stefanos_79 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 δηλαδη αν καταλαβα σωστα βρε παιδια γιατι μου ακουγετε λιγο κουφο οταν ειναι στην βαση που ειχε μεσα η συσκευασια που μου εδωσαν απο την wind μπορει να πλοηγηθει ΜΟΝΟ στα παραπανω και αν την βαλω σε μια αλλη βαση τοτε γινετε πλοηγηση και σε αλλες εταιριες ?. Εννοειται οτι μπορεις να δουλεψεις Destinator ή Garmin με την βαση του.Πρεπει να βγαλεις την επιλογή για το αυτοματο προγραμμα Ρυθμίσεις->Σύστημα->Λειτουργία κιτ Αυτοκινήτου και ξετικάρεις Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Απλά το NaviPanel, το οποίο εκκινεί αυτόματα όταν η συσκευή τοποθετείται στη βάση λειτουργεί(προς το παρόν τουλάχιστον), μόνο με τα 4 προγράμματα που αναφέρω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Αυτή τη στιγμή υπάρχει συνεργασία με το Genius. Επίσης η GI συνεργάζεται πια και με την TeleAtlas, οπότε μάλλον στο άμεσο μέλλον θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε ενημερωμένους χάρτες και για το tomtom. Και ας τονίσουμε ότι ο συνδυασμός TomTom και GI φαντάζει σαν πολλά υποσχόμενος μιας και μιλάμε για ένα από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης και τους καλύτερους χάρτες για Ελλάδα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 και εδω ενας ακομη κατοχος και νεος στα windows mobile. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποια εφαρμογη ειναι η καλυτερη για τον καιρο αυτη που εχει μεσα ειναι πολυ καλη αλλα δεν μου βγαζει πλεον τις πολεις για να διαλεξω (πριν τις εβγαζε και τωρα χαθηκαν ολες!) αλλα ετσι και αλλιως δεν ειχε την δικη μου πολη μεσα. Επισεις αν εχετε την καλοσυνη, ενα καλο προγραμμα για blacklist, ποιο προτεινετε? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Το καλοβλέπω και εγώ γιατί η Wind το δίνει πραγματικά πολύ φθηνά με πρόγραμμα φορητότητας. Με τρεις ώρες ομιλίας πληρώνεις μόνο 87 ευρώ. Επίσης επειδή δεν θέλω παντόφλες το έβαλα δίπλα δίπλα με το touch μου και πραγματικά είναι πολύ μικρό... Η προσφορά είναι μέχρι αύριο Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Το καλοβλέπω και εγώ γιατί η Wind το δίνει πραγματικά πολύ φθηνά με πρόγραμμα φορητότητας. Με τρεις ώρες ομιλίας πληρώνεις μόνο 87 ευρώ. Επίσης επειδή δεν θέλω παντόφλες το έβαλα δίπλα δίπλα με το touch μου και πραγματικά είναι πολύ μικρό... Η προσφορά είναι μέχρι αύριο Λογω φορητοτητας εφυγα και εγω στο προγραμμα 200 λεπτα αλλα πληρωσα 75e και οχι 87 οπως λες.......αλλα μαλλον λογω tellas και κατι ακομα με την ευκαιρια ........ για οποιον εχει internet tellas ή εχει σκοπο να βαλει εχει και -20 % εκπτωση στο παγιο + 1000 λεπτα απο το σταθερο στο κινητο και 200 λεπτα απο το κινητο στο σταθερο...............ολα αυτα για το htc της προσφορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Επισεις αν εχετε την καλοσυνη, ενα καλο προγραμμα για blacklist, ποιο προτεινετε? MagiCall... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Το πηρα και εγω τελικα σημερα! Καποια στιγμη θα πω και εγω εντυπωσεις. Προς το παρον με πεδεψε αρκετα να κανω το AEButton να δουλεψει με τα 2 πληκτρα που ειναι ορισμενα με το GPS και το Footprind η οπως αλλιως τα λενε και αυτο διοτι ναι μεν επερνε τη ρυθμιση αλλα κατευθειαν ξεκινουσε και το default προγραμμα και συνηθως πηγαινε για soft reset! Παντως βρηκα μια ακρη θα τη τεσταρω για την αξιοπιστια της και θα αναφερω! σσ Τελικα ειναι ομορφο και βολικο στο χερι!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Με γεια σου... περιμένουμε εκτενείς εντυπώσεις και αναφορές σε σχέση με άλλες συσκευές που έχεις δοκιμάσει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Άντε για κάνε μια παρουσίαση γιατί το περιμένω και εγώ προς το τέλος της εβδομάδος. Με ενδιαφέρει και μένα το assign των hardware buttons. Βασική έλλειψη ευκολίας νομίζω το ότι δεν έχει λαμπάκι που σηματοδοτεί κάποια αναπάντητη ή μήνυμα... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Βασική έλλειψη ευκολίας νομίζω το ότι δεν έχει λαμπάκι που σηματοδοτεί κάποια αναπάντητη ή μήνυμα... Κάνεις λάθος φίλε μου.Εχει ένα μικρο Led που σε ειδοποιεί για μηνύματα και αναπάντητες.Είναι το ίδιο που ανάβει όταν φορτιζει το κινητό και βρισκεται στο ακουστικο διπλα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Μερικά reviews: http://dailymobile.se/2009/02/23/htc-touch-cruise-2009-video-review/ http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=6117 http://crave.cnet.co.uk/mobiles/0,39029453,49301136,00.htm http://www.cellphonerev.com/htc/touch-cruise-2009_cellphone.html http://www.cnet.com.au/mobilephones/pdaphones/0,239036203,339294584,00.htm Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Κάνεις λάθος φίλε μου.Εχει ένα μικρο Led που σε ειδοποιεί για μηνύματα και αναπάντητες.Είναι το ίδιο που ανάβει όταν φορτιζει το κινητό και βρισκεται στο ακουστικο διπλα Ωπ! Φαίνεται έπεσα θύμα παραπληροφόρησης και πολύ χαίρομαι αφού το θεωρώ πολύ χρήσιμο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό!!!!:D Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Άντε για κάνε μια παρουσίαση γιατί το περιμένω και εγώ προς το τέλος της εβδομάδος. Με ενδιαφέρει και μένα το assign των hardware buttons. Βασική έλλειψη ευκολίας νομίζω το ότι δεν έχει λαμπάκι που σηματοδοτεί κάποια αναπάντητη ή μήνυμα... Τα κουμπιά μπορούν να ρυθμιστούν, αλλά χρειάζονται κάποιες ενέργειες που δεν είναι προφανείς. Αρχικά θα πρέπει να οριστουν στη registry τα δύο κουμπια (Footprints-Πλοήγησης) στο HKLM/Software/Microsoft/shell/keys δύο νέες καταχωρήσεις με όνομα 40C1 και 40C2. Έπειτα για να μην ανοίγουν και οι εξ'ορισμού εφαρμογές μαζί με αυτές που έχουμε επιλέξει θα πρέπει να σταματήσουν και να ορίσουμε να μην ξεκινούν αυτόματα τα services APP και NaveService. Το αρνητικό εδώ είναι ότι δε λειτουργεί το NaviPanel σε κατάσταση carkit. Eναλλακτικά, και αυτό ισχύει μόνο για το δεξί κουμπί, μπορούμε να ορίσουμε από τη registry την εφαρμογή που θα εκτελείται στο κλειδί: \HKLM\Software\HTC\FootCam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες αλλα ΔΕΝ ειμαι ο καταληλος να μιλησω γιατι ειχα symbian και ΠΟΤΕ windows mobile ....... με εχει κανει εντυπωση παντως η μπαταρια του....σαν πολυ να κραταει....τελοσπαντων...... να εκφρασω ρε παιδια και μια απορια ? .... εψαξα,βρηκα και του περασα καποιες πλοηγησεις .....οταν παω ομως στα προγραμματα ΔΕΝ υπαρχουν εγκατεστημενα εκει τα εικονιδια ......δηλαδη θα πρεπει καθε φορα που κανω εκκινηση μιας πλοηγησης ή μιας εφαρμογης να πηγαινω στην καρτα μνημης,να το ψαχνω,να μπαινω στο φακελο της εγκαταστασης και να ψαχνω το exe ή το drive για να ξεκινησει ? ...... δοκιμασα για παραδειγμα στην πλοηγηση να παρω το exe αρχειο και να το αντιγραψω στα προγραμματα αλλα δεν γινετε .....σιγουρα κατι δεν κανω σωστα αλλα ΤΙ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Πρέπει να φτιάξεις μια συντόμευση για το πρόγραμμα που θέλεις. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα με το Resco Explorer όπου αν κάνεις tap and hold στο εκτελέσιμο που θέλεις μπορείς να δημιουργήσεις μια συντόμευση από το μενού που εμφανίζεται sent to -> start menu as shortcut. Ή με την εξερεύνηση αρχείων με τον ίδιο τρόπο που δημιουργείς συντομεύσεις στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 δοκιμασα για παραδειγμα στην πλοηγηση να παρω το exe αρχειο και να το αντιγραψω στα προγραμματα αλλα δεν γινετε .....σιγουρα κατι δεν κανω σωστα αλλα ΤΙ ? Πήγαινε στο εν λόγω exe και με παρατεταμένο πάτημα επέλεξε copy στο pop-up menu. Μετά πήγαινε στο φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και με παρατεταμένο πάτημα στον κενό χώρο επέλεξε Paste shortcut. Είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Ευχαριστω μαγκες.....τοσο απλο ηταν ε ?:p σιγα-σιγα θα μαθω που θα παει ?:happy: ηδη οτι βρηκα εως τωρα και οτι εμαθα ηταν με την βοηθεια του forum ..... να ειστε καλα......ελπιζω να με βοηθησετε παλι αν χρειαστει :rolleyes: Edit : βιαστικα να μιλησω....ναι μεν με αντιγραφη-επικοληση μεταφερθηκαν το αρχειο exe απο την μια πλοηγηση και το αρχειο drive απο την αλλη , πηγαν δηλαδη μεταφερθηκαν στην λιστα με τα προγραμματα αλλα οταν παταω επανω για να ξεκινησουν ΔΕΝ ανοιγουν........" δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου.....δεν ειναι υπογεγραμμενο με αξιοπιστο πιστοποιητικο 'η καποιο απο τα στοιχεια του δεν μπορει να βρεθει.εαν το προβλημα δεν λυθει,δοκιμαστε να επαναλαβετε την εγκατασταση του αρχειου ή να το επαναφερετε " απο την καρτα μνημης ομως οταν παταω πανω στα ΙΔΙΑ αρχεια αυτα ανοιγουν κανονικα και φορτωνουν.....γιατι ? μηπως δεν πρεπει να κανω copy-paste μονο τα συγκεκριμενα αρχεια αλλα ολο το φακελο ? μηπως δεν ξεκινουν γιατι δεν ειναι εγκατεστημενα στο τηλεφωνο αλλα στην καρτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Μήπως αντί για επικόλληση συντόμευσης πάτησες απλά επικόλληση και αντέγραψες στην ουσία το αρχείο? Το αρχείο είναι της μορφης: ΌνομαAρχείου.lnk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Edit : βιαστικα να μιλησω....ναι μεν με αντιγραφη-επικοληση μεταφερθηκαν το αρχειο exe απο την μια πλοηγηση Δεν προσέχεις τι λέω παρόλο που το τόνισα. Paste shortcut σου είπα να κάνεις και όχι Paste. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Λοιπον να πω 2-3 πραγματα και εγω για το κινητο Πιο πολυ σκορπιες σκεψεις που μου ερχοντε απ τη συμβιωση τη..1 μερα που το εχω!! 1η διαπιστωση. Εψαχνα 1 κινητο για καθημερινη χρηση μιας κ τα windows mobiles που ειχα εως τωρα δε με βοηθουσαν κυριως απο θεμα μεγεθους(αλλα και ευχρηστιας) Εξαιρεση αποτελουσε το diamond που ομως υστερουσε σε μπαταρια,σχετικα αργο μενου,"περιεργο" GPS δεκτη(τουλαχιστον αυτο που ειχα)και οχι δυνατου ηχειου. Το νεο κρουιζακη λοιπον ειναι οτι πρεπει και κριμα που δε το ανακαλυψα πιο γρηγορα και ειχα βιαστει να παρω το SE C905(για 4η φορα)!:lol: Οποιος λοιπον θελει windows αλλα με μεγεθος κινητου για καθημερινη χρηση ας προχωρηση αφοβα!:) Μονα μειον ειναι το ηχειο που καθ οτι ειναι πισω δεν ακουγετε καμια φορα καλα(αναλογα πως αφηνεις το κινητο) και το αλλο ειναι η οθονη που σε εντονη ηλιοφανεια δε διαβαζετε καλα(οπως σε ολα τα WM κινητα βεβαιως),ειναι στα επιπεδα του Νοκια Ν85 και σαφως κατωτερη του C905. Τωρα τα πληκτρολογεια του συνιθιζοντε ειδικα αν εχεις εμπειρια απο τατς συσκευες,μονο παλι μειον τη μη αναθεση σε καποιο πληκτρο να εναλαση τη γλωσσα απο EN/GR. Βαζοντας βεβαια το finger friedly λυνετε κ αυτο και μαλιστα εχεις κ πληρη Τ9!:) Αυτα σα καθημερινο κινητο. Σαν οθονη ειναι λιγο πιο σκοτεινη απ το TC το παλιο και επισεις η ποιοτητα της ειναι μαλλον κατωτερη,τουλαχιστον στο ματι. Σιγουρα κατωτερη ειναι η ποιοτητα κατασκευης του σε σχεση με το παλιο παντα! Το καλο ειναι οτι λογο ιδιας αναλυσης(qvga) δουλευουν τα προγραμματα που ετρεχαν κ στο παλιο για οσους τα εχουν συνιθηση(π.χ. htc home). Τα πληκτρα του τελος μπορουν να προγραμματιστουν οπως ειπς κ ο φιλος dancer παραπανω και ειναι πολυ βολικα σε συνδιαζμο με την οθονη αφης! Πανω σε αυτο να ξαναπω οτι τα πληκτρα τα θεωρω ακομα απαραιτητα στα WM τουλαχιστον μεχρι την τρεχουσα εκδοση 6.1 μιας κ δεν υπαρχει σπαστικοτερο να ψαχνεις το start και το x στις πανω γωνιες τις οθονης! Εχω αναθεσει αυτες τις 2 βασικες λειτουργιες στα πληκτρα κοκκινο κ πρασινο ακουστικο κ εχω μεταφερει τις λειτουργιες τους στα απο πανω πληκτρα οποτε εχω ακριβως την ιδια διαταξη που ειχα και στο παλιο! Το GPS του δε το εχω πολυ δοκιμασει παντως κλειδωσε με συνεφια κ χωρις υποβοηθηση μια χαρα! Οσοι εχουν το προηγουμενο TC τελος να ξερουν οτι δεν θα τους τρεχει η καρτουλα με το γνησιο igo!:( Απο μπαταρια ολοι μερα το πεδευω κ τωρα παει στη μεση,το διαμαντι με ιδια χρηση θα μου ειχε μεινη!:) Και αφηνω τελευταια την οποια συγκριση με το HD! Απλα ΔΕΝ υπαρχει συγκριση!! Οχι γιατι εχουν ξεχωριστο λειτουργικο(ειναι ιδιο) η διαφορα σε RAM/ROM/CPU(σχεδον ιδια),απλα το 1 ειναι 1 λεπτο ευαισθητο(στη καθημερινη χρηση) θηριο με τελεια τεραστια οθονη(οχι σε ηλιο ειπαμε),προορισμενο για αλλη χρηση(πιο πολυ χαρτοφυλακα,γραφειου,η ασχολειας στην ανεση του σπιτιου βαζοντας βγαζοντας προγραμματα),και το αλλο σου δινει την αισθηση ενος "απλου" μανιτζεβελου κινητου που χωραει σε καθε θηκη η τσεπη μονο που ειναι αρκετα εξυπνο να εχεις και να χαιρεσε (σχεδον) οτι εχεις κ στο μεγαλο αδερφο του!:) Οσοι το θελουν να το παρουν αβλεπη,ειναι 1 TC πολυ πιο μικρο μονο που ειναι καλυτερο σε ολα εκτος της ποιοτητας! Α,χωρις το TF(που παρεπιμπτοντος ΔΕΝ ειναι 3D) ξεκιναει με RAM..140,το παλιο με τα απλα 6.0 ειχε γυρω στα 63ΜΒ και ROM κοντα στα..300(το παλιο περιπου 90!!) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Σε ευχαριστούμε για την εκτενή αναφορά. Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια σου και το μοναδικό πράγμα που με προβληματίζει (μετά από κάποιες ώρες με το 3G) είναι η QVGA οθόνη. Προσωπική άποψη βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Σε ευχαριστούμε για την εκτενή αναφορά. Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια σου και το μοναδικό πράγμα που με προβληματίζει (μετά από κάποιες ώρες με το 3G) είναι η QVGA οθόνη. Προσωπική άποψη βέβαια. Η διαφορα απ τις vga/wvga υπαρχει αλλα τη νιωθεις μονο αν τα εχεις διπλα διπλα! Σε αλλες περιπτωσεις πρεπει να εισαι γνωστης η "ψειρας" για να σε απασχοληση!:) Ασε που νομιζω οτι εχει κ πιο πολυ αερα ο επεξεργαστης του κ παει καλυτερα(σε σχεση με diamond σιγουρα!) Ξεχασα να πω και για τη καμερα οτι βγαζει αποδεκτες φωτο ειδικα αν σκεφτεις οτι δεν εχει AF! Αρχεια περιπου 700ΚΒ μεσο ορο,εχω δει και 300 αλλα και..1ΜΒ μερα με ηλιο(ειχε λιγο σημερα)!! Το καλο ειναι οτι ειναι ταχυτατη(μιας και δεν εχει κ AF βεβαιως),χωρις φως μη περιμενετε τπτ βεβαια λογο μη φλας! Και γενικα στα νυχτερινα εστω και με φως υστερη μιας και παρουσιαζει το γνωστο(και μη εξερετεο) θαμπωμα των htc WM!:( Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 ευχαριστω dancer_69 και athanaso77 ναι αυτο ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Καλησπερα... Ερχεται η γιορτη μου μεθαυριο και λεω να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου:lol::lol:. Ειμαι σχεδον 3 μηνες χωρις wm και σαν να μου λειψαν λιγακι. Μου χει μπει στο ματι λοιπον η λολιτα και παρολο που διαβασα την εκτενη αναφορα του παιδιου παραπανω διατηρω ακομα τις αμφιβολιες μου. Σκεφτομαι να παρω αυτη την συσκευη γιατι εχει καλα χαρακτηριστικα και καλη τιμη. Βεβαια το σιγουρο ειναι κατα αρχες καλοκαιριου που θα σκασει το touch pro 2 σιγουρα θα το παρω αλλα μεχρι τοτε δεν θα αντεξω και κατι πρεπει να παρω!:p Λετε ρε παιδια σαν πρωην κατοχος touch pro να ξενερωσω αφανταστα με την οθονη του; Βεβαια εχω στο μυαλο μου και το google phone αλλα δεν ξερω αν ψηνομαι παρω μια συσκευη στο μεγεθος του G1 μια και οπως και να χει θα την αλλαξω... Επισης εμφανισιακα μ αρεσει περισοοτερο το παλιο το cruise το οποιο το βρισκω και αυτο σε καλη τιμη αλλα σε λειτουργικοτητα το καινουριο πρεπει να ειναι αρκετα πιο μπροστα. Εσεις τι λετε; Touch cruise, touch cruise 09 η πειραματισμος με G1; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts