jopilot Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Το έχει δει κάποιος αυτό http://goo.gl/yftyd ? με το συγκεκριμένο κατάστημα τι παίζει? Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδες εκανα μια παραγγελια μεσω paypal σε minideal... Μπορω να την ακυρωσω με καποιο τροπο??Πριν κανενα μισαωρο εγινε... Μήπως να επικοινωνούσες μαζί τους? Αλλιώς φαντάζομαι το στέλνεις μετά πίσω και πέρνεις τα χρηματά σου.:happy: Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Σκεφτομαι να παρω το start B6000 εχεις κανεις αποψη για το συγκεκριμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδες εκανα μια παραγγελια μεσω paypal σε minideal... Μπορω να την ακυρωσω με καποιο τροπο??Πριν κανενα μισαωρο εγινε... Στείλε email στον joyce στο minideal15@gmail.com και πες του να την ακυρώσει Το έχει δει κάποιος αυτό http://goo.gl/yftyd ? με το συγκεκριμένο κατάστημα τι παίζει?Το κατάστημα είναι απλά καλό. Αλλά δες τι λέει "Notice: The following spec is not confirmed by xiaomi facotry, and it is just for your reference. pls do not order it before it is final confirm till August" Με λιγα λόγια ειναι preorder. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Το κατάστημα είναι απλά καλό. Αλλά δες τι λέει "Notice: The following spec is not confirmed by xiaomi facotry, and it is just for your reference. pls do not order it before it is final confirm till August" Με λιγα λόγια ειναι preorder. Αν παρόλα αυτά η τελική σχεδίαση είναι όπως στις φωτογραφίες τότε είναι το επόμενο κινητό μου(κινέζικο):happy: Thanks Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει αυτό στα ΕΛΤΑ ? http://www.elta-courier.gr/search.asp ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 24-06-2013 14:49 IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Το έχει δει κάποιος αυτό http://goo.gl/yftyd ? με το συγκεκριμένο κατάστημα τι παίζει?Αν ήταν και δίκαρτο, θα ήταν το ιδανικό κινητό για εμένα... Όσο για τα specs, "too good to be true"? λόγω μπαταρίας... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει αυτό στα ΕΛΤΑ ? http://www.elta-courier.gr/search.asp ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 24-06-2013 14:49 IPS Αν δε κανω λαθος, ips πρεπει να ειναι αεροδρομιο στο πεκινο, οποτε σημερα αυριο θα το δεις στα ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Σκεφτομαι να παρω το star B6000 εχεις κανεις αποψη για το συγκεκριμενο? ?>>>>>????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 ποσες μερες κανει να ερθει μια παραγγελια απο minideal? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 παιδια προτείνετε μου ένα κινητό εως 180 ευρω τετραπυρηνο και κατα προτίμηση 13megapixels. Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asna Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Καλησπερα !! Αν θυμαστε ειχα ενα Η2000+ που δεν ανοιγε. Τελικα ειχε παρει νερο σε 2-3 σημεια, το ανοιξα το καθαρισα με ισοπροπυλικη αλκοολη και αναστηθηκε!!!!! τωρα μου βγαζει μονο μια μπαταρια που φορτιζει αλλα δεν ανοιγει. θελει ξαναπερασμα το λογισμικο σωστα? με cwm το κανω αυτο? ------ το βρηκα παιδες ευχαριστω για ολα!! και αν εχετε ποτε θεμα υγρασιας χρησιμοποιηστε ισοπροπυλικη ------ Edited July 1, 2013 by asna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Πολύ δυνατό χαρτί η συμβουλή σου! Και το περναμε με καμία μπατονετα δηλαδή? Και το κυριότερο, που τη βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Και το περναμε με καμία μπατονετα δηλαδή? Και το κυριότερο, που τη βρίσκουμε? Το λουζουμε κυριολεκτικα και την αλκοολη την βρισκουμε στα φαρμακεια. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Το λουζουμε κυριολεκτικα και την αλκοολη την βρισκουμε στα φαρμακεια. Σωστοοοοοος. Κοιτατε μονο η ισοπροπυλικη να ειναι αρκετων βαθμων :) Ενα παραδειγμα ;) http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=7552 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 παιδια προτείνετε μου ένα κινητό εως 180 ευρω τετραπυρηνο και κατα προτίμηση 13megapixels. EυχαριστώΚανένα κινητο σ αυτά τα λεφτά δεν έχει αισθητήρα 13ΜΡ, όλα σχεδον τα κινέζικα με ΜΤΚ6589, 5ΜΡ αισθητήρα έχουν ποσες μερες κανει να ερθει μια παραγγελια απο minideal? σε 1-3 εργασιμες συνήθως στέλνουν απο σιγκαπούρη. μετα, περίπου 10-20 μέρες ?>>>>>????????????????? καλό είναι, σαν το N9589 αλλά με ΜΤΚ6589 Αν δε κανω λαθος, ips πρεπει να ειναι αεροδρομιο στο πεκινο, οποτε σημερα αυριο θα το δεις στα ελταips=international postal system. κλείσιμο από ips σημαίνει οτι ετοιμάστηκε για πτήση από τη χώρα αποστολής Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asna Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Το λουζουμε κυριολεκτικα και την αλκοολη την βρισκουμε στα φαρμακεια. καλύτερα μονο τη μητρικη, ή τελως παντων οχι την οθονη. Αν χρειαζεται μονο το φλεξ της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 πριν 2 μηνες αποφασισα να παρω ενα κινητο, και το επελεξα απο ενα κινεζικο site (εχω γραψει αναφορες σε αλλα θεματα) το δεμα ηρθε πριν ενα μηνα, χωρις πανω να αναγραφει ονομα αποστολεα και τα ΕΛΤΑ (φανταζομαι σωστα) αρνηθηκαν να μου το δωσουν.... Οποτε το δεμα πηρε την αγουσα απο εκει που ηρθε :wacko: Κινητο πληρωσα και κινητο δεν ειδα..... Την επομενη αφου προσπαθησα να κανω καποια επικοινωνια, οι τυποι δεν απανταγανε ουτε καν στα μηνυματα! Ετσι αναγκαστικα προχωρησα σε claim στο paypal, αυτο εγινε 1 Ιουνιου.... Εκει φαγαμε παλι ενα μηνα στο να ψαξουμε τι εχει γινει και μολις χτες επιστραφηκαν τα λεφτα. Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω το site αλλα τετοιες αγορες πρεπει να αποφευγονται. Στην περιπτωση μου τουλαχιστον εχασα μονο το χρονο μου και πολυ απλα δεν εχω κινητο και ειμαι στο σημειο 0. Παρολα αυτα λεω παλι καλα..... Θα συμβουλευα λοιπον αυστηρα τα εξης: 1. αγορες μονο απο διαπιστωμενα sites τα οποια διατηρουν καλο ονομα. 2. παντα συστημενο :!: (μετακομισα προσφατα σε μεγαλη πολυκατοικια, και αμα δουν δεμα δεν μενει ουτε λεπτο....) 3. Βοηθαει παρα πολυ αν ο πωλητης σας στειλει τα ακριβες γραμμαρια του δεματος πχ 425 γρ.... αν στο ταχυδρομειο το ζυγισετε επι τοπου και το βρειτε 300 γρ. λειπουν γραμμαρια σημαντικου βαρους! Ζυγαρια εχει συνηθως διπλα στη κοπελα που δινει το δεμα, αρα το να της πεις ριξτο μια πανω ειναι πανευκολο.... 4. Αν ο πωλητης σας στειλει με μαιλ μια φωτο του δεματος που φαινονται τα στοιχεια σας, αυτο θα βοηθησει να ξερετε τι δεμα θα δειτε στο ταχυδρομειο, ετσι ωστε αν δειτε κατι διαφορετικο θα πρεπει να ψυλλιαζόσαστε αμεσα. Βεβαια λογω καλοκαιριου ανεβαλα τις αγορες, και θα περιμενω πια μετα τις διακοπες για να ασχοληθω με τι να παρω, προς το παρον ψαχνω να βρω μαγαζι που να ειναι αξιοπιστο σε μηχανηματα και επικοινωνια και υποστηριξη αν τυχει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 παιδια εσεις τι λετε? geekbyuing.com Η μηπως chinapadmall? ποιο απο τα 2 ειναι αξιοπιστο?Η και απο τα 2 δεν θα εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 πριν 2 μηνες αποφασισα να παρω ενα κινητο, και το επελεξα απο ενα κινεζικο site (εχω γραψει αναφορες σε αλλα θεματα) το δεμα ηρθε πριν ενα μηνα, χωρις πανω να αναγραφει ονομα αποστολεα και τα ΕΛΤΑ (φανταζομαι σωστα) αρνηθηκαν να μου το δωσουν.... Οποτε το δεμα πηρε την αγουσα απο εκει που ηρθε :wacko: Κινητο πληρωσα και κινητο δεν ειδα..... Την επομενη αφου προσπαθησα να κανω καποια επικοινωνια, οι τυποι δεν απανταγανε ουτε καν στα μηνυματα! Ετσι αναγκαστικα προχωρησα σε claim στο paypal, αυτο εγινε 1 Ιουνιου.... Εκει φαγαμε παλι ενα μηνα στο να ψαξουμε τι εχει γινει και μολις χτες επιστραφηκαν τα λεφτα. Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω το site αλλα τετοιες αγορες πρεπει να αποφευγονται. Στην περιπτωση μου τουλαχιστον εχασα μονο το χρονο μου και πολυ απλα δεν εχω κινητο και ειμαι στο σημειο 0. Παρολα αυτα λεω παλι καλα..... Θα συμβουλευα λοιπον αυστηρα τα εξης: 1. αγορες μονο απο διαπιστωμενα sites τα οποια διατηρουν καλο ονομα. 2. παντα συστημενο :!: (μετακομισα προσφατα σε μεγαλη πολυκατοικια, και αμα δουν δεμα δεν μενει ουτε λεπτο....) 3. Βοηθαει παρα πολυ αν ο πωλητης σας στειλει τα ακριβες γραμμαρια του δεματος πχ 425 γρ.... αν στο ταχυδρομειο το ζυγισετε επι τοπου και το βρειτε 300 γρ. λειπουν γραμμαρια σημαντικου βαρους! Ζυγαρια εχει συνηθως διπλα στη κοπελα που δινει το δεμα, αρα το να της πεις ριξτο μια πανω ειναι πανευκολο.... 4. Αν ο πωλητης σας στειλει με μαιλ μια φωτο του δεματος που φαινονται τα στοιχεια σας, αυτο θα βοηθησει να ξερετε τι δεμα θα δειτε στο ταχυδρομειο, ετσι ωστε αν δειτε κατι διαφορετικο θα πρεπει να ψυλλιαζόσαστε αμεσα. Βεβαια λογω καλοκαιριου ανεβαλα τις αγορες, και θα περιμενω πια μετα τις διακοπες για να ασχοληθω με τι να παρω, προς το παρον ψαχνω να βρω μαγαζι που να ειναι αξιοπιστο σε μηχανηματα και επικοινωνια και υποστηριξη αν τυχει κατι. Κριμα η ταλαιπορια. Απο πιο site παρηγγιλες; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω το site αλλα τετοιες αγορες πρεπει να αποφευγονται. Κριμα η ταλαιπορια. Απο πιο site παρηγγιλες; Ισα ισα....που επιβαλεται να πεις ποιο ειναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 απο εδω ειχα κανει την παραγγελια και ηταν το συγκεκριμενο κινητο: http://www.cellphonemic.com/s7589-mtk6589?keyword=S7589&category_id=0 μου ειχε κοστισει 174 ευρω, τα οποια ηρθαν παλι πισω..... βεβαια τωρα φτασαμε Ιουλιο, και προς τα τελη θα ετοιμαζομαι για διακοπες, οποτε δεν διακινδυνεύω να κανω αγορα, με τις καθυστερησεις, μπορει να εχω φυγει και το κινητο ακομα να ερχεται. Καλως η οχι, θα αρχισω να ξαναψαχνω απο 1η ΣΕΠ παλι απο την αρχη.... Τελος θα σκεφτομουνα μια προταση, να φτιαχτει ενα thread (το οποιο θα ηταν χρησιμο να ειναι sticky) που να μαζευει μεσα τα αξιοπιστα sites και ισως αλλο ενα με τα αμφιβολα. Οι δικοι μου αποδειχτηκαν τελειως καφενειο αφου εστειλαν πακετο το οποιο ειχε ολο και ολο τ.κ. 174.... GREECE Δηλαδη αυτο ειναι site για να κανει καποιος αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 απο εδω ειχα κανει την παραγγελια και ηταν το συγκεκριμενο κινητο: http://www.cellphonemic.com/s7589-mtk6589?keyword=S7589&category_id=0 μου ειχε κοστισει 174 ευρω, τα οποια ηρθαν παλι πισω..... βεβαια τωρα φτασαμε Ιουλιο, και προς τα τελη θα ετοιμαζομαι για διακοπες, οποτε δεν διακινδυνεύω να κανω αγορα, με τις καθυστερησεις, μπορει να εχω φυγει και το κινητο ακομα να ερχεται. Καλως η οχι, θα αρχισω να ξαναψαχνω απο 1η ΣΕΠ παλι απο την αρχη.... Τελος θα σκεφτομουνα μια προταση, να φτιαχτει ενα thread (το οποιο θα ηταν χρησιμο να ειναι sticky) που να μαζευει μεσα τα αξιοπιστα sites και ισως αλλο ενα με τα αμφιβολα. Οι δικοι μου αποδειχτηκαν τελειως καφενειο αφου εστειλαν πακετο το οποιο ειχε ολο και ολο τ.κ. 174.... GREECE Δηλαδη αυτο ειναι site για να κανει καποιος αγορα? Το κατάστημα ειναι μια χαρά αξιόπιστο κι εχω παραγγείλει τόσες φορες απο κει. Βλάκες δεν είναι να μην έγραψαν τον παραλήπτη πάνω, αλλιω δε θα φτανε καν ελλάδα. Μην κατηγορούμε το μαγαζί για βλακείες των ταχυδρομείων. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Να ειδες γιατι του ειπα οτι επιβαλεται να πει απο ποιο site το πηρε.... Ενταξει λαθη κανουν ολοι....(ταχυδρομεια ...πωλητες....πελατες....) Απλα πρεπει να λεμε ποιον πωλητη επιλεξαμε για να δουμε αν το εχει κανει και σε αλλους.....(που σε αυτην την περιπτωση δεν ισχυει....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Μια και ειναι το θεμα μας, ειχα την πρωτη εμπειρια απο το minideal που με εξαιρεση ενα ψιλοθεματακι που ειχαμε με το χρωμα του χ2 που παρηγγειλα που αναγκαστικα αλλαξε σε λευκο λογω λανθασμενης (?) διαθεσιμοτητας ολα κατα τα αλλα κυλησαν καλως. Και το τηλεφωνο και η αποστολη και το βασικοτερο η συνεννοηση με τον κοσμο! Θα τους ξαναπροτιμησω σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts