Jos3ph Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ήρθε κι όλας ; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=13634 Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ήρθε κι όλας ; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=13634 Αλλα η τιμη του ειναι καπως "τσιμπημενη".ο ανταγωνισμος σε'αυτα τα χρηματα πεταει :superman: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μια απορία έχω:για ποιον λόγο κοιτάτε τις τιμές αυτών των ηλεκτρονικών καταστημάτων τα οποία πάντα πριν βγουν στην κυκλοφορία οι συσκευές τις έχουν ακριβότερες; :rolleyes: Καθίστε να έρθει στα δικά μας καταστήματα εδώ...Όχι ότι θα έχει τρελες διαφορές αλλά ελάχιστα πιο κάτω θα είναι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 το συγκεκριμένο site έχει πάντα λιγο τσιμπημένες τιμές σε σχέση με άλλα γνωστά καταστήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 απλά το χτύπησα στο skroutz και βγήκε αποτέλεσμα ... σκοπέυω να το πάρω τέλος του μήνα ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 απλά το χτύπησα στο skroutz και βγήκε αποτέλεσμα ... σκοπέυω να το πάρω τέλος του μήνα ... To κινητο διαβασα σε ενα blog οτι θα ειναι το πρωτο sony ericsson που θα εχει εφαρμογη για το Facebook :yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μια απορία έχω:για ποιον λόγο κοιτάτε τις τιμές αυτών των ηλεκτρονικών καταστημάτων τα οποία πάντα πριν βγουν στην κυκλοφορία οι συσκευές τις έχουν ακριβότερες; :rolleyes: Καθίστε να έρθει στα δικά μας καταστήματα εδώ...Όχι ότι θα έχει τρελες διαφορές αλλά ελάχιστα πιο κάτω θα είναι... :) Και η πλακα ειναι οτι στο συγκεκριμενο σαιτ που αναφερει ο φιλος ισχυριζονται οτι το εχουν ΑΜΕΣΑ διαθεσιμο!!! Ρε σεις ΕΛΕΟΣ που θα ελεγε και ο ξεδοντιαρης!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Κάπου στα 180 ευρώ θα είναι η τιμή του λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Κάπου στα 180 ευρώ θα είναι η τιμή του λογικά Και εγω ετσι πιστευω, μεχρι 190 παραπανω δεν νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 στα σιγουρα ποτε θα ξερουμε?εχει ανακοινωθει ημερομηνια για Ελλαδα? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μέσα στον Μάρτιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zabbetas Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 197 Euro στα WIND stores Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 197 Euro στα WIND stores Μια χαρα για πρωτη τιμη! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Άντε να περιμένουμε κανα review και μετά να το τιμήσουμε Δεν νομίζω να έχει βγεί ήδη στα wind stores έτσι? Το sar του είναι 1.18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zabbetas Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 το ειδα πριν καμμια βδομαδασε ενα ενημερωτικο φυλλαδιο της WIND, με την ενδειξη ''συντομα διαθεσιμο'' και τιμη 197 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 το ειδα πριν καμμια βδομαδασε ενα ενημερωτικο φυλλαδιο της WIND, με την ενδειξη ''συντομα διαθεσιμο'' και τιμη 197 ευρω Σε κανα μηνα μπορει! συνηθως η επιγραφη "συντομα-διαθεσιμο" τοσο αργει περιπου :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Χθες πρέπει να ήταν η επίσημη κυκλοφορία του και έχει αρχίσει να εμφανίζεται σε ορισμένα μαγαζιά ως διαθέσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 SAR - 1.18 W/kg (10g) σύμφωνα με το SEMC Blog. Ψιλομπόλικο μου φαίνεται το ριμάδι. Ημαρτον πλέον! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Και εμένα αρκετό μου φαίνεται,είδα και κάτι χάλια photos απο τη κάμερα του και το ξανασκέφτηκα,βρήκα και ένα κ800 καινούργιο και άρχισα να αλλάζω γνώμη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 παιδια βοηθηστε με...χθες αγορασα το τ 700---να το δωσω να παρψ το c 510??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 ωραίο κινητάκι , αποφάσισα να το πάρω όταν βγει... είχα το κ770 1χρόνο περίπου και επειδη επαθε μεγαλη ζημια δεν φτιαχνετε, δεν έχω σκοπό να σπαταλήσω αρκετά λεφτά οπότε στραφηκα στο c510 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 παιδια βοηθηστε με...χθες αγορασα το τ 700---να το δωσω να παρψ το c 510??? Στην θεση σου θα κραταγα το Τ700 :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 παιδια βοηθηστε με...χθες αγορασα το τ 700---να το δωσω να παρψ το c 510??? προσφερει κατι παραπανω το c 510 απο το t 700?? σας παρακαλω πολυ θα ηθελα την βοηθεια σας....ειμαι σε διλλημα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/?prod_id=3270&tid=4040888 Κινέζικο review με αρκετές φώτος απο την κάμερα. Εμένα πάντως μου φαίνονται πιο sharp απο του Κ800 με λίγο αυξημένο θόρυβο (δεν το λέω για κακό)... αν και πιστεύω είναι καθαρά θέμα λογισμικού. Η κάμερα γενικά πρέπει να είναι ολόιδια του c702. Συμπαθητικό κινητάκι γενικά... Θα περιμένω μπας κ βγεί κατι καλύτερο τον επόμενο μήνα (πχ. c901) αλλιώς το χτυπάω! ***Αλήθεια ξέρει κανείς, αν απενεργοποιήσεις την 3G λειτουργία σε ένα κινητό, έχει χαμηλότερο SAR???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 παιδια βοηθηστε με...χθες αγορασα το τ 700---να το δωσω να παρψ το c 510??? προσφερει κατι παραπανω το c 510 απο το t 700?? σας παρακαλω πολυ θα ηθελα την βοηθεια σας....ειμαι σε διλλημα..!! και εγώ ανάμεσα σε αυτά ήμουν και κατέληξα στο c 510, έχει κάπως καλύτερο flash , μεγαλύτερη οθόνη , και κανά δυο καινούργια χαρακτηριστικά:rolleyes: αν και θα περιμένω λίγο μεχρι να έρθει εδω΄πιστευω οτι θα αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts