proper_evolution Δημ. March 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Το χρειαζομαι :) proper_evolution μηπως το βρηκες? :) Όταν το χρειαστείς πες μου γιατί δεν έχω υπόλοιπο Download στο Topsony. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Όταν το χρειαστείς πες μου γιατί δεν έχω υπόλοιπο Download στο Topsony. Αχα, καταλαβα :) Okay φιλος να'σε καλα :) Οταν το χρειαστω θα σου πω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 proper_evolution Μπορεις να μου το βρεις τωρα? Θελω να το παω πισω για αντικατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Τώρα τώρα; Φοβάμαι πως όχι. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγες μέρες. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Τώρα τώρα; Φοβάμαι πως όχι. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγες μέρες. Ποσες μερες δηλαδη? Μην μου περασει ο μηνας και χασω την αντικατασταση φοβαμαι. Ποσο θελεις για να το βρεις? Μεχρι Δευτερα θα το εχεις βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 10 μέρες περίπου. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 10 μέρες περίπου. Οπο :( Καλα ρε φιλος, κανε οσο fast μπορεις για να μην χασω την αντικατασταση, σε ευχαριστω για οτι κανεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Βασικά δοκίμασε να κάνεις αυτά που λέω στο πρώτο post με αυτόν τον κωδικό: 1213-6376 Πρέπει να δουλέψει. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Βασικά δοκίμασε να κάνεις αυτά που λέω στο πρώτο post με αυτόν τον κωδικό: 1213-6376 Πρέπει να δουλέψει. Okay θα το δοκιμασω αν εινε και θα σου πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Όσοι θέλετε να απαλλαγείτε από το MyView shortcut στο δεξί softkey χωρίς να κάνετε update ή flashing, να η λύση: 1) Με το πρόγραμμα A2Uploader που θα το βρείτε μέσω του πρώτου post συνδέστε το κινητό με τη διαδικασία που περιγράφεται (Filesystem Tool) και πηγαίνετε στο φάκελο "tpa/preset/custom". 2) Εντοπίστε το αρχείο "RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itm", δεξί κλικ πάνω του και "Delete". 3) Αυτό ήταν! Πατάμε "Shutdown FS" και αποσυνδέουμε το τηλέφωνο! Το shortcut του MyView χαιρετίζει! Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ. ΥΓ: Κάποιος mod να με βοηθήσει, δεν μπορώ να κάνω edit το πρώτο post. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Ρε παιδια αν δεν κανουμε debrand την συσκευη(w910i ειναι VF Live)...!Και απλως κανουμε update με το SEUS...θα κανει update το τελευταιο firmware αλλα σε εκδοση vf live?και κατι ακομα...θα επανελθει σιγουρα (αν το κανω debrand) στην αρχικη του κατασταση?Ευχαριστω εκ των προτερων...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Ναι και ναι. Απλά μπορεί να χρειάζεται μια extra διαδικασία. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Ναι και ναι. Απλά μπορεί να χρειάζεται μια extra διαδικασία. Ok...ευχαριστω...!Αν εχω καποια αλλη απορια θα ενημερωσω...!:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 proper_evolution τελικα δεν το εβαλα ακομα το παλιο της Vodafone Live. Γιατι τελικα δνε θα το παω πισω για αντικατασταση, ολα εινε μια χαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eretzum33 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Μάγκες καλησπέρα! Αυτές τις ημέρες περιμένω κατόπιν παραγγελίας ένα καινούριο W705 από Γερμανία, το οποίο φαντάζομαι ότι θα είναι μεν unbranded, αλλά θα έχει γερμανικό ή/και αγγλικό μενού. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν η αρχική διαδικασία debranding θα με βοηθούσε στην εγκατάσταση ελληνικού μενού και ελληνικής γλώσσας γραφής (και ελληνικού Τ9) στο νέο κινητό. Εάν για την αλλαγή γλώσσας μενού και γραφής υπάρχει διαφορετική διαδικασία, παρακαλώ να με ενημερώσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Όχι η ίδια διαδικασία είναι. Θα χρησιμοποιήσεις τον κωδικό: 1209-4776 Πάντως αν είναι από Γερμανία παίζει να τα έχει τα Ελληνικά καθώς το πακέτο γλωσσών ADRIATIC έχει μέσα και Ελληνικά και Γερμανικά. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eretzum33 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Όχι η ίδια διαδικασία είναι. Θα χρησιμοποιήσεις τον κωδικό: 1209-4776 Πάντως αν είναι από Γερμανία παίζει να τα έχει τα Ελληνικά καθώς το πακέτο γλωσσών ADRIATIC έχει μέσα και Ελληνικά και Γερμανικά. Είσαι απίστευτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 παιδιά έχω το g705 με την R1BA034 αλλα δεν μου κάνει update to seus γιατι ? ενώ Sony Ericsson G705 software update - new firmware Firmware: R1BA038=>R1DA032=> R1DA034=> R1DE001 Filesystem: ADRIATIC, C-ASIA, CENTRAL-EUROPE, FRANCE, M-EAST-N-AFR, RUSSIA, WESTERN-EUROPE, HONG-KONG, APAC-ANZ, TAIWAN Generic Trade Taiwan Generic Trade Hong Kong Generic Trade Singapore Generic Trade Turkey παρακαλώ κάποιον να βοηθήσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Μπες στο μενού με τις πληροφορίες λογισμικού [*>*<<*<*] πήγαινε Πληροφ. υπηρεσ. -> Πληροφ. λογισμ. και πες μου τί γράφει εκεί που λέει "Προσαρμογή" από κάτω. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Μπες στο μενού με τις πληροφορίες λογισμικού [*>*<<*<*] πήγαινε Πληροφ. υπηρεσ. -> Πληροφ. λογισμ. και πες μου τί γράφει εκεί που λέει "Προσαρμογή" από κάτω. Προσαρμογή 1201-0083 R11A 1208-4723 R1BA038 ADRIATIC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ποιός σου είπε να αλλάξεις το CDA Number? Αυτός είναι για DB3150, το G705 είναι DB3210. Άλλαξε το όπως λέω στο πρώτο post σε 1209-4776 και θα σου κάνει update κανονικά. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 έτσι το πήρα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ποιός σου είπε να αλλάξεις το CDA Number? Αυτός είναι για DB3150, το G705 είναι DB3210. Άλλαξε το όπως λέω στο πρώτο post σε 1209-4776 και θα σου κάνει update κανονικά. εισαι θεός .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Παιδια εγω εχω το W595 και εχει cosmote myview menu....χωρις να λειτουργουν τα flash themes που εχει απο μονο του το κινητο.Παντος οταν μπαινω στο κρυφο μενου της συσκευης και πηγαινω Πληροφορ. λογισμ. και προσαρμογη μου εχει τον 8ψηφιο και απο κατω την λεξη ADRIATIC.Χρειαζεται να κανω την διαδικασια της πρωτης σελιδας??Σορρυ αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eretzum33 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Όχι η ίδια διαδικασία είναι. Θα χρησιμοποιήσεις τον κωδικό: 1209-4776 Πάντως αν είναι από Γερμανία παίζει να τα έχει τα Ελληνικά καθώς το πακέτο γλωσσών ADRIATIC έχει μέσα και Ελληνικά και Γερμανικά. Παρέλαβα το κινητό σήμερα με περασμένη την WESTERN-EUROPE προσαρμογή, η οποία περιείχε πολλές γλώσσες, αλλά όχι τα Ελληνικά...:cry: Ακολουθώντας όμως τη διαδικασία που μας έχεις υποδείξει:dance: κατάφερα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχω ένα ελληνικότατο κινητό! :bow: Σε ευχαριστώ και πάλι!!:w00t::up::yahoo: :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts