bomber21 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Για το C510 ισχύει η διαδικασία που περιγράφεται στο 1ο ποστ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ναι, με κωδικό 1209-4776. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Παιδια εγω εχω το W595 και εχει cosmote myview menu....χωρις να λειτουργουν τα flash themes που εχει απο μονο του το κινητο.Παντος οταν μπαινω στο κρυφο μενου της συσκευης και πηγαινω Πληροφορ. λογισμ. και προσαρμογη μου εχει τον 8ψηφιο και απο κατω την λεξη ADRIATIC.Χρειαζεται να κανω την διαδικασια της πρωτης σελιδας??Σορρυ αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα:happy: ίδια ερώτηση και από εμένα... adriatic λέει...και θέλω να ξεφορτοθώ το myview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ρε παιδιά αν λέει ADRIATIC και ο κωδικός από πάνω δεν είναι 1201-0083 ή 1209-4776, τότε κάνετε τη διαδικασία και αλλάζετε τον κωδικό σε έναν από τους παραπάνω ανάλογα τη συσκευή που έχετε! Ή εναλλακτικά για το MyView. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Σε Windows 7 μπορεί να γίνει η διαδικασία; Γιατί το SEUS βγάζει άσπρη οθόνη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Όσοι θέλετε να απαλλαγείτε από το MyView shortcut στο δεξί softkey χωρίς να κάνετε update ή flashing, να η λύση: 1) Με το πρόγραμμα A2Uploader που θα το βρείτε μέσω του πρώτου post συνδέστε το κινητό με τη διαδικασία που περιγράφεται (Filesystem Tool) και πηγαίνετε στο φάκελο "tpa/preset/custom". 2) Εντοπίστε το αρχείο "RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itm", δεξί κλικ πάνω του και "Delete". 3) Αυτό ήταν! Πατάμε "Shutdown FS" και αποσυνδέουμε το τηλέφωνο! Το shortcut του MyView χαιρετίζει! Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ. ΥΓ: Κάποιος mod να με βοηθήσει, δεν μπορώ να κάνω edit το πρώτο post. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και για το shortcut του Vodafone Live στο δεξί softkey; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και για το shortcut του Vodafone Live στο δεξί softkey; :O Ναι, αμέ! :) Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ναι, αμέ! :) Ευχαριστώ,μόλις το έκανα και δουλεύει. :) Πού μπορώ να βρω και άλλα τέτοια Modifications,όπως να αλλάζω γραμματοσειρές κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotzak Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 :up::dance::up::dance::clap::clap: Aαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! Τελικως τα καταφερα!!! Μετα απο πολυ σπαζοκεφαλιά και χρονο,διοτι δεν ειμαι και σχετικος με "κομπιουτερομπρογραμματισμους"...τελικως τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑ!!! Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο-δημιουργο του Τοπικ!!!! :bow::bow: Παράθεση Ποτέ μην λές ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikes4207 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και για το shortcut του Vodafone Live στο δεξί softkey; :O Εγω το προσπαθησα και το "live" δεν εξαφανιστηκε!! Γινεται σε ολα τα κινητα? Εγω το εκανα σε w715 και τιποτα. Παλι εκει ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LindianGR Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Ενα μεγαλο ευχαριστω...ευκολα απλα κ γρηγορα!!!:D εσωσες πολυ κοσμακη με αυτο το ποστ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Μόλις χθες παρέλαβα ενα C902 απο αναβάθμιση και είναι branded vodafon. Για να προχωρήσω στο debranding, διάβασα οσα λέτα εδώ, όμως βρήκα και ένα ακόμα οδηγό : http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=39748&st=0&p=497359&&do=findComment&comment=497359 Με τις οδηγίες του πιο πάνω οδηγού βρήκα και κατέβασα και κάποια αρχεία που θεώρησα οτι είναι τα κατάλληλα C902_R3DA028_FS_ADRIATIC_RED52.fbn C902_R3DA028_MAIN_GENERIC_AO_RED52.mbn Χρειάζεται και το custom pack, υποθέτω αυτό που έχει μπει σαν attachment εδώ στο forum. Δεν έχω επιχειρήσει ακόμα κάτι, θα ήθελα προηγουμένως τη γνώμη σας και για τον παραπάνω τρόπο. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Με το SEUS δοκίμασες; Εννοώ με απλή αλλαγή του CDA number. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Έχω 1 v640 και ότι κι αν δοκίμασα δεν έπιασε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Στο w595 μου πάντως όλα πήγαν καλά κι ευχαριστώ πολύ. Στο 640 κόλλησα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Με το SEUS δοκίμασες; Εννοώ με απλή αλλαγή του CDA number. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει κάτι. Αν κατάλαβα καλά, δοκιμάζω με τις οδηγίες στο 1ο ποστ κι αν δεν ''περπατάει'' ακολουθώ τις οδηγίες στο ποστ της 11ης σελίδας, έτσι ? Στο κρυφό μενού έχει τα εξής: Προσαρμογή 1208-6900 R10A 1204-8246 R3D026 VFE-LIVE-B edit: Έγινε το debranding με το SEUS. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Έχω 1 v640 και ότι κι αν δοκίμασα δεν έπιασε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Στο w595 μου πάντως όλα πήγαν καλά κι ευχαριστώ πολύ. Στο 640 κόλλησα πάντως. Στο V640 δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί απλώς δεν υπάρχει debranded firmware για το εν λόγω κινητό. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 μπορεί να το κάνει Κ630.Κ αν θέλει ελληνικά,να φλασάρει main του Κ630 και fs του v640.Κ στα 2 αρχεία, η έκδοση πρέπει να είναι η R1CA029 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 μπορεί να το κάνει Κ630.Κ αν θέλει ελληνικά,να φλασάρει main του Κ630 και fs του v640.Κ στα 2 αρχεία, η έκδοση πρέπει να είναι η R1CA029 Να υποθέσω πως η όλη διαδικασία γίνεται με το A2 Uploader ή με το Far manager; Ζητώ συγγνώμη αν καταντάω κουραστικός και βέβαια με βοηθάτε μόνο αν δεν είναι κόπος, απλά οι γνώσεις μου στο αντικείμενο δεν είναι και οι καλύτερες, άσχετα αν τα κατάφερα με τη μία με το συγκεκριμένο οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Είναι πιο εύκολο με το A2Uploader. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Είμαι στην κυριολεξία έτοιμος να το λιώσω στα πειράματα. Αν και το πήρα μόλις σήμερα, πραγματικά λίγο με νοιάζει αν τελικά απλά φιγουράρει στο ράφι σαν μπιμπελό. Μπορείς φίλε μου να με βοηθήσεις, ή είναι μεγάλη ιστορία και σου σπαταλώ το χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive8765487654 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Μπράβο στον δημιουργό του topic! Θα το δοκιμάσω στο παλιό μου W660i! :clap: :clap: Μπορώ όμως να κάνω και το αντίθετο? Δηλαδή να βάλω το firmware του Vodafone Live σε ένα μοντέλο με generic firmware? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Ναι μπορείς να κάνεις το αντίθετο, αλλά όχι στο W660i. Μόνο για A2 συσκευές ισχύει το κολπάκι. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Να υποθέσω πως η όλη διαδικασία γίνεται με το A2 Uploader ή με το Far manager; Ζητώ συγγνώμη αν καταντάω κουραστικός και βέβαια με βοηθάτε μόνο αν δεν είναι κόπος, απλά οι γνώσεις μου στο αντικείμενο δεν είναι και οι καλύτερες, άσχετα αν τα κατάφερα με τη μία με το συγκεκριμένο οδηγό.με το A2 Uploader Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive8765487654 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Ναι μπορείς να κάνεις το αντίθετο, αλλά όχι στο W660i. Μόνο για A2 συσκευές ισχύει το κολπάκι. ΟΚ σ' ευχαριστώ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathaspeter Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 ρε παιδια εγω μολις σημερα πηρα ενα καινουριο w595 απο vodafone και θελω να βγαλω το σπαστικο menu αλλα αν και ακολουθησα πιστά τον οδηγό κάθε φορά μου βγάζει μηνυμα οτι το τηλεφωνο ειναι ενημερωμενο... :wacko: καποιος να με βοηθησει πλχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts