chocbhed_6630 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 το κοκκινο η το μπλε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Ομως γιατι δεν υπαρχει στο site της Vodafone????:blink::worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Το μπλε.Ειναι το product code που αναγραφεται στην πρωτη σελιδα του θεματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 sorry my mistake.ρωταω γιατι μου φαινεται παραξενο γιατι και στο eclick τα μπλε εκαναν εμφανιση και μηπως τελικα ειναι παρτιδα των ''ελληνικων'' 5800 και μας γλυτωσουν και απο το περα δωθε στη νοκια για αναβαθμιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharki24 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Καταλαβα εγω που περιμενω το μαυρο απο το e-click μεχρι το 2010 θα το εχω!!! Χα χα! Οτι να ναι γινεται! Αλλου 350 αλλου 450 αλλου 550 κ το μονο σιγουρο ειναι οτι μεσα σε ολα αυτα τα θυματα θα ειναι καποιοι απο εμας κ γω μαζι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Παιδιά εγω το πήρα απο vodafone Καλλιθέας. Πάντως και στο e-click που το είχα παραγγείλει πριν με διαβεβαίωσαν οτι και τα δικά τους alpha copy είναι. Απλά στην voda είναι πιο φθηνό (349 ευρώ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 rstoned,και εγω Καλλιθεα μενω....απο πιο ακριβως μαγαζι το πηρες????Εχουν μεινει αλλα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Από Ελ. Βενιζέλου (Θησέως). Η Δαβάκη δέν είχε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Το nokia 5800 της vodafone είναι vodafone live ; London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 ευψαριστω πολυ φιλε,θα παω αυριο να ρωτησω))σε τι χρωμα το πηρες??Και σε τι χρωμα τα εχει η Βοδαφον?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharki24 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Παιδιά εγω το πήρα απο vodafone Καλλιθέας. Πάντως και στο e-click που το είχα παραγγείλει πριν με διαβεβαίωσαν οτι και τα δικά τους alpha copy είναι. Απλά στην voda είναι πιο φθηνό (349 ευρώ). Εισαι σιγουρος φιλε μου οτι απο το e-click ειναι alpha copy? Εννοω μιλησες εσυ προσωπικα μαζι τους; Ρωταω γιατι εχω μαθει οτι ειναι παραεισαγωγη απο Γερμανια! Βεβαια μακαρι να εχεις δικαιο γιατι κ γω απο το e-click το χω παραγγειλει αλλα σε mail που τους εστειλα δεν μπορω να πω οτι πηρα μια σαφης απαντηση κ μου την εχει δωσει λιγο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st28 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Παιδια καλησπερα κ απο μενα κ χρονια πολλα σε ολους.πηρα τηλ το απογευμα τυχαια στην vodafone στην περιοχη μου κ τους ειχαν παρει σημερα 2 μπλε!!!φυσικα ετρεξα κ πηρα το 1 κ εχει μεινει αλλο ενα μπλε. τιμη 349!!!:):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 ρε παιδια αν το παρεις απο τη Vodafone θα υπαρχει το σηματακι της??????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Το πήρα σε μπλέ. Μονο αυτό ειχε. Ναι με e-click μίλησα προσωπικα και μου είπαν alpha copy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 παιδια εχει vodafon live menu οσοι το πηρατε απο voda? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Το nokia 5800 της vodafone είναι vodafone live ; Οχι δεν ειναι VFL.Και δεν εχει σημα vodafone πανω η συσκευη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 όχι δεν έχει σήμα voda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Παιδια!!!Μολις τωρα ειδα την διαφημιση της Βοδαφον!!!Στα αληθεια διαθημιζουν το 5800!!!!!:yahoo::yahoo::yahoo::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispastiras Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 gnwrizei kaneis an to exoun epilegmena katastimata tis vodafone i genikws isxyei panelladika? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Άντε να δούμε πότε θα έρθει επίσημα και στη Κύπρο γιατί άκουσα κάτι τιμές 470 ευρώ και βάλε... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharki24 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Παιδια μολις ειδα κ γω τη διαφημιση στη τηλεοραση!!! κ αν οντως η τιμη ειναι 350ε βλεπω το e-click να τρωει "πορτα" αυριο αφου αναμενω απαντηση τους αν ειναι alpha copy κ ποτε θα παραλαβουν! αν μου πουν μα κ μου κ δεν ξερω γω τι αντε γεια! μεχρι το τελος του μηνα σιγουρα θα το χω βρει σε καποιο καταστημα vodafone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Παιδια!!!Μολις τωρα ειδα την διαφημιση της Βοδαφον!!!Στα αληθεια διαθημιζουν το 5800!!!!!:yahoo::clap::clap::clap: Η Vodafone εκανε παλι το θαυμα της ..:shifty: Καλοριζικο σε οσους το απεκτησαν σημερα ...;) Να θυμισω ομως σε μερικα μελη ,οτι δεν ειναι chatroom ,οπως επισης να εκφραζονται καλυτερα [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Mιχάλη μου κόλλησες τον ιό για το 5800! Είπα να μείνω στο Ν96 και να περιμένω το Ν98 με τα 8mp, τελικά θα πάρω και το 5800! Καλορίζικο στα παιδιά που το πήραν και υπομονή σε όσους το αναζητούν για να το αποκτήσουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Πολύ ευχάριστα νέα. Τελικά από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Καλορίζικο σε όσους το πήραν. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Μου φαινετε λιγο παραξενο που το φερνει η voda πρωτη...8α παω αυριο το πρωι να δω στο μοναδικο καταστημα της πολης(Καρλοβασσι σαμου) , για παραγγελια στο καταστημα/στην εταιρια για να το φερει απο αλλο καταστημα 3ερει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts