kostast1 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά Είχα παραγγείλει ένα κινητό από το tomtop και έλεγε payment processing και αργότερα μου στείλανε email ότι θέλουν να τους στείλω σε φωτογραφία την πιστωτική μου κάρτα (και από τις δύο πλευρές).. η ερώτηση είναι : 1. Λέτε να έχουν τραβήξει ήδη τα λεφτά μου;; 2. Είναι σωστό αυτό που ζητάει ή όχι;; Παρακαλώ απαντήστε μου ευχαριστωω πολυυ Δεν νομιζω να εστειλες...........:blink: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tatiana22 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Όχι δεν έστειλα..γι'αυτό ρωτάω Εάν μου τραβηξαν τα χρήματα γιατί στην αρχή είχα γράψει τα στοιχεία απλά της κάρτας μου..και μετά μου στείλανε αυτό το μήνυμα (και δεν έστειλα κάποια φωτογραφία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Όχι δεν έστειλα..γι'αυτό ρωτάω Εάν μου τραβηξαν τα χρήματα γιατί στην αρχή είχα γράψει τα στοιχεία απλά της κάρτας μου..και μετά μου στείλανε αυτό το μήνυμα (και δεν έστειλα κάποια φωτογραφία) τα μαγαζιά δεν ζητούν ποτέ φωτογραφία της κάρτας. Αυτά τα κάνουν hackers .στέλνουν ένα mail με το λογότυπο μιας τράπεζας ή ενός μαγαζιού και όποιος δώσει τα στοιχεία της κάρτας του,η συνέχεια είναι αυτονόητη . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Παλιά τα κάνανε :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tatiana22 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εγώ από την στιγμή που έχω δώσει μόνο τα στοιχεία της κάρτας και όχι σε φωτογραφία τα έχουν πάρει τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εγώ από την στιγμή που έχω δώσει μόνο τα στοιχεία της κάρτας και όχι σε φωτογραφία τα έχουν πάρει τα λεφτά; Εχεις δωσει και τον 3ψηφιο στην πισω μερια της καρτας?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tatiana22 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ναι(αλλά όχι σε φωτογραφία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ναι(αλλά όχι σε φωτογραφία) Καλα σοβαρα τωρα........το ιδιο ειναι. Εαν καποιος ξερει αυτα τα νουμερα κανει οτι αγορες θελει. Πανε στην τραπεζα και αλλαξε καρτα καλυτερα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tatiana22 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Και αν έχει τραβήξει τα χρήματα μου;; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλα σοβαρα τωρα........το ιδιο ειναι. Εαν καποιος ξερει αυτα τα νουμερα κανει οτι αγορες θελει. Πανε στην τραπεζα και αλλαξε καρτα καλυτερα. Στο ALI εάν δεν δώσεις αριθμό δεν ψωνίζεις, όπως και στα άλλα όταν δεν χρησιμοποιείς paypal ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tatiana22 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Αλλα όταν μου στείλανε το μήνυμα για να τους στείλω σε φωτογραφία την πιστωτική μου κάρτα είπαν και αυτό : If the order did not confirm timely in about 5 to 7 days. It would automatic canceled by system. If you has verified your payment before, please do reply the email to tell us. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Αλλα όταν μου στείλανε το μήνυμα για να τους στείλω σε φωτογραφία την πιστωτική μου κάρτα είπαν και αυτό : If the order did not confirm timely in about 5 to 7 days. It would automatic canceled by system. If you has verified your payment before, please do reply the email to tell us. Μην τους δώσεις φωτογραφίες, ήδη έκανες την πληρωμή. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tatiana22 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Οπότε έχασα τα λεφτά μου Μήπως ξέρετε πως μπορώ να τα πάρω πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Οπότε έχασα τα λεφτά μου Μήπως ξέρετε πως μπορώ να τα πάρω πίσω; Δεν τα έχασες, εάν δεν σου επιβεβαιώσουν ότι η παραγγελία σου είναι εντάξει, επικοινώνησε με την τράπεζά σου και ακύρωσε την συναλλαγή. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tatiana22 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Έγινε θα πάω αύριο στην τράπεζα Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση να στε καλαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Στο ALI εάν δεν δώσεις αριθμό δεν ψωνίζεις, όπως και στα άλλα όταν δεν χρησιμοποιείς paypal ... Φιλε επειδη καποτε το πληρωσα ακριβα,μα παρα πολυ ακριβα αυτο το σπορ απο το αλι το γραφω,και δεν δειχνω σε κανενα τα στοιχεια της καρτας μου,ειδικα τα 3.........μονο με προπληρωμενη και αυτη με μεγαλη προσοχη απο που αγοραζω. Για εμενα ειναι κανονας πλεον,αλλοι βεβαια το ρισκαρουν..... Καλες αγορες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Φιλε επειδη καποτε το πληρωσα ακριβα,μα παρα πολυ ακριβα αυτο το σπορ απο το αλι το γραφω,και δεν δειχνω σε κανενα τα στοιχεια της καρτας μου,ειδικα τα 3.........μονο με προπληρωμενη και αυτη με μεγαλη προσοχη απο που αγοραζω. Για εμενα ειναι κανονας πλεον,αλλοι βεβαια το ρισκαρουν..... Καλες αγορες.Τι εννοείς; Σου έκλεψαν χρήματα μέσω του Aliexpress; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tatiana22 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. μια ερώτηση είναι αξιόπιστο το site banggood?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. μια ερώτηση είναι αξιόπιστο το site banggood?? ναι,κανε paypal και πληρωσε με αυτο,οχι με καρτα,priority στην επιλογη ταχυδρομειου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. μια ερώτηση είναι αξιόπιστο το site banggood?? Για κινεζικο εξαιρετικα αξιοπιστο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. μια ερώτηση είναι αξιόπιστο το site banggood??Από τα ποιό αξιόπιστα αν όχι το ποιό αξιόπιστο. Τρόπος αποστολής πάντα με επιλογή priority. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. μια ερώτηση είναι αξιόπιστο το site banggood?? Ενα απο τα κορυφαια, στο θεμα τις αξιοπιστιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Να συνεχίσω στο θέμα μου με το Gearbest 4 ημέρες τώρα μου λένε στο live chat ότι σε 24 ώρες θα χω το refund, κάθε μέρα το ίδιο πράγμα.. Σήμερα μου απαντάνε στο ticket μετά από τόσες ημέρες ότι το refund το έχουν κάνει.....πριν 4 ημέρες. Έλα όμως που δεν υπάρχει refund πουθενά. Δηλαδή οι τύποι ολοένα και σε σπρώχνουν για dispute και να μη ξανααγοράσεις από αυτούς ακόμα κι αν τους έχεις ανάγκη. Μακράν το χειρότερο customer support ever. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Να συνεχίσω στο θέμα μου με το Gearbest 4 ημέρες τώρα μου λένε στο live chat ότι σε 24 ώρες θα χω το refund, κάθε μέρα το ίδιο πράγμα.. Σήμερα μου απαντάνε στο ticket μετά από τόσες ημέρες ότι το refund το έχουν κάνει.....πριν 4 ημέρες. Έλα όμως που δεν υπάρχει refund πουθενά. Δηλαδή οι τύποι ολοένα και σε σπρώχνουν για dispute και να μη ξανααγοράσεις από αυτούς ακόμα κι αν τους έχεις ανάγκη. Μακράν το χειρότερο customer support ever.Refund στο Paypal ή στο GB wallet; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Refund στο Paypal ή στο GB wallet; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Για wallet ζητάω αλλά απ'ότι φαίνεται θα κάνω μια και καλή dispute για refund στο PP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts