Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise 2 (Iolite)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα... Ερχεται η γιορτη μου μεθαυριο και λεω να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου:lol::lol:. Ειμαι σχεδον 3 μηνες χωρις wm και σαν να μου λειψαν λιγακι. Μου χει μπει στο ματι λοιπον η λολιτα και παρολο που διαβασα την εκτενη αναφορα του παιδιου παραπανω διατηρω ακομα τις αμφιβολιες μου. Σκεφτομαι να παρω αυτη την συσκευη γιατι εχει καλα χαρακτηριστικα και καλη τιμη. Βεβαια το σιγουρο ειναι κατα αρχες καλοκαιριου που θα σκασει το touch pro 2 σιγουρα θα το παρω αλλα μεχρι τοτε δεν θα αντεξω και κατι πρεπει να παρω!:p Λετε ρε παιδια σαν πρωην κατοχος touch pro να ξενερωσω αφανταστα με την οθονη του; Βεβαια εχω στο μυαλο μου και το google phone αλλα δεν ξερω αν ψηνομαι παρω μια συσκευη στο μεγεθος του G1 μια και οπως και να χει θα την αλλαξω... Επισης εμφανισιακα μ αρεσει περισοοτερο το παλιο το cruise το οποιο το βρισκω και αυτο σε καλη τιμη αλλα σε λειτουργικοτητα το καινουριο πρεπει να ειναι αρκετα πιο μπροστα. Εσεις τι λετε; Touch cruise, touch cruise 09 η πειραματισμος με G1;

αφου ετσι και αλλιως θα παρεις το νεο pro μια χαρα ειναι το cruise 1 νομιζω...

ειδικα με μια σωστη ρομ με TF2D δεν βλεπω τι μπορει να ζηλεψεις απο το cruise 2.

• Απαντήσεις 695
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσοι το θελουν να το παρουν αβλεπη,ειναι 1 TC πολυ πιο μικρο μονο που ειναι καλυτερο σε ολα εκτος της ποιοτητας!

Α,χωρις το TF(που παρεπιμπτοντος ΔΕΝ ειναι 3D) ξεκιναει με RAM..140,το παλιο με τα απλα 6.0 ειχε γυρω στα 63ΜΒ και ROM κοντα στα..300(το παλιο περιπου 90!!)

Ε να για αυτα τα λιγα που λεει ο φιλος παραπανω. Συν το οτι ειναι ενα μοντελο του 09 και εχω ενα μικρο κολλημα στο να μην παιρνω τα παλια..

Συν το οτι ειναι ενα μοντελο του 09 και εχω ενα μικρο κολλημα στο να μην παιρνω τα παλια..

εεεε τοτε αλλαζει αμα παιζει κολλημα...:p

εεεε τοτε αλλαζει αμα παιζει κολλημα...:p

ε καλα μην φανταστεις και τιποτα τρελο. Το παλιο με τo upgrade των wm 6.1 που εχει βγαλει στο site της η htc τι λεει απο νουμερα μνημης; Και γενικα απο gps; Ισως θα πρεπε να τα ρωταω στο θεμα του παλιου αυτα αλλα δεν θα κανω μεγαλη κουβεντα δεν εχω και πολλες αποριες αφου θα το αλλαξω ετσι κι αλλιως:cool:

ε καλα μην φανταστεις και τιποτα τρελο. Το παλιο με τo upgrade των wm 6.1 που εχει βγαλει στο site της η htc τι λεει απο νουμερα μνημης; Και γενικα απο gps; Ισως θα πρεπε να τα ρωταω στο θεμα του παλιου αυτα αλλα δεν θα κανω μεγαλη κουβεντα δεν εχω και πολλες αποριες αφου θα το αλλαξω ετσι κι αλλιως:cool:

αν σκοπευεις να του βαλεις official rom τοτε ισως και να μην αξιζει.

αν το παρεις να του βαλεις cooked 6.1 rom, και οσο για τα νουμερα μνημης σε απολυτους αριθμους δεν εντυπωσιαζουν αλλα σε καμμια περιπτωση δεν προβληματιζουν.

οσο για το gps του απλα απροβληματιστο

λεω να το παραγγειλω αυριο τελικα. Την θεωρω αρκετα καλα συσκευη για τα λεφτα της και ελπιζω να μην το μετανοιωσω.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορει να αγοράσει το δικό μου.Αγορασμένο το σάββατο 21 του μήνα απο την προσφορά της wind.τιμή 280 €

6930777247 νίκος

Έχει κανονικά ελληνικό μενού;

Γιαννη να απαντησω και εγω.

Ολα απο wind εχουν κανονικα ελληνικο μενου,ειχα ρωτηση κ τη Ace πριν το παρω!

Σημερα του εκανα κ 1 Hard format και πηρε τα Ελληνικα μονο του αυτοματα και πολυ πιο ανετα απο τα αλλα που ειχα.

Δυνατοτητα αλλαγης σε Αγγλικο μενου ομως δεν εχει παρα μονο κατοπιν συνενοησεως με την Ace:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια πολυ καλο αξεσουαρ και απολυτα ικανοποιημενος με το HTC E100

λειτουργει αψογα και συνοδευει το Iolite και το Kaiser μου

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

χεχεχεχε! Το πηρα κι αυτο! Νομιζω πως θα εντυπωσιαστω απ το μεγεθος του. Τεσπα. Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να το συνδεσω με macbook;

• Administrators
Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να το συνδεσω με macbook;

http://www.markspace.com/products/windowsmobile/mac/windows-mobile-sync-software.html

Modpic.gif

Παιδιά υπάρχει ρύθμιση να μην δονειται το κινητό όταν χτυπάει το Ξυπνητήρι?
Υπογραφή....

Παιδιά υπάρχει ρύθμιση να μην δονειται το κινητό όταν χτυπάει το Ξυπνητήρι?

settings->clock & alarms-> πατας στο καμπανακι και κανεις τις ρυθμισεις που θες...

Αλλιως βαλε ptravel alarm να παιζει και mp3;)

εδιτ: Το πηρα το κινητο και γω. Εχω πραγματικα εντυπωσιαστει απο το μεγεθος του και το ποσο ομαλα δουλευουν ολα... Χτες το φορτισα πρωτη φορα και το λιωσα λιγο εκανα και πολλα τλεφωνηματα και η μπαταρια εχει πεσει μονο 2 γραμμες. Που να περασουν και 2-3 κυκλοι της. Τωρα ψαχνω να βρω gps prog να βαλω και επειδη δεν ασχολιομουν για καιρο εχασα λιγο την μπαλα. destinator 8 ; καλο; οι χαρτες του 7 παιζουν στοι 8; παιζει να μου στειλει καποιος με pm καποιο λινκ για κανενα προγραμμα πλοηγησης που να δουλευει σιγουρα; Επισης το weather database editor λειτουργει με το TF?

Ευχαριστω

• Administrators
Το Destinator 8 είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο με πολλές παιδικές ασθένειες. Δεν αξίζει να ασχοληθείς ακόμα από τη στιγμή που έχει τους ίδιους χάρτες με το Destinator. Βέβαια από τη στιγμή που το iGO8.3.2 φοράει πλέον και χάρτες της Gi νομίζω ότι αποτελεί μιας επίσης πολύ καλή επιλογή προγράμματος πλοήγησης για Ελλάδα.

Modpic.gif

Έχει βρει κανείς καμία silicon case γιατί τα αξεσουάρ για την συσκευή δεν έχουν βγει ακόμη γμτ...
Βασίλης :ninja:

Προς το παρόν βολεύομαι με το πουγκί που είχε η συσκευασία.Εγω πιο πολύ ενδιαφέρομαι για προστασία οθόνης.Μονο στο ebay έχω δει αλλά αμφιβόλου ποιοτητας.
Υπογραφή....

Το περιμενω και γω να μου το φερουν(να ολοκληρωθει η φορητοτητα βασικα) και μεχρι τοτε ψαχνω τι κυκλοφορει. μεχρι τωρα εχω βρει αυτο το Site μονο . και ψαχνω κατι τετοιο Full Body Protector

@stefanos_79

δεν εχει protector το κουτι μεσα? :!:

...OMERTA...

@stefanos_79

δεν εχει protector το κουτι μεσα? :!:

Eίχε μέσα ένα.Για ανταλλακτικό για παν ενδεχόμενο θελω να βρω

Υπογραφή....

• Administrators
Το περιμενω και γω να μου το φερουν(να ολοκληρωθει η φορητοτητα βασικα) και μεχρι τοτε ψαχνω τι κυκλοφορει. μεχρι τωρα εχω βρει αυτο το Site μονο . και ψαχνω κατι τετοιο Full Body Protector

Οι pdair πάντως είναι πολύ ποιοτικές θήκες. Όσον αφορά το full body protector, και αυτό είναι δοκιμασμένο σε διάφορες συσκευές και είναι καλό επίσης.

Modpic.gif

Ρε παιδια εχω βαλει iG08_8.3.2.79297_02March2009 και τον χαρτη της χωρας που ειμαι αλλα δεν βρισκει δορυφορους... Κανει και κρυο και δεν πορω να περιμενω πολυ ωρα εξω. Μηπως πρεπει να κανω καμια επιπλεον ρυθμιση;

Εδιτ: Τυχαια αλλαξα την gps program port σε COM0 και βρηκε κατευθειαν full σημα...

Ρε παιδες τα προγραμματα μου δεν ειναι κατα αλφαβητικη σειρα και δεν μπορω να θυμηθω στο προηγουμενο pda μου αν ηταν. Τα δικα σας ειναι? Ξερει κανεις κανενα τροπο να το διωρθωσω αυτο το πραγμα γιατι με εκνευριζει?

• The title was changed to [Επίσημο] HTC Touch Cruise 2 (Iolite)