό είναι να κρατήσεις και αντίγραφα για κάθε ενδεχόμενο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Έτσι μπράβο, προσέχουμε για να έχουμε. Εγώ να πω κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα. Το Σ/Κ ανέβηκα Θεσσαλονίκη βολτίτσα και το gps μου άφησε άριστες εντυπώσεις, κλειδώνει ταχύτατα και ακόμα και οι αρχικοί χάρτες από τη nokia είναι λεπτομερέστατοι. Σήμερα ελπίζω να μου κάτσει και το Garmin. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Τα ίδια και εδώ με το gps. Κλειδώνει πολύ γρήγορα ακόμα και μέσα στο σπίτι! Μια ερώτηση, τα τραγούδια που βάζω με μαζική αποθήκευση, γιατί δεν τα εμφανίζει στην Έκθεση και πρέπει να το κλείσω και να το ξαναανοίξω για να τα εμφανίζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καλησπερα και από μένα... Διαβάζω συνεχώς για διαθεσιμότητα σε Nokia shops (η τουλαχιστον σε αρκετα, αλλα και σε αλλα καταστηματα που απ οτι διαβαζω απο σημερα θα εχουν διαθεσιμα) και η ειρωνεια ειναι οτι εδω στον πειραια το εχω κανει κρατηση εδω και μια εβδομαδα σε Nokia shop και θα μου απαντησουν για το ποτε θα φερουν την τεταρτη... ποοοσο υπομονη να κανει κανεις!!!! :P συμβαινει και αλλου τοση καθυστερηση η τοπικο ειναι το προβλημα?? σημειωση: vodafone και γερμανος μου ειπαν για αρχες μαρτη και αν... θα χουν βαλει στο ματι τον πειραια μαλλον!! :lol: Τουλαχιστον ελπιζω να μου ερθει με την 20αρα για ανταμοιβη εστω και αργοτερα (και να μην εχουν εξαντληθει τα bluetooth)!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Τα ίδια και εδώ με το gps. Κλειδώνει πολύ γρήγορα ακόμα και μέσα στο σπίτι! Μια ερώτηση, τα τραγούδια που βάζω με μαζική αποθήκευση, γιατί δεν τα εμφανίζει στην Έκθεση και πρέπει να το κλείσω και να το ξαναανοίξω για να τα εμφανίζει; Γιατί πρέπει να κάνεις ανανέωση στην βιβλιοθήκη. Το GPS έπιανε έτσι γρήγορα και με την ν11. Απλά τώρα με την 20 έγινε ακόμα πιο γρήγορο. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Μια απορία Χθες το είχα συνδέσει με ακουστικό bluetooth και έβαλα και τους χάρτες να τους δοκιμάσω Την φωνητική πλοήγηση την άκουγα από το ακουστικό και όχι από το μεγάφωνο του κινητού. Κάποια λύση ώστε να χρησιμοποιώ και την πλοήγηση από το μεγάφωνο αλλά και το ακουστικό για να απαντάω κλήσεις υπάρχει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Μια απορία Χθες το είχα συνδέσει με ακουστικό bluetooth και έβαλα και τους χάρτες να τους δοκιμάσω Την φωνητική πλοήγηση την άκουγα από το ακουστικό και όχι από το μεγάφωνο του κινητού. Κάποια λύση ώστε να χρησιμοποιώ και την πλοήγηση από το μεγάφωνο αλλά και το ακουστικό για να απαντάω κλήσεις υπάρχει ? Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό δυστυχώς. Έτσι λειτουργούν οι συσκευές της Νokia όταν συδεθούν με bt ακουστικό, όλοι οι ήχοι περνούν μέσα στο από το BT ακουστικό. Επιπλέον δεν έχει επιλογή για να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το A2DP, το οποίο ευθύνεται γ' αυτό το θέμα. Παιδιά έχει βρεθεί καμιά λύση για να μη βγαίνουν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο στην Έκθεση? Δεν μιλάω θέμα οργάνωσης να φτιάξω φακέλους, θέλω να μην εμφανίζονται καθόλου ή τουλάχιστον να ζητάει κωδικό. Το Best Crypto που δοκίμασα δε νομίζω να κάνει αυτή τη δουλειά και η λύση των hidden files δεν με ενθουσιάζει! Μπορείς να δοκιμάσεις και το Advanced Device Lock αλλά γενικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα πρέπει να βολευτείς με κάποιον από αυτούς τους τρόπους iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Πως βρίσκουμε πως λοκάρουν οι δορυφόροι?? Εννοώ που φαίνεται όσοι δορυφόροι εντοπίστηκαν?? Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Πως βρίσκουμε πως λοκάρουν οι δορυφόροι?? Τι εννοείς να βρείς πως λοκάρουν? Απο τη στιγμή που θα λοκάρει το κινητό κάτω δεξιά θα σταματήσει να αναβοσβήνει η αντίστοιχη ένδειξη και θα έχει μια πράσινη μπάρα με την ένταση του σήματος. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Τι εννοείς να βρείς πως λοκάρουν? Απο τη στιγμή που θα λοκάρει το κινητό κάτω δεξιά θα σταματήσει να αναβοσβήνει η αντίστοιχη ένδειξη και θα έχει μια πράσινη μπάρα με την ένταση του σήματος. Εννοώ που φαίνεται πόσι δορυφόροι εντοπίστηκαν. Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Εννοώ που φαίνεται πόσι δορυφόροι εντοπίστηκαν. Πήγαινε στο εικονίδιο Τοποθεσία > Δεδομένα GPS και μετά πάτα Επιλογές > Κατάσταση δορυφόρου και αμέσως θα σου εμφανίσει των αριθμών των δορυφόρων. Καλό είναι παιδιά να ψάχνουμε λίγο το κινητό (γι αυτο υπάρχει η βοήθεια μέσα στο κινητό) και να διαβάζουμε και το βιβλιαράκι με τις οδηγίες. Δεν είναι δύσκολο. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Μια απορία Χθες το είχα συνδέσει με ακουστικό bluetooth και έβαλα και τους χάρτες να τους δοκιμάσω Την φωνητική πλοήγηση την άκουγα από το ακουστικό και όχι από το μεγάφωνο του κινητού. Κάποια λύση ώστε να χρησιμοποιώ και την πλοήγηση από το μεγάφωνο αλλά και το ακουστικό για να απαντάω κλήσεις υπάρχει ? Σχετικά με το bluetooth και τη πλοήγηση αυτό που κάνω εγώ είναι να διακόπτω τη σύνδεση του κινητού αφήνω το bluetooth ανοιχτό όμως, μόλις έχω εισερχόμενη σύνδεση πιέζω το κουμπί στο bluetooth για να συνδεθεί με το κινητό και λαμβάνω τη κλήση, βέβαια μετά τη κλήση πρέπει να το ξανά διακόψω τη σύνδεση του κινητού με το bluetooth. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Δεν λειτουργούν όμως όλα τα ΒΤ έτσι, αλλά σίγουρα αυτό είναι μια λύση. Ελπίζω η Νοκια να καταλάβει κάποια στιγμή οτι θα πρέπει να μας δώσει την δυνατότητα να ελέγχουμε απο που θα περνάει ο ήχος όταν έχουμε κάνει σύνδεση με ΒΤ ακουστικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καλημέρα παιδιά! Με λένε Θοδωρη είμαι από το Ναύπλιο. Αγόρασα και εγώ το Σάββατο ένα κόκκινο 5800 από το Nokia shop 347 Ευρώ και ένα bluetooth (της κακιας ώρας) δώρο. Μέχρι στιγμής δεν του έχω βρει προβλήματα αλλά όλο και κάτι θα βρω! Τώρα δεν έχω άλλο χρόνο, αλλά θα επανέλθω με εντυπώσεις και απορίες (πολλές) Σε γενικές γραμμές το τηλέφωνο μου άφησε καλές εντυπώσεις. Εκεί που τα έκανα λίγο μανταρα είναι με το gps αλλά σιγά σιγά τα καταφέρνω. Θα επανέλθω με μπόλικες ερωτήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καλορίζικο Καλό θα είναι να διαβάσεις πρώτα το παρακάτω θέμα Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Θα σου λυθούν αρκετές απορίες 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καλορίζικο Καλό θα είναι να διαβάσεις πρώτα το παρακάτω θέμα Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Θα σου λυθούν αρκετές απορίες Ευχαριστώ! Είμαι και μεγάλος άνθρωπος (44) θα σας κουράσω σίγουρα στο μέλλον με τις ερωτήσεςι δεν πιστεύω να με πλακώσετε στα μπινελίκια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 :lol: :lol: Να είσαι σίγουρος. Καλορίζικο και απο μένα. :) Πως τα έκανες μανταρα είναι με το gps; Απλά ανοίγεις την εφαρμογή Χάρτες, αφήνεις ακίνητη την συσκευή σε ένα σημείο που βλέπει ουρανό και περιμένεις να λοκάρει. Ότι ερώτηση έχεις περι χαρτων, θα την κάνεις στο αντίστοιχα θέματα και θα σε βοηθήσουμε. Garmin Maps Mobile™ XT Smart2go Navigator - Nokia Maps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guybrush07 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Τελικα το κενο πανω δεξια υπαρχει ακομα κ στις καινουριες παρτιδες? Το λεω γιατι καπου το διαβασα για τις πρωτες παρτιδες π εφτασαν ελλαδα..θα υπαρχει κ στις επομενες η θα διορθωθει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 εμένα το πρώτο είχε ένα σωρό προβλήματα και πήγε στην Τσεχία για service.. Oπότε σαν κλασικός τρελάρας το ξανααγορασα. με το δεύτερο είμαι οκ αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το συνδεσω με το pc για να το αναβαθμίσω. Εκτός απο το λεξικο αν θυμαμαι καλα υπαρχουν και αλλες σημαντικες διαφορες? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Oπότε σαν κλασικός τρελάρας το ξανααγορασα. με το δεύτερο είμαι οκ αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το συνδεσω με το pc για να το αναβαθμίσω. Ξανακαλορίζικο Ιωσήφ. :) Γιατί δεν μπορείς να το συνδέσεις με τον υπολογιστή; Τι σφάλμα σου βγάζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts