Jump to content

Θάνατος 15χρονου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια

Dead Angel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ σου απαντώ με επιχειρήματα και δεδομένα.

.

ΟΚ, κανε edit στο προηγουμενο σου μηνυμα, και κανε highlight τα επιχειρηματα. Μονο τα επιχειρηματα ομως. Μιλαω για το ποστ στις 1¨49.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

• Απαντήσεις 833
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλλα γι'άλλα της παρασκευης το γαλα. Απο που συναγεται το συμπερασμα οτι τα παραπανω αιτηματα ειναι ολου του ελληνικου λαου μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε. Το πως θα ξαναχτιστουν απο το μηδεν και με ποια λογικη μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε.Το γιατι το συστημα παει απο το κακο στο χειροτερο μαλλον και αυτο δεν θα το μαθουμε ποτε (δλδ πριν 20 χρονια ας πουμε ζουσαμε καλυτερα...).

Φιλε εισαι Ο,ΤΙ να΄ναι. Μακραν ο χειροτερος συνομιλητης εδω μεσα...

Και τελος, αφου υποστηριζεις οτι η λυση ειναι η διαλυση των παντως γιατι δεν ξεκινας απο το σπιτι σου??

εσύ είσαι ο δογματικός και το παπαγαλάκι.κ αρνείσαι να συνειδητοποιήσεις οτι ζείς σε μια εποχή όπου πραγματοποιούνται μεγάλες αλλαγές,κυρίως στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και του καπιταλισμού που γίνονται τα χειρότερα εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας και των λαών.

είσαι 35 χρονών κ δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός κ όχι μόνο.

ενα τεράστιο ποσοστό ζεί κάτω απο το όριο φτώχειας ,χωρίς κανένας να προτείνει λύσεις,οι πλούσιοι εξακολουθούν όμως να γίνονται πλουσιότεροι και το μόνο που ενδιαφέρει είναι να σταματήσουν οι καταστροφές,να γίνουν όλα όπως πριν και να συνεχίσουμε στους ωραίους (για τους βολεμένους) ,κανονικούς ρυθμούς ζωής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

ΝΑΙ, ΝΑΙ.

Παω για υπνο. Γραφε εσυ και θα σου απαντησω αυριο.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

αφού δεν τα εγκρίνεις κ καλά κάνεις -πρότεινε εναν τρόπο να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω αιτήματα καθώς δεν είναι μόνο δικά μου,αλλά και δικά σου και κάθε έλληνα πολίτη.

εκτός κι αν νομίζεις οτι κάπου κάνω λάθος ,ή κάπου παραλογίζομαι κ μπορείς να το αναφέρεις κ αυτό.

Από που έχεις πάρει την εντύπωση ότι τα παραπάνω αιτήματα είναι και όλων των Ελλήνων;Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο τότε επέτρεψέ μου να σου πω με όλη την καλή διάθεση ειλικρινά πως είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Όσο για την κατάργηση σωμάτων ασφαλείας κλπ δεν νομίζω πως πρέπει να πούμε και πολλά.Απλά προσπαθώ από την ώρα που το έγραψες να σκεφτώ σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη ισχύει κάτι τέτοιο και δεν μου 'ρχεται κάτι.Ακόμα και στην Ουγκάντα κάτι έχουν.

Ο τρόπος ο δικός μου για να αλλάξει ότι δεν μ' αρέσει έρχεται μέσω της ψήφου κάθε 4 χρόνια.'Έχω αυτή την δυνατότητα η οποία είναι πολύ ισχυρή.Το αν δεν έχει αποτελέσματα δεν φταίει το σύστημα αλλά αυτοί που ψηφίζουν,δηλαδή εσύ και εγώ.

Και με όλα αυτά καταντάει αηδία και ντροπή προς το νεκρό παιδί να λέμε πως όλα αυτά γίνονται με αφορμή τον χαμό του.Ούτε κατά διάνοια τα αιτήματά σας με αυτό που έγινε.

Τι έχεις να πεις σε όλους αυτούς τους μεροκαματιάρηδες που αύριο θα πάνε στα μαγαζιά τους να βγάλουν το ψωμί τους και θα τα βρουν ρημαδιό όλα;Αυτή την κ@λοπεριουσία που το σύστημα που κατακρίνεις τους άφησε να φτιάξουν και ήρθαν ένα τσούρμο κουκουλοφόροι να την καταστρέψουν.Τι θα τους πεις;Ήρθα να κάνω ανακατανομή του πλούτου γιατί αισθάνομαι αδικία από το σύστημα;Γιατί δεν λες στους κουκουλοφόρους να πάνε από το σπίτι του πατέρα σου να το ρημάξουν μιας και έχει πολλά λεφτά όπως λες;

Μια εικόνα με χιούμορ αλλά που νομίζω λέει πολλά....

http://1.bp.blogspot.com/_V3w8FUtsdhA/ST1uEtcDkaI/AAAAAAAABJg/vUFsgfx68lo/s400/Katastrofi.jpg

Πηγή: http://drseeng.blogspot.com/2008/12/blog-post_5889.html

مفاجأة

Από που έχεις πάρει την εντύπωση ότι τα παραπάνω αιτήματα είναι και όλων των Ελλήνων;Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο τότε επέτρεψέ μου να σου πω με όλη την καλή διάθεση ειλικρινά πως είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Όσο για την κατάργηση σωμάτων ασφαλείας κλπ δεν νομίζω πως πρέπει να πούμε και πολλά.Απλά προσπαθώ από την ώρα που το έγραψες να σκεφτώ σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη ισχύει κάτι τέτοιο και δεν μου 'ρχεται κάτι.Ακόμα και στην Ουγκάντα κάτι έχουν.

Ο τρόπος ο δικός μου για να αλλάξει ότι δεν μ' αρέσει έρχεται μέσω της ψήφου κάθε 4 χρόνια.'Έχω αυτή την δυνατότητα η οποία είναι πολύ ισχυρή.Το αν δεν έχει αποτελέσματα δεν φταίει το σύστημα αλλά αυτοί που ψηφίζουν,δηλαδή εσύ και εγώ.

Και με όλα αυτά καταντάει αηδία και ντροπή προς το νεκρό παιδί να λέμε πως όλα αυτά γίνονται με αφορμή τον χαμό του.Ούτε κατά διάνοια τα αιτήματά σας με αυτό που έγινε.

Τι έχεις να πεις σε όλους αυτούς τους μεροκαματιάρηδες που αύριο θα πάνε στα μαγαζιά τους να βγάλουν το ψωμί τους και θα τα βρουν ρημαδιό όλα;Αυτή την κ@λοπεριουσία που το σύστημα που κατακρίνεις τους άφησε να φτιάξουν και ήρθαν ένα τσούρμο κουκουλοφόροι να την καταστρέψουν.Τι θα τους πεις;Ήρθα να κάνω ανακατανομή του πλούτου γιατί αισθάνομαι αδικία από το σύστημα;Γιατί δεν λες στους κουκουλοφόρους να πάνε από το σπίτι του πατέρα σου να το ρημάξουν μιας και έχει πολλά λεφτά όπως λες;

εγώ ποτέ δεν είπα οτι έχω πολλά λεφτά.

δεν σε αφορούν κ δεν σε αγγίζουν εσένα όλα τα σκάνδαλα που έγιναν με το δημόσιο χρήμα,την διαφθορά που επικρατεί σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης,τους συσχετισμούς εξουσιάς-ευθυνών που έχουν ανατραπεί ,τις απάνθρωπες καταδυναστικές φοροεισπρακτικές πολιτικές,τις ληστρικές πολιτικές τραπεζών, την παγκόσμια οικονομική κρίση που βιώνουμε,τα χάλια στην υγεία,παιδεία παντού γενικά......

είχα την εντύπωση οτι αφορούσαν όλους τους πολίτες αυτά τα προβλήματα,και όχι μεμονωμένες ατόμων που προσπαθούν για κάτι διαφορετικό.

κ η λύση που προτείνω είναι η καταστροφή.

εσύ ποιά λύση προτείνεις που δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι τώρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιά είναι η λύση κ ποιό το επόμενο βήμα ,αν όχι η καταστροφή-διάλυση των πάντων και να γίνει αρχή απο το μηδέν??

Αντιλαμβάνεσαι ότι η δράση των "αντι-εξουσιαστών" θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές; Εγκρίνεις την καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας; Συμφωνείς με το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας; Έχεις προσπαθήσει με δημοκρατικό τρόπο να αλλάξεις τον τόπο;

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ;

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Αντιλαμβάνεσαι ότι η δράση των "αντι-εξουσιαστών" θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές; Εγκρίνεις την καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας; Συμφωνείς με το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας; Έχεις προσπαθήσει με δημοκρατικό τρόπο να αλλάξεις τον τόπο;

Σου απαντησε ο ανθρωπος (βλ. παρακατω) :rolleyes:

αν οι καταστροφές είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει αντιληπτό κ κατανοητό,θα την πληρώσουν κ αθώοι.στον πόλεμο εννοείται οτι υπάρχουν πάντα παράπλευρες απώλειες.

Βεβαια...οταν αυτα τα ελεγαν οι Αμερικανοι...ηταν φονιαδες των λαων. Anyway...:shifty:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Einai ta pisteuw auton pou diadilwnoun h' einai h antidrash kapoiwn pou den exoun elpida pleon? think about it....

Ps: to psaxnw alla den katalavenw ti sxesh exei h elliniki shmaia..oraia einai galoneleuki alla ama se kapoious aresei kamenh einai apla thema goustou...

Μια εικόνα με χιούμορ αλλά που νομίζω λέει πολλά....

http://1.bp.blogspot.com/_V3w8FUtsdhA/ST1uEtcDkaI/AAAAAAAABJg/vUFsgfx68lo/s400/Katastrofi.jpg

Πηγή: http://drseeng.blogspot.com/2008/12/blog-post_5889.html

δεν πρέπει να δείχνουμε τέτοιες εικόνες ,κ αγχώνονται οι πολιτικοί αρχηγοί για τα τηλεφωνήματα που θα δεχτούν.ποιός θα στηρίξει τους επόμενους προεκλογικούς αγώνες ,με τα χρήματα που λήστεψαν απο τον ελληνικό λαό όλα αυτά τα χρόνια?

πως θα αγοράσουν ferrari k porsche τα golden boys?δεν θα έχουν φράγκα να αγοράσουν ενα liar jet ρε αδερφέ.πως θα μετακινούνται?

οι άμυαλοι βάνδαλοι φταίνε ,κ θα πρέπει να κατδικαστούν εις θάνατο (εύκολο μόλις καταφτάσουν οι ηρωικές μονάδες καταστολής).

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ ποτέ δεν είπα οτι έχω πολλά λεφτά.

δεν σε αφορούν κ δεν σε αγγίζουν εσένα όλα τα σκάνδαλα που έγιναν με το δημόσιο χρήμα,την διαφθορά που επικρατεί σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης,τους συσχετισμούς εξουσιάς-ευθυνών που έχουν ανατραπεί ,τις απάνθρωπες καταδυναστικές φοροεισπρακτικές πολιτικές,τις ληστρικές πολιτικές τραπεζών, την παγκόσμια οικονομική κρίση που βιώνουμε,τα χάλια στην υγεία,παιδεία παντού γενικά......

είχα την εντύπωση οτι αφορούσαν όλους τους πολίτες αυτά τα προβλήματα,και όχι μεμονωμένες ατόμων που προσπαθούν για κάτι διαφορετικό.

κ η λύση που προτείνω είναι η καταστροφή.

εσύ ποιά λύση προτείνεις που δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι τώρα?

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνομιλήσω με κάποιον που προτείνει σαν μοναδική λύση την καταστροφή.Λυπάμαι.

Να έχετε όμως υπόψιν σας πως πλέον όλος ο κόσμος μετά από όλα αυτά είναι εναντίον σας.Και αυτό είναι πολύ σημαντικό ξέρεις..Και τον κόσμο τον στρέψατε εναντίον σας μόνοι σας.Ούτε οι αστυνομικοί ούτε το σύστημα ούτε κανείς.

Αποχωρώ από την συζήτηση καθώς δεν έχει νόημα να πούμε κάτι παραπάνω.Συνεχίστε να σπάτε τα πάντα,μπορείτε να επεκταθείτε και στα αρχαία τώρα.Επίσης μπορείτε πολύ άνετα να κάψετε και καμιά Ελληνική σημαία όπως κάνατε στο Λονδίνο.Συνεχίστε τον αγώνα σας μόνο να ξέρετε ότι κανένα κράτος δεν πέφτει τόσο εύκολα από 500 νοματαίους.

Einai ta pisteuw auton pou diadilwnoun h' einai h antidrash kapoiwn pou den exoun elpida pleon? think about it....

Ps: to psaxnw alla den katalavenw ti sxesh exei h elliniki shmaia..oraia einai galoneleuki alla ama se kapoious aresei kamenh einai apla thema goustou...

να σου πώ την αλήθεια,δεν συμπαθούσα καθόλου αυτούς που έκαιγαν ελληνικές σημαίες κ το κατέκρινα με κάθε δυνατό τρόπο.δεν πίστευα σε τέτοιες μεθόδους αντίδρασης κ πάντα τις θεωρούσα παρατραβηγμένες.

μετά το περιστατικό με τον 15χρονο ,όχι μόνο άλλαξα άρδην σκεπτικό αλλά τους επιβραβέυω κιόλας (άσχετα αν δεν πρόκειται ποτέ να κάψω εγώ ποτέ σημαία).

[sIGPIC][/sIGPIC]

το αντιλαμβάνομαι κ διαφωνώ με αυτό.

εσύ αντιλαμβάνεσαι οτι κινδυνεύω εγώ όπως κ κάθε έλληνας πολίτης απο τους ψυχανώμαλους που τους δίνει όπλο η ίδια η πολιτεία για να με προστατεύουν,κ να μπορώ να κυκλοφορώ στους δρόμους χωρίς να φοβάμαι?

σκέψου λίγο κ δες ποιό είναι πιο επικίνδυνο κ γιατί.

αυτός που μου έδωσε την δύναμη να επιβάλλω τα πιστεύω μου,έτσι όπως λες είναι ο ίδιος που έδωσε τη δύναμη σε πάνοπλους προστάτες της ανθρώπινης ζωής να σκοτώνουν και να βασανίζουν ανεξέλεγκτα ότι κ όποιον δεν τους α΄ρεσει.ο ίδιος που έδωσε την δύναμη σε όσους ανέφερα πιο πάνω να κατακλέβουν τον ελληνικό λαό χωρίς να τιμωρούνται,ο ίδιος που καλλιεργεί ένα πνέυμα ασυδοσίας ,μόνο για τους προύχοντες την εξουσία.

αλήθεια τα έχεις σκεφτεί ποτέ όσα λέω?έστω κ σαν ιδέα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να σου πώ την αλήθεια,δεν συμπαθούσα καθόλου αυτούς που έκαιγαν ελληνικές σημαίες κ το κατέκρινα με κάθε δυνατό τρόπο.δεν πίστευα σε τέτοιες μεθόδους αντίδρασης κ πάντα τις θεωρούσα παρατραβηγμένες.

μετά το περιστατικό με τον 15χρονο ,όχι μόνο άλλαξα άρδην σκεπτικό αλλά τους επιβραβέυω κιόλας (άσχετα αν δεν πρόκειται ποτέ να κάψω εγώ ποτέ σημαία).

Egw den katalavenw ti sxesh exei h shmaia sthn kouventa..Ean auth pou thn kaine to kanoun giati vlepoun se auth to kratos alla kurios to sustima tote katalavenw giati thn kaine..se antithesh kapoioi borei na vlepoun sthn shmaia kapoia idanika kai na thn agapane kai na thn exoun kremasmenh ston teixo h sthn psuxh tous....Giati loipon kapoios na mhn kapsei mia shmaia ?

Pantws emena aisthitika den mou aresoun ta kamena pragmata..gousto einai auto..

gia prwti fora sti zwi mou akouw apo atoma pou den exoun zisei xounta.na lene mia xounta mas xreiazete kai to exw akousei apo paaara pollous,ayto pistevw pws leei polla gia to pws katantise i ellada simera.

spaste oti thelete,eiste to fagito twn kanaliwn kai twn efimeridwn,kante tous plousious

kai molis sas xrisimopoihsoun mexri na sas ksezoumisoun kai na ginoun kai allo plousioi,tote th allaksoun thema kai den ypirksate pote,mono se kapoia alla epeisodia sto mellon san anamnisi.

nomizete oti pate enantia sto systima alla eseis exete pesei pio poly sti faka ap olous mas

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

gia prwti fora sti zwi mou akouw apo atoma pou den exoun zisei xounta.na lene mia xounta mas xreiazete kai to exw akousei apo paaara pollous,ayto pistevw pws leei polla gia to pws katantise i ellada simera.

spaste oti thelete,eiste to fagito twn kanaliwn kai twn efimeridwn,kante tous plousious

kai molis sas xrisimopoihsoun mexri na sas ksezoumisoun kai na ginoun kai allo plousioi,tote th allaksoun thema kai den ypirksate pote,mono se kapoia alla epeisodia sto mellon san anamnisi.

nomizete oti pate enantia sto systima alla eseis exete pesei pio poly sti faka ap olous mas

αν δεν είναι αντίδραση η καταστροφή των συμβόλων των δυναστών,τότε ποιά είναι?

οι καταγγελίες που πέφτουν στο κενό,ή οι ειρηνικές πορείες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ma yparxete oso poulate,ena proion eiste,thimisou tis katalipseis me ta sxolia to 98-99 nomizw,oli i ellada epanastatouse,ola ta sxoleia kanane katalipsi,itan to prwto thema gia 1 mina!me parathyra me ektakta ktl.oso paizotan ki alla sxolia epernan meros

molis i tileorasi vrike allo thema n asxolithei ola ta sxoleia anoiksan se mia vdomada.

den pa na spaseis oli tin athina,aytoi dialegoun ama to "ergo" sou tha matheytei i oxi.kai gia tin wra poulas gi ayto aistanonte oi anarxikoi dynatoi,se 3 meres to poly den tha yparxete...ektos kai an exoun skopo na riksoun tin kyvernisi opote paizei na se xrhshmopoihsoun kai allo

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Προβλήματα έχουν 9 εκατομμύρια Έλληνες. Γιατί μόνο μερικές εκατοντάδες αντιδρούν έτσι;

εσύ αντιλαμβάνεσαι οτι κινδυνεύω εγώ όπως κ κάθε έλληνας πολίτης απο τους ψυχανώμαλους που τους δίνει όπλο η ίδια η πολιτεία για να με προστατεύουν,κ να μπορώ να κυκλοφορώ στους δρόμους χωρίς να φοβάμαι?

Τυφλή βία στη βία του κράτους; Αυτό μόνο μπορείς να κάνεις;

Ean auth pou thn kaine to kanoun giati vlepoun se auth to kratos alla kurios to sustima tote katalavenw giati thn kaine..

Σα να λέμε: Βλέπω στο μαγαζάκι του μεροκαματιάρη "to kratos alla kurios to sustima" και το καίω.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

αν δεν είναι αντίδραση η καταστροφή των συμβόλων των δυναστών,τότε ποιά είναι?

Έχεις το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Σέβεσαι τη δημοκρατία; Δράσε μέσα στα πλαίσιά της.

ma yparxete oso poulate,ena proion eiste,thimisou tis katalipseis me ta sxolia to 98-99 nomizw,oli i ellada epanastatouse,ola ta sxoleia kanane katalipsi,itan to prwto thema gia 1 mina!me parathyra me ektakta ktl.oso paizotan ki alla sxolia epernan meros

molis i tileorasi vrike allo thema n asxolithei ola ta sxoleia anoiksan se mia vdomada.

den pa na spaseis oli tin athina,aytoi dialegoun ama to "ergo" sou tha matheytei i oxi.kai gia tin wra poulas gi ayto aistanonte oi anarxikoi dynatoi,se 3 meres to poly den tha yparxete...ektos kai an exoun skopo na riksoun tin kyvernisi opote paizei na se xrhshmopoihsoun kai allo

ο αντιεξουσιαστής δεν έχει ανάγκη να κάνει αισθητή την παρουσία του.

όλοι ξέρουν οτι υπάρχει κ καραδοκεί εκεί που υπάρχει λαική κατακραυγή κ όλοι οι υπέυθυνοι είναι άμοιροι των ευθυνών τους.

μπορεί κ να είναι μέρος του συστήματος- μια ηχηρή υπενθύμιση οτι κάτι πάει στραβά,πρέπει να αλλάξει.να αφυπνιστούν οι υπέυθυνοι κ οτι πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα,γιατί δεν πάει άλλο.

δεν είναι όλα θέμα προιόντος τηλεοπτικής κατανάλωσης.απλά τα κανάλια συμβάλλουν ωστέ να γίνεται γνωστό το έργο παραπέρα - εννοείται προπαγανδίζοντας,διαστρεβλώνοντας τα πραγματικά γεγονότα κ την αλήθεια.δεν πιστεύω οτι υπάρχει νοήμων έλληνας πολίτης που να πιστεύει οτι προβάλλουν τα κανάλια.

η ελέυθερη δημοσιογραφία πέθανε,απο την στιγμή που την ενημέρωση ανέλαβαν μεγαλοεπιχερηματίες-εκδότες-καναλάρχες-χρηματοδότες σε κυβερνήσεις και μεγαλοσυμφέροντα.

για αυτό το λόγο ακριβώς παλέυουν δίπλα στην ιταλία,χωρίς ποτέ τίποτα να γίνεται γνωστό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Σέβεσαι τη δημοκρατία; Δράσε μέσα στα πλαίσιά της.

εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα.οτι δεν σέβονται την δημοκρατία οι εκλεγόμενοι να υπηρετήσουν τον ελληνικό λαό και τα συμφέροντα του.

και όταν κάποιος δεν σέβεται τους πολίτες που τον εκλέγουν και τους νόμους που προωθεί,μία είναι η λύση.

εκτός κι αν έχεις εσύ να προτείνεις κάτι καλύτερο,πιο δυναμικό.

γιατί το να τα βάλεις με την εξουσία ,είναι σα να προσπαθείς να σκάψεις το βουνό με αξίνες κ φτυάρια.σα να παλέυεις να ανοίξεις τρύπα στο νερό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

molis akousa stis eidiseis pws sti thesaloniki katevikan polites apo ta spitia tous kai stathikan dipla apo tous astynomikous na tous voithisoun!koita pou oi anarxikoi tha doun ton xeirotero efialti tous na symvainei!anarkikous filisixous polites na tous petane petres kai molotov:lol::lol::lol::lol:

koita na deis pou telika tha ginei epanastasi,alla oxi akrivws opws tin fantazontai oi anarxikoi...

...και του εκλέγεσθαι...

Κάνε την αρχή. Μην κρύβεσαι πίσω από τους Σαρδανάπαλους. Εκτός και αν δεν πιστεύεις ότι Δημοκρατία είναι η λύση.

Προβλήματα έχουν 9 εκατομμύρια Έλληνες. Γιατί μόνο μερικές εκατοντάδες αντιδρούν έτσι;

Τυφλή βία στη βία του κράτους; Αυτό μόνο μπορείς να κάνεις;

Σα να λέμε: Βλέπω στο μαγαζάκι του μεροκαματιάρη "to kratos alla kurios to sustima" και το καίω.

είδες οτι χρειάζεται κάτι κραυγαλέο για να αφυπνιστούν οι υπεύθυνοι?

καθημερινά παλέυουν να λύσουν τα προβλήματα τους οι συνατξιούχοι,αυτοί που χρωστάνε στις τράπεζες,οι μεροκαματιάρηδες όπως λέτε.

απευθύνονται συνεχώς στο κράτος για βοήθεια,αλλά φωνή βοόντως εν τη ερήμω.

μερικές χιλιάδες προτιμούν πιο δραστικούς τρόπους διαμαρτυρίας.

κ οι συνταξιούχοι είχαν κατέβει στη βουλή ,αλλά φρόντισαν να σιωπήσουν οι ηρωικές μονάδες καταστολής.

αν εσύ έχεις να προτείνεις εκτός απο βία στην βία πες το.μην χρησιμοποιείς τακτικές όπως οι ψευτοδημοσιογραφίσκοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρηκαν ευκαιρια απο την εκρυθμη κατασταση αλλοδαποι και μη και αφου καψαν ,σπασαν λεηλατησαν κιολας.Ηταν προδιεγεγραμενη η πορεια των γεγονοτων,ολοι περιμρναμε και αλλους βανδαλισμους.Το ερωτημα ειναι η Αθηνα ειναι ανοχυρωτη πολη οπως η Ελλαδα στις πυρκαγιες περσι;Αν ειχε γινει αυτο το 2004 δεν θα ειχαν την οργανωση και ενα σχεδιο να το αντιμετοπισουν;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...