TN97 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Υπάρχει κάποιος μηχανισμός που μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη (η δική μου και όλων) στα όργανα δικαιοσύνης ώστε να μην πιστεψει ότι η απαγγελία κατηγορίας θα καταλήξει σε μια... "θρασύτατη" σφαίρα που πήρε την πρωτοβουλία να βρεί άνθρωπο? ΑΥΤΟ πρέπει να γίνει αλλά αυτός ο μηχανισμός είναι και παλι ευθύνη του ίδιου συστήματος που γεννάει και τον δικαστή που θα δικάσει. Καταρχάς, ούτε εγώ ούτε εσύ είμαστε Δικαστές ώστε να μπορούμε να βγάλουμε κρίση. Αν το δούμε αντικειμενικά επίσης, κανένας μας δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα του τί έγινε. Προτείνω να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και μετά να μιλάμε για την εμπιστοσύνη μας προς αυτήν. Πάντως, επειδή γνωρίζω μερικά πράγματα περί του κανονισμού οπλοχρησίας από τους αστυνομικούς, θα πω απλά ότι κατά 99% αυτός ο άνθρωπος θα πάει φυλακή. Το για πόσο δεν ξέρουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 @Alfiegen, Δεν συμφωνω με τπτ απο οσα λες. Για χαρην οικονομιας της συζητησης ομως ας δεχτουμε τι εισαι σωστος. Τι προτεινεις?/? A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Επειδη γνωριζω αστυνομικο της ΟΠΚΕ!! Μπορω να πω οτι αν θελουν θα τους διαλυσουνε!! Να μην αναφερθω και στην ΕΚΑΜ!! Εδω ρε παιδια οι ΕΚΑΜιτες ειχανε παει επι κυβερνησεως ΠΑΣΟΚ στο Μηλοποταμο κι ειχανε κατασχεσει ενα σωρο οπλα!! Οποιος εχει παει Μηλοποταμο (Κρητη) θα καταλαβει τι εννοω!! Πηγαινανε και τους ξεβρακωνανε στη κυριολεξια τους νταηδες με τα οπλα!! Τα Εξαρχεια δε μπορει να διαλυσει!! Απλα υπαρχει λογος που δε το κανουνε!! Ποιος ειναι ομως δε ξερω!! είναι γνωστό τοις πάσει γιατί τα εξάρχεια βαφτίστηκαν άβατο απο τους μπάτσους ενώ επι 24ωρου βάσεως είναι γεμάτο απο κλούβες με ματ και οπκε. οι λόγοι είναι κυρίως <<εμπορικής φύσεως>>. ο νοών νοείτω. πάτημα κ βιτρίνα απο τους μπάτσους που βρίσκουν αφορμές στους λεγόμενους γνωστούς αγνώστους.πολλά σενάρια κυκλοφορούν κ έχουν ειπωθεί διάφορα σχετικά με την μεγάλη παρουσία των μπάτσων στα εξάρχεια ,αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να τα αποκαλύψει στον αέρα.πολλά ακούγονταν και για γιάφκες κ άλλα τέτοια επι 17Ν ,οτι μπαινόβγαιναν λήτες κ λεγόταν οτι υπήρχαν κ φωτογραφίες.αλλά ζεματάει το θέμα όπως είπα πιο πάνω [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 εγώ τι φταίω για το βατοπαίδι,για τα 700 ευρώ,για την οικονομική κρίση,το χρηματιστήριο,τα ομόλογα,εξοντωτικά φοροεισπρακτικά μέτρα,κλτ κτλ O ιδεολογικός αχταρμάς συνεχίζεται. Η γενιά των 700 Ευρώ και το χρηματιστήριο όλα ένας αχταρμάς. Κουβέντες κενές, προς εντυπωσιασμό, χωρίς περιεχόμενο. Όπως είπα και πριν η γενιά των 700 Ευρώ δε χρειάζεται αυτόκλητους προστάτες και γνωρίζοντας με πόσο κόπο βγαίνει και το 1 Ευρώ δεν καταστρέφει ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Παιδιά, δεν είναι άσπρο-μαύρο η κατάσταση. Και οι δυο πλευρές στο θρεντ εκφράζουν ακραίες απόψεις, κατά την γνώμη μου. Παραθέτω 2-3 απόψεις μου και σας καληνυχτώ. 1) Δεν μιλάμε για απλούς βανδαλισμούς. Αυτά που βλέπω (με καθυστέρηση) στις ειδήσεις θα καταληξουν στο να θρηνήσουμε ΚΙ ΑΛΛΑ αθώα θύματα. Τι IQ πρέπει να έχεις για να καταλάβεις ότι πάνω από την αντιπροσωπία της Ford (λες και φταίει αυτή, αλλά λέμε τώρα) ζουνε ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ μας; 2) Άκουσα από την άλλη ότι διαδηλώνουν μόνο 2 000 κουκουλοφόροι. Πάλι από αυτά που βλέπω, αυτό ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. 3) Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αστυνομία και το χθεσινό περιστατικό είναι μεμονωμενο. Είναι άποψη ατόμων που ζουν σε γυάλινο κόσμο (δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς). Η βίαιη συμπεριφορά (που δεν έχει απαραίτητα σχέση με καταστολή αναρχικών) δεν είναι κάτι το καινούριο. Ειδικά σε χώρες όπως την δική μας, το επίπεδο των αστυνομικών (εκπαιδευτικό και όχι μόνο) είναι ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ. Όταν δίνεις όπλα και εξουσία σε τέτοια άτομα, τότε λογικό είναι να έχουμε παρατράγουδα. Bottom Line: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ σε αυτό το θέμα. Μην είστε απόλυτοι και κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά στις απόψεις των άλλων... http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 πρώτον ,αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό μπορεί κ να είχαν κάποια βάση κ ισχύ τα λεγόμενα σου.κάτι που γίνεται κατ εξακολούθηση σταματάει να είναι σύμπτωση.εννοώ για να καταλαβαινόμαστε οτι δεν ήταν ο μοναδικός ή ενας απο του λίγους μπάτσους που σκότωσαν,εγκλημάτισαν,κτλ κτλ και συνεχίζοντας θα αναφέρω οτι κυκλοφορούν αρκετα σενάρια στους γνώστες ,ώς το ποιός πραγματικά κινεί τα νήματα όσον αγορά την εγκληματικότητα της χώρας.ας μην αναφερθούμε παραπέρα και δεν κάνει.ζεματάει το θέμα. ο εν λόγω μπάτσος που ανήκει? Ρε φίλε με συγχωρείς δηλαδή αλλά γιατί το χθεσινό περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο; Κάθε μέρα κ@φροι αστυνομικοί πυροβολούν 15χρονα; Η Αθήνα έχει κάπου 60.000 αστυνομικούς. Κάθε μέρα πυροβολούνται 60.000 15χρονα; Δεν θα ήταν καλύτερο να μιλάμε με σαφήνεια; ποιός είναι ο υπεύθυνος για τον συγκεκριμένο καθότι είναι κ τελευταίος στην ιεραρχία? έχει τα διακριτικά της αστυνομίας ή δεν τα έχει? το όπλο ποιός του το έδωσε? υπακούει σε εντολές ή λεοτουργεί ανεξέλεγκτα? ορκίστηκε στο σύνταγμα να προστατέυει ή όχι???????????? Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κρίνεις 60.000 άτομα για την πράξη ενός; αν η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να ελέγξει αυτούς που υποτίθεται οτι με προστατεύουν ας παραιτηθούν όλοι,μην αποποιούνται τις ευθύνες τους με ηλίθιες δικαιολογίες του τύπου δεν είναι όλοι έτσι. χτές 2 ήταν έτσι και είδατε τι αναταραχή προκάλεσαν.κανένας δεν έπρεπε να είναι έτσι.δεν είναι παιδική χαρά η αστυνομία και να παίζουν με τα οπλάκια τους σα να μην συμβαίνει τίποτα.κι αν έχουν νεύρα να πάνε αλλού. αφού δικαιολογείτε τέτοιες συμπεριφορές μπάτσων πως είναι δυνατό να κατακρίνετε τους αντιεξουσιαστές που τους απαντούν με το ίδιο νόμισμα ,και το κυριότερο άοπλοι? Ρι φίλε, ποιος δικαιολόγησε την πράξη του αστυνομικού; Διαβάζεις τί γράφουμε; Και γιατί σου φαίνεται ηλίθιο να λέει κανείς ότι δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί το ίδιο; Έχεις γνωρίσει και τους 60.000 στην Αθήνα και μπορείς να πεις ότι όλοι είναι στυγνοί εγκληματίες που πυροβολούν στο ψαχνό; η δημοκρατία καταλύθηκε όταν όργανο της εξουσίας επέβαλλε τις διεστραμμένες διαθέσεις του,με την χρήση ασύστολης βίας, δολοφονώντας εν ψυχρώ εναν 15χρονο και εγκαταλείποντας το θύμα αβοήθητο. στη χούντα τουλάχιστον οι δολοφονίες γίνονταν εν κρυπτώ. Μιας και δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις, θα σου μιλήσω με ένα παράδειγμα. Εάν ένας οδηγός π.χ. χτυπήσει έναν πεζό εσκεμμένα ή ακούσια, τι θα πεις; Ότι όλοι οι οδηγοί έχουν καταλύσει τον ΚΟΚ και πρέπει να τα σπάσουμε όλα; κ εσύ που είσαι προστάτης των τζαμαριών,των τραπεζών,κατλ πήγαινε πες στη μάνα του παιδιού -αφού θα καταδικαστεί ο αιμοσταγής δολοφόνος του παιδιού σου,τι άλλο θες να κάνουμε?περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι υλικές ζημιές και οι βανδαλισμοί παρα το ότι σκοτώθηκε άδικα κ χωρίς λόγο ο γιός σου. τι να κάνουμε?συμβαίνουν αυτά επι καθημερινής βάσεως. Ακόμα δεν απάντησες. Τι άλλο πρέπει να κάνει η Πολιτεία στην συγκεκριμένη περίπτωση; Να κρεμάσει τον Αστυνομικό, χωρίς δίκη κιόλας; Μήπως να τον παρέδιδε στους κουκουλοφόρους για λιντσάρισμα; Μήπως να τον έκαιγε ζωντανό; Θα μας πεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Καταρχάς, ούτε εγώ ούτε εσύ είμαστε Δικαστές ώστε να μπορούμε να βγάλουμε κρίση. Αν το δούμε αντικειμενικά επίσης, κανένας μας δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα του τί έγινε. Προτείνω να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και μετά να μιλάμε για την εμπιστοσύνη μας προς αυτήν. Πάντως, επειδή γνωρίζω μερικά πράγματα περί του κανονισμού οπλοχρησίας από τους αστυνομικούς, θα πω απλά ότι κατά 99% αυτός ο άνθρωπος θα πάει φυλακή. Το για πόσο δεν ξέρουμε. Συμφωνώ, απλά επέτρεψε μου να είμαι λίγο σκεπτικιστής. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη απόδοση δικαιοσύνης απ ότι στην Ιταλία, όπου τα ******α της Γένοβας κυκλοφορούν ελεύθερα. Άντε, καληνύχτα! http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 το μηνυμα το διεγραψα οτι τιποτα αλλο,απλα εχω ενα υφος εδω μεσα τοσα χρονια και δε θελω να απαντω σε εναν ειρωνα που δε βλεπει περα απο την μυτη του με στυλακι.δεν αξιζει να του ριξω σημασια,οτι προβλημα εχει με την παρτη μου μπορει να μου το στειλει και με pm κι οχι δημοσια σε ενα θεμα που εχει λαβει καποια διασταση.εχεις απολυτο δικιο,αλλα οχι να μου απανταει κι ετσι,σωστα? τωρα το μεχρι εκει δεν το καταλαβαινω,εννοειται πως το βιος μας ειναι πανω απο ολα.ok?και ολες αυτες τις ζημιες που εκαναν ο κακομοιρος ο κοσμακης θα τα πληρωσει με εξτρα φορους καμπανες. εγινε το λαθος κι εχασε δυστυχως το παιδι την ζωη του,πολυ κακο αυτο,δεν επρεπε ουτε οπλο να βγει ουτε και να γινει τοσος πανικος,ομως το παιδι εφυγε,οι αλλοι που εμειναν εχουν να αντιμετωπισουν τον γολγοθα. και δεν βαζω παρωπιδες στα ματακια μου,κοιταζω και στο παραπερα,συμμεριζομαι και στεναχωριεμαι για τους υπολοιπους,κανω το προβλημα τους δικο μου γιατι κι εγω σε επιχειρηση ειμαι και δεν θα μου αρεσε να μου συμβει αυτο. Δεν εγινε λαθος ρε ανθρωπε.ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ το παιδι.Τραβηξε πιστολι και του πηρε την ζωη.Το γεγονος οτι καηκαν καποια μικροκαταστηματα,ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ. Αλλα καποιοι συμεριζομαστε την οικογενεια του παιδιου,περισσοτερο απο τις καμενες τραπεζες.Α,και τις καμενες Mercedes του απλου μεροκαματιαρη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 O ιδεολογικός αχταρμάς συνεχίζεται. Η γενιά των 700 Ευρώ και το χρηματιστήριο όλα ένας αχταρμάς. Κουβέντες κενές, προς εντυπωσιασμό, χωρίς περιεχόμενο. Όπως είπα και πριν η γενιά των 700 Ευρώ δε χρειάζεται αυτόκλητους προστάτες και γνωρίζοντας με πόσο κόπο βγαίνει και το 1 Ευρώ δεν καταστρέφει ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. φίλε μου,δεν φταίω εγώ που δεν είσαι ικανός να κατανοήσεις το σκεπτικό μου. αλλά γιατί συνεχίζεις να κατακρίνεις τα λεγόμενα μου,κ προσπαθείς να υποβαθμίσεις όσα σκέπτομαι?καλώς ή κακώς έχω κα΄ποιες απόψεις. αν εσένα σου αρέσει να προασπίζεις συμφέροντα δολοφόνων κ να επικροτείς τέτοιες πράξεις,καθώς κ να κατακρίνεις οποιαδήποτε προσπάθεια αντίδρασης κ δυσαρέσκειας δικαίωμα σου.εμένα δεν μου αρέσει απλά. φιλκά πάντα,χωρίς να θέλω αντιπραθέσεις [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Για να μη κουράζω το πληκτρολόγιο μου αλλά κι εσάς, να πω ότι με καλύπτει απόλυτα ο Snowball. Θα είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει την αστυνομία και το έχω δηλώσει από την αρχή ότι καταδικάζω την πράξη του αστυνομικού εκτός αν πρόκειται για καθαρή αυτοάμυνα (με κίνδυνο ζωής). Σιγά σιγά αρχίζει να φαίνεται (χωρίς ποτέ να είμαστε σίγουροι) ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων ο αστυνομικος έκανε μια σειρά από λάθη. Στην χειρότερη των περιπτώσεων υπάρχει εν ψυχρώ δολοφονία. Από εκεί και πέρα έχω δει πράγματα και έχω διαβάσει πράγματα που με έχουν βγάλει από τα ρούχα μου. Ο κάθε πικραμένος (από όλες τις μεριές) βρήκε αφορμή για να βγάλει το άχτι του. Για να επιστρέψω το επιχείρημα λοιπόν, πείτε στη μάνα του 15χρονου ότι καίμε και βάζουμε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές για να εκδικηθούμε για τη ζωή του γιου σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 O ιδεολογικός αχταρμάς συνεχίζεται. Η γενιά των 700 Ευρώ και το χρηματιστήριο όλα ένας αχταρμάς. Κουβέντες κενές, προς εντυπωσιασμό, χωρίς περιεχόμενο. Όπως είπα και πριν η γενιά των 700 Ευρώ δε χρειάζεται αυτόκλητους προστάτες και γνωρίζοντας με πόσο κόπο βγαίνει και το 1 Ευρώ δεν καταστρέφει ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Την ίδια απορία έχω και εγώ... Το πως σχετίζεται η γενιά των 700 ευρώ με την κατάλυση της Δημοκρατίας, η οικονομική κρίση με την μ@λακία του αστυνομικού και, το κυριότερο πως όλα αυτά θα λυθούν από 2.000 άτομα που καίνε την Αθήνα, μάλλον είναι προχωρημένη Φυσική. :p Πάντως, για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: αύριο, το τμήμα Ζημιών πολλών ασφαλιστικών εταιρειών θα βαρέσει υπερωρίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Την ίδια απορία έχω και εγώ... Το πως σχετίζεται η γενιά των 700 ευρώ με την κατάλυση της Δημοκρατίας, η οικονομική κρίση με την μ@λακία του αστυνομικού και, το κυριότερο πως όλα αυτά θα λυθούν από 2.000 άτομα που καίνε την Αθήνα, μάλλον είναι προχωρημένη Φυσική. :p Πάντως, για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: αύριο, το τμήμα Ζημιών πολλών ασφαλιστικών εταιρειών θα βαρέσει υπερωρίες. Θα σου πω εγώ που έχω master στην πυρηνική φυσική. Η γενιά των 700 ευρώ δημιουργεί οργισμένους ανθρώπους κατά της κυβέρνησης η οποία δεν κάνει κάτι για να τους βοηθήσει (ενώ μαγικά βρίσκει 28 δις να δώσει στις τράπεζες). Η οργή συσσωρεύεται με την βία των αστυνομικών τα τελευταία χρόνια και βουαλά....εύκολο είναι να ξεσπάσεις. Btw, 2000 άτομα φίλος ΔΕΝ καίνε την Αθήνα... :X My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 φίλε μου,δεν φταίω εγώ που δεν είσαι ικανός να κατανοήσεις το σκεπτικό μου. αλλά γιατί συνεχίζεις να κατακρίνεις τα λεγόμενα μου,κ προσπαθείς να υποβαθμίσεις όσα σκέπτομαι?καλώς ή κακώς έχω κα΄ποιες απόψεις. αν εσένα σου αρέσει να προασπίζεις συμφέροντα δολοφόνων κ να επικροτείς τέτοιες πράξεις,καθώς κ να κατακρίνεις οποιαδήποτε προσπάθεια αντίδρασης κ δυσαρέσκειας δικαίωμα σου.εμένα δεν μου αρέσει απλά. φιλκά πάντα,χωρίς να θέλω αντιπραθέσεις alfiegen καταρχάς αντιπαρατίθεμαι στις απόψεις σου, όχι σε εσένα σαν άτομο. Αυτό είναι και το νόημα του διαλόγου. Φυσικά θα μπορούσα να έρθω κάτω από το σπίτι σου και να βάλω φωτιά στο σπίτι, το αυτοκίνητο και το μαγαζί σου. Αλλά προτιμώ να είμαι πιο πολιτισμένος. Ο λόγος που διαλέγω τις δικές σου απόψεις είναι γιατί ανήκεις στην μειοψηφία (ευτυχώς) αυτή που όχι μόνο επικροτεί όσα ακολούθησαν της χθεσινής δολοφονίας, αλλά λες και λίγα έγιναν. Περιμένω λοιπόν να διαβάσω για ποιο λόγο τα επικροτείς όλα αυτά και διαβάζω: - να επικαλείσαι την γενιά των 700 Ευρώ στην οποία και δεν ανήκεις. - να μου μπερδεύεις τη γενιά των 700 Ευρώ με το χρηματηστήριο (ως γνωστόν η γενιά των 700 έχει και επενδύσεις στο χρηματηστήριο) Προσπαθώ να καταλάβω, και αντί απάντησης διαβάζω συνεχώς ιδεολογικά μανιφέστα. Δικαίωμά σου να εκφράζεις τις απόψεις σου, δικαίωμά μου να θεωρώ ότι δεν έχουν καμία συνοχή. Έδωσα και παραδείγματα γιατί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ρε φίλε με συγχωρείς δηλαδή αλλά γιατί το χθεσινό περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο; Κάθε μέρα κ@φροι αστυνομικοί πυροβολούν 15χρονα; Η Αθήνα έχει κάπου 60.000 αστυνομικούς. Κάθε μέρα πυροβολούνται 60.000 15χρονα; Δεν θα ήταν καλύτερο να μιλάμε με σαφήνεια; Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κρίνεις 60.000 άτομα για την πράξη ενός; Ρι φίλε, ποιος δικαιολόγησε την πράξη του αστυνομικού; Διαβάζεις τί γράφουμε; Και γιατί σου φαίνεται ηλίθιο να λέει κανείς ότι δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί το ίδιο; Έχεις γνωρίσει και τους 60.000 στην Αθήνα και μπορείς να πεις ότι όλοι είναι στυγνοί εγκληματίες που πυροβολούν στο ψαχνό; Μιας και δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις, θα σου μιλήσω με ένα παράδειγμα. Εάν ένας οδηγός π.χ. χτυπήσει έναν πεζό εσκεμμένα ή ακούσια, τι θα πεις; Ότι όλοι οι οδηγοί έχουν καταλύσει τον ΚΟΚ και πρέπει να τα σπάσουμε όλα; Ακόμα δεν απάντησες. Τι άλλο πρέπει να κάνει η Πολιτεία στην συγκεκριμένη περίπτωση; Να κρεμάσει τον Αστυνομικό, χωρίς δίκη κιόλας; Μήπως να τον παρέδιδε στους κουκουλοφόρους για λιντσάρισμα; Μήπως να τον έκαιγε ζωντανό; Θα μας πεις; εσύ μάλλον δεν κατανοείς τι λέω εγώ. αναφέρω κάποιες περιπτώσεις μεμονωνομένων περιστατικών βίας όπως είπε κ κάποιος περιβόητος υπουργός και βάφτισε τα ματ ηρωικές μονάδες καταστολής.ζαρντινιέρα,συνταξιούχοι,ομόνοια με τους αλλοδαπούς,καθηγητές,καθημερινά περιστατικά πάλι με αλλοδαπούς με εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κ υπάρξεως. όπως σου είπα επαναλαμβανόμενες καταστάσεις δεν είναι συμπτώσεις και μεμονωμένα περιστατικά. ατυχέστατο το παράδειγμα με τον οδηγό φορτηγού καθώς ο κάθε μπάτσος είναι εντεταλμένο όργανο προστασίας και διατήρησης της τάξης απο το ελληνικό κράτος (είναι η εξουσία προσωποποιημένη δηλαδή-πώς να σε κάνω αλλιώς να το καταλάβεις αυτό?).χώρια που υπάρχει κ ένα εθνόσημο κ κάτι σημαίνει αυτό. γιατί δεν έχει φυλακιστεί μέχρι σήμερα κανένας μπάτσος? [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ρε φίλε με συγχωρείς δηλαδή αλλά γιατί το χθεσινό περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο; Κάθε μέρα κ@φροι αστυνομικοί πυροβολούν 15χρονα; Η Αθήνα έχει κάπου 60.000 αστυνομικούς. Κάθε μέρα πυροβολούνται 60.000 15χρονα; Δεν θα ήταν καλύτερο να μιλάμε με σαφήνεια; Είχα πει καληνύχτα; :O ΔΕΝ συμφωνώ με τον alfiegen, αλλά στο παραπάνω θα απαντήσω... Προφανώς δεν μιλάμε για καθημερινούς πυροβολισμούς, αλλά δεν χρειάζεται να πεθάνει κάποιος για να μιλάμε για ανίκανη/κακή αστυνομία. Το πιο τρανό παράδειγμα για μένα είναι η αντιμετώπιση αλλοδαπών την οποία σημειώνουν οι διεθνείς οργανισμοί υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων συχνά-πυκνά. E.g. Greece: Police 'torture' of 60 Afghan asylum-seekers - including children - must be investigated Greece: Amnesty International calls for re-trial of police officer acquitted of alleged rape of a Ukrainian woman UN body finds Greece did not provide effective remedy to Roma victim of police violence Αυτά με ένα γρήγορο google search. Υπάρχουν πολλά άλλα... http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Παιδιά, δεν είναι άσπρο-μαύρο η κατάσταση. Και οι δυο πλευρές στο θρεντ εκφράζουν ακραίες απόψεις, κατά την γνώμη μου. Παραθέτω 2-3 απόψεις μου και σας καληνυχτώ. 1) Δεν μιλάμε για απλούς βανδαλισμούς. Αυτά που βλέπω (με καθυστέρηση) στις ειδήσεις θα καταληξουν στο να θρηνήσουμε ΚΙ ΑΛΛΑ αθώα θύματα. Τι IQ πρέπει να έχεις για να καταλάβεις ότι πάνω από την αντιπροσωπία της Ford (λες και φταίει αυτή, αλλά λέμε τώρα) ζουνε ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ μας; 2) Άκουσα από την άλλη ότι διαδηλώνουν μόνο 2 000 κουκουλοφόροι. Πάλι από αυτά που βλέπω, αυτό ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. 3) Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αστυνομία και το χθεσινό περιστατικό είναι μεμονωμενο. Είναι άποψη ατόμων που ζουν σε γυάλινο κόσμο (δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς). Η βίαιη συμπεριφορά (που δεν έχει απαραίτητα σχέση με καταστολή αναρχικών) δεν είναι κάτι το καινούριο. Ειδικά σε χώρες όπως την δική μας, το επίπεδο των αστυνομικών (εκπαιδευτικό και όχι μόνο) είναι ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ. Όταν δίνεις όπλα και εξουσία σε τέτοια άτομα, τότε λογικό είναι να έχουμε παρατράγουδα. Bottom Line: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ σε αυτό το θέμα. Μην είστε απόλυτοι και κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά στις απόψεις των άλλων... Παρα πολυ σωστο ποστ, ευγε... Θα είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει την αστυνομία και το έχω δηλώσει από την αρχή ότι καταδικάζω την πράξη του αστυνομικού εκτός αν πρόκειται για καθαρή αυτοάμυνα (με κίνδυνο ζωής). Για αυτοαμυνα μπορουσε να ριξει οβιδα κροτου οπως ο συναδελφος του ή να βγαλει οπλο ή στην χειροτερη να πυροβολησει στον αερα. Στο στηθος σε 15χρονο εγω δεν το λεω αυτοαμυνα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 εσύ μάλλον δεν κατανοείς τι λέω εγώ. Αν κανεις δεν καταλαβαινει τι λες ισως τελικα αρμενιζεις στραβα εσυ. Πιο πριν σου ειπα οτι ειμαι διατεθημενος να δεχτω για χαρην της συζητησης οτι συμφωνω μαζι σου (αν και διαφωνουμε παρασαγκας). Πες μας ομως τι προτεινεις. A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Αν κανεις δεν καταλαβαινει τι λες ισως τελικα αρμενιζεις στραβα εσυ. Πιο πριν σου ειπα οτι ειμαι διατεθημενος να δεχτω για χαρην της συζητησης οτι συμφωνω μαζι σου (αν και διαφωνουμε παρασαγκας). Πες μας ομως τι προτεινεις. Alfiegen, έχει δίκιο. Χωρίς να συμφωνώ σε όλα με Diplomat και TN97, τα επιχειρήματά τους είναι πολύ πιο coherent από τα δικά σου... Τέλος πάντων, thanks σε όλους για μια ενδιαφέρουσα συζητηση, αλλά this member of Τζενερεισον700 πρέπει να επιστρέψει στην δουλειά άυριο :lol: Ciao! http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 alfiegen καταρχάς αντιπαρατίθεμαι στις απόψεις σου, όχι σε εσένα σαν άτομο. Αυτό είναι και το νόημα του διαλόγου. Φυσικά θα μπορούσα να έρθω κάτω από το σπίτι σου και να βάλω φωτιά στο σπίτι, το αυτοκίνητο και το μαγαζί σου. Αλλά προτιμώ να είμαι πιο πολιτισμένος. Ο λόγος που διαλέγω τις δικές σου απόψεις είναι γιατί ανήκεις στην μειοψηφία (ευτυχώς) αυτή που όχι μόνο επικροτεί όσα ακολούθησαν της χθεσινής δολοφονίας, αλλά λες και λίγα έγιναν. Περιμένω λοιπόν να διαβάσω για ποιο λόγο τα επικροτείς όλα αυτά και διαβάζω: - να επικαλείσαι την γενιά των 700 Ευρώ στην οποία και δεν ανήκεις. - να μου μπερδεύεις τη γενιά των 700 Ευρώ με το χρηματηστήριο (ως γνωστόν η γενιά των 700 έχει και επενδύσεις στο χρηματηστήριο) Προσπαθώ να καταλάβω, και αντί απάντησης διαβάζω συνεχώς ιδεολογικά μανιφέστα. Δικαίωμά σου να εκφράζεις τις απόψεις σου, δικαίωμά μου να θεωρώ ότι δεν έχουν καμία συνοχή. Έδωσα και παραδείγματα γιατί. λοιπόν θα σου εξηγήσω το σκεπτικό μου. υπάρχει μια σειρά καταστάσεων που έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. όλα αυτα τα σκάνδαλα που πήραν τεράστια δημοσιότητα,η οικονομική κρίση που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια και παρουσίασε έξαρση τώρα,η λεγόμενη γενιά των 700 ευρώ που της κόβουν δικαιώματα κατοχυρωμένα που είχαν ως τώρα,η αβάσταχτη βία και καταστολή περιπτώσεων διαμαρτυρίας,το αβέβαιο μέλλον μιας γενιάς που δεν φταίει σε τίποτα κ πληρώνει συνεχώς λάθη μεγαλοπαραγόντων,μεγαλοεπιχειρηματιών,τραπεζών και λοιπών του συναφιού τους. εννοείται οτι κάπου,κάποτε θα ξεσπούσαν όλα αυτά κ έλειπε απλά η αφορμή.κ φρόντισε η ελληνική μπατσαρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ανάψει το φύτίλι. οι νέοι σήμερα σκέπτονται,δραστηριοποιούνται και οργίζονται με όσα γίνονται και δεν μπορούν να αντιδράσουν επειδή κάποιοι μεγαλοαπατεώνες φρόντισαν για αυτό. όλες οι κοινωνικές εξεγέρσεις και επαναστάσεις πως έγιναν?χρόνια υπέφεραν μέχρι που κάτι ξεχείλισε το ποτήρι,όπως το πολυτεχνείο. δεν λέω κάτι παράλογο ή ανυπόστατο [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Mήπως θα έπρεπε να γίνει κάποιο split σχετικά με τις λεηλασίες των μπαχάλων κ σε αυτό το θέμα να μιλάμε μόνο για τη δολοφονία του παιδιού καθ'αυτή? Και ξεφεύγει η κουβέντα και εκνευριζόμαστε τσάμπα. Στα βσκ τώρα: Η νεκροψία θα γίνει αύριο. Υποθέτω και ο βαλλιστικός έλεγχος. Η καθυστέρηση οφείλεται στην πρόσληψη ειδικού συμβούλου από τη μάνα (αν θυμάμαι καλά, κάτι τέτοιο) My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Για αυτοαμυνα μπορουσε να ριξει οβιδα κροτου οπως ο συναδελφος του ή να βγαλει οπλο ή στην χειροτερη να πυροβολησει στον αερα. Στο στηθος σε 15χρονο εγω δεν το λεω αυτοαμυνα. Ούτε εγώ. Αλλά αυτά που διαβάζαμε και ακούγαμε στην αρχή για επίθεση 30 ατόμων σε περιπολικό δεν έδειχναν κάτι τέτοιο. Στην αρχή οι πληροφορίες μιλούσαν για κατάσταση που ίσως δικαιολογούσε την αυτοάμυνα. Από ότι φαίνεται (χωρίς φυσικά τίποτα να είναι σίγουρο ακόμα) το σενάριο αυτό απομακρύνθηκε κάπως. Η διαφορά είναι ότι κάποιοι στην αρχή (κι εγώ ανάμεσά τους) είμασταν επιφυλακτικοί απέναντι σε όσους έβγαλαν πόρισμα από την αρχή χωρίς να έχουν ιδέα του τι έγινε. Είτε στο σενάριο ότι "ένας αστυνομικός τσαμπουκαλεύτηκε και πυροβόλησε κάποιον εξ επαφής" είτε στο αντίθετο ότι επρόκειτο για καθαρή αυτοάμυνα, εξοστρακισμό κτλ. Προσωπικά δε θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι θα έβρισκα πιθανές δικαιολογίες και ελαφρυντικά σε αστυνομικούς έχοντας βρεθεί πολλές φορές "απέναντί τους". Αλλά διάβαζα και διαβάζω απόψεις που με βγάζουν από τα ρούχα μου, οπότε αναγκάζεσαι να γίνεις συνήγορος του διαβόλου :O Mήπως θα έπρεπε να γίνει κάποιο split σχετικά με τις λεηλασίες των μπαχάλων κ σε αυτό το θέμα να μιλάμε μόνο για τη δολοφονία του παιδιού καθ'αυτή? Και ξεφεύγει η κουβέντα και εκνευριζόμαστε τσάμπα. Μα τι άλλο να πούμε ρε συ Dead Angel για την δολοφονία του παιδιού; Όλοι εκφράσαμε (ως άλλοι πολιτικοί) τη θλίψη και την οργή μας, όλοι καταδικάσαμε την ενέργεια υπό διαφορετικά πρίσματα, όλοι περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα. Τι άλλο να συζητήσουμε; Δικαστές δεν είμαστε να βγάλουμε πόρισμα, αν και το κάναμε και αυτό. Από ένα σημείο και μετά η δολοφονία αυτή καθεαυτή σταμάτησε να είναι το κυρίως θέμα. this member of Τζενερεισον700 Μη λες τέτοια θα πέσουν τα ταβάνια να μας πλακώσουν :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Alfiegen, έχει δίκιο. Χωρίς να συμφωνώ σε όλα με Diplomat και TN97, τα επιχειρήματά τους είναι πολύ πιο coherent από τα δικά σου... Τέλος πάντων, thanks σε όλους για μια ενδιαφέρουσα συζητηση, αλλά this member of Τζενερεισον700 πρέπει να επιστρέψει στην δουλειά άυριο :lol: Ciao! τι δεν γίνεται κατανοητό απο όσα λέω? οι απλές λύσεις είναι αυτές που διαλαλούν οι διάφοροι πολιτικάντηδες. διαφάνεια παντού,κάθαρση του συστήματος ή επανοικοδόμηση αν δεν είναι εφικτό. άμεση και παραδειγματική τιμωρία των απανταχού ενόχων-εγκληματιών-δολοφόνων-εκμεταλλευτών. αναδιανομή του πλούτου αλλά αφού δεν είναι δυνατόν να επιτευχθουν όλα τα παραπάνω και γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες οτι ζούμε σε μια εποχή που διοικούν τα μεγάλα συμφέροντα και όχι ο λαός,γιατί να υπάρχει πειθαρχία σε κανόνες ,που δεν τους τηρούν ούτε οι ίδιοι οι νομθέτες και οι εντεταλμένοι εξ αυτών προς καταστολή και θάνατο-πλέον στους ανυπάκουους διεκδικητές? [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Παιδιά, τελευταίο post για απόψε, αύριο δουλεύω και μάλιστα στην εμπόλεμη ζώνη (Σύνταγμα) :p Θα σου πω εγώ που έχω master στην πυρηνική φυσική. Η γενιά των 700 ευρώ δημιουργεί οργισμένους ανθρώπους κατά της κυβέρνησης η οποία δεν κάνει κάτι για να τους βοηθήσει (ενώ μαγικά βρίσκει 28 δις να δώσει στις τράπεζες). Η οργή συσσωρεύεται με την βία των αστυνομικών τα τελευταία χρόνια και βουαλά....εύκολο είναι να ξεσπάσεις. Btw, 2000 άτομα φίλος ΔΕΝ καίνε την Αθήνα... :X Μιας και στα οικονομικά είμαι μάλλον πιο σχετικός από εσένα, επέτρεψέ μου να σου πω ότι σαν οικονομικό μέτρο η στήριξη των τραπεζών δεν φαντάζεσαι πόσο βοηθάει την «γενιά των 700 ευρώ». Κατά τ'άλλα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί οι αδικίες της κοινωνίας μας θα λυθούν καίγοντας την Αθήνα. Ίσα ίσα, επιπλέον προβλήματα δημιουργούν μιας και πολλοί μικρομεσαίοι που πιθανόν να είναι και ανασφάλιστοι πιθανότατα θα αναγκαστούν να κλείσουν τα μαγαζιά τους και κόσμος να μείνει στον δρόμο. εσύ μάλλον δεν κατανοείς τι λέω εγώ. αναφέρω κάποιες περιπτώσεις μεμονωνομένων περιστατικών βίας όπως είπε κ κάποιος περιβόητος υπουργός και βάφτισε τα ματ ηρωικές μονάδες καταστολής.ζαρντινιέρα,συνταξιούχοι,ομόνοια με τους αλλοδαπούς,καθηγητές,καθημερινά περιστατικά πάλι με αλλοδαπούς με εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κ υπάρξεως. όπως σου είπα επαναλαμβανόμενες καταστάσεις δεν είναι συμπτώσεις και μεμονωμένα περιστατικά. ατυχέστατο το παράδειγμα με τον οδηγό φορτηγού καθώς ο κάθε μπάτσος είναι εντεταλμένο όργανο προστασίας και διατήρησης της τάξης απο το ελληνικό κράτος (είναι η εξουσία προσωποποιημένη δηλαδή-πώς να σε κάνω αλλιώς να το καταλάβεις αυτό?).χώρια που υπάρχει κ ένα εθνόσημο κ κάτι σημαίνει αυτό. γιατί δεν έχει φυλακιστεί μέχρι σήμερα κανένας μπάτσος? Φίλε μου δεν βλέπω έδαφος να επικοινωνήσουμε, τουλάχιστον για απόψε. Το μόνο που θα σου πω, είναι το εξής: το 1ο βήμα για εγκαθίδρυση απολυταρχικού καθεστώτος, είναι η ύπαρξη και η δημιουργία ατόμων με απόλυτες απόψεις. Σκέψου το. :) Είχα πει καληνύχτα; :O ΔΕΝ συμφωνώ με τον alfiegen, αλλά στο παραπάνω θα απαντήσω... Προφανώς δεν μιλάμε για καθημερινούς πυροβολισμούς, αλλά δεν χρειάζεται να πεθάνει κάποιος για να μιλάμε για ανίκανη/κακή αστυνομία. Το πιο τρανό παράδειγμα για μένα είναι η αντιμετώπιση αλλοδαπών την οποία σημειώνουν οι διεθνείς οργανισμοί υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων συχνά-πυκνά. E.g. Greece: Police 'torture' of 60 Afghan asylum-seekers - including children - must be investigated Greece: Amnesty International calls for re-trial of police officer acquitted of alleged rape of a Ukrainian woman UN body finds Greece did not provide effective remedy to Roma victim of police violence Αυτά με ένα γρήγορο google search. Υπάρχουν πολλά άλλα... Φίλε μου Snowball, όταν μιλάω για μεμονωμένα περιστατικά, αναφέρομαι αποκλειστικά στο χθεσινό συμβάν ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. Νομίζω ότι αυτό που λέω σε καλύπτει. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Παιδιά, τελευταίο post για απόψε, αύριο δουλεύω και μάλιστα στην εμπόλεμη ζώνη (Σύνταγμα) :p Μιας και στα οικονομικά είμαι μάλλον πιο σχετικός από εσένα, επέτρεψέ μου να σου πω ότι σαν οικονομικό μέτρο η στήριξη των τραπεζών δεν φαντάζεσαι πόσο βοηθάει την «γενιά των 700 ευρώ». Κατά τ'άλλα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί οι αδικίες της κοινωνίας μας θα λυθούν καίγοντας την Αθήνα. Ίσα ίσα, επιπλέον προβλήματα δημιουργούν μιας και πολλοί μικρομεσαίοι που πιθανόν να είναι και ανασφάλιστοι πιθανότατα θα αναγκαστούν να κλείσουν τα μαγαζιά τους και κόσμος να μείνει στον δρόμο. Φίλε μου δεν βλέπω έδαφος να επικοινωνήσουμε, τουλάχιστον για απόψε. Το μόνο που θα σου πω, είναι το εξής: το 1ο βήμα για εγκαθίδρυση απολυταρχικού καθεστώτος, είναι η ύπαρξη και η δημιουργία ατόμων με απόλυτες απόψεις. Σκέψου το. :) Φίλε μου Snowball, όταν μιλάω για μεμονωμένα περιστατικά, αναφέρομαι αποκλειστικά στο χθεσινό συμβάν ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. Νομίζω ότι αυτό που λέω σε καλύπτει. :) πιθανότατα δεν γνωρίζεις τι σημαίνει <<μεμονωμένο περιστατικό>> κ μάλλον γιαυτό επιμένεις στα λεγόμενα σου.οι τράπεζες με τις φθορές που σημειώθηκαν στα υποκαταστήματα τους,μπορεί να το χρησιμοποιήσουν και σαν επιχείρημα για περαιτέρω βοήθεια οικονομικής στήριξης και άυξησης των επιτοκίων εν μέσω οικονομικής κρίσης. όπως είπε κ ο λαζόπουλος ,χτές έσπασε η τζαμαρία της δημοκρατίας. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 πιθανότατα δεν γνωρίζεις τι σημαίνει <<μεμονωμένο περιστατικό>> κ μάλλον γιαυτό επιμένεις στα λεγόμενα σου.οι τράπεζες με τις φθορές που σημειώθηκαν στα υποκαταστήματα τους,μπορεί να το χρησιμοποιήσουν και σαν επιχείρημα για περαιτέρω βοήθεια οικονομικής στήριξης και άυξησης των επιτοκίων εν μέσω οικονομικής κρίσης. Δλδ αυτοί που τα σπάνε και αυτοί που τους υποστηρίζουν (κι εσύ ανάμεσά τους) δίνουν άλλοθι στις τράπεζες. Ναι; Ναι το άκουσα. Εσύ το θεωρείς κάρφωμα δλδ για να καταλάβω? :confused: Όχι βέβαια. Κι ο αστυνομικός που το είπε εκτός από γελοίος είναι και ηλίθιος (αντί να πει δε θα βρίζουμε, όπως παρατήρησε κι ο παρουσιαστής). Θα κάνω κι ένα edit να βαλω ένα smiley γιατί βλέπω κι άλλους να παρεξηγούν πως το έγραψα. μεμονωμένα περιστατικά κ αυτά. άνθρωποι αμόρφωτοι,χωρίς παιδεία, εγκεφαλικά νεκροί, τιποτένιοι,καταδικασμένοι να είναι αποτυχημένοι σε όλη τους τη ζωή,κατευθυνόμενοι ,κομπλεξικοί είναι υπεύθυνοι για την φύλαξη κ ασφάλεια όλων μας σε αυτή τη χώρα. Όχι δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Στα ΜΑΤ ειδικά το επίπεδο είναι χαμηλότατο. Άλλωστε πορωμένους θέλουν, οχι πολιτισμένους. Αλλά θα σε ρωτησω όπως κι ο ΤΝΤ. Τι προτείνεις; Να καταργήσουμε την αστυνομία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts