akalyptos_82 Δημοσιεύτηκε December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 30, 2008 Εχω ενα desktop και εγκατεστησα το νετμοντ του οτε που ειναι για isdn γραμμη απο εκεινη την στιγμη ο υπολογιστης δεν ανταποκρινοταν δεν εκανε τιποτα τον εκανα επανεκκινηση και δεν μπαινει στα windows φτανει μεχρι εκει που φορτωνει η μπαρα μενει για μερικα λεπτα και μετα κανει ξανα επανεκκινηση μονο του οταν ξεκιναει κανει δυο μικρα μπιπ.Εχω windows xp. Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δοκίμασε να μπείς σε Ασφαλή Λειτουργία (Safe Mode).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. December 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Το δοκιμασα και αυτο τα ιδια γινονται, μπηκα στο bios και βλεπει τον δισκο τι να φταιει? Δεν θελω να κανω format γιατι εχω πραγματα που χρειαζομαι στον δισκο Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Αν το έχεις συνδέσει με USB, αποσύνδεσε το σε πρώτη φάση και δες αν ανοίγει το μηχάνημα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Αν εχεις το cd των WinXP δοκιμασε να κανεις boot απ'το cd και να κανεις ενα repair στο λειτουργικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Είχα αντιμετωπίσει πρόσφατα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Μια μέρα πήγα να ανοίξω το pc και απλά κόλλαγε όταν φόρτωνε τα user settings. Το έψαξα αρκετά αλλά η μοναδική λύση που βρήκα ήταν το format. Σήμερα το έψαξα λίγο παραπάνω και κατά τύχη μπήκα στο myphone και είδα το θέμα. Αποτέλεσμα της έρευνας… κάτι παίζει με το Wsaupdater.exe http://techrepublic.com.com/5208-6230-0.html?forumID=101&threadID=230250&messageID=2463611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 δικίμασε αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω και λογικά θα είσαι οκ. σαν έσχατη λύση, μπορείς να βάλεις έναν άλλο σληρό πάνω, να του βάλεις τα windows, και μετά να συνδέσεις και τον παλιό ως data disk για να πάρεις αυτά που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. January 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 μονο με φορματ σωζεται τελικα ολα τα αλλα τα ειχα δοκιμασει anyway thanks. Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Λοιπον εχθες ο υπολογιστης μου εμφανισε το εξης προβλημα,στις 5 το απογευμα τον εκλεισα ενω δουλευε κανονικα,στις 8 που πηγα να τον ξαναανοιξω δεν εκανε τιποτα(μα τιποτα!!!).Παταω το κουμπι για να ανοιξει και το μονο που κανει ειναι να αναψει για κλασματα του δευτερολεπτου το λαμπακι του σκληρου και τιποτε αλλο,ανεμιστηρες και τετοια δεν δουλευουν,ουτε του τροφοδοτικου.Δοκιμασα τα παντα,το εβαλα σε διαφορετικες μπριζες,με διαφορετικα καλωδια,χωρις συσκευες επανω,χωρις επεξεργαστη αλλα τιποτα.Υποθετω πως ειναι το τροφοδοτικο γιατι δεν κυκλοφορει καν ρευμα αλλα ετσι στα καλα καθουμενα να συμβει αυτο το πραγμα μου φαινεται πολυ περιεργο.Τι μπορει να φταιει?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 δικίμασε αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω και λογικά θα είσαι οκ. σαν έσχατη λύση, μπορείς να βάλεις έναν άλλο σληρό πάνω, να του βάλεις τα windows, και μετά να συνδέσεις και τον παλιό ως data disk για να πάρεις αυτά που θέλεις. επειδη ειχα και γω το ιδιο προβλημα εκανα οτι σου ειπε ο φιλος απο πανω...μια χαρα τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Λοιπον εχθες ο υπολογιστης μου εμφανισε το εξης προβλημα,στις 5 το απογευμα τον εκλεισα ενω δουλευε κανονικα,στις 8 που πηγα να τον ξαναανοιξω δεν εκανε τιποτα(μα τιποτα!!!).Παταω το κουμπι για να ανοιξει και το μονο που κανει ειναι να αναψει για κλασματα του δευτερολεπτου το λαμπακι του σκληρου και τιποτε αλλο,ανεμιστηρες και τετοια δεν δουλευουν,ουτε του τροφοδοτικου.Δοκιμασα τα παντα,το εβαλα σε διαφορετικες μπριζες,με διαφορετικα καλωδια,χωρις συσκευες επανω,χωρις επεξεργαστη αλλα τιποτα.Υποθετω πως ειναι το τροφοδοτικο γιατι δεν κυκλοφορει καν ρευμα αλλα ετσι στα καλα καθουμενα να συμβει αυτο το πραγμα μου φαινεται πολυ περιεργο.Τι μπορει να φταιει?????? Όπως σωστά υποθέτεις, το πιο πιθανό είναι να κάηκε το τροφοδοτικό. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Εχω ενα desktop και εγκατεστησα το νετμοντ του οτε που ειναι για isdn γραμμη απο εκεινη την στιγμη ο υπολογιστης δεν ανταποκρινοταν δεν εκανε τιποτα τον εκανα επανεκκινηση και δεν μπαινει στα windows φτανει μεχρι εκει που φορτωνει η μπαρα μενει για μερικα λεπτα και μετα κανει ξανα επανεκκινηση μονο του οταν ξεκιναει κανει δυο μικρα μπιπ.Εχω windows xp. Δεν χρειάζεται να πας να αγοράσεις καινούριο εσωτερικό σκληρό. Μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικο που θα σου χρησιμεύσει πολύ περισσότερο. Kατεβάζεις ένα Live CD είτε windows, είτε linux και παίρνεις τα αρχεία που χρειάζεσαι στον εξωτερικό. Αν δεν είναι μεγάλος ο όγκος δεδομένων, βολεύεσαι και με φλασάκι. Αν και προφανώς σου απαντώ πολύ αργά, δε χάνουμε και τίποτα. Ίσως βοηθηθεί και κανένας άλλος άλλωστε. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Μ αρεσει που ξεθαψα το θεμα για μενα για να μην ανοιγω αλλο μιας και ο τιτλος θα ηταν ιδιος και μονο σε μενα δεν απαντατε :p:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Τελικα το προβλημα λυθηκε,ξανα εβγαλα/εβαλα την RAM και δουλεψε!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts