Jump to content

Eίστε ικανοποιημένος/η με το μισθό σας?

twety
 Κοινοποίηση

Είστε ικανοποιημένος/η με το μισθό σας?  

58 members have voted

1. 1. Είστε ικανοποιημένος/η με το μισθό σας?

• Πάρα πολυ.
      4
    • Πολύ
      4
    • Αρκετά
      12
    • Μέτρια
      12
    • Λίγο
      5
    • Σχεδόν Καθόλου
      6
    • Καθόλου
      15

Recommended Posts

Υπάρχει κανείς που να λέει όχι στα λεφτά; :rolleyes:

Όσα και να είναι ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Δεν ειμαι ευχαριστημενη (μετρια δηλαδη). Οι κρατησεις που μας κανουν ειναι πολλες (αξιζουν?, αναρωτιεμαι) και η μισθολογικη εξελιξη ειναι μηδαμινη.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Και πες δεν είμαι ευχαριστημένος από το μισθό μου (που είμαι). Και πες ότι το γράψω εδώ. Τι θα γίνει, θα επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους και θα μου δώσετε αύξηση; Άχρηστο/ανούσιο θέμα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

βασικα αυτο το thread θα βοηθησει ατομα που θα δηλωσουν μηχανογραφικο...οπως εγω που ρωταω συνεχεια ποσα παιρνει ενας αξιωματικος στρατου και ολοι μου λενε ο,τι ναναι,ο καθενας διαφορετικα...ουφφ μπουχτησα με την παραπληροφορηση!!!!:mad:

βασικα αυτο το thread θα βοηθησει ατομα που θα δηλωσουν μηχανογραφικο...οπως εγω που ρωταω συνεχεια ποσα παιρνει ενας αξιωματικος στρατου και ολοι μου λενε ο,τι ναναι,ο καθενας διαφορετικα...ουφφ μπουχτησα με την παραπληροφορηση!!!!:mad:

και γιατι δεν βλεπεις τοτε το αναλογο θεμα?τα επαγγελματα με τον μεγαλυτερο μισθο..:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

και γιατι δεν βλεπεις τοτε το αναλογο θεμα?τα επαγγελματα με τον μεγαλυτερο μισθο..:)

το κοιταξα αλλα δεν ελεγε τπτ γι'αυτους...και καποιος που εκανε μια αναφορα υποθετικα μιλουσε...

Κανείς δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με το μισθό του. Και επειδή η δουλειά μου έχει άμεση σχέση με τους μισθούς στελεχών (και μιλάω για CEOs και top teams, που βγάζουν αντικειμενικά πάρα πολλά λεφτά) ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι είναι ικανοποιημένοι με τα λεφτά που παίρνουν. Και αυτοί δεν είναι απαραίτητα αυτοί που παίρνουν τα περισσότερα, αλλά αυτοί που λόγω ιδιοσυγκρασίας γνωρίζουν πότε να σταματήσουν να είναι αγνώμονες.

Δεν γραφουμε κιολας ποσα περνουμε ο καθενας?

εγω περνω γυρω στα 3.000 και ναι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Don't give up! :!:

ειμαι ελευθερος επαγγελματιας, εχω 2 καταστηματα δικα μου στο ενα δουλευει αλλος και το αλλο το δουλευω εγω, επειδη ειμαι συνεταιρικα μενουν τοσα μονο για μενα. αυτα.
Don't give up! :!:

Αν σκεφτεί κανείς την επικινδυνότητα του επαγγελματός μου

(συμβασιούχος πυροσβέστης - οδηγός ) και τα ωράρια 16ωρα και πάνω απο 24ωρο

( όσο πάει ) σε περίπτωση συμβάντος .... τα 750 νομοίζω ότι είναι λίγα !!!! :confused::confused:

ειμαι ελευθερος επαγγελματιας, εχω 2 καταστηματα δικα μου στο ενα δουλευει αλλος και το αλλο το δουλευω εγω, επειδη ειμαι συνεταιρικα μενουν τοσα μονο για μενα. αυτα.

Ε καλά άλλο μισθός άλλο το να είσαι μαγαζάτορας, οπότε τα 3 χιλιάρικα είναι τόσο η αμοιβή της εργασίας σου όσο ΚΑΙ η απόδοση πάνω στο κεφάλαιο που έχεις επενδύσει.

Υπόδειξεις παρατηρήσεις και οτιδήποτε άλλο γίνονται ΜΟΝΟ με πμ στους αρμόδιους moderators του εκάστοτε φόρουμ.Σταματήστε να χαλάτε τα threads.Αν δεν σας ικανοποιεί ένα θέμα μπορείτε πολύ απλά να μην συμμετέχετε.Δεν σας υποχρεώνει κανένας να ποστάρετε με το ζόρι.Την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι ανάλογο θα πέσουν ποινές.

Αν σκεφτεί κανείς την επικινδυνότητα του επαγγελματός μου

(συμβασιούχος πυροσβέστης - οδηγός ) και τα ωράρια 16ωρα και πάνω απο 24ωρο

( όσο πάει ) σε περίπτωση συμβάντος .... τα 750€ νομοίζω ότι είναι λίγα !!!! :confused::confused:

Μάλλον πολύ λίγα είναι, αλλά δεν ξέρω βέβαια και τι μισθοί παίζουν στο επάγγελμα σου...

Μάλλον πολύ λίγα είναι, αλλά δεν ξέρω βέβαια και τι μισθοί παίζουν στο επάγγελμα σου...

Ο μισθώς ενός μονίμου πυροσβέστη ξεκινάει απο τα 1200€

Ενώ ο δικός μας ( Εποχικοί πυροσβέστες ) είναι 750 €

Αντε αν κανουμε καμια υπερωρία και κανα εκτώς έδρας να αυξηθεί λίγο παραπάνω αν τελικά μας τα βάλουν τα λεφτα !!!

750 για πόσους μήνες;

Για την περιόδο που πέρασε και την επόμενη την εκαναν την συμβαση για 8 μήνες !!!

εντομεταξυ το μετρια που εχουμε βαλει ολοι εναι στην ουσια οτι δεν ειμαστε ικανοποιημενοι..α ρε Ελλαδα..μεροδουλι μεροφαι..

Never Give Up:!:

Join friend!

εντομεταξυ το μετρια που εχουμε βαλει ολοι εναι στην ουσια οτι δεν ειμαστε ικανοποιημενοι..α ρε Ελλαδα..μεροδουλι μεροφαι..

Ελάχιστοι είναι ικανοποιημένοι από το μισθό τους...

προς το παρον ναι,μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο τις μηνιαιες απολαβες μου...δε συμβαινει το ιδιο ομως αν μπει το ενδεχομενο της οικογενειας στο αμεσο μελλον...

παιδια,ειμαι σιγουρος οτι στο τελος της δημοσκοπησης πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα ειναι στο καθολου ικανοποιημενοι.εινα αδυνατο να βρισκομαστε στην ελλαδα και να ειμαστε μετρια ικανοποιημενοι απο το μισθο.φανταζομαι δηλαδη οτι το μετρια θεωρειται καπου στα 1100-1500 ευρω λογικα.διοτι αν λαβουμε ως μετρο συγκρισης αλλες χωρες οπως δανια,σουηδια,λουξεμβουργο τοτε πρεπει να θεωρουμε κακιστους τους μισθους μας.

φανταζομαι δηλαδη οτι το μετρια θεωρειται καπου στα 1100-1500 ευρω λογικα.

Τα πάντα είναι συγκριτικά. Γιατί αν παίρνεις 2000 σε μια δουλειά που οι άλλοι παίρνουν 3, όχι απλά μέτριο δε θα το θεωρείς αλλά εντελώς χάλια.