Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα αναβαθμιση χθες οχι μεσω FOTA, αλλα μεσω PC Suite(updater), οπως καναμε μεχρι τωρα και ΔΕΝ εχασα τα Ελληνικα.Το αναφερω για οσους εχουν τηλ. παραεισαγωγης!!!!

Ποιο είναι το product code της συσκευής σου φίλε μου;

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H νέα αναβάθμιση διατίθεται προς το παρόν μόνο μέσω NSU...

Changes/improvements made from MCU SW version 11.0.009 to version 20.0.012:

New features:

- Higher clock configuration – Faster data download from Internet, faster UI response.

- New camcorder features: 2nd camera support, burst mode, geo-tagging

- Independent Application Delivery (IAD) - independent SW updates enabled

- Mail for Exchange 2.7.37 & Settings Wizard 5 & TARM – Improved e-mail experience

- Mobile Search v4.5 – Better search experience, In-device search added.

- Mobile Dictionary - built-in dictionary functionality with voice playback of words utilizing (high end) text-to-speech technology.

- Thai & Hebrew HWR and VKB – expanding the Nokia5800 XpressMusic markets

Την πέρασα κ εγώ.... το κινητό ''ανάσανε'', πολύ γρηγορότερη ανταπόκριση της οθόνης αφής κ πιο γρήγορο Internet. Μέχρι στιγμής αυτά...

Rock n' Roll will never die...

0559276(RM 356)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηγα να κανω update μεσω NSU σε ενα 5800 φιλου, ενω χθες ειχα κανει στο δικο μου και brickare. Δεν δινει καν ρευμα τωρα. Τι μπορω να κανω? Καθως γινοταν η διαδικασια μου ειπε δυο φορες πως χαθηκε και η επαφη ενω δεν εκανα τιποτα εκεινη την ωρα και τωρα δεν το βλεπει καν αφου δεν ανοιγει καν. Καμια ιδεα?

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

καλημερα.οντως!τα ελληνικα δεν χαθηκαν μετα την αναβαθμηση μεσω NSU και στο δικο μου κινητο το οποιο ειναι κοκκινο απο γερμανια.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

Πηγα να κανω update μεσω NSU σε ενα 5800 φιλου, ενω χθες ειχα κανει στο δικο μου και brickare. Δεν δινει καν ρευμα τωρα. Τι μπορω να κανω? Καθως γινοταν η διαδικασια μου ειπε δυο φορες πως χαθηκε και η επαφη ενω δεν εκανα τιποτα εκεινη την ωρα και τωρα δεν το βλεπει καν αφου δεν ανοιγει καν. Καμια ιδεα?

Φιλέ αυτό ακριβώς είχα πάθει εγώ την πρώτη μέρα που το αγόρασα πήγα να βάλω την 11 και το τηλέφωνο έχανε την επαφή με την USB από μονό του και στο τέλος έγινε τούβλο. Δεν μπόρεσα να το επαναφέρω με τίποτα το πήγα για αντικατάσταση με το καινούργιο δεν έχω τέτοια προβλήματα.

interseptoras

φιλε αυτο που πηρες απο γερμανια, οταν ηρθε ειχε ελληνικα ή το εβαλες αλλο firm?

interseptoras

φιλε αυτο που πηρες απο γερμανια, οταν ηρθε ειχε ελληνικα ή το εβαλες αλλο firm?

ειχε ελληνικα και περασμενη την 11 version.

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

Βγάλε την μπαταρία για λίγα λεπτά και άφησε το έτσι. Ύστερα σύνδεσε το ξανά με το usb και προσπάθησε ξανά. Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτα θα πρέπει να το πας σε κάποιο nokia shop να στο επαναφέρουν. Θα μπορούσες να ψάξεις και για το phoenix αλλα αν δεν ξέρεις πως να το λειτουργήσεις μπορεί να κάνεις χειρότερα τα πράγματα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, στο καινουριο frimware εχου αλλαξει μερικα "κουμπια".

πχ

http://www.mobiset.ru/photos/2008/november/25/nokia_5800/69.jpg

το βελακι πανω αριστερα εχει φυγει και πατας κατευθειαν πανω στο εικονιδιο πχ των εισερχομενων κλησεων.

αντιμετπισα ομως προβλημα με ορισμενα θεματα που ηταν για την 11 να μην μπορω να παω απο τις αναπατητες στις εισερχομενες.

προσοχη λοιπον, ειναι καθαρα προβλημα του θεματος που εχουμε επιλεξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

'Εχουν ήδη αναφερθεί και τα 2 σημεία που αναφέρεις σε προγούμενο ποστ. Τώρα πλέον είναι πιο έυκολο ν' αλλάξεις τις καρτέλες με την χρήση του δαχτύλου.

Όλα καλά περίμενα όμως να προστεθεί η δυνατότητα πολλαπλής επιλογής όπως γινότανε με το μολυβάκι και αργότερα με την δίεση.

Το GPS δουλεύει άψογα,κλειδώνει και απίστευτα γρήγορα δορυφόρους, μια χαρούλα! :)

Άντε και σύντομα να έχουμε το Garmin για touch συσκευές και όλα τελιότερα! :)

Μετά την αναβάθμιση το 5800 όλα δουλεύουν άψογα.Με την επόμενη που θα ασχοληθουν και περισσότερο με την κάμερα ακόμα καλύτερα.

Νομίζω πως μέχρι επίσημα να κυκλοφορίσει το Ν97 θα έχουμε ακόμα μία καλυτέρευση του firmware.

Συμφωνώ.Το τηλέφωνο σκιζει μετά τη αναβάθμιση.

Οπως εχω γραψει και σε προηγουμενα post , θα το παρω το αργοτερο μεχρι τον Μαρτιο , αλλα αυτο που βλεπω αν τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη , ειναι οτι οσο περναει ο καιρος , και με τα πιο καινουργια firmware , το κινητο , ολο και γινεται καλυτερο , και αυτο θα εχει και θετικη ανταποκριση , σε οσους θελουν να το αγορασουν , οπως κι εγω.

Αυτο βεβαια παλι ειναι φυσικο να γινεται με την παροδο του χρονου , ως συνηθως.

Ευχαριστω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια χαρα παιδια και καλως σας βρηκα.Εχω στη κατοχη μου ενα 5800 και εχω και γω το κλασσικο προβλημα με το ακουστικο.Εχω δει σε προηγουμενα post πως πρεπει να παει σε nokia shop,σωστα??Και κατι αλλο η αναβαθμιση γινεται απο καποιο συγκεκριμενο link ή μπορει να γινει στο nokia shop εφοσον το ζητησω?Ευχαριστω και συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα..

Γεια χαρα παιδια και καλως σας βρηκα.Εχω στη κατοχη μου ενα 5800 και εχω και γω το κλασσικο προβλημα με το ακουστικο.Εχω δει σε προηγουμενα post πως πρεπει να παει σε nokia shop,σωστα??Και κατι αλλο η αναβαθμιση γινεται απο καποιο συγκεκριμενο link ή μπορει να γινει στο nokia shop εφοσον το ζητησω?Ευχαριστω και συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα..

Ναι πρέπει να το πας σε Nokia Shop να στο φτιάξουν. Βεβαίως μπορείς να ζητήσεις εκεί να σου κάνουν αναβάθμιση.

Αν επιτρέπεται, που το αγόρασες?

Οποιος εκανε αναβαθμιση και δεν του εμφανισε το λεξικο και δεν θελει να κανει hard format μπορει να κανει εγκατσταση ενα αρχειο .sis μετα θα του το εμφανισει!

Eγω αντι hard format κατεβασα το English Greek dictionary και το εγκατεστησα (απο το site της Νοκια) και ολα μια χαρα.

Θα πρέπει να πας σε nokia shop για να σου φτιάξουν το ακουστικό. Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις και μόνος από το σπίτι μέσω του NSU (Nokia Software Updater). Αν δεν θες να μπλεχτείς θα σου κάνουν αναβάθμιση στο nokia shop.

Για πιο πολλά διάβασε το Πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού; και γενικά διάβασε όλο το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

Itchrist86 δουλεύει εννοεις το rotate στους χάρτες ;Γιατί εμένα δεν δουλεύει. Αρχίζω και ανησυχώ.:(
London for ever

Θα πρέπει να πας σε nokia shop για να σου φτιάξουν το ακουστικό. Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις και μόνος από το σπίτι μέσω του NSU (Nokia Software Updater). Αν δεν θες να μπλεχτείς θα σου κάνουν αναβάθμιση στο nokia shop.

Για πιο πολλά διάβασε το Πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού; και γενικά διάβασε όλο το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

Ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις.Θα παω οποτε nokia shop και βλεπουμε.

Honda22 το αγορασα απο τη vodafon Στη Λ.Βουλιαγμενης

Καλησπέρα σε όλους.

Μία ερώτηση γιατί έχω δοκιμάσει αλλά πάντα ΔΕΝ μου πετυχαίνει...

Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε σαν μνήμη για την αποθήκευση των μηνυμάτων SMS αυτή της κάρτας μνήμης ???

Γιατί όσες φορές και να την έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων.... όταν έρχεται το πρώτο SMS, μου βγάζει ότι ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μνήμη της κάρτας και το μήνυμα θα αποθηκευτεί στη μνήμη του τηλεφώνου.... :O

Μήπως υπάρχει κάτι που δεν το έχω βρει ακόμη για να σταθεροποιηθεί η επιλογή της μνήμης της κάρτας στην αποθήκευση των μηνυμάτων μου ??? :worry:

Ευχαριστώ για την όποια απάντηση προκαταβολικά...

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Γεια σε ολους, εχω το 5800 και απο οτι βλεπω στην μουσικη βιβλιοθηκη προσθέτει οτι mp3 βρει στην memory card. Ολα καλα μεχρι εδω, αλλα οταν εγκατεστησα μερικες εφαρμογες που ειχαν μεσα mp3 οπως το im και msn αυτα εμφανιστηκαν στο music library και εκει που ακούω την μουσική μου και τελειώνει ενα τραγουδι παιζει και μια μλκια τετοιος ήχος.

Μια λυση θα ειναι λογικα να βαλω την δική μου μουσικη σε ενα μεγαλο playlist αλλα είναι σαν να παραδεχομαι οτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Δεν υπαρχει τροπος να μην υποαρχουν αυτα τα αρχειακια στην μουσική μου?

Εγω παλι, αφου εκανα update την 20, τωρα δεν μου ανοιγουν τα εισερχομενα μηνυματα. Μπορω να ξαναφορτωσω το firmware?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...