Jump to content

Sony Ericsson C510

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατ'αρχήν καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum.

Χθές αγόρασα το sony ericsson c510, είμαι ευχαριστημένος με το κινητο απλά θέλω να κάνω την εξης ερώτηση.

Σύνδεσα το κινητό με το sony ericsson PC Suite και έπειτα απ'τα "προγράμματα επεξεργασίας" επέλεξα "γραπτό μηνυμα" και απο'κεί (χωρις να το θέλω) έκανα ολα μου τα sms που βρίσκονταν στην καρτα sim "μετακίνηση σε...." αρχειοθήκες του PC Suite,δηλαδή σε φάκελο του υπολογιστή μου.

Πως μπορώ να τα επαναφέρω στην κάρτα sim βρε παιδιά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

για πες μου ρε φίλε πως κατάφερες να το ανοίξεις;

Βάλε τα τρία δάχτυλα πάνω στο καπάκι και κράτα κόντρα με τον αντίχειρα στο κινητό και τράβα προς τα κάτω. Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει.

τελικά του έβαλα ...το νύχι μου και το άνοιξα με το ζόρι γιατί δεν έλεγε να ανοίξει.

τι slide και μ@λ@κίες. Άντε να δούμε πόσο καλό είναι τώρα γιατί η 1η εντύπωση ήταν χείριστη!

Leeco Cool1 4/64 Gold

ρε παιδιά αφου το καπακι κουμπωνει εκει στην καμερα.. πιεζεται λιγο πανω στη μεση και τραβατε κατω...

Κατ'αρχήν καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum.

Χθές αγόρασα το sony ericsson c510, είμαι ευχαριστημένος με το κινητο απλά θέλω να κάνω την εξης ερώτηση.

Σύνδεσα το κινητό με το sony ericsson PC Suite και έπειτα απ'τα "προγράμματα επεξεργασίας" επέλεξα "γραπτό μηνυμα" και απο'κεί (χωρις να το θέλω) έκανα ολα μου τα sms που βρίσκονταν στην καρτα sim "μετακίνηση σε...." αρχειοθήκες του PC Suite,δηλαδή σε φάκελο του υπολογιστή μου.

Πως μπορώ να τα επαναφέρω στην κάρτα sim βρε παιδιά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Κανείς ρε παιδιά????

αν τα επιλέξεις και κάνεις αποστολή/παραλαβή δεν παίζει;

Μέσα απ'το Sony Ericsson PC Suite εννοείς?

Δεν έχει καμία επιλογή που να λέει "αποστολή προς κινητό".

Τα sms τα έχω βρεί και είναι αποθηκευμένα σαν αρχεία .txt. σ'ένα φάκελο στο PC μου.

Εγώ βασικά θέλω να τα ξαναπεράσω στο κινητό μου, είτε στην κάρτα sim, είτε στην μνήμη του κινητού.

τελικά εμένα όλο κολλάει το κινητο οταν ειναι σε αναμονη :mad: το εχω βαρεθει αυτο.. ενω στην αρχη ηταν μια χαρα

τις επαφές μου από άλλο τηλέφωνο με πιο τρόπο τις περνάω;

βρήκα τη λύση! μισές αυτόματα, μισές με το χέρι...

αρχίζω και το συμπαθώ το κινητάκι...

βέβαια δεν έχει και καμιά τρομερή δυνατότητα...

κάποιες φωτογραφίες που έβγαλα τις βρίσκω απλά αποδεκτές. οι βραδυνές είναι για τα πανυγήρια.

σε σχέση με το θρυλικό T630 που είχα, κάνει τα ίδια με καλύτερα τρόπο...

για 130 ευρώ που το πήρα είναι αποδεκτό.

απ'ότι παρατήρησα έχει σήμα φουλ σε σχέση με το T630 (εξού και το υψηλό sar?)

και μια σύγκριση μπαταριών μεταξύ των 2.

T630: made in Japan, Finished in Sweden

C510: made in Malaysia, Finished in China...

το 630 με σκληρή χρήση κράτησε 5χρόνια χωρίς πρόβλημα μπαταρίας-πλήκτρων (για άλλο λόγο το άλλαξα)

ελπίζω το νέο να κρατήσει καμιά 2ετία...δεν έχω απαιτήσεις για παραπάνω...

Leeco Cool1 4/64 Gold

αρχίζω και το συμπαθώ το κινητάκι...

βέβαια δεν έχει και καμιά τρομερή δυνατότητα...

κάποιες φωτογραφίες που έβγαλα τις βρίσκω απλά αποδεκτές. οι βραδυνές είναι για τα πανυγήρια.

σε σχέση με το θρυλικό T630 που είχα, κάνει τα ίδια με καλύτερα τρόπο...

για 130 ευρώ που το πήρα είναι αποδεκτό.

απ'ότι παρατήρησα έχει σήμα φουλ σε σχέση με το T630 (εξού και το υψηλό sar?)

και μια σύγκριση μπαταριών μεταξύ των 2.

T630: made in Japan, Finished in Sweden

C510: made in Malaysia, Finished in China...

το 630 με σκληρή χρήση κράτησε 5χρόνια χωρίς πρόβλημα μπαταρίας-πλήκτρων (για άλλο λόγο το άλλαξα)

ελπίζω το νέο να κρατήσει καμιά 2ετία...δεν έχω απαιτήσεις για παραπάνω...

Η ποιότητα λήψης δεν έχει να κανει με το SAR!Όσον αφορά την μπαταρία δεν έχει σημασία πού κατασκευάστηκε..Απλά,παράγεται στην Κίνα λόγω χαμηλότερου κόστους στην παραγωγή,αυτό είναι όλο.

Η ποιότητα λήψης δεν έχει να κανει με το SAR!Όσον αφορά την μπαταρία δεν έχει σημασία πού κατασκευάστηκε..Απλά,παράγεται στην Κίνα λόγω χαμηλότερου κόστους στην παραγωγή,αυτό είναι όλο.

σωστά! όσο μεγαλύτερο σήμα, τόσο λιγότερο sar.

το T630 είχε max 0,85-0,88. Τώρα αυτό 1,18 αλλά με σήμα φουλ που σημαίνει έχει αρκετά λιγότερο σε συνθήκες χρήσης.

Μακάρι η ποιότητα να είναι εφάμιλλη των παλαιών που κατασκευάζονταν σε προηγμένες χώρες, αλλά πλέον όλα τα φτιάχνουν στην Κίνα με ότι συνεπάγεται αυτό...

δε βαριέσαι, ένα παλιοκινητό είναι, mercedes κινέζικη δεν πιστεύω να έπαιρνες.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Η ποιότητα κατασκευής δε σχετίζεται με τη χώρα.Υποτίθεται πως τα standards μιας εταιρίας είναι ίδια,ανεξαρτήτως χώρας κατασκευής.Όσον αφορά το SAR δεν έχει την παραμικρή συσχέτιση με την ποιότητα λήψης.Είναι απλά ένας δείκτης που καθορίζει το ρυθμό απορρόφησης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του κινητού από τους ανθρώπινους ιστούς.Η ποιότητα λήψης επ'ουδενί δε συσχετίζεται με το SAR!

σωστά! όσο μεγαλύτερο σήμα, τόσο λιγότερο sar.

το T630 είχε max 0,85-0,88. Τώρα αυτό 1,18 αλλά με σήμα φουλ που σημαίνει έχει αρκετά λιγότερο σε συνθήκες χρήσης.

Μακάρι η ποιότητα να είναι εφάμιλλη των παλαιών που κατασκευάζονταν σε προηγμένες χώρες, αλλά πλέον όλα τα φτιάχνουν στην Κίνα με ότι συνεπάγεται αυτό...

δε βαριέσαι, ένα παλιοκινητό είναι, mercedes κινέζικη δεν πιστεύω να έπαιρνες.

Φίλε αν νομίζεις οτι η τα αυτοκίνητα Mercedes Benz κατασκευάζονται εξ'ολοκλήρου στην Γερμανία, σε γελάσανε!!!!!!!! :blink: :confused:

Φίλε αν νομίζεις οτι η τα αυτοκίνητα Mercedes Benz κατασκευάζονται εξ'ολοκλήρου στην Γερμανία, σε γελάσανε!!!!!!!! :blink: :confused:

ξέρω τα τζάμια είναι κινέζικα, οι ρόδες αφρικάνικες, οι πόρτες μία στην ουγκάντα, άλλη την αλγερία, τι έμεινε; το σήμα που κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία.

αφήστε τα τώρα αυτά και πείτε καμιά καλή εφαρμογή για το κινητό.

Για να δω δυνατότητες, για να δω.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Εχω αγορασει ενα C510 απο Αγγλια και δεν υπαρχει διαθεσιμο ελληνικο μενου, ουτε μπορω να γραψω ελληνικα.

Μπορω να κατεβασω και να εγκαταστησω απο καπου την υποστηριξη για ελληνικα?

Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Εχω αγορασει ενα C510 απο Αγγλια και δεν υπαρχει διαθεσιμο ελληνικο μενου, ουτε μπορω να γραψω ελληνικα.

Μπορεις να το πας σε service point και να σου περασουν αυτοι Ελληνικο μενου! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα θα περασει καιρος μεχρι να εχω προσβαση σε ελληνικο καταστημα της Sony Ericsson οποτε θα προτιμουσα αν υπαρχει τροπος να το κανω μονος μου.

Παρολαυτα εισαι σιγουρος οτι σε σε καποιο service point μπορει να γινει αυτο που ζητω?

Σευχαριστω για τη βοηθεια

Βασικα θα περασει καιρος μεχρι να εχω προσβαση σε ελληνικο καταστημα της Sony Ericsson οποτε θα προτιμουσα αν υπαρχει τροπος να το κανω μονος μου.

Παρολαυτα εισαι σιγουρος οτι σε σε καποιο service point μπορει να γινει αυτο που ζητω?

Σευχαριστω για τη βοηθεια

100% Σιγουρος και Δωρεαν!

τωρα αλλο τροπο δεν ξερω..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικά καμιά χρήσιμη εφαρμογή υπάρχει γι' αυτό το κινητό ή έπρεπε να πάω σε Nokia αν ήθελα εφαρμογές; Το μόνο που βλέπω είναι games games και πάλι games.

αν κάνεις update στην τελευταία ελληνική έκδοση firmware με usb καλώδιο δεν βλέπεις ελληνικά;

Leeco Cool1 4/64 Gold

τελικά καμιά χρήσιμη εφαρμογή υπάρχει γι' αυτό το κινητό ή έπρεπε να πάω σε Nokia αν ήθελα εφαρμογές; Το μόνο που βλέπω είναι games games και πάλι games.

Υπαρχουν καποιες java εφαρμογες αλλα λιγα πραγματα. Αν ηθελες πολλες εφαρμογες επρεπε να πας σε ανοιχτο λειτουργικο. Κοινως σε ενα smartphone.

αν κάνεις update στην τελευταία ελληνική έκδοση firmware με usb καλώδιο δεν βλέπεις ελληνικά;

Δεν παιζει ρολο η εκδοση του firmware αλλα το πακετο γλωσσων που εχει το κινητο.

Απο την στιγμη που αγοραστηκε απο Αγγλια δεν εχει το πακετο με τα Ελληνικα (το Adriatic διορθωστεμε αν κανω λαθος) οποτε οσα update και να κανεις δεν γινεται..;)

Δηλαδη αν δοκιμασω να κανω update το firmware με το ελληνικο Update Service θα εχω διαθεσιμα ελληνικα?

• The title was changed to Sony Ericsson C510