bomber21 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 To "τρεμούλιασμα" το έχω παρατηρήσει και εγώ μια φορά... Χωρίς να κάνω κάτι,μετά από δευτερόλεπτα,εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Το τρεμούλιασμα είναι εφέ της οθόνης!... ... τουλάχιστον σε σχέση με το "τρεμούλιασμα" που ανέφερα εγώ, άλλο το εφέ που λες και άλλο το τρεμούλιασμα που παρατήρησα εγώ: όταν εμφανίζεται αυτό που λέω εγώ, μένει ακόμη και στην (στατική) αρχική οθόνη (αναμονής). Το εφέ στο οποίο αναφέρεσαι -αν κατάλαβα ποιο είναι- εμφανίζεται όταν γράφουμε κείμενο ή γενικότερα όταν εμφανίζεται ένα "παράθυρο" πάνω σε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Όχι,εννοούσα το τρεμούλιασμα που παρατηρείται όταν π.χ. διαγράφεις μήνυμα!Που ξεθωριάζει το χρώμα του παραθύρου και εμφανίζονται "νερά" και γραμμές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Τώρα θα "βολευτώ" με την 2άρα που αγόρασα, μελλοντικά βλέπουμε. :) Μου το έκανε 2 φορές μέχρι τώρα. Θα το "παρακολουθήσω". Επίσης όταν γίνεται αυτό, μετά τα επόμενα (κάποια) μηνύματα (SMS) που δέχομαι μου τα δείχνει σε μορφή συζήτησης! Περίεργα πράγματα! Και εμένα το κάνει αυτό με τα μηνύματα αλλά όχι πάντα και αυτό είναι παράξενο , βασίκα το παρατήρησα όταν άλλαξα το θέμα του οπότε σκέφτηκα οτι μπορεί να είναι απο το θέμα , αλλα τώρα δεν το κάνει οπότε δεν ξερω.... Όχι,εννοούσα το τρεμούλιασμα που παρατηρείται όταν π.χ. διαγράφεις μήνυμα!Που ξεθωριάζει το χρώμα του παραθύρου και εμφανίζονται "νερά" και γραμμές! ναι και εγώ εκεί το έχω παρατηρήση και όταν βγαίνεις από το μενού και γυρνάς στην αρχικη οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Μην το ψάχνετε,δεν υποδηλώνει πρόβλημα υλικού!Είναι εφφέ του λογισμικού!Συμβαίνει όπως είπα και πιο πάνω σε όλα τα μοντέλα της Α2 πλατφόρμας απ'το C902 και μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Μην το ψάχνετε,δεν υποδηλώνει πρόβλημα υλικού!Είναι εφφέ του λογισμικού!Συμβαίνει όπως είπα και πιο πάνω σε όλα τα μοντέλα της Α2 πλατφόρμας απ'το C902 και μετά Σίγουρα? Γιατί τότε συμβαίνει -υπό τις ίδιες συνθήκες- ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ μόνο φορές? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 θα έλεγα ναι! δυνατη και καθαρη? γιατι μου ειπαν οτι δεν ειναι :( Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παίδες διάβασα όλο το τόπικ και είδα που κάποιος έγραψε πως να αποφύγουμε να μπαίνουμε άσκοπα στο vodafone live. Επειδή όμως είναι το πρώτο μου SE κινητό δεν κατάφερα να κάνω αυτό που προτείνετε. Δηλαδή στις ρυθμίσεις να φτιάξω ένα δικό μου προφίλ με άχρηστες ρυθμίσεις και να το βάλω ως προεπιλεγμένο ώστε να μην μπορεί να συνδέεται το κινητό. Και μια δεύτερη απορία είναι πως θα πάρω τις επαφές μου από το Nokia 6500 slide που έχω και να τις ρίξω στο C510 ??? Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά προκαταβολικά αφού πάντα πέρνω απαντήσεις στις απορίες μου. :) Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 δυνατη και καθαρη? γιατι μου ειπαν οτι δεν ειναι :( Εμένα με καλύπτει, αλλά ... υποκειμενική είναι προφανώς η γνώμη μου, οπότε εάν δεν το ακούσεις η ίδια ότι και να σου πουν άλλοι/άλλες ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim04 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Πως γίνεται να περάσω τα ονόματα που έχω στη SIM στον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Πως γίνεται να περάσω τα ονόματα που έχω στη SIM στον υπολογιστή; με το myphonexplorer! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ρε παίδες, όταν δέχομαι ένα SMS και πατάω στο "Προβολή", άλλες φορές το εμφανίζει κανονικά ως μήνυμα και άλλες ως συνομιλία, χωρίς να αλλάξω τίποτε! Κάθε μια από αυτές τις ... "προτιμήσεις" (!) του κινητού διαρκεί για αρκετές ώρες. Το κάνει σε κανέναν άλλον? Πώς μπορώ να το ρυθμίσω να μου το δείχνει πάντα ως μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Παίδες διάβασα όλο το τόπικ και είδα που κάποιος έγραψε πως να αποφύγουμε να μπαίνουμε άσκοπα στο vodafone live. Επειδή όμως είναι το πρώτο μου SE κινητό δεν κατάφερα να κάνω αυτό που προτείνετε. Δηλαδή στις ρυθμίσεις να φτιάξω ένα δικό μου προφίλ με άχρηστες ρυθμίσεις και να το βάλω ως προεπιλεγμένο ώστε να μην μπορεί να συνδέεται το κινητό. Και μια δεύτερη απορία είναι πως θα πάρω τις επαφές μου από το Nokia 6500 slide που έχω και να τις ρίξω στο C510 ??? Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά προκαταβολικά αφού πάντα πέρνω απαντήσεις στις απορίες μου. :) Anyone???? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Γίνεται να επεξεργαστώ αρχεία txt στο C510? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ειναι αληθεια οτι δεν εχει καμερα μπροστα και οταν κανεισ βιντεοκλησεισ δε βλεπεισ τον συνομιλητη και αυτοσ εσενα? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ειναι αληθεια οτι δεν εχει καμερα μπροστα και οταν κανεισ βιντεοκλησεισ δε βλεπεισ τον συνομιλητη και αυτοσ εσενα? έχει κάμερα μπροστά, αλλά ΔΕΝ έχω κάνει βιντεοκλήση για να σου πω άλλες πληροφορίες σχετικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 αν ξερει κανεισ ασ πει αν μπορουν να βλεπονται ταυτοχρονα με τον συνομιλητη σε βιντεοκληση Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Παίδες διάβασα όλο το τόπικ και είδα που κάποιος έγραψε πως να αποφύγουμε να μπαίνουμε άσκοπα στο vodafone live. Επειδή όμως είναι το πρώτο μου SE κινητό δεν κατάφερα να κάνω αυτό που προτείνετε. Δηλαδή στις ρυθμίσεις να φτιάξω ένα δικό μου προφίλ με άχρηστες ρυθμίσεις και να το βάλω ως προεπιλεγμένο ώστε να μην μπορεί να συνδέεται το κινητό. Και μια δεύτερη απορία είναι πως θα πάρω τις επαφές μου από το Nokia 6500 slide που έχω και να τις ρίξω στο C510 ??? Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά προκαταβολικά αφού πάντα πέρνω απαντήσεις στις απορίες μου. :) Οσον αφορά το vodafone live,θα δημιουργήσεις όπως πολύ σωστά είπες ένα προφίλ και θα βάλεις μέσα ό,τι ρυθμίσεις θες,ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι!Έπειτα,θα πας στο μενού Ρυθμίσεις,Συνδεσιμότητα,Ρυθμίσεις Ίντερνετ,Σύνδεση με: και θα επιλέξεις το προφίλ που δημιούργησες.Υπόψιν όμως,πως εάν θες να έχεις πρόσβαση στο Ίντερνετ γενικά,θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις το προφίλ και να βάζεις αυτό του Vf live! Επίσης,αν δε θες να μπλέξεις με δημιουργία νέου προφίλ κλπ,επέλεξε άπλα έμα άλλο προφίλ απ'τα προεγκατεστημένα,όπως το Vf mms ή το Vf Web!Και σ'αυτήν την περίπτωση,όταν πατάς το πλήκτρο του Vodafone live δε θα σε βάζει μέσα! Γίνεται να επεξεργαστώ αρχεία txt στο C510? Όχι!Μπορείς απλά να διαβάσεις αρχεία .txt εφόσον αλλάξεις την κατάληξή τους σε .html,ώστε να τα ανοίγει ο browser του κινητού! ειναι αληθεια οτι δεν εχει καμερα μπροστα και οταν κανεισ βιντεοκλησεισ δε βλεπεισ τον συνομιλητη και αυτοσ εσενα? Έχει κάμερα βιντεο-κλήσεων και επίσης βλέπεις τον άλλον και σε βλέπει κι αυτός ταυτόχρονα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 στη παρουσιαση του κινητου στο myphone λεει οτι δεν αναφερεται η υπαρξη 2ης καμερασ και στη βιντεοκληση δε μπορει να σε δει ο συνομιλητησ αν δε γυρισεισ το τηλ στη πισω μερια Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 στη παρουσιαση του κινητου στο myphone λεει οτι δεν αναφερεται η υπαρξη 2ης καμερασ και στη βιντεοκληση δε μπορει να σε δει ο συνομιλητησ αν δε γυρισεισ το τηλ στη πισω μερια Εάν αναφέρεται κάτι τέτοιο είναι λάθος και κακώς αν δεν έχει διορθωθεί!Υπαρχει κανονικά μπροστινή κάμερα βιντεο-κλήσης και μπορεί να σε βλέπει κανονικά ο συνομιλητής σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ρε παιδια ακουστε ενα κουλο, ξαφνικα σήμερα και ενω εχω το κιν αυτο απο πριν το πάσχα, δεν ακουω τπτ απο ακουστικο... δηλαδή παίρνω τηλ και ενω εμφανιζεται στην οθονη οτι το εχουν σηκώσει εγω δεν ακουω τπτ... αν το βαλω σε μεγάφωνο ακουω κανονικά 'η handsfree.... εχω κανει καμια πατατα κ δεν πηρα χαμπαρι η μας χαιρέτησε το κινητάκι? να σημειώσω για νερό κτλπ στο ακουστικό να εχει μπει ουτε λόγος ουτε εχει πέσει.... :( :( :( edit: εβγαλα μπαταρια και επανήλθε ολα κανονικα... κανεις καμια ιδεα τι στο καλο είχε γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Mπορεί να είναι πρόβλημα hardware ή software. Πάντως από τη στιγμή που με επανεκκίνηση διορθώνεται μου μυρίζει κάποιο πρόβλημα με το software γιατί λογικά αν το ακουστικό είχε χαλάσει δεν θα δούλευε ούτε μετά την επανεκκίνηση. Παρακολούθα μέσω του update service μήπως η εταιρία βγάλει (που θα βγάλει λογικά κάποια στιγμή) καινούργιο λογισμικό ή δοκίμασε να ξαναπεράσεις το ίδιο πάλι μήπως και διορθωθεί το πρόβλημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 λοιπον μου το εκανε ξανα κ σημερα και καταλαβα τι φταιει... αν παρω καποιο τηλ κ πατησω το πλαινο κουμπι αυτο που ειναι για να αυξανεις ή μειωνεις ενταση ακουστικου ξαφνικα σαν fade out χάνεται ο αλλος απο το ακουστικό σου. αμα το κλεισω και το ξανανοιξω και παρω ξανα τηλ θα τον ακουσω για 2-3 δευτερόλεπτα και μετα παλι θα νεκρώσει το ακουστικό. αμα βγαλω μπαταρια ομως χθες ολα οκ. τι να κάνω? προφανως και δεν ειναι τελικα θέμα ακουστικου αφου φτιαχνει με επανεκκινηση οπως ειπε κ ο φιλος πάνω και με HANDSFREE ή μεγαφωνο όλα καλα. να το πάω πίσω πλαίσιο που το πήρα? ειναι αυτο μεσα στην εγγυηση? θα μου το αλλαξουν επι τοπου η θα πάει sony ericcson service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Κάτι άλλο που πάντα είχα στα Νόκια είναι ότι μπορούσες να δεις αναλυτικά τη διάρκεια της κάθε μεμονωμένης κλήσης σου.Το είχε μέχρι και το 6300 και το 6500. Στο 510 δεν υπάρχει κάτι τέτοιο?Σόρυ που γίνομαι κουραστικός αλλά όπως προείπα δεν είχα ποτέ SE. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 λοιπον μου το εκανε ξανα κ σημερα και καταλαβα τι φταιει... αν παρω καποιο τηλ κ πατησω το πλαινο κουμπι αυτο που ειναι για να αυξανεις ή μειωνεις ενταση ακουστικου ξαφνικα σαν fade out χάνεται ο αλλος απο το ακουστικό σου. αμα το κλεισω και το ξανανοιξω και παρω ξανα τηλ θα τον ακουσω για 2-3 δευτερόλεπτα και μετα παλι θα νεκρώσει το ακουστικό. αμα βγαλω μπαταρια ομως χθες ολα οκ. τι να κάνω? προφανως και δεν ειναι τελικα θέμα ακουστικου αφου φτιαχνει με επανεκκινηση οπως ειπε κ ο φιλος πάνω και με HANDSFREE ή μεγαφωνο όλα καλα. να το πάω πίσω πλαίσιο που το πήρα? ειναι αυτο μεσα στην εγγυηση? θα μου το αλλαξουν επι τοπου η θα πάει sony ericcson service? Όπως σου είπα μπορείς ή να περιμένεις να βγει η πρώτη αναβάθμιση μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα ή αλλιώς αν δεν έχεις συμπληρώσει εβδομάδα πήγαινέ το πίσω και ζήτα αντικατάσταση. Αν έχει περάσει εβδομάδα (το Πλαίσιο σου κάνει αντικατάσταση αμέσως εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αγοράς) το Πλαίσιο δεν μπορεί να στο αλλάξει οπότε τότε θα πρέπει να το πας στο service της SE. Πάντως θα έλεγα να του ξαναπεράσεις το λογισμικό πριν το επιστρέψεις, μπορεί και να διορθωθεί, που ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts