stendor Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Επίσης ξέρει κανείς πως μαρκάρουμε πολλά μηνύματα μαζί προκειμένου να τα διαγράψουμε? (στο Ν78 π.χ. γίνεται με #) Θα πατήσεις Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή και μετά σε καθε μήντυμα που θες να μαρκάρεις θα κάνεις διπλό κλικ πάνω του και θα πατας Επιλογή/Εξαιρεση > Επιλογή. Άλλος ένας τρόπος είναι να πας Επιλογές > Επιλογή αναγνωσμένων μηνυμάτων και μετά διαγραφή. Δυστυχώς δεν υπάρχει η ευκολία με το πλήκτρο διεση ή με το πλήκτρο μολυβάκι, αλλα δεν είναι και τόσο τραγικό. Απλά θέλει να το συνηθήσουμε, όσοι μπορούν βέβαια. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Τo κινητό είναι ΆΦΑΝΤΟ στην Θεσσαλονίκη :down: Πήγα σε 2 κεντρικά καταστήματα της Βόδα, πήρα και τηλ σε αλλα 3 και δεν τo είχε κανενα:( Είναι τουλάχιστον εκνευριστικό να βλέπεις να το διαφημίζουν στη TV και να μη τo βρίσκεις να τo αγοράσεις.:mad::mad: φιλε μου εγω το βρηκα λαμπρακη ανω τουμπα μαρτιου στο καρρφουρ μακεδονιας και το πηρα τελικα απο θερμη παρα πολυ καταστημα και καλη εξυπηρετηση.απλα αν στην αρχη το ζητησεις ως συσκευη μονο θα σου πουν οχι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Παιδιά το κινητάκι το χτύπησα σήμερα και εγώ. Δεν άντεξα!! Όταν το πρωτοείδα δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι λόγω μεγέθους αλλά αυτή ήταν η πρώτη εντύπωση. Με την ενεργοποίηση του κινητού τα ξέχασα όλα. Δεν πρόλαβα να το ψάξω και πολύ λόγω έλλειψης χρόνου πάντως είναι φανταστικό μέχρι στιγμής. Έχω την έκδοση 10 χωρίς προβλήματα με το μαμίσιο όμως θέμα. Δεν έχω παρατηρήσει bugs όπως πχ με το κουμπί της φωτογραφικής. Η απόκριση αρκετά καλή. Πιστεύω πως αυτό το άνοιγμα που αναφέρεται εδώ μέσα υπάρχει σε όλα τα κινητά 5800 γιατί και εγώ νόμιζα πως δεν το είχα αλλά αν κοιτάξετε σε σκοτεινό δωμάτιο θα δείτε μια χαραμαδούλα (απορώ με τί ασχολούνται μερικοί, πολύ ιδιότροποι είστε ρε παιδί μου) επάνω δεξιά στην γωνία και ελαφρώς προς την κάθετη δεξιά πλευρά του κινητού (όχι δηλ ακριβώς στην γωνία). Αν καταλάβατε τί εννοώ. Το gps το πληρώνουμε ??? Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 @geornirv Δεν χρεώνεσαι παρά μόνο αν θες να αγοράσεις αδεια για την πλοήγηση. Επίσης υπάρχει μια πολύ μικρή χρέωση οταν εχουμε επιλεγμένο το AGPS. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 φιλε μου εγω το βρηκα λαμπρακη ανω τουμπα μαρτιου στο καρρφουρ μακεδονιας και το πηρα τελικα απο θερμη παρα πολυ καταστημα και καλη εξυπηρετηση.απλα αν στην αρχη το ζητησεις ως συσκευη μονο θα σου πουν οχι Πήρα τηλέφωνο και σε αυτό στη Λαμπράκη απόψε! Μίλησα με μια ευγενέστατη κυρια η οποια μου είπε ότι τους τελειωσε και ότι πιθανών να έχουν ξανά από την επομενη Τρίτη.. Πάντως...ΠΡΙΝ μου απαντήσει αν υπάρχει με ρώτησε αν είναι για αγορά συσκευής η με επιδότηση...:shifty: απάντησα ότι ενδιαφέρομαι για αγορά συσκευής. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν αυτή η αιτια..:worry: Τείνω να πιστέψω ότι δεν με κορόιδεψε γιατί φαινόταν πολύ συζητήσιμη και ευγενική. Tελοσπάντων για την ώρα είμαι αρκετά ξενερωμενος, και αν δεν τo βρω 5-6 μέρες ακόμα θα σταματήσω να τo ψάχνω. Προσωπικά δεν ανέχομαι να τo διαφημίζουν, και να μην είναι διαθέσιμο στο 95% των καταστημάτων τους στην Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 @geornirv Δεν χρεώνεσαι παρά μόνο αν θες να αγοράσεις αδεια για την πλοήγηση. Επίσης υπάρχει μια πολύ μικρή χρέωση οταν εχουμε επιλεγμένο το AGPS. Πως βλέπουμε αν το έχουμε επιλεγμένο?? Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Θα πατήσεις Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή και μετά σε καθε μήντυμα που θες να μαρκάρεις θα κάνεις διπλό κλικ πάνω του και θα πατας Επιλογή/Εξαιρεση > Επιλογή. Άλλος ένας τρόπος είναι να πας Επιλογές > Επιλογή αναγνωσμένων μηνυμάτων και μετά διαγραφή. Δυστυχώς δεν υπάρχει η ευκολία με το πλήκτρο διεση ή με το πλήκτρο μολυβάκι, αλλα δεν είναι και τόσο τραγικό. Απλά θέλει να το συνηθήσουμε, όσοι μπορούν βέβαια. Αυτό το διαπίστωσα κι εγώ πριν και ξενέρωσα... απλά νόμιζα οτι αν ηθελες να σβήσεις 10 συνεχόμενα μηνύματα θα μπορούσες να σύρεις τη γραμμή και να τα επιλέξεις όλα. Μόνο το δικό μου 5800 τρώει κολλήματα ρε παιδιά ή μόνο εγώ το ζορίζω τόσο;;; μάλλον το δεύτερο χθες η φόρτιση άντεξε 12 ώρες αφού τις 8 το παλευα. Του κάνω όλα τα τεστ και δοκιμές πριν το χρησιμοποιήσω ως κανονικό μου κινητό.. :lol: Πάντως με την 11 τα προβλήματα δείχνουν λιγότερα, δεν αργεί τόσο πολύ και δουλεύει σχετικά καλά ακόμα και με τα εφέ θέματος χωρίς να αργεί. Το gps δεν εχω καταφέρει να χειριστώ ακόμα ενώ η μεγαλύτερη απογοήτευση σήμερα ήταν όταν πήρα τα άθλια τρισάθλια ακουστικά που παρέχει στη συσκευασία πέραν του ότι δεν ακούγεται πολύ δυνατά σε σημείο να απογοητευτώ, ευτυχώς εβαλά τα δικά μου και μια χαρά, ασε που το αριστερό δε καθεται στο αυτι μου με τίποτα. Σούπερ είναι η δυνατότητα πάντως να προσαρμόζεις όποιο ζευγάρι ακουστικά θες με το μηχανισμό που αλλάζεις τραγούδια και ένταση δε το περίμενα. Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Επίσης το product code πού το βλέπουμε??? Αξίζει η αναβάθμιση σε έκδοση 11 ??? Το λέω γιατί δεν βλέπω προβλήματα με την 10 προς το παρόν. Τελικά θα μας εξηγήσει κανείς εδώ μέσα πως δουλεύει αυτό το gps??? Είμαι newbie με την συγκεκριμένη εφαρμογή. Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 το προβλημα με την αυξομειωση της εντασης του ακουστικου που αναφερεται στο gsmarena το εχει αντιμετωπισει κανεις? We guess however that we have just been lucky here. A disturbingly large number of users are having trouble with the earpieces of their Nokia 5800 XpressMusic. The symptoms are muffled sound during conversations (changing to extremely loud at times), making it almost impossible to have a normal call. "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Επίσης το product code πού το βλέπουμε??? Αξίζει η αναβάθμιση σε έκδοση 11 ??? Το λέω γιατί δεν βλέπω προβλήματα με την 10 προς το παρόν. Τελικά θα μας εξηγήσει κανείς εδώ μέσα πως δουλεύει αυτό το gps??? Είμαι newbie με την συγκεκριμένη εφαρμογή. πλάκα πλάκα στο gps κι εγώ έχω χαθεί #SOS# γιατί ότι εφαρμογή πάω να περάσω μετά την αναβάθμιση μου βγάζει μήνυμα ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει;;; τι έγινε και λέω θα φταίει η εφαρμογή αλλά πάω και σε ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές που πέρασα το πρωί κανονικά και βγάζει το ίδιο, κάνω καμιά πατάτα;; #SOS# Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharki24 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Αν μπορει αυριο κανεις ας ποσταρει συνοπτικα πληροφοριες για το πως χησιμοποιουμε το gps στο συγκεκριμενο μοντελο η πως μπορουμε να δουμε για το αν εχουμε ενεργοποιημενο το agps οπως ρωτησε καποιος φιλος! Συνοπτικα παντα αλλα σαν να τα εξηγει σε παιδια δημοτικου γιατι οντως κ γω τα χω χασει με το gps ασχετως ων αφου ως τωρα το πιο πολυπλοκο μου κινητο ηταν το se k810i! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ή απο τις ρυθμίσεις ή απο το αντίστοιχο μενού, μπαίνεις Δεδομένα GPS, ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης και βλέπεις αν είναι επιλεγμένο το Υποβοηθούμενο GPS. Για να το χρησιμοποιήσεις, το αφήνεις καταρχήν το κινητό ακίνητο σε ένα σημείο οπου βλέπει ουρανό για να βρει την θέση σου. Μετά ανοίγεις τους Χάρτες, επιλέγεις ένα σημείο και πατας Οδήγησε εδώ. Θα σου πει να ενεργοποιήσεις την άδεια που δίνει η συσκευή σου και ακολουθείς τις οδηγίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 πολυ ομορφο και με μεγαλη οθονη, το ειδα χθες στη διαφημιση. ψηνομαι να δωσω το ν82 και να το παρω. θα παω να το δω και απο κοντα βεβαια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisco Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλημερα σε ολους. Πλεον εχουμε εικονα και γνωμη μετα απο αυτα που διαβασαμε(τουλαχιστον προσωπικα) απο το τηλεφωνο και ας μην το εχουμε μερικοι στα χερια μιας. :D Δυο τρεις σκεψεις και συμπερασματα, αν ενδιαφερουν. Πρωτον οτι η συσκευη ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της(μηπως ομως πληρωνουμαι πολυ ακριβα της προηγουμενες μας?) . Δευτερον, συμφωνο με τον χρηστη που ειπε ας μην το αναλυουμε και τοοοοοσο πολυ.:) Τριτον και τελευταιο, κατι που δεν εχει ρωτησει μεχρι τωρα κανεις νομιζω. Ειναι συσκευη που ειναι ΣΧΕΔΟΝ μονο για μουσικη η μηπως ειναι οκ και με αλλες πολλες εφαρμογες?;) Καλημερα και συγγνωμη αν κουρασα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μετά ανοίγεις τους Χάρτες, επιλέγεις ένα σημείο και πατας Οδήγησε εδώ. Θα σου πει να ενεργοποιήσεις την άδεια που δίνει η συσκευή σου και ακολουθείς τις οδηγίες. Εγω το εκανα αυτο,αλλα μου ελεγε οτι το πιστοποιητικο(αδεια) ηταν λιγμενη, και μετα μου ελεγε να αγορασω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ειναι συσκευη που ειναι ΣΧΕΔΟΝ μονο για μουσικη η μηπως ειναι οκ και με αλλες πολλες εφαρμογες? Η συσκευή ανταποκρίνεται πολύ καλά σε όλες τιςς εφαρμογές που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Παιχνίδια, web, messenger και προγράμματα. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλημερα σε ολους. Πλεον εχουμε εικονα και γνωμη μετα απο αυτα που διαβασαμε(τουλαχιστον προσωπικα) απο το τηλεφωνο και ας μην το εχουμε μερικοι στα χερια μιας. :D Δυο τρεις σκεψεις και συμπερασματα, αν ενδιαφερουν. Πρωτον οτι η συσκευη ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της(μηπως ομως πληρωνουμαι πολυ ακριβα της προηγουμενες μας?) . Δευτερον, συμφωνο με τον χρηστη που ειπε ας μην το αναλυουμε και τοοοοοσο πολυ.:) Τριτον και τελευταιο, κατι που δεν εχει ρωτησει μεχρι τωρα κανεις νομιζω. Ειναι συσκευη που ειναι ΣΧΕΔΟΝ μονο για μουσικη η μηπως ειναι οκ και με αλλες πολλες εφαρμογες?;) Καλημερα και συγγνωμη αν κουρασα. φιλε μου παντα πληρωνουμε παραπανω για τις συσκευες μας και τις λειτουργιες του.απλα αν διαβασεις και το review στο gsmarena αρχιζεις να αναρωτιεσαι....μηπως μας εκανε τη "χαρη" η νοκια να γινουμε οικειοθελος "πειραματοζωα" για να βγει μετα κοντα στα 700 το Ν97 και πραγματικος "iphone-touchscreen killer" με ετοιμες ως τοτε και ολες τις εφαρμογες??? προστατευτικα οθόνης έχει πάρει κανένας και απο που? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 προστατευτικα οθόνης έχει πάρει κανένας και απο που? Kι εγώ κοίταζα για κάτι τέτοια, το ebay είναι γεμάτο από τέτοια αλλά δε ξέρω αν αξίζουν, γιατί πρέπει να είναι έτσι που να μη τα αντιλαμβάνεσαι σχεδόν καθόλου και φοβαμαι μήπως διαφορετικά επηρεάζουν την απόδοση της οθόνης αφής. αυτό με τις εφαρμογές που μου βγάζει μήνυμα ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει ότι κι αν πάω να βάλω μετά την αναβάθμιση μόνο εγώ το χω πάθει δηλαδή;; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Kι εγώ κοίταζα για κάτι τέτοια, το ebay είναι γεμάτο από τέτοια αλλά δε ξέρω αν αξίζουν, γιατί πρέπει να είναι έτσι που να μη τα αντιλαμβάνεσαι σχεδόν καθόλου και φοβαμαι μήπως διαφορετικά επηρεάζουν την απόδοση της οθόνης αφής. αυτό με τις εφαρμογές που μου βγάζει μήνυμα ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει ότι κι αν πάω να βάλω μετά την αναβάθμιση μόνο εγώ το χω πάθει δηλαδή;; και εγω το εχω ακομα και με το acrobat απο τη ληψη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ποιές εφαρμογές προσπαθείς να βάλεις? Πες μερικές να δοκιμάσουμε και εμείς. Προσωπικά δεν μου το έχει βγάλει ποτέ όσες και αν έχω δοκιμάσει να κάνω εγκατάσταση. Και από την λήψη που έχω κατεβάσεις εφαρμογές μια χαρά γίνονται εγκατάσταση. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Kι εγώ κοίταζα για κάτι τέτοια, το ebay είναι γεμάτο από τέτοια αλλά δε ξέρω αν αξίζουν, γιατί πρέπει να είναι έτσι που να μη τα αντιλαμβάνεσαι σχεδόν καθόλου και φοβαμαι μήπως διαφορετικά επηρεάζουν την απόδοση της οθόνης αφής. αυτό με τις εφαρμογές που μου βγάζει μήνυμα ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει ότι κι αν πάω να βάλω μετά την αναβάθμιση μόνο εγώ το χω πάθει δηλαδή;; για αλλαξε την ημερομηνια του κινητου,πχ βαλτη κανα εξαμηνο πιο πρι και ξαναδοκιμασε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 το εκανα με πολλες ημερομηνιες και μολις διαβασα στο τοπικ των εφαρμογων οτι παρουσιαστηκε και σε αλλον πηρε τηλ νοκια του ειπαν φορματ και αν δε στρωσει να το παει απο εκει να του εγκαταστησουν ξανα το λογισμικο.εκανε φορματ και ολα οκ.θα το δοκιμασω και θα δω τι γινετε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 απο βοντα ολες οι συσκευες εχουν το vodafone live. ειμαι στην wind εγω. με την αναβαθμιση φευγει το live μενου? στο play247 υπαρχει στα 360Ε ειναι οκ το μαγαζι αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 το εκανα με πολλες ημερομηνιες και μολις διαβασα στο τοπικ των εφαρμογων οτι παρουσιαστηκε και σε αλλον πηρε τηλ νοκια του ειπαν φορματ και αν δε στρωσει να το παει απο εκει να του εγκαταστησουν ξανα το λογισμικο.εκανε φορματ και ολα οκ.θα το δοκιμασω και θα δω τι γινετε Mετά την εγκατάσταση της 11 το έπαθες κι εσύ;;; όχι οντως δεν έχει σχέση με συγκεκριμένες εφαρμογές ή την ημερομηνία τα δοκίμασα και γω στο φορματ ειχα καταλήξει αλλά είπα μπας και το αποφύγω... Θα κάνω πιο μετά και θα πω αν διορθώθηκε απο βοντα ολες οι συσκευες εχουν το vodafone live. ειμαι στην wind εγω. με την αναβαθμιση φευγει το live μενου? Δεν υπάρχουν vodafone live συσκευές (προς το παρόν τουλάχιστον) ακόμα, η συσκευή είναι ακριβώς όπως τη στέλνει η μαμά nokia οπότε σε όποιο δίκτυο και να τη βάλεις λειτουργεί το ίδιο Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Δεν υπάρχουν vodafone live συσκευές (προς το παρόν τουλάχιστον) ακόμα, η συσκευή είναι ακριβώς όπως τη στέλνει η μαμά nokia οπότε σε όποιο δίκτυο και να τη βάλεις λειτουργεί το ίδιο ετσι μου ειπε μια κοπελλα στη βοντα, οτι εχει το μενου πανω.αν την αναβαθμισω φευγει το μενου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts