Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Και τώρα να θέσω ένα ερώτημα που με απασχολεί: Τί είναι προτιμότερο, μια ΕΛ.ΑΣ. που κάθεται και κοιτάει για να μην χειροτερέψουν οι ταραχές με συνέπεια να κατστρέφεται το κέντρο της Αθήνας ή μια ΕΛ.ΑΣ. που να επεμβαίνει πιο δυναμικά προσέχοντας όσο μπορεί να μην υπάρχουν απώλειες ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΩΣΤΟΣΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ; Ειδικα για την περιπτωση αυτη δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι τι θα γινοταν στην περιπτωση που υπηρχε ενας ακομα νεκρος απο οποια μερια και αν ηταν. Αλλα τελικα η αντισατση των ΜΑΤ δεν ειναι και τοσο αποδοικη στην ελλαδα γιατι οι ομαδες αυτες αν δουνε τα σκουρα μπαινουν μεσα σε κανα πανεπιστημιο και τα σπανε εκει. Νομιζω οτι καλα εκαναν τα ΜΑΤ A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Να σου πω την αλήθεια, πιο πιθανή αλλαγή μου φαίνεται να σκληρύνει η ΕΛ.ΑΣ. παρά να φοβάται να μπαίνει στα Εξάρχεια... Ο μέσος πολίτης θέλει να μην του καίνε την περιουσία και αν απαιτήσει συνειδητά ή ασυνείδητα να γίνει πιο δυναμική η ΕΛ.ΑΣ., θα γίνει. Πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε το κράτος που θέλουμε, άσχετα με το εάν δεν το παραδεχόμαστε. δεν είναι το θέμα η ελ.ασ. ή τα εξάρχεια.αν γίνει πιο σκληρή όπως λές ,εννοείται οτι θα υπάρξουν και αντίποινα.αλλά ούτε αυτό είναι το θέμα. ούτε οι καταστροφές είναι το θέμα. όλο το θέμα είναι η κατάλυση της δημοκρατίας (γιατί αυτά συναντώνται μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα),η φίμωση, η ασυδοσία αυτών που κατέχουν την εξουσία,και αποδεικνύεται περίτρανα πλέον οτι η μπατσαρία κάνουν κατάχρηση εξουσίας (κάτι που είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια) δολοφονώντας. όταν οι μπάτσοι δεν κάνουν την δουλειά τους,αυτό για το οποίο πληρώνονται,γιατί κράζετε όλοι τους ιδεολόγους αντιεξουσιαστές? ακούω ερωτήσεις ,τι φταίνε οι άνθρωποι που τους καίνε τα μαγαζιά,ποιός θα τους αποζημιώσει,κτλ κτλ εγώ τι φταίω για το βατοπαίδι,για τα 700 ευρώ,για την οικονομική κρίση,το χρηματιστήριο,τα ομόλογα,εξοντωτικά φοροεισπρακτικά μέτρα,κλτ κτλ ΕΜΕΝΑ ποιός θα με αποζημιώσει για όλα τα παραπάνω και γιατί κανείς δεν διαμαρτύρεται? καιρός να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση.τέρμα η ανοχή. ο λαός ξεσηκώθηκε πλέον. μόνο η αφορμή έλειπε. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 όλο το θέμα είναι η κατάλυση της δημοκρατίας (γιατί αυτά συναντώνται μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα),η φίμωση, η ασυδοσία αυτών που κατέχουν την εξουσία,και αποδεικνύεται περίτρανα πλέον οτι η μπατσαρία κάνουν κατάχρηση εξουσίας (κάτι που είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια) δολοφονώντας. όταν οι μπάτσοι δεν κάνουν την δουλειά τους,αυτό για το οποίο πληρώνονται,γιατί κράζετε όλοι τους ιδεολόγους αντιεξουσιαστές? ο λαός ξεσηκώθηκε πλέον. μόνο η αφορμή έλειπε. Σιγα ρε φιλε, σε λιγο θα μας πεις οτι θα αυτομολησεις στη Β. Κορεα για να γλιτωσεις απο το καταπιεστικο Ελληνικο κρατος. Μπατσοι σκοτωνουν κοσμο καθε μερα στους δρομους, βασανιστηρια, λογοκρισια, εαπαγωγες δημοσιογραφων....Χαλαρωσε λιγο, σε ποια χωρα ζεις. A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Να σου πω την αλήθεια, πιο πιθανή αλλαγή μου φαίνεται να σκληρύνει η ΕΛ.ΑΣ. παρά να φοβάται να μπαίνει στα Εξάρχεια... Ο μέσος πολίτης θέλει να μην του καίνε την περιουσία και αν απαιτήσει συνειδητά ή ασυνείδητα να γίνει πιο δυναμική η ΕΛ.ΑΣ., θα γίνει. Πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε το κράτος που θέλουμε, άσχετα με το εάν δεν το παραδεχόμαστε. Κάθε δράση φέρνει αντίδραση, αν σκληρή την στάση της η ΕΛ.ΑΣ. τότε θα πράξουν και «οι άλλοι» το ίδιο. Μάλιστα άκουγα μια δημοσιογραφική ανάλυση (στο ΣΚΑΙ πρέπει να ήταν) το απόγευμα που τόνιζε τον φόβο που υπάρχει για αναβίωση της τρομοκρατίας σε επίπεδο σκληρών οργανωμένων ομάδων σε στιλ 17Ν (και άντε να την εξαρθρώσεις ξανά μετά από 30 χρόνια!) αν υπάρξει μια πολύ σκληρή απάντηση από την κρατική εξουσία ή αν δεν υπάρξει η απαραίτητη τιμωρία προς τον υπαίτιο της τραγωδίας ώστε να εκτονωθεί το κλίμα. Η ανάλυση κατέληγε στο ότι οι αναρχικοί (σύμφωνα με διάφορους αναλυτές του χώρου) "θέλουν αίμα αστυνομικού" για να "πατσίσουν" οπότε έχουμε μια εκρηκτική κατάσταση κύριοι! :( Συνεπώς ας αράξουμε «όλοι στα κυβικά μας» (δεν υπάρχουν RAMBO ούτε ROBOCOP, ούτε TERMINATOR -και όταν πάει να τους μιμηθεί κανείς βλέπετε τα αποτελέσματα ;)) και ας κοιτάξουμε πως θα εκτονωθεί η κρίση που από ότι φαίνεται δημιουργήθηκε από έναν ανίκανο (για να μην τον χαρακτηρίσω όπως ο Τράγκας χθες στο δελτίο ειδήσεων του Alter :p) εκπρόσωπο του νόμου. Υ.Γ. Ποίος αποφάσισε να αστυνομεύουν την περιοχή των Εξαρχείων ειδικοί φρουροί; Νομίζω ότι είναι νεόκοπο φαινόμενο ... Ακούγεται από διάφορους νομικούς κύκλους ότι είναι παράνομο αστυνομικός να πυροβολεί ανήλικο -ισχύει; Ρωτώ διότι δεν το γνωρίζω. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Σιγα ρε φιλε, σε λιγο θα μας πεις οτι θα αυτομολησεις στη Β. Κορεα για να γλιτωσεις απο το καταπιεστικο Ελληνικο κρατος. Μπατσοι σκοτωνουν κοσμο καθε μερα στους δρομους, βασανιστηρια, λογοκρισια, εαπαγωγες δημοσιογραφων....Χαλαρωσε λιγο, σε ποια χωρα ζεις. πουθενά δεν αράζω.κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του προβληματισμούς. αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει,δεν είναι δικό μου πρόβλημα. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 χίλια μπράβο στους χιλιάδες αγωνιστών που κατέκλυσαν κάθε γωνιά της χώρας για να διαμαρτυρηθούν.η χτεσινή μέρα θα μείνει στην ιστορία. έφτασε πλέον η ώρα για σημαντικές κ πολυδιάστατες αλλαγές αγωνιστες???αγωνιστες με τι εννοια,σαν πειρατες?λεηλατες?εγκληματιες?εχει πολλες εννοιες η λεξη <<αγωνιστες<> γι αυτους. αν μου μιλας παλι για καποιους συνεσταλμενους ανθρωπους που με πανο απλα πηγα κι εκαναν την δικη τους διαμαρτυρια τοτε ναι,εκει παω πασο. και βεβαια να σκληρυνουν οι αρχες.τι ειναι δηλαδη καποιες περιοχες,δεν μπαινουμε για να μην μας φανε λαχανο???να τους σπασουν τον τσαμπουκα επιτελους.εχουμε γινει γκετο πια. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Στο ignore με'χετε όλοι και μιλάτε υποθετικά? :p Η αστυνομία άμα θέλει κάνει τη δουλειά της http://greece.flash.gr/soon/2008/12/7/42768id/ My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 δεν είναι το θέμα η ελ.ασ. ή τα εξάρχεια.αν γίνει πιο σκληρή όπως λές ,εννοείται οτι θα υπάρξουν και αντίποινα.αλλά ούτε αυτό είναι το θέμα. ούτε οι καταστροφές είναι το θέμα. όλο το θέμα είναι η κατάλυση της δημοκρατίας (γιατί αυτά συναντώνται μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα),η φίμωση, η ασυδοσία αυτών που κατέχουν την εξουσία,και αποδεικνύεται περίτρανα πλέον οτι η μπατσαρία κάνουν κατάχρηση εξουσίας (κάτι που είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια) δολοφονώντας. όταν οι μπάτσοι δεν κάνουν την δουλειά τους,αυτό για το οποίο πληρώνονται,γιατί κράζετε όλοι τους ιδεολόγους αντιεξουσιαστές? ακούω ερωτήσεις ,τι φταίνε οι άνθρωποι που τους καίνε τα μαγαζιά,ποιός θα τους αποζημιώσει,κτλ κτλ εγώ τι φταίω για το βατοπαίδι,για τα 700 ευρώ,για την οικονομική κρίση,το χρηματιστήριο,τα ομόλογα,εξοντωτικά φοροεισπρακτικά μέτρα,κλτ κτλ ΕΜΕΝΑ ποιός θα με αποζημιώσει για όλα τα παραπάνω και γιατί κανείς δεν διαμαρτύρεται? καιρός να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση.τέρμα η ανοχή. ο λαός ξεσηκώθηκε πλέον. μόνο η αφορμή έλειπε. Παράξενο, δεν έχω την ίδια εικόνα στο μυαλό μου με αυτά που περιγράφεις. Ίσα-ίσα, πιστεύω ότι ζω σε μια χώρα στην οποία οι Αρχές είναι αρκετά πιο «μαλακές» σε σχέση με αυτές π.χ. της Δυτικής Ευρώπης ή των ΗΠΑ. Κατά τ'άλλα, δεν θεωρώ ότι ξεκηκώθηκε ο λαός όπως λες, εκτός και αν ο ελληνικός λαός περιορίζεται στους 2000 κουκουλοφόρους. Κάθε δράση φέρνει αντίδραση, αν σκληρή την στάση της η ΕΛ.ΑΣ. τότε θα πράξουν και «οι άλλοι» το ίδιο. Μάλιστα άκουγα μια δημοσιογραφική ανάλυση (στο ΣΚΑΙ πρέπει να ήταν) το απόγευμα που τόνιζε τον φόβο που υπάρχει για αναβίωση της τρομοκρατίας σε επίπεδο σκληρών οργανωμένων ομάδων σε στιλ 17Ν (και άντε να την εξαρθρώσεις ξανά μετά από 30 χρόνια!) αν υπάρξει μια πολύ σκληρή απάντηση από την κρατική εξουσία ή αν δεν υπάρξει η απαραίτητη τιμωρία προς τον υπαίτιο της τραγωδίας. Συνεπώς ας αράξουμε «όλοι στα κυβικά μας» (δεν υπάρχουν RAMBO ούτε ROBOCOP, ούτε TERMINATOR) και ας κοιτάξουμε πως θα εκτονωθεί η κρίση που από ότι φαίνεται δημιουργήθηκε από έναν ανίκανο (για να μην τον χαρακτηρίσω όπως ο Τράγκας χθες στο δελτίο ειδήσεων του Alter :p) εκπρόσωπο του νόμου. Ο «ανίκανος εκπρόσωπος του Νόμου» ήταν απλά η αφορμή, όχι το αίτιο. Εάν η ΕΛ.ΑΣ. σκληρύνει την στάση της, τί ακριβώς θα κάνουν οι κουκουλοφόροι; Θα αρχίσουν να οπλοφορούν; Θα αρχίσουν να κάνουν επεισόδια κάθε μέρα; Και αν το κάνουν, πιστεύεις πραγματικά ότι μπορούν να υπερισχύσουν του οργανωμένου Κράτους; Εγώ όχι. Όλα είναι θέμα ανοχής που δείχνει μια κοινωνία. Κατά κάποιον τρόπο, η ΕΛ.ΑΣ. που έχουμε είναι ο καθρέφτης μας, όπως ακριβώς και οι ζημιές που προκαλούν ανενόχλητοι οι ταραξίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 @ταξιδιωτης22 Ήμαρτον να επεμβένεις για το σχόλιο για την Μ3. Ειλικρινά, ΗΜΑΡΤΟΝ. Συμφωνώ μαζί σου για το γενικό πνεύμα (το ότι ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν φταίει για να του κάψουν την περιουσία, ΟΣΟ μικρή ή μεγάλη είναι), αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζω να μην σου απαντήσει κανείς, γιατί θα καταστραφεί το θρεντ. το μηνυμα το διεγραψα οτι τιποτα αλλο,απλα εχω ενα υφος εδω μεσα τοσα χρονια και δε θελω να απαντω σε εναν ειρωνα που δε βλεπει περα απο την μυτη του με στυλακι.δεν αξιζει να του ριξω σημασια,οτι προβλημα εχει με την παρτη μου μπορει να μου το στειλει και με pm κι οχι δημοσια σε ενα θεμα που εχει λαβει καποια διασταση.εχεις απολυτο δικιο,αλλα οχι να μου απανταει κι ετσι,σωστα? τωρα το μεχρι εκει δεν το καταλαβαινω,εννοειται πως το βιος μας ειναι πανω απο ολα.ok?και ολες αυτες τις ζημιες που εκαναν ο κακομοιρος ο κοσμακης θα τα πληρωσει με εξτρα φορους καμπανες. εγινε το λαθος κι εχασε δυστυχως το παιδι την ζωη του,πολυ κακο αυτο,δεν επρεπε ουτε οπλο να βγει ουτε και να γινει τοσος πανικος,ομως το παιδι εφυγε,οι αλλοι που εμειναν εχουν να αντιμετωπισουν τον γολγοθα. και δεν βαζω παρωπιδες στα ματακια μου,κοιταζω και στο παραπερα,συμμεριζομαι και στεναχωριεμαι για τους υπολοιπους,κανω το προβλημα τους δικο μου γιατι κι εγω σε επιχειρηση ειμαι και δεν θα μου αρεσε να μου συμβει αυτο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εάν η ΕΛ.ΑΣ. σκληρύνει την στάση της, τί ακριβώς θα κάνουν οι κουκουλοφόροι; Θα αρχίσουν να οπλοφορούν; Θα αρχίσουν να κάνουν επεισόδια κάθε μέρα; Και αν το κάνουν, πιστεύεις πραγματικά ότι μπορούν να υπερισχύσουν του οργανωμένου Κράτους; Εγώ όχι. Όλα είναι θέμα ανοχής που δείχνει μια κοινωνία. Κατά κάποιον τρόπο, η ΕΛ.ΑΣ. που έχουμε είναι ο καθρέφτης μας, όπως ακριβώς και οι ζημιές που προκαλούν ανενόχλητοι οι ταραξίες. Είπες μια φράση κλειδί, χαρακτήρισες το κράτος ως «οργανωμένο». Ε! λοιπόν φίλε μου δεν είναι «οργανωμένο» ούτε πρόκειται να «οργανωθεί». Τώρα για το τι μπορούν να κάνουν οι αναρχικοί.. σε παραπέμπω σε κάποια πυρπολημένα αστυνομικά τμήματα πέρσι ή πρόπερσι θαρρώ, που μόνο από «ευσπλαχνία» ή «καλή τύχη» δεν εκτελέσθηκαν οι αστυνομικοί που βρισκόντουσαν μέσα σε αυτά ... Συνεπώς, αν υπάρξει πόλωση οι αναρχικοί ναι θα υπερισχύσουν (ή θα υπάρξουν τόσες συνέπειες που θα έχουμε από το Κράτος μια πύρρειο νίκη ή θα τροφοδοτηθεί κάτι πολύ άσχημο και επικίνδυνο μια νέα 17Ν -θα ήθελες κάτι τέτοιο; Εγώ καθόλου!!) καθώς οργανωμένο κράτος δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και αμφιβάλλω αν θα υπάρξει ποτέ στην χώρα μας. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Θλίβομαι πραγματικά σκεπτόμενος ότι εν τέλει το πιο πιθανό είναι οι εγκληματίες να μην τιμωρηθούν. Από την πρώτη στιγμή μερικά άτομα έδωσαν την " εξήγησή" τους.. ότι υπήρξε εξοστρακισμός της σφαίρας. Κι άλλες φορές έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν όπου αστυνομικοί που παρέβησαν τα καθήκοντα τους και είτε αφαίρεσαν ζωές είτε βιαιοπράγησαν εναντίον συνανθρώπων μας, δυστυχώς παρέμειναν ατιμώρητοι (Κύπριος φοιτητής "έπεσε" σε ζαρτινιέρα και χτύπησε).:whistle: Ελπίζω η ιστορία να μην επαναληφθεί.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Παράξενο, δεν έχω την ίδια εικόνα στο μυαλό μου με αυτά που περιγράφεις. Ίσα-ίσα, πιστεύω ότι ζω σε μια χώρα στην οποία οι Αρχές είναι αρκετά πιο «μαλακές» σε σχέση με αυτές π.χ. της Δυτικής Ευρώπης ή των ΗΠΑ. Κατά τ'άλλα, δεν θεωρώ ότι ξεκηκώθηκε ο λαός όπως λες, εκτός και αν ο ελληνικός λαός περιορίζεται στους 2000 κουκουλοφόρους. Ο «ανίκανος εκπρόσωπος του Νόμου» ήταν απλά η αφορμή, όχι το αίτιο. Εάν η ΕΛ.ΑΣ. σκληρύνει την στάση της, τί ακριβώς θα κάνουν οι κουκουλοφόροι; Θα αρχίσουν να οπλοφορούν; Θα αρχίσουν να κάνουν επεισόδια κάθε μέρα; Και αν το κάνουν, πιστεύεις πραγματικά ότι μπορούν να υπερισχύσουν του οργανωμένου Κράτους; Εγώ όχι. Όλα είναι θέμα ανοχής που δείχνει μια κοινωνία. Κατά κάποιον τρόπο, η ΕΛ.ΑΣ. που έχουμε είναι ο καθρέφτης μας, όπως ακριβώς και οι ζημιές που προκαλούν ανενόχλητοι οι ταραξίες. είτε ζούμε σε δημοκρατικό πολίτευμα όπου ισχύουν οι εκάστοτε νόμοι,και όλοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες ευθύνες και συνέπειες μηδενός εξαιρουμένου-είτε ζούμε σε ζούγκλα όπου ο καθείς κάνει ότι γουστάρει. χτές αυτό έκανε ο μπάτσος.λειτούργησε σύμφωνα με το νόμο του ισχυρού εντελώς προβοκατόρικα και τραμπουκίστικα,- οπότε μην περιμένετε οτι τα αντίποινα θα είναι μικρότερα σε έκταση ή ισχύ. και ξαναλέω ελάχιστες ζημιές έγιναν.όλα έπρεπε να είναι ισοπεδωμένα σήμερα. μάχαιραν έδωσαν,μάχαιραν θα λάβουν στο 100πλάσιο. ο πραγματικός υπέυθυνος είναι για ακόμα μια φορά η ελ.ασ. και οι εξολοθρευτές της. δεν μπορείτε να αποδίδετε ευθύνες σε ιδεολόγους νέους που παλέυουν για το μέλλον τους. τη μάνα που έχασε το παιδί της,ποιός θα την αποζημιώσει?γιατί όλο για καταστροφές,βανδαλισμούς λέμε.το οτι καταλύεται το πολίτευμα με τον χειρότερο τρόπο δεν ενδιαφέρει κανέναν. το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι οι καταστροφές κ οι βανδαλισμοί μόνο κ μόνο επειδή προβάλλονται απο την κλίκα των δημοσιογράφων και δεν προβάλλουν την πραγματική διάσταση του θέματος. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Είπες μια φράση κλειδί χαρακτήρισες το κράτος ως «οργανωμένο». Ε! λοιπόν φίλε μου δεν είναι «οργανωμένο» ούτε πρόκειται να «οργανωθεί». Τώρα για το τι μπορούν να κάνουν οι αναρχικοί.. σε παραπέμπω σε κάποια πυρπολημένα αστυνομικά τμήματα πέρσι ή πρόπερσι θαρρώ, που μόνο από «ευσπλαχνία» ή «καλή τύχη» δεν εκτελέσθηκαν οι αστυνομικοί που βρισκόντουσαν μέσα σε αυτά ... Συνεπώς, αν υπάρξει πόλωση οι αναρχικοί ΝΑΙ θα υπερισχύσουν, καθώς οργανωμένο κράτος δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και αμφιβάλλω αν θα υπάρξει ποτέ στην χώρα μας. Ξέρεις, πιστεύω πραγματικά ότι όσο ανοργάνωτο και αν είναι το Κράτος μας, είναι πιο οργανωμένο από τους κουκουλοφόρους... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Απόφαση Συγκλήτου ΕΜΠ http://www.mqn.gr/phpBB/download/file.php?id=642&mode=view τη μάνα που έχασε το παιδί της,ποιός θα την αποζημιώσει?γιατί όλο για καταστροφές,βανδαλισμούς λέμε.το οτι καταλύεται το πολίτευμα με τον χειρότερο τρόπο δεν ενδιαφέρει κανέναν. το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι οι καταστροφές κ οι βανδαλισμοί μόνο κ μόνο επειδή προβάλλονται απο την κλίκα των δημοσιογράφων και δεν προβάλλουν την πραγματική διάσταση του θέματος. +1. Τι τα λες τωρα κακόμοιρε...ποιός σ'ακούει My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Γιατί γίνεται συνεχώς αναφορά στους "κουκουλοφόρους" σαν να είναι οι "αλλοι" σε σχέση με το "οργανωμένο" κράτος (που αντιπροσωπεύεται από την Αστυνομία)? Είναι βεβαιωμένη η ταυτότητα τους? Οχι τπτ άλλο αλλά αρχίζω να πιστεύω και γω ότι μόνο τυχαίο δεν είναι που δεν γίνεται ποτέ γνωστή η ταυτότητα τους και ότι πρόκειται για στημένο παιχνίδι. Αρα δεν θα στέκουν και οι προτροπές για σκληρότερη αστυνόμευση. Δηλαδή να θυμώσει το δεξί μου χέρι και να κοπανήσει το αριστερό πιο δυνατά? Αυτά ως προς το συγκεκριμένο στόρυ. Όποιος όμως δε βλέπει ότι οριμάζει επικίνδυνα το πράγμα ωστε να φτάσουμε σε πιο γενικευμένη αντίδραση αγανάκτισης από μεγάλες ομάδες πολιτών (χωρίς κουκούλες) και για θέματα σοβαρότατα, τότε θα πρέπει τουλάχιστον να κατανοήσει κι εκείνους που "πιάνουν" το κλίμα και ανησυχούν δικαιολογημένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Θλίβομαι πραγματικά σκεπτόμενος ότι εν τέλει το πιο πιθανό είναι οι εγκληματίες να μην τιμωρηθούν. Από την πρώτη στιγμή μερικά άτομα έδωσαν την " εξήγησή" τους.. ότι υπήρξε εξοστρακισμός της σφαίρας. Κι άλλες φορές έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν όπου αστυνομικοί που παρέβησαν τα καθήκοντα τους και είτε αφαίρεσαν ζωές είτε βιαιοπράγησαν εναντίον συνανθρώπων μας, δυστυχώς παρέμειναν ατιμώρητοι (Κύπριος φοιτητής "έπεσε" σε ζαρτινιέρα και χτύπησε).:whistle: Ελπίζω η ιστορία να μην επαναληφθεί.:) αν δεν τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι ,θα φροντίσει ο λαός γιαυτό. δε νοείται να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να γίνει δεκτή η επανένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο.αν γίνει κι αυτό,θα ξεφύγει ολοκληρωτικά η κατάσταση. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 αργα η γρηγορα θα οργανωθουν,που θα παει. δεν μπορει η αλλη πλευρα να κανει οτι θελει κι οποτε το θελει. πω,πω.τελος,δεν μπορω αλλο,ειναι τοσες πολλες οι αποψεις... ας κοιταξω τωρα τα δικα μου κι ας αφησω τα παραπερα,οτι εγινε εγινε,μακαρι να αποδοθει δικαιοσυνη για ολους ομως,κι οχι μονο για το παιδι. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Δυστυχως η ευτυχως παιδια, η αληθεια ειναι οτι πολλα σπιτια δε θα εχουνε να φανε τωρα μετα απο αυτα που εγιναν!! Κι εγω απο ενα μαγαζι εξασφαλιζω το ψωμι μου και ξερω τι σημαινει να εχεις μαγαζι και πως τρεμει το φιλοκαρδι σου καθε μερα (δανεια, μεροκαματο κοκ)!! Συμεριζομαι απολυτα το πονο της οικογενειας του ατυχου 16χρονου, αλλα καταλαβαινω κ τους καημενους καταστηματαρχες!! Κι οντως αν θελετε τη γνωμη μου, η ΕΛΑΣ πρεπει να τους διαλυσει τους κουκουλοφουρους που καταστρεφουν περιουσιες αλλωνων χωρις λογο!!! Δε μπορω ομως να καταλαβω γτ δε το κανει, αφου μπορει να το λυξει το θεμα μεσα σε μια βραδια!!! Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Δυστυχως η ευτυχως παιδια, η αληθεια ειναι οτι πολλα σπιτια δε θα εχουνε να φανε τωρα μετα απο αυτα που εγιναν!! Κι εγω απο ενα μαγαζι εξασφαλιζω το ψωμι μου και ξερω τι σημαινει να εχεις μαγαζι και πως τρεμει το φιλοκαρδι σου καθε μερα (δανεια, μεροκαματο κοκ)!! Συμεριζομαι απολυτα το πονο της οικογενειας του ατυχου 16χρονου, αλλα καταλαβαινω κ τους καημενους καταστηματαρχες!! Κι οντως αν θελετε τη γνωμη μου, η ΕΛΑΣ πρεπει να τους διαλυσει τους κουκουλοφουρους που καταστρεφουν περιουσιες αλλωνων χωρις λογο!!! Δε μπορω ομως να καταλαβω γτ δε το κανει, αφου μπορει να το λυξει το θεμα μεσα σε μια βραδια!!! αυτο ακριβως εννοω κι εγω,καθε λεγωμενο σου. ομως δεν νομιζω οτι μποριε να λυξει το θεμα σε μια και μονο νυχτα. πολυ δυσκολο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 είτε ζούμε σε δημοκρατικό πολίτευμα όπου ισχύουν οι εκάστοτε νόμοι,και όλοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες ευθύνες και συνέπειες μηδενός εξαιρουμένου-είτε ζούμε σε ζούγκλα όπου ο καθείς κάνει ότι γουστάρει. χτές αυτό έκανε ο μπάτσος.λειτούργησε σύμφωνα με το νόμο του ισχυρού εντελώς προβοκατόρικα και τραμπουκίστικα,- οπότε μην περιμένετε οτι τα αντίποινα θα είναι μικρότερα σε έκταση ή ισχύ. Επειδή ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. και ξαναλέω ελάχιστες ζημιές έγιναν.όλα έπρεπε να είναι ισοπεδωμένα σήμερα. μάχαιραν έδωσαν,μάχαιραν θα λάβουν στο 100πλάσιο. Τότε δεν σε πειράζει να ισοπεδωθεί και το σπίτι σου, να καεί και το αμάξι σου, σωστά; ο πραγματικός υπέυθυνος είναι για ακόμα μια φορά η ελ.ασ. και οι εξολοθρευτές της. Γιατί ΟΛΗ Η ΕΛ.ΑΣ. είναι υπεύθυνη για την μ@λακία που έκανε ΕΝΑΣ αστυνομικός; δεν μπορείτε να αποδίδετε ευθύνες σε ιδεολόγους νέους που παλέυουν για το μέλλον τους. Δηλαδή να δέχεται ο κόσμος αδιαμαρτύρητα το κάψιμο της περιουσίας του επειδή κάποιοι τα βάζουν όλα στο ίδιο τσουβάλι; Καταπληκτική ιδεολογία. τη μάνα που έχασε το παιδί της,ποιός θα την αποζημιώσει?γιατί όλο για καταστροφές,βανδαλισμούς λέμε.το οτι καταλύεται το πολίτευμα με τον χειρότερο τρόπο δεν ενδιαφέρει κανέναν. το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι οι καταστροφές κ οι βανδαλισμοί μόνο κ μόνο επειδή προβάλλονται απο την κλίκα των δημοσιογράφων και δεν προβάλλουν την πραγματική διάσταση του θέματος. Πότε καταλύθηκε η Δημοκρατία και δεν το ξέρουμε; Θα μας πεις; Όσον αφορά την μάνα του παιδιού, τι άλλο μπορεί να γίνει από την μεριά της Πολιτείας από όσα έχουν ήδη γίνει; Ο αστυνομικός συνελήφθη, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και θα περάσει δικαστήριο. Τι άλλο πρέπει να γίνει κατά την γνώμη σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Επειδη γνωριζω αστυνομικο της ΟΠΚΕ!! Μπορω να πω οτι αν θελουν θα τους διαλυσουνε!! Να μην αναφερθω και στην ΕΚΑΜ!! Εδω ρε παιδια οι ΕΚΑΜιτες ειχανε παει επι κυβερνησεως ΠΑΣΟΚ στο Μηλοποταμο κι ειχανε κατασχεσει ενα σωρο οπλα!! Οποιος εχει παει Μηλοποταμο (Κρητη) θα καταλαβει τι εννοω!! Πηγαινανε και τους ξεβρακωνανε στη κυριολεξια τους νταηδες με τα οπλα!! Τα Εξαρχεια δε μπορει να διαλυσει!! Απλα υπαρχει λογος που δε το κανουνε!! Ποιος ειναι ομως δε ξερω!! Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ξέρεις, πιστεύω πραγματικά ότι όσο ανοργάνωτο και αν είναι το Κράτος μας, είναι πιο οργανωμένο από τους κουκουλοφόρους... :) «Ο ελπίζον χαίρεται και ο αποθνήσκον αγγαλλιάται» αγαπητέ μου! Καλό βράδυ :) Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 «Ο ελπίζον χαίρεται και ο αποθνήσκον αγγαλλιάται αγαπητέ μου» Καλό βράδυ :) Καλό το ρητό, μόνο που δεν το ελπίζω, το πιστεύω αυτό που λέω. Έχει διαφορά. Καλό σου βράδυ επίσης. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Όσον αφορά την μάνα του παιδιού, τι άλλο μπορεί να γίνει από την μεριά της Πολιτείας από όσα έχουν ήδη γίνει; Ο αστυνομικός συνελήφθη, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και θα περάσει δικαστήριο. Τι άλλο πρέπει να γίνει κατά την γνώμη σου; Υπάρχει κάποιος μηχανισμός που μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη (η δική μου και όλων) στα όργανα δικαιοσύνης ώστε να μην πιστεψει ότι η απαγγελία κατηγορίας θα καταλήξει σε μια... "θρασύτατη" σφαίρα που πήρε την πρωτοβουλία να βρεί άνθρωπο? ΑΥΤΟ πρέπει να γίνει αλλά αυτός ο μηχανισμός είναι και παλι ευθύνη του ίδιου συστήματος που γεννάει και τον δικαστή που θα δικάσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Επειδή ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Τότε δεν σε πειράζει να ισοπεδωθεί και το σπίτι σου, να καεί και το αμάξι σου, σωστά; Γιατί ΟΛΗ Η ΕΛ.ΑΣ. είναι υπεύθυνη για την μ@λακία που έκανε ΕΝΑΣ αστυνομικός; Δηλαδή να δέχεται ο κόσμος αδιαμαρτύρητα το κάψιμο της περιουσίας του επειδή κάποιοι τα βάζουν όλα στο ίδιο τσουβάλι; Καταπληκτική ιδεολογία. Πότε καταλύθηκε η Δημοκρατία και δεν το ξέρουμε; Θα μας πεις; Όσον αφορά την μάνα του παιδιού, τι άλλο μπορεί να γίνει από την μεριά της Πολιτείας από όσα έχουν ήδη γίνει; Ο αστυνομικός συνελήφθη, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και θα περάσει δικαστήριο. Τι άλλο πρέπει να γίνει κατά την γνώμη σου; πρώτον ,αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό μπορεί κ να είχαν κάποια βάση κ ισχύ τα λεγόμενα σου.κάτι που γίνεται κατ εξακολούθηση σταματάει να είναι σύμπτωση.εννοώ για να καταλαβαινόμαστε οτι δεν ήταν ο μοναδικός ή ενας απο του λίγους μπάτσους που σκότωσαν,εγκλημάτισαν,κτλ κτλ και συνεχίζοντας θα αναφέρω οτι κυκλοφορούν αρκετα σενάρια στους γνώστες ,ώς το ποιός πραγματικά κινεί τα νήματα όσον αγορά την εγκληματικότητα της χώρας.ας μην αναφερθούμε παραπέρα και δεν κάνει.ζεματάει το θέμα. ο εν λόγω μπάτσος που ανήκει? ποιός είναι ο υπεύθυνος για τον συγκεκριμένο καθότι είναι κ τελευταίος στην ιεραρχία? έχει τα διακριτικά της αστυνομίας ή δεν τα έχει? το όπλο ποιός του το έδωσε? υπακούει σε εντολές ή λεοτουργεί ανεξέλεγκτα? ορκίστηκε στο σύνταγμα να προστατέυει ή όχι???????????? αν η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να ελέγξει αυτούς που υποτίθεται οτι με προστατεύουν ας παραιτηθούν όλοι,μην αποποιούνται τις ευθύνες τους με ηλίθιες δικαιολογίες του τύπου δεν είναι όλοι έτσι. χτές 2 ήταν έτσι και είδατε τι αναταραχή προκάλεσαν.κανένας δεν έπρεπε να είναι έτσι.δεν είναι παιδική χαρά η αστυνομία και να παίζουν με τα οπλάκια τους σα να μην συμβαίνει τίποτα.κι αν έχουν νεύρα να πάνε αλλού. αφού δικαιολογείτε τέτοιες συμπεριφορές μπάτσων πως είναι δυνατό να κατακρίνετε τους αντιεξουσιαστές που τους απαντούν με το ίδιο νόμισμα ,και το κυριότερο άοπλοι? η δημοκρατία καταλύθηκε όταν όργανο της εξουσίας επέβαλλε τις διεστραμμένες διαθέσεις του,με την χρήση ασύστολης βίας, δολοφονώντας εν ψυχρώ εναν 15χρονο και εγκαταλείποντας το θύμα αβοήθητο. στη χούντα τουλάχιστον οι δολοφονίες γίνονταν εν κρυπτώ. κ εσύ που είσαι προστάτης των τζαμαριών,των τραπεζών,κατλ πήγαινε πες στη μάνα του παιδιού -αφού θα καταδικαστεί ο αιμοσταγής δολοφόνος του παιδιού σου,τι άλλο θες να κάνουμε?περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι υλικές ζημιές και οι βανδαλισμοί παρα το ότι σκοτώθηκε άδικα κ χωρίς λόγο ο γιός σου. τι να κάνουμε?συμβαίνουν αυτά επι καθημερινής βάσεως. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts