dosman Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Τι είναι αυτό;;; :p :p :p :p Προτιμώ να τα ανακαλύπτω μόνος μου παρά να χάνω την "έκπληξη" χαχαχα Από τα τόσα άτομα εδώ δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που δεν διάβασε το manual του κινητού... Ξέρει κανείς αν μπορούμε να αλλάξουμε χρώμα ή να βάλουμε κάποια εικόνα/εικονίδιο στους custom φακέλους που φτιάχνουμε στο menu;; Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καταρχην εκτος απο αυτα που αναφερω στο πιο πανω post μου , τα προβληματα δεν ειναι θεμα χρωματος , αλλα λογισμικου. Το θεμα ειναι οτι τα μπλε αφου ειναι και απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν , σε οσους εχουν στοκ , μαλλον θα ειναι με την προηγουμενη εκδοση λογισμικου. Αποψη μου αν μπορεις κανε λιγο υπομονη οπως κι εγω , και πιστευω κι αλλα παιδια.:) δεν μπορω αυτο ειναι το θεμα..:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Δικιο εχεις Κωστα , κι εγω στην ουσια δεν εχω υπομονη , αλλα μετα παλι , αν εχει bug να τρεχουμε?;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Δικιο εχεις Κωστα , κι εγω στην ουσια δεν εχω υπομονη , αλλα μετα παλι , αν εχει bug να τρεχουμε?;) ε αν εχει δεν θα λυθει με αναβαθμιση??:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 http://farm4.static.flickr.com/3343/3253482921_6af7e1cb2a.jpg?v=0 μεσω phoenix :ninja: Μιχάλη μεταμεσονύχτια αναβάθμιση! :) Λοιπόν η νέα αναβάθμιση V 11.0.009 σύντομα θα είναι διαθέσιμη για το Nokia 5800 XpressMusic (XpressMedia) μέσω NSU και FOTA, για τα Βαλκανικά product code που συμπεριλαμβάνει και τις Ελληνικές συσκευές: 0559395: Balkans BLUE (εισαγωγή Alpha Copy) 0559299: Balkans RED (θα εισαχθεί από Αlpha Copy, αλλά προς το παρόν δεν διατίθεται) Για το BLACK δεν υπάρχει product code, οπότε δεν διατίθεται ακόμη σε καμιά αγορά! Καινούργιες παρτίδες παραγωγής θεωρούνται αυτές οι συσκευές που θα έχουν περασμένη την νέα αναβάθμιση V 11.0.009, η οποία κυκλοφόρησε στις 2/2/09. Αναμονή λοιπόν για την νέα αναβάθμιση που δεν είναι και τόσο σημαντική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackjohn11 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Πρώτες εντυπώσεις από τη χρήση του....πάρα πολύ καλές...όλα λειτουργούν άψογα για την ώρα!Για εφαρμόγες υπάρχει καποιο λινκ?Αυτές από τη 'ΛΗΨΗ΄ είναι για περιορισμένη χρήση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να αλλάξουμε χρώμα ή να βάλουμε κάποια εικόνα/εικονίδιο στους custom φακέλους που φτιάχνουμε στο menu;; Όχι, δεν γίνεται. Πρώτες εντυπώσεις από τη χρήση του....πάρα πολύ καλές...όλα λειτουργούν άψογα για την ώρα!Για εφαρμόγες υπάρχει καποιο λινκ?Αυτές από τη 'ΛΗΨΗ΄ είναι για περιορισμένη χρήση! Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 εγω με το version 10 που ειχα στο δικο μου δεν κολλησε ποτε το κινητο,αψογο δηλαδη Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackjohn11 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Eyxaristw! Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Πριν λίγο πήρα και εγώ τη συσκευή αντικατάστασης. Λογικά είναι από άλλη παρτίδα διότι έχει την έκδοση λογισμικού 11.0.008. Μέχρι τώρα όλα δείχνουν σωστά. Ελπίζω να μην μου παρουσιάσει τίποτα...:rolleyes: Τα πλαστικά στην δεξιά πλευρά που είναι το πλήκτρο κλειδώματος/ξεκλειδώματος δεν τρίζουν, η σχισμή που αναφέρετε υπάρχει αλλά θέλει μεγεθυντικό φακό για να τη δει κανείς.:p [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ξανα-καλορίζικο Σταύρο. :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Η αναβάθμιση 11.0.008 έχει εδώ και καιρό κατέβει από την ιστοσελίδα της ΝΟΚΙΑ και συνεπώς όσοι πήραμε το κινητό με την 10 δεν μπορούμε παρά να περάσουμε την 11.0.009 Στην 9 όμως βλέπουμε ότι υπάρχει μόνο μία αλλαγή. Να υποθέσω ότι αυτή η αλλαγή είναι από την 11.0.008 σε 009? Εμείς που έχουμε την 10 στο κινητό, να περάσουμε την 11.0.009 (συμπεριλαμβάνει τις πολλές αλλαγές από 10 σε 11.0.008) ή να περιμένουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Εννοείται πως η μοναδική αλλαγή αφορά την μετάβαση από την 11.0.008 στην 11.0.009. Μόλις γίνει διαθέσιμη κατευθείαν αναβάθμιση. Ξανα-καλορίζικο Σταύρο. Ευχαριστώ Πάνο, να σαι καλά.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείς λοιπόν ότι η 11.0.009 συμπεριλαμβάνει και όλες τις αλλαγές της 11.0.008, οπότε αξίζει ο "κόπος" να την κατεβάσουμε? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείς λοιπόν ότι η 11.0.009 συμπεριλαμβάνει και όλες τις αλλαγές της 11.0.008, οπότε αξίζει ο "κόπος" να την κατεβάσουμε? Ευχαριστώ Ακριβώς. Αλλά ακόμα δεν έχει γίνει διαθέσιμη μέσω NSU or FOTA. Edit: Κυκλοφόρησε στο NSU από ότι διάβασα στο symbian-freaks. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Δεν θέλω να φανώ κουτός που ρωτάω κάτι τέτοιο, απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση που η 008 ανέβηκε και κατέβηκε αμέσως (πρέπει να έμεινε για μια εβδομάδα). Συνήθως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, να κατεβαίνει μια αναβάθμιση πριν καν βγει η καινούργια, και αυτό με έβαλε σε σκέψεις. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Eχει ξανα συμβει και σε αλλες συσκευες. Απο οτι λενε η 009 διορθωνει τα παντα οποτε ας κανουμε λιγο υπομονη. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν δουλέυει το κουμπρί της κάμερας.Περίεργο γιατί δεν μου το έκανε από την αρχή όπως σε άλλους. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν δουλέυει το κουμπρί της κάμερας.Περίεργο γιατί δεν μου το έκανε από την αρχή όπως σε άλλους. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2673096#post2673096 :rolleyes: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2673096#post2673096 :rolleyes: Σ'ευχαριστώ για την απάντηση .Όντως έχω βάλει δύο εφαρμογές.:) London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ποιες ειναι αυτες οι εφαρμογες για να γνωριζουμε ποια προκαλει το προβλημα? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ποιες ειναι αυτες οι εφαρμογες για να γνωριζουμε ποια προκαλει το προβλημα? Είναι της epocware το blacklist και converter.Και μια και το ανέφερες αν και βαριόμουν είπα να κάνω ένα hard reset το έφτιαξα μεναλλά την πάτησα δε. Έσβησα τα μηνύματα.:wacko: Ελπίζω το back-up που είχα κάνει κάποια στιγμή να τα έχει μέσα.:O London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Με τριξίματα έχει πρόβλημα κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elladion Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Με τριξίματα έχει πρόβλημα κανείς? Εμενα πάντως ψιλοτριξιματιάκια μου κανει.Οχι να με τρελλαινουν αλλά υπάρχουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 παιδια πηρα το κινητο μου να το φτιαξουν λογο του ακουστικου..το πηρα σημερα και η σχισμη εινα πιο μικρι, το ακουστικο ειναι μια χαρα και εχω 11.0.009 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts