White_butter_fly Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Στο http://www.s60certkey.com πάντως τα ζήτησα στις 28 Αυγούστου και σήμερα που ξαναμπήκα ήταν έτοιμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Eμενα απο τις 16 Αυγουστου και ακομη pending..:yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_armodios Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ;;ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2 ΜΕΡΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;; Y.Γ. Θα σε παρακαλεσω να γραφεις με πεζους χαρακτηρες. Τα κεφαλαια στα forum ειναι σαν να φωναζεις και μπορει να δημιουργηθουν παρεξηγησεις. Τελος απαγορευονται και απο τους Ορους Προσβασης και Χρησης που συμφωνησες κατα την εγγραφη σου. :) Συγνωμη δεν ηξερα για τα κεφαλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Oχι απλα υπομονη εκτος και αν ζητησες απο το andy που δεν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Παιδια γεια σας.Πηρα ενα πιστοποιητικο απο το hττp://andy.ehandysoft.com/devcert.ph οταν ομως παω να ανοιξω το πιστοποιητικο μου βγαζει μυνημα οτι αυτο το αρχειο δεν ειναι εγκυρο για χρηση :ως πιστοποιητικο ασφαλειας. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;Ενοειται οτι το εχω μετονομασει σε xyz και αυτο και το key. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_armodios Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Οχι απο ising ζητησα.ευχαριστω παντως για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παιδια γεια σας.Πηρα ενα πιστοποιητικο απο το hττp://andy.ehandysoft.com/devcert.ph οταν ομως παω να ανοιξω το πιστοποιητικο μου βγαζει μυνημα οτι αυτο το αρχειο δεν ειναι εγκυρο για χρηση :ως πιστοποιητικο ασφαλειας. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;Ενοειται οτι το εχω μετονομασει σε xyz και αυτο και το key. Aνεβασε μας τα αρχεια για να τα ελεγξουμε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παιδια γεια σας.Πηρα ενα πιστοποιητικο απο το hττp://andy.ehandysoft.com/devcert.ph οταν ομως παω να ανοιξω το πιστοποιητικο μου βγαζει μυνημα οτι αυτο το αρχειο δεν ειναι εγκυρο για χρηση :ως πιστοποιητικο ασφαλειας. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;Ενοειται οτι το εχω μετονομασει σε xyz και αυτο και το key. Εννοείς όταν πας να το ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα για signing, έτσι; Μήπως έδωσες λάθος το ΙΜΕΙ σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πιστευω οτι δεν κατεβηκαν σωστα τα αρχεια.. το ιδιο προβλημα ειχε δημιουργηθει και πριν μερικες ημερες σε ενα φιλο μετα ζητησε πιστοποιητικο απο το opda και ξεμπερδεψε. Ακομη και εαν εχει δωσει λαθος imei οι εφαρμογες επρεπε να μπορουν να υπογραφουν.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πιστευω οτι δεν κατεβηκαν σωστα τα αρχεια.. το ιδιο προβλημα ειχε δημιουργηθει και πριν μερικες ημερες σε ενα φιλο μετα ζητησε πιστοποιητικο απο το opda και ξεμπερδεψε. Ακομη και εαν εχει δωσει λαθος imei οι εφαρμογες επρεπε να μπορουν να υπογραφουν.. :) Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα προσπαθησω να παρω πιστοποιητικο απο το opda και ελπιζω να ξεμπερδεψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Eαν θελεις ανεβασε τα αρχεια σου για να τα δουμε.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 αυτο ειναι το αρχειο .Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δεν λειτουργουν τα πιστοποιητικα σου :( Δοκιμασε να κατεβασεις ξανα τα αρχεια εαν υπαρχει το ιδιο προβλημα καλυτερα ζητησε απο το opda.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sse782 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Ετοιμασα εναν οδηγο απο ενα σαιτ που υπογραφεις online τις εφαρμογες που θες. Ειναι αρκετα γρηγοροι ως τωρα. Μεσα σε 7 ωρες μπορουσα να υπογραψω εφαρμογες. Αυτη ειναι μια λυση για οσους θελουν να υπογραψουν εφαρμογες μεχρι ωτου εκδοθει το πιστοποιητικο απο το opda η οποιο αλλο σαιτ εχουν ζητησει και αυτο καθυστερει. Εdit: Oσοι εχουν προβλημα με το isign με εκεινο το exe αρχειο ας ριξουν μια ματια στο παρακατω. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14484&d=1251482182 Ο ΟΔΗΓΟΣ πολυ ...... μεσα σε ΜΙΑ ΩΡΑ ειχα ετοιμο το πιστοποιιτικο ..:rolleyes: δεν μπορουσα να το πιστεψω.... απο το site του SYMBIAN και OPDA ακομα περιμενω ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sMitH89 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Παιδια Γεια σας.Ειμαι καινουργιος,και εχω διαβασει τοσα πολλα εδω στο forum και εχς μπερδευτει λιγο.. Ηθελα να ρωτησω για να εγαταστησω στο 5800 το HaloOX την καινουρια εκδοση πρεπει να κανω ολη αυτη την ιστορια με τα πιστοποιητικα,δηλαδη πρεπει να κατεβασω το πιστοποιητικο για να την εγκαταστησω?και αν ναι μετα θα μπορω να εγκαθιστω unsigned εφαρμογες χωρις πιστοποιητικα??Αν μπορει καποιος να μου απαντησει.Ευχαριστω! Ο ΟΔΗΓΟΣ πολυ ...... μεσα σε ΜΙΑ ΩΡΑ ειχα ετοιμο το πιστοποιιτικο ..:rolleyes: δεν μπορουσα να το πιστεψω.... απο το site του SYMBIAN και OPDA ακομα περιμενω ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ........ A! Ξεχασα να ρωτησω επισης μπορουμε να υπογραψουμε το HeloOX με αυτον τον τροπο χωρις να κανουμε την διαδικασια που εχει στο προηγουμενο Θεμα με που μετονομαζουμε τα αρχεια σε .xyz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Παιδια Γεια σας.Ειμαι καινουργιος,και εχω διαβασει τοσα πολλα εδω στο forum και εχς μπερδευτει λιγο.. Ηθελα να ρωτησω για να εγαταστησω στο 5800 το HaloOX την καινουρια εκδοση πρεπει να κανω ολη αυτη την ιστορια με τα πιστοποιητικα,δηλαδη πρεπει να κατεβασω το πιστοποιητικο για να την εγκαταστησω?και αν ναι μετα θα μπορω να εγκαθιστω unsigned εφαρμογες χωρις πιστοποιητικα??Αν μπορει καποιος να μου απαντησει.Ευχαριστω! A! Ξεχασα να ρωτησω επισης μπορουμε να υπογραψουμε το HeloOX με αυτον τον τροπο χωρις να κανουμε την διαδικασια που εχει στο προηγουμενο Θεμα με που μετονομαζουμε τα αρχεια σε .xyz Αν εγκαταστησεις στο κινητο σου την εν λογω εφαρμογη ναι θα εχεις την δυνατοτητα να εγκαθιστας unsigned εφαρμογες. Μπορεις να παρεις απο το opda και να τα μετονομαζεις σε xyz αλλα αφου θες να υπογραψεις μονο μια εφαρμογη μπορεις να κανειςτην παραπανω διαδικασια ωστε να εχεις υπογεγραμμενο το halloOx πιο γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sMitH89 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 κατεβασα το πιστοποιητικο με τον παραπανω τροπο, και ειναι ολα οκ!Ηταν πολυ πιο γρηγορο γιατι στον οδηγο γραφει οτι κατεβαινει σε 7 ωρες.εγω μπηκα στο site μετα απο 2 ωρες και ηταν εοιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ειναι ευχαριστο που τα βγαζουν τοσο γρηγορα. Οταν εγραψα τον οδηγο δεν ειχα κανει πολλες δοκιμες να ξερω ποσες ωρες κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ενημερωση: O online τροπος υπογραφης εφαρμογων προστεθηκε στην πρωτη σελιδα του παροντος αλλα και στην πρωτη σελιδα του θεματος Hacks & Patches. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 http://img186.imageshack.us/img186/6538/cert.png τα μπλε γράμματα που λέει ο οδηγός που είναι εδώ πέρα? Έχω πατήσει κάθε πιθανή επιλογή αλλά δεν μου κατεβάζει τα .cer & .key... Τι κάνω λάθος? Τομόνο που κατεβάζει ειναι το isign... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Πατα το μπλε πλαισιο και κατεβασε ενα exe αρχειο. Μετα κανε αυτο:http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14484&d=1251482182 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 ωραία... στο user name βάζω το user name που κάνω Login στο site αυτό? Το αρχείο μετά που γίνετε sign αποθηκεύεται κάπου ή είναι το ίδιο το αρχικό τροποποιημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω να σου πω τι γινεται με το αρχειο αλλα λογικα θα δημιουργειται ενα νεο υπογεγραμμενο. Οσο για το ονομα ναι το username που εχεις στο σαιτ βαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Περιεχόμενα: [imgalign]http://www.myphone.gr/news/s60.gif[/imgalign] Περιεχόμενα Τρόποι έκδοσης πιστοποιητικού από: hττp://www.opda.net.cn hττp://isign.imobile.com.cn hττp://andy.ehandysoft.com/devcert.php hττp://www.s60certkey.com [*]Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών Μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή Υπογραφή εφαρμογών μέσα στο κινητό Online υπογραφή εφαρμογών [*]Χρήσιμες συμβουλές Πως μπορούμε να ελέγξουμε εάν το αρχείο cer που έχουμε έχει εκδοθεί για την συσκευή μας. Πως μπορούμε να πάρουμε OPBs για να κατεβάσουμε περισσότερα πιστοποιητικά από το opda με τον ίδιο λογαριασμό. Πως μπορούμε να κατεβάσουμε πιστοποιητικό από το opda ξοδεύοντας μόνο ένα OPB. Θα μπορούσα να έχω και εγώ έναν αριθμό πιστοποιητικού σας παρακαλώ? Το ΙΜΕΙ μου είναι:354225036313943 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Δεν γινεται να σου βγαλουμε εμεις θα πρεπει μονος σου να το βγαλεις.:) Δοκιμασε με απο το οpda η απο το isign.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts