pan82 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Το πρώτο που κατέβασα ήταν το sheep in the island σε .flv μορφή φυσικά και έπαιξε κανονικότατα. όταν λες το κατέβασες;; εγώ απλά μπήκα από τις συντομεύσεις στο youtube και πήγα να παίξω τυχαία κάποια βιντεάκια και έπαιζε μόνο ήχο και όταν πάτησα αποθήκευση δεν αποθηκεύτηκε πουθενά στην έκθεση σαν βίντεο αυτό με παραξενεύει. Το δοκίμασα και με άλλα βίντεακια και το ίδιο. Πολύ περίεργο.. Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 καλημερα!!επειδη μου ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω οοοοολα τα ποστ εδω σας ειναι ευκολο να μου εξηγησει καποιος που ξερει ποσο επικινδυνο ειναι το hard format για το κινητο και αν θα μου λυσει το προβλημα ''το πιστοποιητικο εχει ληξει'' που μου εχει σπασει τα νευρα?γιατι εκτος απο αυτο με τα πιστοποιητικα ολα τα αλλα ειναι μια χαρα,κανενα απο τα προβληματα που εχω ακουσει εδω μεσα!!σημειωτεων εχω κανει ολα τα σχετικα με opda κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 οταν σου βγαζει το μνμ "το πιστοποιητικο εχει ληξει'' το μονο που εχεις να κανεις ειναι να γυριζεις την ημερομηνια του κινητου πισω κατα 1 εξαμηνο ή αν χρειαστει κατα 1 χρονο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 το εχω κανει!εχω αλλαξει 1000 ημερομηνιες!!και καποιος εδω μου ειπε να κανω φορματ.αλλα φοβαμαι μην κανω καμια ζημια κιολας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Τι ζημιά να κάνεις? Σώσε πρώτα τις επαφές και ότι άλλο θες και κάνε το. Δεν θα πάθει τίποτα το κινητό. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 το εχω κανει!εχω αλλαξει 1000 ημερομηνιες!!και καποιος εδω μου ειπε να κανω φορματ.αλλα φοβαμαι μην κανω καμια ζημια κιολας... Γιατί να είναι επικίνδυνο? Κάνε φορμάτ στο κινητό δεν θα πάθει κάτι και θα σου λύσει το πρόβλημα με το σφάλμα που σου βγάζει. Απλά να ξέρεις οτι θα σβηστούν όλα από την μνήμη της συσκευής και πιο πριν θα πρέπει να έχει κρατήσει αντίγραφο των δεδομένων σου. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 μιλαμε παντα για hard format ετσι??βαζω τον κωδικο (δεν τον θυμαμαι..) και το κανει μονο του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Themes 5800 http://dailymobile.se/forum/symbian-s60v5-themes/themes-nokia-5800-mega-pack-10-themes-in-a-zip-file/ ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 μιλαμε παντα για hard format ετσι??βαζω τον κωδικο (δεν τον θυμαμαι..) και το κανει μονο του? Ναι για hard format σου λέω. Ο κωδικός είναι *#7370#, τον πληκτρολογείς, πατάς ναι και μετά περιμένεις να ξεκινήσει η συσκευή. @PrinceLights Για θέματα που αφορούν το 5800 υπάρχει το αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Θέματα Symbian OS v9.4 & v9.5 iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ρε παιδια,ποιος πηγε πρωινιατικα στο Πλαισιο Μεταμορφωσης και πηρε τα 2 5800 που εφεραν? Αφηστε να το δουμε και εμεις οι κακομοιροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ακόμη ένας κάτοχος του 5800. Θετικότατες εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Προέρχομαι από Ν73 και εντυπωσιάστηκα από το πόσο πιο γρήγορο είναι το interface. Γενικά, για τα λεφτά του είναι η καλύτερη επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλά στην Vodafone από την τετάρτη έως τώρα η συσκευή δεν έχει φτάσει στο τμήμα του service ακόμα :blink:. Και αν φτάσει ο έλεγχος κρατάει έως 5 εργάσιμες ήμερες :wacko: και αν γίνει αντικατάσταση πρέπει να περιμένεις να φτάσει η συσκευή αντικατάστασης στο κατάστημα :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 παντως εγω παιδια που προερχομαι απο winmobile μια χαρα το βρισκω το κινητο και γρηγορο ειναι και πολυ καλη αισθηση αφης εχει και τελειο ηχο εχει σε σχεση με τα winmobile κινητα και gps πολυ καλο εχει και videakia τα παιζει τελεια !!!! και το Killer Mobile TotalRecall v3.0.1 S60v3 SymbianOS9.1 τρεχει μια χαρα !!!! αλλα και η καμερα μια χαρα μου φαινεται (μερα παντα ) και βιντεο απιστευτο !!! http://www.imageshack.gr/files/g80dj1mv6rorxtw6jt9w.jpg http://www.imageshack.gr/files/lyxguigrmj3p9jbezog9.jpg και τελεια τιμη εχει !!!! http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axeman Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Σε τι τιμη το εχει το πλαίσιο ; Old habits die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 380ευρω Ετσι μου ειπε το παλικαρι στο πλαισιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_fot Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλά στην Vodafone από την τετάρτη έως τώρα η συσκευή δεν έχει φτάσει στο τμήμα του service ακόμα :blink:. Και αν φτάσει ο έλεγχος κρατάει έως 5 εργάσιμες ήμερες :wacko: και αν γίνει αντικατάσταση πρέπει να περιμένεις να φτάσει η συσκευή αντικατάστασης στο κατάστημα :hunter: Οντως ετσι ειναι. Τα ιδια ειπαν και σε μενα σημερα που το πηγα πισω. Μου παρουσιασε καποια προβληματακια, οχι παντα αλλα μερικες φορες, οπως μη αποκριση του πλαινου button εναρξης καμερας, δεν λειτουργουσε παντα το αυτοματο κλειδωμα οθονης κλπ. Νεοτερα σε 5 ημερες. Να πως την αληθεια, αυτα τα μικρα bugs με ψιλο-ξενερωσαν και σκεφτομαι να το αλλαξω με ενα Ν85. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 παιδια αυτο το hard format ηταν ολα τα λεφτα!!οχι μονο δεχεται μια χαρα τα πιστοποιητικα αλλα εχω την αισθηση οτι παει και πιο γρηγορα!:blink: οποιος εχει την 11 πρεπει να το κανει οπωσδηποτε!!!ευχαριστω και παλι για τη συμβουλη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 πως βρισκουμε ποια εκδοση εχουμε την 10 η την 11? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 mipos γνωριζεται τι πρεπει να κανω για να μπαινω στο live.vodafone.com που εχω εχω κανει πολλεσ ρυθμισεις αλλα τιποτα οποτε βαζω http://live.vodafone.com αντι να με πηγαινει στο vodafone live ανοιγει κατι σαν εγγραφο με καταληξη .bin και μπορω να το απθηκευσω η να το διαγραψω αλλα το vodafone live δεν ανοιγει . και οποτε βαζω μια διευθηνση αλλη ανοιγει κανονικα η σελιδα αλλα τραβα απο τα 30 mb .εχω κανει του κοσμου τις ρυθμισεισ αλλα τιποτα. εχω καρτοκινητο και βαζω επιλογη το vodafone live prepay . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Οντως ετσι ειναι. Τα ιδια ειπαν και σε μενα σημερα που το πηγα πισω. Μου παρουσιασε καποια προβληματακια, οχι παντα αλλα μερικες φορες, οπως μη αποκριση του πλαινου button εναρξης καμερας, δεν λειτουργουσε παντα το αυτοματο κλειδωμα οθονης κλπ. Νεοτερα σε 5 ημερες. Να πως την αληθεια, αυτα τα μικρα bugs με ψιλο-ξενερωσαν και σκεφτομαι να το αλλαξω με ενα Ν85. φίλε χωρίς να θέλω να σε αγχώσω αν ειχες διαβάσει το θέμα θα έβλεπες ότι αυτά ήταν software bugs, αυτό με το κουμπί της κάμερας με την αναβάθμιση στην 11 λύθηκε και μετά απόπ φορμάτ πολλά από τα κολλήματα οπότε πιστεύω κι από νοκια ένα hard format θα σου κάνουν και upgrade μόνο, αλλαγή φαντάζομαι κάνουν μόνο σε κατασκευαστικά λάθη (ποιότητα, ηχεία κλπ) Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 πως βρισκουμε ποια εκδοση εχουμε την 10 η την 11? Διάβασε το παρακάτω θέμα και θα σου λυθούν οι όποιες απορίες έχεις Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 η αυτοματη αναμονη της οθονης (δεν λειτουργει) και οτι το κουμπι της καμερας δεν λειτουργει και πρεπει να πας απο το μενου για να ανοιξει η καμερα, διορθωνονται με την αναβαθμιση στην 11, η θελει να παει για σερβις? το εκανε σημερα στην γυναικα μου που το χρησιμοποιει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Αν δεν έχεις την 11 να τη βάλεις. Θα διορθωθούν αρκετά προβληματάκια. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 η αυτοματη αναμονη της οθονης (δεν λειτουργει) και οτι το κουμπι της καμερας δεν λειτουργει και πρεπει να πας απο το μενου για να ανοιξει η καμερα, διορθωνονται με την αναβαθμιση στην 11, η θελει να παει για σερβις? το εκανε σημερα στην γυναικα μου που το χρησιμοποιει. ναι αυτά τα είχα κι εγώ όταν το πήρα με την 11 και μάλλον ένα hard φορμάτ αμέσως μετά λύνονται Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts