Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise 2 (Iolite)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

varvag said:
Συν το οτι ειναι ενα μοντελο του 09 και εχω ενα μικρο κολλημα στο να μην παιρνω τα παλια..

εεεε τοτε αλλαζει αμα παιζει κολλημα...:p

• Απαντήσεις 692
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

christou said:
εεεε τοτε αλλαζει αμα παιζει κολλημα...:p

ε καλα μην φανταστεις και τιποτα τρελο. Το παλιο με τo upgrade των wm 6.1 που εχει βγαλει στο site της η htc τι λεει απο νουμερα μνημης; Και γενικα απο gps; Ισως θα πρεπε να τα ρωταω στο θεμα του παλιου αυτα αλλα δεν θα κανω μεγαλη κουβεντα δεν εχω και πολλες αποριες αφου θα το αλλαξω ετσι κι αλλιως:cool:

varvag said:
ε καλα μην φανταστεις και τιποτα τρελο. Το παλιο με τo upgrade των wm 6.1 που εχει βγαλει στο site της η htc τι λεει απο νουμερα μνημης; Και γενικα απο gps; Ισως θα πρεπε να τα ρωταω στο θεμα του παλιου αυτα αλλα δεν θα κανω μεγαλη κουβεντα δεν εχω και πολλες αποριες αφου θα το αλλαξω ετσι κι αλλιως:cool:

αν σκοπευεις να του βαλεις official rom τοτε ισως και να μην αξιζει.

αν το παρεις να του βαλεις cooked 6.1 rom, και οσο για τα νουμερα μνημης σε απολυτους αριθμους δεν εντυπωσιαζουν αλλα σε καμμια περιπτωση δεν προβληματιζουν.

οσο για το gps του απλα απροβληματιστο

λεω να το παραγγειλω αυριο τελικα. Την θεωρω αρκετα καλα συσκευη για τα λεφτα της και ελπιζω να μην το μετανοιωσω.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορει να αγοράσει το δικό μου.Αγορασμένο το σάββατο 21 του μήνα απο την προσφορά της wind.τιμή 280 €

6930777247 νίκος

athanaso77 said:
Έχει κανονικά ελληνικό μενού;

Γιαννη να απαντησω και εγω.

Ολα απο wind εχουν κανονικα ελληνικο μενου,ειχα ρωτηση κ τη Ace πριν το παρω!

Σημερα του εκανα κ 1 Hard format και πηρε τα Ελληνικα μονο του αυτοματα και πολυ πιο ανετα απο τα αλλα που ειχα.

Δυνατοτητα αλλαγης σε Αγγλικο μενου ομως δεν εχει παρα μονο κατοπιν συνενοησεως με την Ace:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

χεχεχεχε! Το πηρα κι αυτο! Νομιζω πως θα εντυπωσιαστω απ το μεγεθος του. Τεσπα. Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να το συνδεσω με macbook;

• Administrators
  varvag said:
Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να το συνδεσω με macbook;

http://www.markspace.com/products/windowsmobile/mac/windows-mobile-sync-software.html

Modpic.gif

Παιδιά υπάρχει ρύθμιση να μην δονειται το κινητό όταν χτυπάει το Ξυπνητήρι?
Υπογραφή....

stefanos_79 said:
Παιδιά υπάρχει ρύθμιση να μην δονειται το κινητό όταν χτυπάει το Ξυπνητήρι?

settings->clock & alarms-> πατας στο καμπανακι και κανεις τις ρυθμισεις που θες...

Αλλιως βαλε ptravel alarm να παιζει και mp3;)

εδιτ: Το πηρα το κινητο και γω. Εχω πραγματικα εντυπωσιαστει απο το μεγεθος του και το ποσο ομαλα δουλευουν ολα... Χτες το φορτισα πρωτη φορα και το λιωσα λιγο εκανα και πολλα τλεφωνηματα και η μπαταρια εχει πεσει μονο 2 γραμμες. Που να περασουν και 2-3 κυκλοι της. Τωρα ψαχνω να βρω gps prog να βαλω και επειδη δεν ασχολιομουν για καιρο εχασα λιγο την μπαλα. destinator 8 ; καλο; οι χαρτες του 7 παιζουν στοι 8; παιζει να μου στειλει καποιος με pm καποιο λινκ για κανενα προγραμμα πλοηγησης που να δουλευει σιγουρα; Επισης το weather database editor λειτουργει με το TF?

Ευχαριστω

• Administrators
Το Destinator 8 είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο με πολλές παιδικές ασθένειες. Δεν αξίζει να ασχοληθείς ακόμα από τη στιγμή που έχει τους ίδιους χάρτες με το Destinator. Βέβαια από τη στιγμή που το iGO8.3.2 φοράει πλέον και χάρτες της Gi νομίζω ότι αποτελεί μιας επίσης πολύ καλή επιλογή προγράμματος πλοήγησης για Ελλάδα.

Modpic.gif

Έχει βρει κανείς καμία silicon case γιατί τα αξεσουάρ για την συσκευή δεν έχουν βγει ακόμη γμτ...
Βασίλης :ninja:

Προς το παρόν βολεύομαι με το πουγκί που είχε η συσκευασία.Εγω πιο πολύ ενδιαφέρομαι για προστασία οθόνης.Μονο στο ebay έχω δει αλλά αμφιβόλου ποιοτητας.
Υπογραφή....

Το περιμενω και γω να μου το φερουν(να ολοκληρωθει η φορητοτητα βασικα) και μεχρι τοτε ψαχνω τι κυκλοφορει. μεχρι τωρα εχω βρει αυτο το Site μονο . και ψαχνω κατι τετοιο Full Body Protector

@stefanos_79

δεν εχει protector το κουτι μεσα? :!:

...OMERTA...

tatos said:

@stefanos_79

δεν εχει protector το κουτι μεσα? :!:

Eίχε μέσα ένα.Για ανταλλακτικό για παν ενδεχόμενο θελω να βρω

Υπογραφή....

• Administrators
  tatos said:
Το περιμενω και γω να μου το φερουν(να ολοκληρωθει η φορητοτητα βασικα) και μεχρι τοτε ψαχνω τι κυκλοφορει. μεχρι τωρα εχω βρει αυτο το Site μονο . και ψαχνω κατι τετοιο Full Body Protector

Οι pdair πάντως είναι πολύ ποιοτικές θήκες. Όσον αφορά το full body protector, και αυτό είναι δοκιμασμένο σε διάφορες συσκευές και είναι καλό επίσης.

Modpic.gif

Ρε παιδια εχω βαλει iG08_8.3.2.79297_02March2009 και τον χαρτη της χωρας που ειμαι αλλα δεν βρισκει δορυφορους... Κανει και κρυο και δεν πορω να περιμενω πολυ ωρα εξω. Μηπως πρεπει να κανω καμια επιπλεον ρυθμιση;

Εδιτ: Τυχαια αλλαξα την gps program port σε COM0 και βρηκε κατευθειαν full σημα...

Ρε παιδες τα προγραμματα μου δεν ειναι κατα αλφαβητικη σειρα και δεν μπορω να θυμηθω στο προηγουμενο pda μου αν ηταν. Τα δικα σας ειναι? Ξερει κανεις κανενα τροπο να το διωρθωσω αυτο το πραγμα γιατι με εκνευριζει?

Πρωτα εμφανίζονται wmp ,Active sync ,windows live messenger ,Acrobat και μετά κατά αλφαβητική σειρά μου τα εμφανίζει .Πρώτα αυτα που ειναι με λατινικούς χαρακτηρες και μετά με ελληνικούς.
Υπογραφή....

stefanos_79 said:
Eίχε μέσα ένα.Για ανταλλακτικό για παν ενδεχόμενο θελω να βρω

Παιδιά αν έχεις χρησιμοποιήσει screen protector απο brando αυτό που έχει η συσκευή σου φαίνεται άχρηστο..εγώ δεν θα το κυκλοφορήσω μέχρι να έρθει http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=03141&dept_id=039&cat_id=1024

Βασίλης :ninja:

Δεν θα έρεθι ποτέ στην Ελλάδα, καλύτερα αγόρασέ το από το link που παρέθεσες.
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

• The title was changed to [Επίσημο] HTC Touch Cruise 2 (Iolite)