nobig Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 C510, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Πρέπει να ακολουθήσεις αυτή τη διαδικασία. Τίποτα! :) Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobig Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Σε ευχαριστώ Θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω αποτελέσματα.3 Ερωτήσεις, Τι βάζω τελικά στο xml 1209-4776? Έχει ελληνική γλώσσα γραφής; Αν θέλω να το πάω στην Ψοσμοτε τι διαδικασία πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Παιδια εχω ενα W705 απο Γερμανο και εχει μεσα τα "καλουδια" της Cosmote.Ανοιγω το A2uploader ομως το κινητο μου δεν αναγνωριζεται,δηλ δεν βλεπω διπλα το File System.Τι πρεπει να κανω? EDIT:Οκ ολα οκ το αναγνωρισε!Μαλλον δεν καθοταν καλα το καλωδιο:pΜια ερωτηση:Πειραζει που το κινητο ειναι CID53? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Σε ευχαριστώ Θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω αποτελέσματα.3 Ερωτήσεις, Τι βάζω τελικά στο xml 1209-4776? Έχει ελληνική γλώσσα γραφής; Αν θέλω να το πάω στην Ψοσμοτε τι διαδικασία πρέπει να κάνω; Κρατάς τον κωδικό που έχει τώρα και κάνεις τη διαδικασία του 1ου post βάζοντας αυτόν. Παιδια εχω ενα W705 απο Γερμανο και εχει μεσα τα "καλουδια" της Cosmote.Ανοιγω το A2uploader ομως το κινητο μου δεν αναγνωριζεται,δηλ δεν βλεπω διπλα το File System.Τι πρεπει να κανω? EDIT:Οκ ολα οκ το αναγνωρισε!Μαλλον δεν καθοταν καλα το καλωδιο:pΜια ερωτηση:Πειραζει που το κινητο ειναι CID53? Αυτό δεν το γνωρίζω σίγουρα, δεν νομίζω όμως. Try at your own risk. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Ολα οκ το εκανα debrand το κινητακι κι ας ειναι και CID53!:DΑρα ο Α2uploader υποστηριζει και CID53!Αν και δε νομιζω οτι το W705 θα εβγαινε σε CID52.Το εκανα με λιγο διαφορετικο τροπο.Απλα ειχα προγραμμα που μου δημιουργησε μονο του το αρχειο customize_upgrade.xml.Τα υπολοιπα βηματα ειναι τα ιδια!:)Το προγραμμα επισης εχει ολα τα CDA,ακομα και αυτο απο Cosmote,Vodafone κτλ;)Οποτε αν καποιος χρειαστει να ξαναπερασει αυτο το λογισμικο απλα κανει αλλαγη CDA και update!Ο οδηγος σου παντως ειναι παρα πολυ καλος και συγχαρητηρια!Αν χρειαστειτε το προγραμμα πειτε μου,απλα και μονο για την αυτοματοποιημενη διαδικασια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Ολα οκ το εκανα debrand το κινητακι κι ας ειναι και CID53!:DΑρα ο Α2uploader υποστηριζει και CID53!Αν και δε νομιζω οτι το W705 θα εβγαινε σε CID52.Το εκανα με λιγο διαφορετικο τροπο.Απλα ειχα προγραμμα που μου δημιουργησε μονο του το αρχειο customize_upgrade.xml.Τα υπολοιπα βηματα ειναι τα ιδια!:)Το προγραμμα επισης εχει ολα τα CDA,ακομα και αυτο απο Cosmote,Vodafone κτλ;)Οποτε αν καποιος χρειαστει να ξαναπερασει αυτο το λογισμικο απλα κανει αλλαγη CDA και update!Ο οδηγος σου παντως ειναι παρα πολυ καλος και συγχαρητηρια!Αν χρειαστειτε το προγραμμα πειτε μου,απλα και μονο για την αυτοματοποιημενη διαδικασια! κρατας τα καλ για την παρτυ σου;;;; για δως το και σε μας Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Οριστε το προγραμματακι εδω;)Μολις το τρεξετε θα σας ζητησει να κανει update στις cda lists.Πατηστε ναι.Απο εκει και περα διαλεξτε μοντελο και περιοχη στο Region/Branding και τελος πατηστε Create xml file.Θα αποθηκευτει στον ιδιο φακελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 στα vista δεν ανοιγει ομως το προγραματακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Θέλει να έχεις το .NETFramework της Microsoft. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Σε μενα γιατι δεν ανοιγει το προγραμμα?????Εχω κλεισει το MC A FREE:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 στα vista δεν ανοιγει ομως το προγραματακι Εγω που εχω τα 7 ανοιγει μια χαρα!Μηπως το εμποδιζει ο ελεγχος χρηστη?Δοκιμασες να το τρεξεις σαν διαχειριστης?Αν και μενα ξαναλεω τρεχει κανονικα. Θέλει να έχεις το .NETFramework της Microsoft. Οντως χρειαζεται να εχεις και το .NET Framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobig Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 έπαιξε μια χαρά τώρα έχω ένα c510 free from ψοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Πως κάνω drag & drog το αρχείο στον φάκελο που γράφεις στην 1η σελίδα του θέματος; Εχω Sony ericsson c510. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Μπαίνεις στο φάκελο και μετά το παίρνεις με το ποντίκι και το αποθέτεις κάπου μέσα στην οθόνη! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 omg:blink: εκανα μια βλακεια και τωρα γραφει wind συν...:worry: τι ακριβως αλλαζω???ευχαριστω:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Δεν καταλαβαίνω. Πες τί έκανες και τί θέλεις να κάνεις! :) Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Δεν καταλαβαίνω. Πες τί έκανες και τί θέλεις να κάνεις! :) Εννοώ ότι αντί να το κάνω debrand έβαλα το μενού της WIND!!! Τι ακριβώς να αλλάξω ώστε να είναι debrand; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Εννοώ ότι αντί να το κάνω debrand έβαλα το μενού της WIND!!! Τι ακριβώς να αλλάξω ώστε να είναι debrand; Γιατι δεν δοκιμαζεις το προγραμμα που ποσταρα πιο πανω ωστε να μην μπερδευεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Κωδικός για debrand για το C510 είναι το 1209-4776. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Τελικά τα κατάφερα... Ευχαριστώ πολύ για όλα:) //DJPANOS07 δεν ανοίγει το πρόγραμμα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_The_Great Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 EXΩ ENA debranded c510. Θέλω NA το κάνω vodafone. Τι κωδικό θα βάλω; μήπως χρειάζεται NA κάνω flashing? Παράθεση .:Sony-Ericsson:. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 C510-Vodafone GR: 1221-0953 Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Τελικά τα κατάφερα... Ευχαριστώ πολύ για όλα:) //DJPANOS07 δεν ανοίγει το πρόγραμμα...:wacko: Για κατεβασε την εκδοση 2 απο εδω.Αυτην ανεβασα και εγω.Η εκδοση 2.1 ειναι επι πληρωμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Για κατεβασε την εκδοση 2 απο εδω.Αυτην ανεβασα και εγω.Η εκδοση 2.1 ειναι επι πληρωμη... Ανοιξε, ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts