Jump to content

Δεν ανοιγει ο Η/Υ

akalyptos_82
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα desktop και εγκατεστησα το νετμοντ του οτε που ειναι για isdn γραμμη απο εκεινη την στιγμη ο υπολογιστης δεν ανταποκρινοταν δεν εκανε τιποτα τον εκανα επανεκκινηση και δεν μπαινει στα windows φτανει μεχρι εκει που φορτωνει η μπαρα μενει για μερικα λεπτα και μετα κανει ξανα επανεκκινηση μονο του οταν ξεκιναει κανει δυο μικρα μπιπ.Εχω windows xp.

Poco: X3 NFC

HTC: P3300, Sensation, u ultra

Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i

Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650

Samsung:A100, D500,Omnia,Corby

Το δοκιμασα και αυτο τα ιδια γινονται, μπηκα στο bios και βλεπει τον δισκο τι να φταιει? Δεν θελω να κανω format γιατι εχω πραγματα που χρειαζομαι στον δισκο

Αν το έχεις συνδέσει με USB, αποσύνδεσε το σε πρώτη φάση και δες αν ανοίγει το μηχάνημα.

Είχα αντιμετωπίσει πρόσφατα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Μια μέρα πήγα να ανοίξω το pc και απλά κόλλαγε όταν φόρτωνε τα user settings. Το έψαξα αρκετά αλλά η μοναδική λύση που βρήκα ήταν το format. Σήμερα το έψαξα λίγο παραπάνω και κατά τύχη μπήκα στο myphone και είδα το θέμα. Αποτέλεσμα της έρευνας…

κάτι παίζει με το Wsaupdater.exe

http://techrepublic.com.com/5208-6230-0.html?forumID=101&threadID=230250&messageID=2463611

δικίμασε αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω και λογικά θα είσαι οκ.

σαν έσχατη λύση, μπορείς να βάλεις έναν άλλο σληρό πάνω, να του βάλεις τα windows, και μετά να συνδέσεις και τον παλιό ως data disk για να πάρεις αυτά που θέλεις.

μονο με φορματ σωζεται τελικα ολα τα αλλα τα ειχα δοκιμασει anyway thanks.

• 2 months later...
Λοιπον εχθες ο υπολογιστης μου εμφανισε το εξης προβλημα,στις 5 το απογευμα τον εκλεισα ενω δουλευε κανονικα,στις 8 που πηγα να τον ξαναανοιξω δεν εκανε τιποτα(μα τιποτα!!!).Παταω το κουμπι για να ανοιξει και το μονο που κανει ειναι να αναψει για κλασματα του δευτερολεπτου το λαμπακι του σκληρου και τιποτε αλλο,ανεμιστηρες και τετοια δεν δουλευουν,ουτε του τροφοδοτικου.Δοκιμασα τα παντα,το εβαλα σε διαφορετικες μπριζες,με διαφορετικα καλωδια,χωρις συσκευες επανω,χωρις επεξεργαστη αλλα τιποτα.Υποθετω πως ειναι το τροφοδοτικο γιατι δεν κυκλοφορει καν ρευμα αλλα ετσι στα καλα καθουμενα να συμβει αυτο το πραγμα μου φαινεται πολυ περιεργο.Τι μπορει να φταιει??????
[sIGPIC][/sIGPIC]

δικίμασε αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω και λογικά θα είσαι οκ.

σαν έσχατη λύση, μπορείς να βάλεις έναν άλλο σληρό πάνω, να του βάλεις τα windows, και μετά να συνδέσεις και τον παλιό ως data disk για να πάρεις αυτά που θέλεις.

επειδη ειχα και γω το ιδιο προβλημα εκανα οτι σου ειπε ο φιλος απο πανω...μια χαρα τωρα...

Λοιπον εχθες ο υπολογιστης μου εμφανισε το εξης προβλημα,στις 5 το απογευμα τον εκλεισα ενω δουλευε κανονικα,στις 8 που πηγα να τον ξαναανοιξω δεν εκανε τιποτα(μα τιποτα!!!).Παταω το κουμπι για να ανοιξει και το μονο που κανει ειναι να αναψει για κλασματα του δευτερολεπτου το λαμπακι του σκληρου και τιποτε αλλο,ανεμιστηρες και τετοια δεν δουλευουν,ουτε του τροφοδοτικου.Δοκιμασα τα παντα,το εβαλα σε διαφορετικες μπριζες,με διαφορετικα καλωδια,χωρις συσκευες επανω,χωρις επεξεργαστη αλλα τιποτα.Υποθετω πως ειναι το τροφοδοτικο γιατι δεν κυκλοφορει καν ρευμα αλλα ετσι στα καλα καθουμενα να συμβει αυτο το πραγμα μου φαινεται πολυ περιεργο.Τι μπορει να φταιει??????

Όπως σωστά υποθέτεις, το πιο πιθανό είναι να κάηκε το τροφοδοτικό. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα...

Εχω ενα desktop και εγκατεστησα το νετμοντ του οτε που ειναι για isdn γραμμη απο εκεινη την στιγμη ο υπολογιστης δεν ανταποκρινοταν δεν εκανε τιποτα τον εκανα επανεκκινηση και δεν μπαινει στα windows φτανει μεχρι εκει που φορτωνει η μπαρα μενει για μερικα λεπτα και μετα κανει ξανα επανεκκινηση μονο του οταν ξεκιναει κανει δυο μικρα μπιπ.Εχω windows xp.

Δεν χρειάζεται να πας να αγοράσεις καινούριο εσωτερικό σκληρό. Μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικο που θα σου χρησιμεύσει πολύ περισσότερο. Kατεβάζεις ένα Live CD είτε windows, είτε linux και παίρνεις τα αρχεία που χρειάζεσαι στον εξωτερικό. Αν δεν είναι μεγάλος ο όγκος δεδομένων, βολεύεσαι και με φλασάκι.

Αν και προφανώς σου απαντώ πολύ αργά, δε χάνουμε και τίποτα. Ίσως βοηθηθεί και κανένας άλλος άλλωστε. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Μ αρεσει που ξεθαψα το θεμα για μενα για να μην ανοιγω αλλο μιας και ο τιτλος θα ηταν ιδιος και μονο σε μενα δεν απαντατε :p:lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]