Jump to content

Θάνατος 15χρονου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια

Dead Angel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανείς δεν σκέφτηκε ότι αυτός ο αστυνομικός έχει γυναίκα και παιδιά,ότι θα μείνει σε αυτή την ηλικία ξεκρέμαστος,χωρίς δουλειά και τί δυσκολίες θα αντιμετωπίσει.

Το χωρίς δουλειά είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να τον (και να σε) απασχολεί. Κατά πάσα περίπτωση θα πάει φυλακή και (αν ισχύουν τα περί ευθείας βολής χωρίς λόγο) για πολλά χρόνια.

Αν είναι ένοχος, δεν είναι δικιά μας δουλειά το τι θα γίνει η οικογένειά του. Αυτό έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος. Αν πάλι δεν είναι, τότε ελπίζω να μην γίνει αποδομπιαίος τράγος χωρίς να φταίει.

Πάντως σύμφωνα με την κατά τη γνώμη μου (χωρίς να ειμαι ειδικός) σωστή ανάλυση που έκανε ο Τρόμποκοπ, οι αστυνομικοί ακόμα και με βάση την ίδια τη δική τους μαρτυρία ενοχοποιούνται. Φαντάζομαι το λιγότερο αυτό αποτελεί ανθρωποκτονία από αμέλεια. Μένει να αποδειχτεί αν υπήρχε και πρόθεση ή όχι.

Διαφωνεί κανείς με αυτό;

Απλα νομιζω οτι δειχνει τη στιγμη που οι ασυνομικοι πυροβλουν..δεν ξερω αν ειναι αληθεια παντως ειναι ανατριχιαστικο..

Νομίζεις; Δεν ξέρεις; :blink: Μα δεν μπορείς να το δεις και να επιβεβαιώσεις με τα μάτια σου αν όντως δείχνει κάτι τέτοιο;; :X

• Απαντήσεις 833
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβάζω εδώ και κάποια ώρα διάφορα blog και από το ένα άκρο και από το άλλο, και κάποια ουδέτερα.

Άλλοι λένε πέταξαν μπουκαλάκια νερό, άλλοι λένε για κασμάδες και ζημιές στο περιπολικό, άλλοι λένε ότι πέρασε μια φορά το περιπολικό και μετά κατέβηκαν οι αστυνομικοί και ήρθαν με τα πόδια να τους βρουν να τους σκοτώσουν, άλλοι λένε ότι πυροβόλησαν προς το πλήθος (!), ο καθένας με μια ιστορία!

Πραγματικά απορώ γιατί μετά από 20 ώρες δεν υπάρχει ακόμα μια ξεκάθαρη εικόνα.

λοιπον, μολις πριν απο λιγο σε εκτακτο στον Αντεννα ο δημοσιογραφος που βρισκετεαι στα Εξαρχεια ειπε οτι πέρασε ενα περιπολικο απο τη μεσολογγιου και δυο νεαροι απο τη καφετερια τους πεταξαν ενα μπουκαλι νερο. Το περιπολικο δε σταματησε και εφυγε, ομως ηρθε μια διμοιρια που εριξε δυο χειροβομβιδες κροτου και αποχωρησε. Στη συνεχεια ξαναγυρισε το περιπολικο κατεβηκαν οι δυο μπατσοι και πλησιασαν τους δυο νεαρους , ανταλλαξαν βρισιες και τοτε ο ενας απο τους δυο αστυνομικους εβγαλε το πιστολι και απο αποπσταση 1,5 μετρο τον σημαδεψε και τον πυροβολησε. Αυτα παντα απο τον δημοσιογραφο του Αντεννα.

.....και μετα? τι εγινε? ξυπνησε ο δημοσιογραφος?:lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

Το χωρίς δουλειά είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να τον (και να σε) απασχολεί. Κατά πάσα περίπτωση θα πάει φυλακή και (αν ισχύουν τα περί ευθείας βολής χωρίς λόγο) για πολλά χρόνια.

Αν είναι ένοχος, δεν είναι δικιά μας δουλειά το τι θα γίνει η οικογένειά του. Αυτό έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος. Αν πάλι δεν είναι, τότε ελπίζω να μην γίνει αποδομπιαίος τράγος χωρίς να φταίει.

Πάντως σύμφωνα με την κατά τη γνώμη μου (χωρίς να ειμαι ειδικός) σωστή ανάλυση που έκανε ο Τρόμποκοπ, οι αστυνομικοί ακόμα και με βάση την ίδια τη δική τους μαρτυρία ενοχοποιούνται. Φαντάζομαι το λιγότερο αυτό αποτελεί ανθρωποκτονία από αμέλεια. Μένει να αποδειχτεί αν υπήρχε και πρόθεση ή όχι.

Διαφωνεί κανείς με αυτό;

Νομίζεις; Δεν ξέρεις; :blink: Μα δεν μπορείς να το δεις και να επιβεβαιώσεις με τα μάτια σου αν όντως δείχνει κάτι τέτοιο;; :X

Nομιζω κ δεν μπορω να το επιβεβεωσω γιατι δεν ημουν μπροστα...θελει μυαλο??

:w00t:

οι ειδησεις του μεγκα το μεσημερι ειπαν οτι το περιπολικο εχει ελαχιστες υλικες ζημιες μπροστα που δεν δικαιολογουν συγκρουση με καδρονια και γκασμαδες και τετοια,,

Και το Mega τα ίδια, υιοθέτησαν με την μια τις μαρτυρίες των «θαμώνων», των «περαστικών» και των «ιθαγενών». Ούτε καν «σύμφωνα με μια εκδοχή», κατευθείαν εξιστόρηση των όσων έγιναν, λες και ήταν μπροστά... :fool:

ΥΓ1: Αναφέρομαι (γιατί μπήκαν και άλλα μηνύματα όσο έγραφα την απάντηση) στην εκδοχή όπου απλά βρίστηκαν και πυροβόλησε το στρούμφ.

ΥΓ2: Ως γνωστόν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα πάντα λαϊκίζουν με κορώνες...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εγω σου ειπα τι συμβαινει με το αμαξι..Αυτο ειναι αντικειμενικο..Οταν υπαρχουν 20 αυτοπτες μαρτυρες που λενε κατι ολοι το ιδιο αυτο κατι σημαινει.Οι μονοι που διαφωνουν ειναι οι αστυνομικοι.Οι ανθρωποι διαχωρισαν τις μαρτυριες με τους αστυνομικους.

Nομιζω κ δεν μπορω να το επιβεβεωσω γιατι δεν ημουν μπροστα...θελει μυαλο??

Από ότι φαίνεται, μάλλον ναι. Άρα προφανώς το video δε σε βοηθάει να μάθεις κάτι παραπάνω. Ούτε εμένα.

Άρα γιατί παρουσιάζεται σαν ντοκουμέντο και σαν "τραγικό"; Επειδή δε δείχνει ουσιαστικά τίποτα παραπάνω από αυτά που ξέραμε και ακούμε 2 πυροβολισμούς και τα υπόλοιπα τα φανταζόμαστε;

λοιπον, μολις πριν απο λιγο σε εκτακτο στον Αντεννα ο δημοσιογραφος που βρισκετεαι στα Εξαρχεια ειπε οτι πέρασε ενα περιπολικο απο τη μεσολογγιου και δυο νεαροι απο τη καφετερια τους πεταξαν ενα μπουκαλι νερο. Το περιπολικο δε σταματησε και εφυγε, ομως ηρθε μια διμοιρια που εριξε δυο χειροβομβιδες κροτου και αποχωρησε. Στη συνεχεια ξαναγυρισε το περιπολικο κατεβηκαν οι δυο μπατσοι και πλησιασαν τους δυο νεαρους , ανταλλαξαν βρισιες και τοτε ο ενας απο τους δυο αστυνομικους εβγαλε το πιστολι και απο αποπσταση 1,5 μετρο τον σημαδεψε και τον πυροβολησε. Αυτα παντα απο τον δημοσιογραφο του Αντεννα.

Αν το είχε πυροβολήσει από 1,5 μέτρο, το τραύμα θα ήταν διαμπερές, δηλαδή η σφαίρα θα είχε βγει από την πλάτη του παιδιού. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, αφού σύμφωνα με το ανακοινωθέν από τον Ευαγγελισμό, η σφαίρα βρισκόταν μέσα του όταν προσκομίστηκε.

Εγω σου ειπα τι συμβαινει με το αμαξι..Αυτο ειναι αντικειμενικο..Οταν υπαρχουν 20 αυτοπτες μαρτυρες που λενε κατι ολοι το ιδιο αυτο κατι σημαινει.Οι μονοι που διαφωνουν ειναι οι αστυνομικοι.Οι ανθρωποι διαχωρισαν τις μαρτυριες με τους αστυνομικους.

Βρε δεν αποκλείεται να είναι ακριβώς όπως τα λες (λένε). Αλλά γιατί τα υιοθετείτε αβίαστα δεν καταλαβαίνω...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Γιατι δεν γινεται 20 ασχετοι μαρτυρες να ειδαν ολοι λαθος.Και γιατι οι ενδειξεις λενε αλλα.Αν τους ειχαν επιτεθει με καδρονια θα υπηρχε σπασμενο αμαξι.Επισης δεν ειναι λογικο να σου εχουν επιτεθει 30 ατομα με καδρονια και εσυ να πας να τους επιτεθεις μονος σου.Δεν στεκει η αλλη εκδοχη.

Διαφωνεί κανείς με αυτό;

To πρωι θα συμφωνουσα αλλα μετα το σκεφτηκα πολυ και κατεληξα στο εξης συμπερασμα. Συμφωνα με τους αστυνομικους αφου κατεβηκαν απο το περιπολικο καταδιωξαν αρχικα τους νεαρους, αλλα στη συνεχεια δεχτηκαν δευτερη επιθεση απο τους νεαρους με καδρονια και πετρες. Σωστα? Αρα αν ισχυριστουν οτι στην δευτερη επιθεση (αντεπιθεση) που δεχτηκαν αναγκαστηκαν να πυροβολησουν για να προστατευσουν την σωματικη τους ακεραιοτητα, μπορουν να πουνε οτι ηταν σε

νομιμη αυτοαμυνα.

Σε αυτη την περιπτωση μπορουν να κατηγορηθουν μονο για τακτικο λαθος, το γεγονος δλδ οτι δεν καλεσαν ενισχυσεις, το οποιο φανταζομαι επισυρει μονο πειθαρχικη ποινη.

Αρα, μαλλον διαφωνω (εκτος και αν ξεχναω καποια σημαντικη λεπτομερεια)

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Διαβάζω με λύπη ακόμα σχόλια του τύπου 'καλά να παθει το παιδί' κτλπ. Δεν ξέρω τί να πω πλέον

Άντε πάρτε και επίσημα πλεόν

Ποινικές διώξεις άσκησε εισαγγελέας κατά των δύο ειδικών φρουρών

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=965330&lngDtrID=244

Είμαι περίεργος να δω τί άλλο μπορείτε να σκαρφιστείτε για να υπερασπιστείτε την πράξη αυτου του μ@λ@κ@!!!!!! Ανθρωποκτονία από πρόθεση ΡΕ! ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΝΟ ΡΕΕΕ!! πάμε καλάααα??????? Δικαιολογείται αυτό το πράγμαααα????? Τί το πέρασε ο αστυνομικός? Συμμορία να τραβάει όπλο? Σταματήστε να τους δικαιολογείται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Εϊναι ΚΑΘΑΡΜΑ ο συγκεκριμένος φρουρός και το παιδί δεν φταίει σε τίποτα. ΤΟ ξαναέγραψα και πριν αλλά με γράψατε. Στο πρωινό του ANT1 μίλησε ο Δ.Ακριβός και είπε το περιπολικό ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΥΛΙΚΗ ΖΗΜΙΑ!!! ΑΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΤΙΙΙΙ?????

παιδί δεν φταίει σε τίποτα. ΤΟ ξαναέγραψα και πριν αλλά με γράψατε.

Ακομα και αν δεν εχουμε καθαρη εικονα για το τι συνεβη, θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω οτι ενας αστυνομικος πυροβολησε εν ψυχρω εναν 15χρονο, χωρις την παραμικρη προκληση.

Υπαρχουν πολλα σεναρια για το τι ακριβως εκανε αυτη η ομαδα νεαρων, αλλα μαλλον το οτι απλα καθονταν και επινε καφε δεν ειναι ενα απο αυτα...

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

Υπηρχαν προκλησεις .Ανταλλαξαν φιλοφρονησεις ,θα μου κανεις ,θα σου κανω καταλαβενετε τι..Και υπηρχαν και κατι μπουκαλια με νερο που πεσαν..Υπαρχουν θερμοαιμοι που σκοτωνουν για λιγοτερα..

Φυσικά υπήρξαν λεκτικές λογομαχίες, όπως και -είμαι σίγουρος- κάποιο ρίξιμο μπουκαλιών. Αλλά ξαναλέω:

1) Ο Δ. Ακριβός είπε ότι αυτά τα περιστατικά ήταν συνηθησμένα στα Εξάρχεια και ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός μάλιστα ήταν από τους πρώτους της γενιάς του. Που σημαίνει:

α) Είχε μια χαρά εμπειρία και ικανότητα να διαχειριστεί την κατάσταση

β) Αντέδρασε εξολοκλήρου με βάση το θυμό πράγμα ανεπίτρεπτο

2) Μιλάμε για αστυνομικό έτσι? Δεν μιλάμε για διαμάχη ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!! Δλδ αν σου βρίσουν τη μάνα κ είσαι αστυνομικός επιτρέπεται να σε σκοτώσουν τώρα?

Δειχνει τον καιρο που ειχε χθες βραδυ η Αθηνα...

Α έτσι πες μου ντε! Όντως, τραγικός χθες ο καιρός στην Αθήνα. Ψιλόβροχο, με λάσπη, όλοι οι δρόμοι γλυστρούσαν.

Μέχρι να μάθεις να μην ειρωνεύεσαι, το επίμαχο βίντεο δεν συνιστά σοβαρό ντοκουμέντο.

Στην ηλικία του έπρεπε να είναι σπιτάκι του και να κοιμόταν...όπως κάθε παιδί στην ηλικία του..μην πω να διάβαζε και με θεωρήσετε ακραίο.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ! ! !

μόνο εγώ χάρηκα που υπήρξαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις που περιελάμβαναν καταστροφές,βανδαλισμούς σε όλη την ελλάδα?

αλήθεια πως κοστολογείται μια ανθρώπινη ζωή?με καταστροφές πόσων ευρώ?

γιατί πολλοί δίνουν έμφαση στις καταστροφές και όχι στο γεγονός που σκανδαλίζει πέρα απο κάθε όριο.

πολύ παρεξηγημένος ο χώρος των αντιεξουσιαστών.

και λίγα έκαναν,θα τολμήσω να πώ.κράτος εν κράτει δεν είναι καμία τράπεζα,κανένα μαγαζί,κανένας επιχειρηματίας στην ελλάδα,ούτε και η μπατσαρία απο μόνη της.

αν δεν κάνω λάθος το ρητό έχει ως εξής που ταιριάζει απόλυτα.

θύελλες έσπειραν ,τυφώνες θα θερίσουν.

και καλά να πάθουν οι απανταχού robocop,οι διάφοροι εκμεταλλευτές που πλουτίζουν ενώ ο υπόλοιπος λαός έχει περιέλθει στην απόλυτη φτώχια κ οι λοιποί εγκληματίες που λυμαίνονται την ελλάδα εδώ και τόσα χρόνια.

οι ανατροπές ,όπως έχει δείξει και η ιστορία μόνο με τη βία μπορούν να γίνουν.

όσο δημοκρατικοί και ήρεμοι ,όπως τον γκάντι όπως αναφέρθηκε πιο πάνω ήταν τα στρουμφάκια και οι λήτες όλα αυτά τα χρόνια-και ειδικά χτες ,άλλο τόσο πρέπει να είναι και οι εναπομείναντες ιδεολόγοι νέοι.δεν είναι λίγα τα γεγονότα που έπρεπε να πάρουν απάντηση και δεν έγινε τίποτα.η ανοχή έχει και κάποια όρια.

όπως αναφέρθηκε και πάλι πιο πάνω δεν είμαστε ζούγκλα,που ισχύει ο νόμος του δυνατού κάτι που συμβαίνει απο την αντιπολίτευση και μετά.

ευτυχώς η λαική κατακραυγή δεν μπορεί να φιμωθεί απο κανέναν και τίποτα.

όσο και να προπαγανδίζουν τα κανάλια,οι δημοσιογράφοι υπέρ των εργοδοτών τους,για τους επιχειρηματίες ,τις τράπεζες δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα πια.

χτές ήταν η κορυφή του παγόβουνου.

τι αντιδράσεις ήρεμες και δημοκρατικές περιμένετε απο μια γενιά που ζεί με 700 ευρώ (και πάνε να τα κόψουν και αυτά-ενώ οι εργοδότες τους θησαυρίζουν)και σε κάθε επιχείρημα διαμαρτυρίας τα ματ- τραμπούκοι είναι πανταχού παρόν με άγριες διαθέσεις ,και τώρα δολοφονούν κιόλας?

μήπως πρέπει να μπούνε και στα σπίτια μας,να μας τρομοκρατούν κιόλας?

αυτό που έγινε ειδικά χτες ,ήταν βίαιη καταστολή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προσβολή της ανθρώπινης ύπαρξης και αξίας και εννοείται οτι δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο απο κανέναν.

απορώ γιατί σβήστηκαν τα υπόλοιπα μηνύματα μου.ούτε έβρισα κανέναν,ούτε είπα ψέματα-αναλήθειες.την γνώμη μου είπα για όσα συμβαίνουν και πρέπει να γίνουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

To πρωι θα συμφωνουσα αλλα μετα το σκεφτηκα πολυ και κατεληξα στο εξης συμπερασμα. Συμφωνα με τους αστυνομικους αφου κατεβηκαν απο το περιπολικο καταδιωξαν αρχικα τους νεαρους, αλλα στη συνεχεια δεχτηκαν δευτερη επιθεση απο τους νεαρους με καδρονια και πετρες. Σωστα? Αρα αν ισχυριστουν οτι στην δευτερη επιθεση (αντεπιθεση) που δεχτηκαν αναγκαστηκαν να πυροβολησουν για να προστατευσουν την σωματικη τους ακεραιοτητα, μπορουν να πουνε οτι ηταν σε

νομιμη αυτοαμυνα.

Σε αυτη την περιπτωση μπορουν να κατηγορηθουν μονο για τακτικο λαθος, το γεγονος δλδ οτι δεν καλεσαν ενισχυσεις, το οποιο φανταζομαι επισυρει μονο πειθαρχικη ποινη.

Αρα, μαλλον διαφωνω (εκτος και αν ξεχναω καποια σημαντικη λεπτομερεια)

Μιλάμε σε θεωρητική βάση κι επίσης χωρίς (εγώ τουλάχιστον) να έχω τις απαραίτητες νομικές γνώσεις. Αλλά από το λίγο Αστικό Δίκαιο που είχα διδαχτεί, θυμάμαι ότι στην αυτοάμυνα δικαιολογείσαι να χρησιμοποιήσεις μόνο τόση δύναμη όση είναι απαραίτητη και να προκαλέσεις ζημιά όχι δυσανάλογη της ζημιάς που πάει να σου προκαλέσει ο άλλος.

Δηλαδή αν πάω να σου ρίξω μπουκέτο δεν δικαιολογείσαι να μου μπήξεις ένα μαχαίρι στην καρδιά. Ή αν σου επιτεθώ με ένα καδρόνι δεν δικαιολογείται να σε πυροβολήσω στο στήθος.

Άρα επιστρέφουμε στο ότι δεν ξέρουμε τα πραγματικά περιστατικά. Το αν η σφαίρα εξοστρακίστηκε ή όχι θα το ξέρουμε αύριο. Κατά τα άλλα θα πρέπει η δικαιοσύνη να βρει στοιχεία (μαρτυρίες, τα "όπλα" κτλ) για το αν όντως ήταν 30 εναντίων 2, αν όντως είχαν πρόθεση (με βάση τη συμπεριφορά τους) να βλάψουν τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών, αν όντως ο αστυνομικός πυροβόλησε για να εκφοβίσει ή για να τραυματίσει κ.ο.κ.

Με λίγα λόγια επιστρέφουμε στην αρχή.

Είμαι περίεργος να δω τί άλλο μπορείτε να σκαρφιστείτε για να υπερασπιστείτε την πράξη αυτου του μ@λ@κ@!!!!!! Ανθρωποκτονία από πρόθεση ΡΕ! ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΝΟ ΡΕΕΕ!! πάμε καλάααα??????? Δικαιολογείται αυτό το πράγμαααα????? Τ

Dead γενικώς είσαι καλό παιδί, αλλά όταν φανατίζεσαι γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Δεν δικαιολογεί κανείς την ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η κουβέντα που κάνουμε είναι αν όντως πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση ή από αμέλεια ή για αυτοάμυνα. Και αυτό με βάση αυτά που ξέρουμε (πολύ λίγα μέχρι τώρα) και αυτά που ακούγονται και γράφονται (πολλά και αντικρουόμενα).

Kαταρχήν καλό ταξίδι στο παιδί και συλληπητήρια στην οικογένειά του.Έχει ανέβει και η φωτογραφία του παιδιού σε διάφορα blogs και το παιδι πραγματικά ήταν..παιδί..Κρίμα..

Ο εισαγγελέας αάσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία απο πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.Βαρια κατηγορία , ενδεχόμενος δόλος στον ποινικό κώδικα σημαίνει το εξής: Ασκώ μια αξιόποινη πράξη και ταυτόχρονα σκέφτομαι οτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσω βλάβη και ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ το γεγονός αυτό.Είναι ακριβώς μετά τον άμεσο δόλο.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη ,πάντα κατά την προσωπική μου άποψη.Αν ισχύουν οι μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων, μιλάμε για δολοφονία ΕΝ ΨΥΧΡΩ.Σε καμια περίπτωση ο αστυνομικος δε δικαιολογείται, αφου προχώρησε σε υπέρβαση της κατάστασης αμυνας του.Επρεπε να πυροβολήσει στον αέρα, και εν συνεχεία αν απειλουταν η ζωή του σε σημείο που θα τραυμάτιζε τον επιτιθέμενο.Αν ο νεαρός ήταν άοπλος, δε θα έπρεπε να πυροβολήσει καθόλου, διότι τα μέσα είναι δυσανάλογα (όπλο>άοπλος).

Η υπερασπιστική του γραμμή φαντάζομαι θα κινηθεί στον τομέα του εν βρασμώ ψυχής, αλλά αν καταθέσουν μάρτυρες οτι πυροβόλησε απο μακριά ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ(δόλος),χωρίς να απειλείται άμεσα δλδ, θα καταδικαστεί.

Επαναλαμβάνω νομικά, οτι αν ο νεαρος ηταν άοπλος, ακόμη κ πετρες να πέταξε, ο αστυνομικός δεν βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση άμυνας που να δικαιολογείται ο στοχευμένος πυροβολισμός.

Τώρα για το αν ο νεαρός είχε μπλεχτεί σε τέτοιες παρέες, οι πρώτοι που ευθύνονται ειναι οι γονείς του κ όχι αυτός.

Κ φυσικά οι περιουσίες των απλών πολιτών δε φταινε σε τίποτα.Η κυβέρνηση πρέπει να τους αποζημιώσει άμεσα και θεωρώ οτι καλά θα κάνουν να στραφούν εναντίον της , αν δεν τους αποζημιώσει.

Καλό ταξίδι στο παιδί..

Ace of Hearts..

Φυσικά υπήρξαν λεκτικές λογομαχίες, όπως και -είμαι σίγουρος- κάποιο ρίξιμο μπουκαλιών.

2) Μιλάμε για αστυνομικό έτσι? Δεν μιλάμε για διαμάχη ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!! Δλδ αν σου βρίσουν τη μάνα κ είσαι αστυνομικός επιτρέπεται να σε σκοτώσουν τώρα?

Αν εγιναν μονο αυτα δεν νομιζω οτι δικαολογει κανενας τον αστυνομικο.

Στην ηλικία του έπρεπε να είναι σπιτάκι του και να κοιμόταν...όπως κάθε παιδί στην ηλικία του..μην πω να διάβαζε και με θεωρήσετε ακραίο.

Καλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πυροβολουμε οποιον 15χρονο κυκλοφορει. Αλλο τι επρεπε να κανει, και αλλο τι του καναν...

"What religion are you?"

spidey που μαλλον ξερεις απο νομικα ευχαριστουμε για το χρησιμο ποστ.Μηπως μπορεις να δωσεις μια διευθηνση απο blog με την φωτογραφια;

gmac, όταν ακούω π@π@ριές του στυλ 'καλά έπαθε', 'τού άξιζε' δεν γίνεται να μην σου γυρίζουν τα λαμπάκια.

Τα στοιχεία που έβαλα τα είδες?

Τί πάει να πει αυτοάμυνα? Το περιπολικό δεν είχε καμία ζημιά! Πού διάολο πέταξαν τις πέτρε/μολότοφ? ΠΟΥ? Ποιά είναι η αυτοάμυνα? Δεν μπορώ να φανταστώ! Ούτε μαχαίρι έβγαλαν τα παιδιά ούτε τίποτα. Και αυτό το λένε οι αστυνομικοί οι ίδιοι! Ποιά μπορεί να ήταν η αυτοάμυνα τους? Πρόκειται καθαρά για πράξη μίσους

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...