Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αύριο, πρωί πρωί ξεκινώ αναζήτηση συσκευής!!!!

Ωραία νέα! :)

Ψάχνω μπλε ή μαύρη.....

Είδε κάποιος μαύρη? Ή όλες είναι μπλε-κόκκινες?

Γιάννης! :)

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

o ηχος απο τα ηχεια συγκρινεται με αυτα φορητου υπολογιστη(οχι high-end βεβαια) οπως λενε?Δλδ διακρινεις και ελαφρα μπασα?
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Ερωτηση για αυτους που το εχουν παρει:οταν πατατε το κουμπι της ληψης δε σας παει στην καμερα;Γιατι εμενα δεν το κανει...για να τραβηξω φωτο η βιντεο πρεπει να παω μεσα στο μενου και να διαλεξω την εφαρμογη.Και στο manual γραφει οτι πατωντας το κουμπι ληψης σε βγαζει στην καμερα.Κατι μου λεει οτι πρεπει να το γυρισω πισω για να το τσεκαρουν...:(

Ερωτηση για αυτους που το εχουν παρει:οταν πατατε το κουμπι της ληψης δε σας παει στην καμερα;Γιατι εμενα δεν το κανει...για να τραβηξω φωτο η βιντεο πρεπει να παω μεσα στο μενου και να διαλεξω την εφαρμογη.Και στο manual γραφει οτι πατωντας το κουμπι ληψης σε βγαζει στην καμερα.Κατι μου λεει οτι πρεπει να το γυρισω πισω για να το τσεκαρουν...:(

Aκριβώς το ίδιο έγραψα και πιο πάνω αρα δε το έπαθα μόνο εγώ, τελικά με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επανήλθε κανονικά. Επίσης στο ιντερνετ ενώ συνδέομαι κανονικά με wlan δε φορτώνει κι εχω μπερδευτεί...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Aπό τα ηχεία μιλάω και ο ήχος είναι το κάτι άλλο κυριολεκτικά δε μπορούσα να φανταστώ ποτέ κινητό με τέτοια απόδοση απο τα ακουστικά είναι ο αναμενόμενος. Δε ξέρω γιατί αλλά αυτό το ρημάδι κουμπί της κάμερας με κανένα τρόπο δε βάζει μέσα, ενώ πριν το έκανα τώρα τίποτα το πατάς και δεν αντιδρά τι κι αν το εκλεισα και το άνοιξα τίποτα... Αφού σκέφτηκα ότι τα παιξε το κουμπί αλλά αν μπω τελικά στη κάμερα δουλεύει μια χαρά.

Έχει την έκδοση 10 μπορώ να αναβαθμίσω στην 11 ή προς το παρόν δεν υποστηρίζεται;;

Υπάρχει η v.11 αλλά είναι διαθέσιμη μόνο για τους internal testers και άρα όχι διαθέσιμη ακόμα στο NSU μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Είναι bug αυτο το οποίο προσπαθούν να το διορθώσουν με την v.11 Υπομονή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά από 4 ώρες με το 5800 οι εντυπώσεις ανάμικτες. Πολύ καλό τηλέφωνο, άψογη οθόνη που πραγματικά κάθεσαι και τη χαζεύεις ώρες ώρες, τέλειος ήχος λες και είναι μινι στερεο νιώθεις, στιβαρή και πολύ γερή κατασκευή (το καπάκι δένει τοσο γερά που νιώθεις ότι θα το σπάσεις για να το ανοίξεις) και ικανοποιητική κάμερα αλλά είχε και τα ελαττώματα του τελικά... ας τα αναφέρω λοιπόν

-κατ΄αρχήν όπως και να το κάνουμε στην ευχρηστία τελικά χάνει όσο βολική κι αν είναι η touch κάποιες φορές αποδεικνύεται μπελάς, πχ εισαι σε κλήση και σου ζητήσει να πατήσεις ένα πλήκτρο πρέπει αναγκαστικά να το απομακρύνεις απο το αυτί, να επιλέξεις να εμφανιστεί το αριθμητικό πληκτρολόγιο και στη συνέχεια να πατήσεις τον αριθμό

-όταν είναι σβυστή η οθόνη και σου στείλει κάποιος κάτι με BT εκεί που σε ρωτάει αν το δέχεσαι η οθόνη δεν ανάβει καθόλου απλά ακούς ένα ηχητικό εφέ και πρέπει μόνος σου να σκεφτείς να το ξεκλειδώσεις για να δεις τι ειναι, αν εισαι σε θορυβωδες περιβάλλον για παράδειγμα δε θα το δεις ποτέ

-Πολλά κολλήματα κατά την περιστροφή που πολλές φορές αργεί ενώ στα θέματα έχει καθυστερήσεις αναβοσβηνουν ενδείξεις μεχρι να ολοκληρωθει η αλλαγή απο οθόνη σε οθόνη

-αρκετά αργό μερικές φορές στις αποκρίσεις όταν πατάς τα κουμπιά πέρα από το bug με το κουμπί της κάμερας

-σε πολλά σημεία, εναλλαγές, σημεία που θέλουν κύλλιση τελικά θες τη γραφίδα με το δάχτυλο νιώθεις οτι δε βολεύει όσο κι αν θες να πείσεις τον εαυτό σου ότι βολεύει κάποιες φορές αναζητάς τη γραφιδα γιατί έτσι κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Με το δάχτυλο απλά κάποιες φορές θέλει παραπάνω πίεση και θέλει τελικά όχι ν΄αγγίξεις την οθόνη αλλά να τη χτυπήσεις για να σε αντιληφθεί

-Ενω στις φωτογραφίες με έβγαλε ασπροπρόσωπο με όσα άκουγα στο βίντεο ήταν άστα να πάνε, τι στο φως τι στο σκοτάδι χάλι μαύρο μιλάμε ελπίζω με μελλοντική αναβαθμιση να δούμε βελτίωση

Αύριο θα επανέλθω με νεώτερα και απορίες μιας και τωρα στάθηκα απλά στις ατέλειες που παρατήρησα. Επίσης η μπαταρία δείχνει πολύ καλή μιας και με 2-3 γραμμές άντεξε 4 ώρες ασταμάτητη χρήση χωρίς να αφήνω την οθόνη να κλείσει λεπτό.

ΥΓ: Τελικά ασύρματα ενώ συνδέεται με το speedtouch δε βλέπει σελίδες οσο κι αν το πάλεψα τι φταίει θα δω αύριο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλημερα και καλοριζικο σε ολους τους κατοχους της προτης ημερας κυκλοφοριας αρχιζει το κυνιγη:lol::lol::lol:(αποκτισης φυσικα)
TOMMIS RODOS ;)

Υπάρχει η v.11 αλλά είναι διαθέσιμη μόνο για τους internal testers και άρα όχι διαθέσιμη ακόμα στο NSU μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Καλημερα :)

Εισαι σιγουρος για αυτο? Εγω νομιζω οτι απλως

δεν ειναι διαθεσιμη στο NSU .

Οσοι το αποκτησατε ,δεν εχετε περασμενη την V11 ?

Δοκιμαστε για over the air μεσω διαχειριση τηλ,ενημερωση συσκευης.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το πηρα χτες 349 ευρω απο vodafone στο χαλανδρι ωραιο τηλεφωνακι για τα χρηματα του καμια σχεση βεβαια με iphone αλλα μη κανετε λαθος να το πληρωσετε παραπανω

Μόλις πριν λίγο έγινα και εγώ ευτυχής κάτοχος ενός μπλέ 5800, αγορασμένο από κατάστημα vodafone Άρτας. Επιφυλάσομαι μέχρι να το δοκιμάσω εξονυχιστικά.... Δεν το περίμενα πάντως τόσο μικρό και λεπτό...
Trust no one!

Πάω να το παραλάβω!!!!!!!!!!! :) :) :)

Ωραία μέρα! (βρέχει, κάνει κρύο, έχω ένα κάρο δουλειές, αλλά......είναι ωραία ;) :) )

Στο δικό μου 5800 γίνεται κανονικά η έναρξη της κάμερας μόλις πατήσω το πλήκτρο της κάμερας. Έχω την τελευταία έκδοση firmware v11.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εγώ έχω μια απορία. Το έχει ξανακάνει η voda να φέρει nokia κινητό χωρίς να το έχει φέρει η επίσημη αντιπροσοπεία? Αν όχι, από που τα έφερε αυτά?

πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η βόδα δεν το χει ούτε στις μελλοντικές συσκευές στην ιστοσελίδα της...τι να πω δεν μπορώ να το καταλάβω..και το πλαίσιο ακόμα δεν το χει φέρει..σαν να "έκατσε" τελευταία στγμή και το πήρε....ελπίζω μόνο να μην είναι παραεισαγωγή γιατί έχω κι εγώ επιδότηση...

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

γιατι εισαι στο ελλαδισταν και ο καθενας πουλαει οσο θελει!!!!!οποιος αγοραζει σε αυτη την τιμη πρεπει να ειναι μεγαλο κοροιδο!!!!!!

το eclick μολις εφαγε και αυτο το ακυρον του!!βοντα γερα και βαλτους τα γυαλια!!!

καλά το expansys ψάχνει για λαλάκες... το eclick έφαγε άκυρο και από εμένα μόλις το αγόρασα από βόντα, να πω την αλήθεια δεν θα το έπαιρνα από βόντα αλλά το γέλιο είναι πως από χθές το πρωί περίμενα απάντηση μέσω mail για διαθεσιμότητα-ημ/νια παράδοσης αλλά φως δεν είδα, εν τω μεταξύ μόλις έστειλα mail για ακύρωση μέσα σε 10 λεπτά η παραγγελία μου ακυρώθηκε... τι να πεις.
Trust no one!

Το Vodafone Store στη Σπάρτη όχι μόνο δεν το έχει, αλλά δεν έχει ούτε και τιμή.

Τι γίνεται...:wacko:

-------------------------------------------------

υπαρχει θεση για την γραφιδα να ενσωματωνεται στο τηλ?

Ναι υπάρχει στο πίσω μέρος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

υπαρχει θεση για την γραφιδα να ενσωματωνεται στο τηλ?

φυσικά, στο πίσω καπάκι.

Το Vodafone Store στη Σπάρτη όχι μόνο δεν το έχει, αλλά δεν έχει ούτε και τιμή.

Τι γίνεται...

ίσως να μην παραδώσανε ακόμα εκεί. ανάλογα την πόλη και τον αριθμό καταστημάτων vodafone στείλνουν 2 τεμάχια αρχικά.

Trust no one!

στο εκλικ ειναι απαραδεκτοι!!!!και εγω περιμενα απαντηση 3 μερες τωρα.αλλα βεβαια τι να απντησουν??οτι σας δουλευουμε και απλα παιρνουμε παραγγελιες και οσα κοροιδα μπορεσουμε και κρατησουμε καλως??δεν ειναι τυχαιο που μια ελεγε αμεσα διαθεσιμο και μετα απο καμια ωρα περιορισμενη και τουμπαλιν...απογοητευτηκα τρελα απο αυτο το σαιτ!!!και εγω απο βοδα θα το παρω και ελληνικο και ολα κομπλε!!!

κατσε να δεις τωρα πως θα πεσουν οι τιμες κατακορυφα!!!

ναι σε εσας το λεω απο τα διαφορα σαιτ τυπου expansys,eclick κλππου τωρα διαβαζετε αυτο το μνμ και ξυνετε το κεφαλι σας!!ο κοσμος δεν ειναι χαζος!!ευτυχως υπαρχουν ευλογημενες ιστοσελιδες σαν αυτη εδω που ο κοσμος ενημερωνετε και επιλεγει!!

Οντως ισχυει αυτο για τη διαθεσιμοτητα στα Voda shops.Το καταστημα της πολης μου θα φερει καποια κομματια αυριο,αλλα δν γνωριζαν τιμη ακομα
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Το έχω ήδη στα χέρια μου!!!! :) :)

Υπέροχο εμφανισιακά, ευκολόχρηστο και δε με έχει δυσκολέψει ούτε στο ελάχιστο (εδώ πιστεύω παίζει ρόλο η εμπειρία μου από τα 4 χρόνια συμβίωσης με το 7710)

Η Vodafone το έχει σίγουρα.

Η συσκευή μου (που πήρα από Vodafone) είναι εισαγμένη επισήμως από την αντιπροσωπεία. Το έλεγξα. Αγόρασα τη συσκευή και την πήγα στο Nokia Center της Πάτρας όπου ελέγξαμε το ΙΜΕΙ της συσκευής. Είναι Alpha Copy και είναι επιβεβαιωμένο 100%. Δεν μπορώ να ξέρω για όλα τα καταστήματα της Ελλάδας αλλά όπως φαίνεται η Vodafone ήταν τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά από όλους......

Ποια είναι η πλάκα?

Στο Nokia Center δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν και ούτε καν την τιμή!!!!!!

Η συσκευή κοστίζει 350€ στην Vodafone.

Υπολογίζω ένα 8 με 10% κάτω όταν υπάρχει στα Nokia Centers!

Καλημέρααααααααααααααααααα :) :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...