gsa1967 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 αλλο το πουντο 10 χρονια πριν , και αλλο τα νεα τουρμπο σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 για το 1400 (το 122 αλογα)δεν ξερω ποτε ανοιγει αλλα εχει ροπη αρκετη λογω μικροτερης τουρμπινας http://www.topgear.com/uk/volkswagen/golf/spec/e8-126120-1 20 κιλα στισ 1500 στροφες. (και νομιζω οτι το 170αρι εχει 24 κιλα.) Ρε παιδιά δεν είναι όλα ροπές το θέμα.. Τα λέτε λες και όποιος έχει την πιο μεγάλη ροπή είναι και ο καλύτερος. Φέρτε μου τα τουρμπακια σας με τα 20 και 24 κιλά και να δούμε τι κάνουν απέναντι στα 16,5 ατμοσφαιρικά κιλά... Μάθαμε για ροπή και την κάναμε καραμέλα...:O Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Ρε παιδιά δεν είναι όλα ροπές το θέμα.. Τα λέτε λες και όποιος έχει την πιο μεγάλη ροπή είναι και ο καλύτερος. Φέρτε μου τα τουρμπακια σας με τα 20 και 24 κιλά και να δούμε τι κάνουν απέναντι στα 16,5 ατμοσφαιρικά κιλά... Μάθαμε για ροπή και την κάναμε καραμέλα...:OΟκ αλλά πιστεύω τα 16,5 κιλα να έχουν αντίστοιχη παθητική ασφάλεια και βάρος γιατί αλλιώς συγκρίνουμε ανόμοια ;) Υπάρχει πχ και η elise με 122 άλογα και ροπή μικρότερη και 0-100 λιγότερο από 5,5sec. Πούπουλο και γρήγορη αλλά ανέσεις και παθητική ασφάλεια =0 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Ρε παιδιά δεν είναι όλα ροπές το θέμα.. Τα λέτε λες και όποιος έχει την πιο μεγάλη ροπή είναι και ο καλύτερος. Φέρτε μου τα τουρμπακια σας με τα 20 και 24 κιλά και να δούμε τι κάνουν απέναντι στα 16,5 ατμοσφαιρικά κιλά... Μάθαμε για ροπή και την κάναμε καραμέλα...:O :blink::wacko: ενα παραδειγμα μπορεις να μου δωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/Australia/226559.html :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 τα τσαγακια που κερνανε τα honda με 200 αλογα μαλλον δεν τα ξερεις..γιατι για να χαρακτηρησεις ενα αμαξι γρηγορο δεν ειναι μονο θεμα κινητηρα αλλα&θεμα βαρους,στησιματος&πως περναει η δυναμη στον δρομο..φιλικα:)! βρε τα έχω δει τα honda τι κάνουν ... εσύ έχεις δει dieselάτο πως φεύγει μετά τα 100 χαω ; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/Australia/226559.html :lol::lol::lol::lol::lol: ωραιος ο παππους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Ρε παιδιά δεν είναι όλα ροπές το θέμα.. Τα λέτε λες και όποιος έχει την πιο μεγάλη ροπή είναι και ο καλύτερος. Φέρτε μου τα τουρμπακια σας με τα 20 και 24 κιλά και να δούμε τι κάνουν απέναντι στα 16,5 ατμοσφαιρικά κιλά... Μάθαμε για ροπή και την κάναμε καραμέλα...:O τι ειναι γρηγορο με 16,5 κιλα ? ποσο ιπποδυναμη εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 τι ειναι γρηγορο με 16,5 κιλα ? ποσο ιπποδυναμη εχει? αυτο αναρωτιεμαι και γω,ας μου πει με αυτη τη ροπη και στα ιδια κιλα αμαξι με το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Οκ αλλά πιστεύω τα 16,5 κιλα να έχουν αντίστοιχη παθητική ασφάλεια και βάρος γιατί αλλιώς συγκρίνουμε ανόμοια ;) Υπάρχει πχ και η elise με 122 άλογα και ροπή μικρότερη και 0-100 λιγότερο από 5,5sec. Πούπουλο και γρήγορη αλλά ανέσεις και παθητική ασφάλεια =0 ;) Αυτό είναι το σωστόστερο post από τα υπόλοιπα. Θέτεις και άλλες παραμέτρους τώρα όπως βάρος, ασφάλεια που πριν δεν υπήρχαν. Όταν μιλάμε για επιδόσεις όλα όμως παίζουν. Κάποιοι βγήκαν να πούνε ότι έχουνε μεγάλες ροπές και ό,τι με βάση αυτό ράβουν κόσμο. Εδώ θέλησα να θυμήσω ότι υπάρχουν και αμάξια με πολύ λιγότερες ροπές που τα βάζουν κάτω τα πιο ροπάτα. Δε θα κάτσω τώρα να κάνω διαφήμιση στο αμάξι μου, αλλά μην κολλάτε μόνο στη ροπή.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 αυτο ειναι ενα αυτοκινητο 800κιλων. δεν ειναι 1300+ που ειναι αυτα που μιλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cleonfox Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 αλλο το πουντο 10 χρονια πριν , και αλλο τα νεα τουρμπο σημερα. apo neas texnologias turbo den exo paei volta kai kanena opote den mporo na ksero , alla opws eipane sosta kai alla paidia den einai mono h ropi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 παιδες τα παλιοτερα turbo ειχαν προβληματα.σημερα ομως,εχουν εξελιχθει οι εγκεφαλοι,ειναι can bus,τα κραματα στις τουρμπινες εχουν τεραστια αντοχη,καποιες τουρμπινες ειναι twin scroll,δεν υπαρχει turbo lag.... o tfsi τουρμπιζει στις 1800 και ο 1.6 psa(mini,207) στις 1500. και για να γινω λιγο ''προκλητικος'',αυτη την στιγμη το αμαξι μου βγαζει 41,2 κιλα ροπης,ποιο ατμοσφαιρικο μπορει να κατσει διπλα μου ρολαριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Γιατί ρολαριστά; Ότι μας βολεύει περισσότερο; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 καλως!οχι!οχι μονο ρολαριστα,και απο σταση!φερε μου ενα αμαξι ατμοσφαιρικο 2λιτρο,1440 κιλα εως 30.000 ευρω αξια και παω και απο σταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 παιδες τα παλιοτερα turbo ειχαν προβληματα.σημερα ομως,εχουν εξελιχθει οι εγκεφαλοι,ειναι can bus,τα κραματα στις τουρμπινες εχουν τεραστια αντοχη,καποιες τουρμπινες ειναι twin scroll,δεν υπαρχει turbo lag.... o tfsi τουρμπιζει στις 1800 και ο 1.6 psa(mini,207) στις 1500. και για να γινω λιγο ''προκλητικος'',αυτη την στιγμη το αμαξι μου βγαζει 41,2 κιλα ροπης,ποιο ατμοσφαιρικο μπορει να κατσει διπλα μου ρολαριστα? ετσι ακριβως,για τον 1.8 tfsi που ξερω πολυ καλα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει γρετζακια το μεταλλο,καποιοι εχουν μεινει στους παλιους τουρμποκινητηρες και τρεμουν να πατησουν το γκαζι :lol::lol: προχτες μια μπεμπα ηθελε κοντρουλα,τωρα τι ηταν δε ξερω 1.6;1.8;2.0; δε ξερω,δεν εγραφε τιποτα πισω,τελευταιο μοντελο 3αρα ηταν.......νομισε αυτος οτι επειδη εχει BMW κατι γινεται :lol::lol::lol: προσπαθουσε να ειναι πισω μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ετσι ακριβως,για τον 1.8 tfsi που ξερω πολυ καλα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει γρετζακια το μεταλλο,καποιοι εχουν μεινει στους παλιους τουρμποκινητηρες και τρεμουν να πατησουν το γκαζι :lol::lol: προχτες μια μπεμπα ηθελε κοντρουλα,τωρα τι ηταν δε ξερω 1.6;1.8;2.0; δε ξερω,δεν εγραφε τιποτα πισω,τελευταιο μοντελο 3αρα ηταν.......νομισε αυτος οτι επειδη εχει BMW κατι γινεται :lol::lol::lol: προσπαθουσε να ειναι πισω μου :lol: τα bmw ειναι πολυ καλα αυτοκινητα,καλοστημενα,στιβαρα κλπ κλπ.μακαρι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω μια 335.το κακο ειναι πως καποιοι κατοχοι bmw ειναι για τα πανηγυρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cleonfox Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 apo bmw emena m'aresoun mono E30 , e36 kai E46 , tpt allo an kai eimai iaponas :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 καλα θα ηταν να ειχαμε και κυβικα και τουρμπο αλλα στην ελλαδα δεν γινεται. για αυτο τουρμπο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Γι αυτο turbo και κομπρεσσορες παντου.Ετσι οπως εχουν διαμορφωθει οι τιμες καυσιμων μονο αυτο συμφερει.Μια χαρα οδηγικη συμπεριφορα εχει ο tfsi.Oυτε turbo lag ουτε τιποτα.Οσο για τους Diesel κινητηρες μια χαρα ειναι και την ροπη τους την εχουν και την ιπποδυναμη τους την εχουν.Το θεμα ειναι οτι στα ψηλα ξενερωνεις. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 παρτε λιγο ματι εδω και αφηστε τα τουρμπο και την ατμοσφαιρα :lol::lol: λιγο δυνατα τα ηχεια ομως εεεεεεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Η F40 ισως ειναι και η ομορφοτερη Ferrari.Και με twin turbo. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Η F40 ισως ειναι και η ομορφοτερη Ferrari.Και με twin turbo. η στριγγλα ειναι το αγαπημενο μου σουπερκαρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. January 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 παρτε λιγο ματι εδω και αφηστε τα τουρμπο και την ατμοσφαιρα :lol::lol: λιγο δυνατα τα ηχεια ομως εεεεεεεεεε ΑΡΩΣΤΕΙΑ!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!:cool::cool: Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts