zografos Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 οκ. θα το τεστάρω :) Αν το testάρεις, ρίξε κι εδώ ένα post να μάθουμε κι εμείς ... αν και το θεωρώ σχεδόν δεδομένο το τι υποστηρίζει ... Επίσης, αν κάνεις και ένα search στο forum του site που έδωσα παραπάνω, σίγουρα κάποιος θα το έχει ήδη ανακαλύψει ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geox01 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 @Zografos: Το έχω δει το μαγαζί αλλά έχει μόνο διαθέσιμη την 64GB. Οι άλλες32GB ειναι σαν αυτή που πήρα στα 70mm. Έψαχνα χθες στο ebay και βρήκα έναν αυστριακό που είχε κάνει την ανάποδη πατάτα ! πήρε την Μ5032 αντι για την Μ7032 :lol:, και του έστειλα ενα mail αν ενδιαφέρεται για ανταλλαγή. τελικά απέσυρε την αγγελία αφου μολις την είχε αναρτησει, και τωρα ψαχνουμε ένα τρόπο να γίνει η ανταλλαγή με κάποιο "ασφαλές" τροπο. Άμα εχει κανεις καμια ιδεα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npanaman Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Έχοντας συνδέσει το Dellάκι με μια LG 22' οθόνη μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ανάλυση της κάρτας γραφικών ανέβηκε με ευκολία στα 1600Χ1050 που είναι η τυπική ανάλυση που υποστηρίζει το LG. Όταν μάλιστα έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις τψν Windows η οθόνη του Dell εμφάνιζε ένα μέρος της επιφάνειας εργασίας που είχα στο LG. Όλα τα παραπάνω χωρίς είδωλα παραμορφώσεις και "θόρυβο"!!! BTW o STEC 8gb μου φαίνεται μικρος... ψάχνω και εγώ ένα Runcore 16Gb ή 32Gb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 μια ερώτηση... και μη γελάσετε! το FM2009 παίζει? γιατί είναι το μόνο που με προβληματίζει, θα ήθελα να παίζω καμιά ώρα που θα έχω ελεύθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 μιλάω για εξωτερική οθόνη στα macosx. αυτό με καίει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 @Zografos: Το έχω δει το μαγαζί αλλά έχει μόνο διαθέσιμη την 64GB. Οι άλλες32GB ειναι σαν αυτή που πήρα στα 70mm. Έψαχνα χθες στο ebay και βρήκα έναν αυστριακό που είχε κάνει την ανάποδη πατάτα ! πήρε την Μ5032 αντι για την Μ7032 :lol:, και του έστειλα ενα mail αν ενδιαφέρεται για ανταλλαγή. τελικά απέσυρε την αγγελία αφου μολις την είχε αναρτησει, και τωρα ψαχνουμε ένα τρόπο να γίνει η ανταλλαγή με κάποιο "ασφαλές" τροπο. Άμα εχει κανεις καμια ιδεα.... Στείλε του μήνυμα να σου πει. Κι εγώ έτσι έκανα, γιατί είδα ότι στη photo είναι Half mini PCIe ενώ στην περιγραφή mini PCIe. Επικοινώνησε μαζί του και νομίζω ότι θα έχει ακόμα κάποια διαθέσιμα τεμάχια ... Τώρα με τον Αυστριακό ... νομίζω ότι τα πράγματα είναι κάπως ... δύσκολα για να βρείτε ασφαλή τρόπο μεταφοράς ... Ίσως αν επικοινωνήσεις με μια Courier, υπάρχει κάποιος τρόπος που παραδίδεις κάποιο πακέτο και ταυτόχρονα παραλαμβάνεις ένα ... Βέβαια, θα μπορούσε να σου στείλει άδειο ... κι εσύ το ίδιο ... έχει ένα ρίσκο η συναλλαγή, όπως και να το κάνεις, αλλά ίσως αξίζει να το προσπαθήσεις. Έχοντας συνδέσει το Dellάκι με μια LG 22' οθόνη μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ανάλυση της κάρτας γραφικών ανέβηκε με ευκολία στα 1600Χ1050 που είναι η τυπική ανάλυση που υποστηρίζει το LG. Όταν μάλιστα έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις τψν Windows η οθόνη του Dell εμφάνιζε ένα μέρος της επιφάνειας εργασίας που είχα στο LG. Όλα τα παραπάνω χωρίς είδωλα παραμορφώσεις και "θόρυβο"!!! BTW o STEC 8gb μου φαίνεται μικρος... ψάχνω και εγώ ένα Runcore 16Gb ή 32Gb... Good News λοιπόν, αν και δεν το περίμενα ! Όσον αφορά τη RunCore, νομίζω ότι μόνο στο ebay μπορείς να τη βρεις. Βέβαια και το forum του site που έδωσα παραπάνω έχει αγγελίες, απλά εγώ δεν είχα καταφέρει να πείσω κανέναν να στείλει Ελλάδα ... μια ερώτηση... και μη γελάσετε! το FM2009 παίζει? γιατί είναι το μόνο που με προβληματίζει, θα ήθελα να παίζω καμιά ώρα που θα έχω ελεύθερη. Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το FM2009, υποθέτω όμως ότι είναι κάποιο game. Δεν ασχολούμε με games, δεν έχω καν windows ... αλλά θα σου πω γενικά ότι (όχι μόνο το Dell, αλλά όλα τα netbooks) δεν είναι για ... βαριές δουλειές όπως είναι τα games. Ουσιαστικά είναι υπολογιστές με περιορισμένες δυνατότητες, που θα κάνουν (όπως λέει και το όνομά τους) κυρίως WWW, Mail και άλλα τέτοια απλά. Βέβαια, επειδή τίποτα δεν αποκλείεται, αν σε προβληματίζει τόσο, βάλε το FM2009 σε ένα USB Flash, πήγαινε σε ένα μαγαζί που έχει το Dell ή κάποιο αντίστοιχο NetBook, δοκίμασε το και πες μας κι εμάς ... μιλάω για εξωτερική οθόνη στα macosx. αυτό με καίει. Νομίζω ότι πλέον είναι θέμα HardWare και όχι driver. Αφού παίζει στα XP σίγουρα θα παίζει και στο MacOS ... EDIT: Μόλις διάβασα στο mydellmini ότι όντως και στο MacOS η εξωτερική VGA παίζει σε μεγαλύτερες αναλύσεις ... για την ακρίβεια τη δοκίμασαν σε projecto. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 αυτά είναι. ετοιμάζομαι να τζιμπίσω μια οθόνη λοιπόν με το καλό. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 κάηκε ο φορτιστής. βρήκαν έναν από ένα acer και δουλεύει. ευτυχώς. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 κάηκε ο φορτιστής. βρήκαν έναν από ένα acer και δουλεύει. ευτυχώς. Πώς κάηκε ? Περίεργο ... να υποθέσω ότι θα σου τον καλύψουν από την εγγύηση ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ίσως φταίει το πιστολάκι στην διπλανί πρίζα. τέσπα θα το πάω με το καλό από βδομάδα να μου τον αλλάξουν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Παιδια ποσα GB δινει ελευθερα απο τα 8 ο σκληρος δισκος, οπως ερχετε απο Vodafone; Υπαρχει τροπος να βαλουμε κανονικο δισκο; Oxi ton ssd δηλαδη. Ευχαριστω! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 έχουν απαντηθεί. δες πιο πίσω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Δεν ρωτησα χωρις να διαβασω. Αλλα δεν βρηκα τιποτα. Μηπως εσυ δεν διαβασες καλα τι ρωτησα; Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Δεν ρωτησα χωρις να διαβασω. Αλλα δεν βρηκα τιποτα. Μηπως εσυ δεν διαβασες καλα τι ρωτησα; Κανονικά το 10.5.6 ΔΕ χωράει στην 8άρα. Για να καταφέρεις να το βάλεις, θέλει κάποια κολπάκια ... και όταν τελειώσεις είναι ... τσίμα-τσίμα ... Μετά βέβαια μπορείς να τρέξεις XSlimmer, Monolingua, να σβήσεις τους εκτυπωτές αλλά και διάφορα άλλα άχρηστα και να κερδίσεις τελικά περίπου 2Gb ... Όσον αφορά το να βάλεις μη SSD δίσκο ναι, γίνεται, με πολύ κόπο όμως και με δύσκολη επέμβαση (dremmel ξέρεις να δουλεύεις ?) και με άγνωστα αποτελέσματα στην αυτονομία ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 δεν αξίζει σε 8άρι. με 16άρι είσαι οκ. έχω τα macoffice08 και άλλα προγράμματα και πάλι μου μένουν 2GB ελεύθερα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Δεν βλεπω τελικα να συμβιβαζομαι με αυτα τα GB. Ουτε ξερω τι ειναι το dremmel. Ευχαριστω παιδια! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Δεν βλεπω τελικα να συμβιβαζομαι με αυτα τα GB. Ουτε ξερω τι ειναι το dremmel. Ευχαριστω παιδια! Το dremmel είναι ένα μικρό ... black&decker ας πούμε ... και έχει πολλές διαφορετικές μύτες, για διαφορετικές δουλειές. Για να καταφέρεις να χωρέσεις δίσκο SATA λοιπόν, θα πρέπει να ανοίξεις χώρο, κόβοντας διάφορα πλαστικά κομμάτια από μέσα ... Δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά. Εγώ θα έλεγα να πάρεις έναν 16άρι ή έναν 32άρι SSD δίσκο και θα είσαι ΟΚ. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 τα πράγματα είναι απλά. ΚΑΝΕΙΣ δε χρειάζεται τόσο πολύ χώρο. με τον 16άρι είσαι οκ. παίρνεις και μια 32άρα sdhc και είσαι οκ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 τα πράγματα είναι απλά. ΚΑΝΕΙΣ δε χρειάζεται τόσο πολύ χώρο. με τον 16άρι είσαι οκ. παίρνεις και μια 32άρα sdhc και είσαι οκ. Ο χώρος είναι πάντα λίγος ... όσο κι αν έχεις, θα βρείς κάπως να τον φας ... από την άλλη αν δεν έχεις, πάντα κάνεις ... οικονομία. Anyway, ο καθένας ξέρει τις ανάγκες του. Το MacOSX θέλει για να δουλέψει σωστά, περίπου 2 με 3Gb ελέυθερα, απ' ότι διαβάζω σε διάφορα forums. Από 'κει και πέρα, άλλος μπορείς να κάνει τη δουλειά του με τη 16άρα και άλλος με την 32άρα. Το σίγουρο είναι ότι η 8άρα ΔΕ φτάνει. Μόνο για test drive είναι ... Όσον αφορά το κόστος/όφελος, η καλύτερη αγορά σήμερα στις SSD όσον αφορά τις 8/16/32/64 είναι η 32άρα ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Alexkass, για το τροφοδοτικό που σου κάηκε, κατά τύχη έπεσα πάνω στην παρακάτω αγγελία αν σ' ενδιαφέρει ... http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15382 Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 ήταν καλά παιδιά :) τετάρτη τους το πήγα, χτες μου έφεραν νέο. δωρεάν. ευχαριστώ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 ήταν καλά παιδιά :) τετάρτη τους το πήγα, χτες μου έφεραν νέο. δωρεάν. ευχαριστώ. Ευχάριστο αυτό ... Άρα υποθέτουμε ότι έχουμε και καλή υποστήριξη ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 windows 7 έχει βάλει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 windows 7 έχει βάλει κανείς? Ναι ... Όχι εγώ (δεν θέλω να ξαναέχω καμία σχέση με Windows) αλλά αν διαβάσεις στο forum του http://mydellmini.com/ θα δεις ότι πολλοί τα έχουν βάλει και μάλιστα υποστηρίζουν ότι παίζουν καλύτερα από τα Vista ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 με βλέπω να μένω με τα xp ακόμα για κάμποσο καιρό όμως πρέπει να βρώ τρόπο να αδειάσω λίγο τον ssd. τίποτα να ξηλώσω από τα windows??? καμιά σκέψη? υπόψιν έχω ακόμα τα προεγκατεστημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts