s1.1 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το http://www.etotalk.com/ είναι αξιόπιστο σιτε;; Χρόνια το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάρει τπτ απο το συγκεκριμένο κατάστημα Απο δικια μου δοκιμη ηταν ενταξει. Ειχα παραγγειλει πριν 2 μηνες ανταλλακτικο για το ulefone power και ηρθε κανονικα με tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το http://www.etotalk.com/ είναι αξιόπιστο σιτε;; Χρόνια το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάρει τπτ απο το συγκεκριμένο κατάστημα Μέχρι πριν λίγο καιρό, διάβαζα πολλές άσχημες κριτικές για το Etotalk, δεν έπιανε ούτε 2/10 στο σύνολο. Τώρα τελευταία βλέπω και θετικές. Αλλά πιθανόν οι θετικές να είναι ψεύτικες, από υπαλλήλους, γιατί είναι ακριβώς οι ίδιες σε 2 site ή έχουν το ίδιο username... :worry: https://www.trustpilot.com/review/etotalk.com http://resellerratings.com/store/Etotalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το http://www.etotalk.com/ είναι αξιόπιστο σιτε;; Χρόνια το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάρει τπτ απο το συγκεκριμένο κατάστημα Σε αγορά κινητού που είχα κάνει στην αρχή όλα ΟΚ. Όταν χάλασε κάνανε 2 μήνες να το φτιάξουν και ζητούσαν με το έτσι θέλω λεφτά ότι δήθεν πλήρωσαν τελωνείο όταν τους τόστειλα ( το έλεγαν και σε άλλους που ήξερα το ίδιο παραμύθι ακριβώς και ίδιο ακριβώς ποσό ζήταγαν για χρέωση τελωνείου:wacko:) ). Γενικά λέγανε πολύ παραμύθι στα email τους. H γνώμη μου είναι ΚΑΘΑΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Πρόσεξε επίσης γιατί στην τιμή δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά. Βέβαια όλα αυτά πρίν 2 χρόνια και για ένα τηλέφωνο, αλλά είχα δεί και πολλά αρνητικά σε ξένα site! Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το http://www.etotalk.com/ είναι αξιόπιστο σιτε;; Χρόνια το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάρει τπτ απο το συγκεκριμένο κατάστημα οταν ηδη εχουμε τσεκαρισμενα καταστηματα εδω γιατι ψαχνεις για αβεβαιες καταστασεις,κατ αρχην απο οτι ξερω εχει μεταφορικα,αν θες φθηνοτερο καταστημα ισως σου κοστισει ακριβα αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con_man Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! Βρες ενα καταστημα με ευρωπαικη αποθηκη να γλυτωσεις χρονο και αγχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! το vickmall και φτηνα το εχει και το πιο αξιοπιστο ειναι σε 15-20 μερες πιστευω θα το εχεις στα χερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 το vickmall και φτηνα το εχει και το πιο αξιοπιστο ειναι σε 15-20 μερες πιστευω θα το εχεις στα χερια Το χει στοκ και στην Ευρωπαϊκή αποθήκη για σύντομα αν το βιάζεται ο φίλος con_man 210 $ και 170 $ ανάλογα έκδοσης, με παράδοση σε 1-3 εργάσιμες και αποστολή από 25 Οκτ vickmall.com Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! Κοίταξε και αυτό, έχει σε προσφορά την spesial έκδοση ... http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4&admitad_uid=bce658f75563c46d0107f84df4bfbaf4 Και αυτό από ευρωπαϊκή αποθήκη: http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-372278.html Edited October 21, 2016 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! Λαμβάνω από Vickmall εντός 3 εβδομάδων τελευταία. Επίσης, αγοράζοντας από αυτούς, έχεις το καλύτερο after sales και σίγουρη εξυπηρέτηση αν χρειαστείς εγγύηση (χτύπα ξύλο). Άλλο επίπεδο. Αυτοί, και να θέλεις, δεν θα σε αφήσουν να επιλέξεις τρόπο μεταφοράς που «κινδυνεύεις». Είπαμε, άλλο επίπεδο ;) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Παραγγελία για γνωστό μου Vernee Apollo lite από ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest. Η πρώτη αγορά τόσο ακριβου προϊόντος από gearbest . Αναμένω. Επίσης θα ήθελα να μάθω γνώμη ή εμπειρία για το oppomart.! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 21, 2016 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Λαμβάνω από Vickmall εντός 3 εβδομάδων τελευταία. Επίσης, αγοράζοντας από αυτούς, έχεις το καλύτερο after sales και σίγουρη εξυπηρέτηση αν χρειαστείς εγγύηση (χτύπα ξύλο). Άλλο επίπεδο. Αυτοί, και να θέλεις, δεν θα σε αφήσουν να επιλέξεις τρόπο μεταφοράς που «κινδυνεύεις». Είπαμε, άλλο επίπεδο ;) Ναι φίλε μου, αλλά και τα τα 50 δολλάρια επιπλέον στην τιμή είναι "άλλο επίπεδο" .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ναι φίλε μου, αλλά και τα τα 50 δολλάρια επιπλέον στην τιμή είναι "άλλο επίπεδο" .... :) Το αυτό και απο εμενα......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsad92 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Καλημέρα.Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με το vickmall;Από χτες το πρωί το σαιτ είναι πεσμένο.Δευτέρα πρωί ξεκίνησε παραγγελία με tracking και δεν φαίνεται πουθενά.Ανχώνομαι. Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Καλημέρα.Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με το vickmall;Από χτες το πρωί το σαιτ είναι πεσμένο.Δευτέρα πρωί ξεκίνησε παραγγελία με tracking και δεν φαίνεται πουθενά.Ανχώνομαι. το site είναι up προχτές το απόγευμα έκανα παραγγελία και χτες μου έδωσαν t/n Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 το site είναι up προχτές το απόγευμα έκανα παραγγελία και χτες μου έδωσαν t/n Και εμένα μου έδωσαν την Πέμπτη τρακινγκ που δεν φαίνεται πουθενά. Έχε υπόψιν ότι μπορεί λόγο καιρού να καθυστερήσουν.Είδα εχθές ότι γίνεται της κακομοίρας στην Κίνα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Και εμένα μου έδωσαν την Πέμπτη τρακινγκ που δεν φαίνεται πουθενά. Έχε υπόψιν ότι μπορεί λόγο καιρού να καθυστερήσουν.Είδα εχθές ότι γίνεται της κακομοίρας στην Κίνα. μόλις μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα ΄΄information receiver΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 μόλις μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα ΄΄information receiver΄΄ μόνο στο 4px μου το βγάζει και μένα αυτό. SgPost & 17Track τίποτα ακόμα. Υπομονή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 μόνο στο 4px μου το βγάζει και μένα αυτό. SgPost & 17Track τίποτα ακόμα. Υπομονή. Το 4px είναι εσωτερικό ταχυδρομείο της Κίνας, κάτι σαν πρακτορείο μεταφορών. Όταν το παραδώσουν στην Ταχυδρομική εταιρεία που κάνει αποστολές στο εξωτερικό θα φανεί .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Το 4px είναι εσωτερικό ταχυδρομείο της Κίνας, κάτι σαν πρακτορείο μεταφορών. Όταν το παραδώσουν στην Ταχυδρομική εταιρεία που κάνει αποστολές στο εξωτερικό θα φανεί .. Το γνωρίζω,δεν είναι η πρώτη φορά που θα φέρω κινητό από έξω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Δυστυχως θα πρεπει να κινηθω σε καταστηματα που δεν τα γνωριζω αρκετα. Ο κουνιαδος μου εφαγε το συκωτι, για να το παραγγειλω κινητο αλλα μονο απο τα καταστηματα fasttech, dealsmachine. Το βικμαλλ δεν το εχει ουτε και το bangood Εφοσον ειναι δικα του λεφτα δεν θα ανακατευτω με το κινητο το οποιο δεν βρηκα τιποτα κακο. Γνωριζουμε τιποτα απο τα μαγαζια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 (edited) Δυστυχως θα πρεπει να κινηθω σε καταστηματα που δεν τα γνωριζω αρκετα. Ο κουνιαδος μου εφαγε το συκωτι, για να το παραγγειλω κινητο αλλα μονο απο τα καταστηματα fasttech, dealsmachine. Το βικμαλλ δεν το εχει ουτε και το bangood Εφοσον ειναι δικα του λεφτα δεν θα ανακατευτω με το κινητο το οποιο δεν βρηκα τιποτα κακο. Γνωριζουμε τιποτα απο τα μαγαζια; Για το πρωτο, εχει γραφτει ολοκληρη βιβλος στην αρχη του ετους, οποτε και δεν θα το τολμουσα. (ΑΚΥΡΟ και συγνωμη! Το μπερδεψα με το fastcardtech. Απο αυτα τα δυο δεν εχω ψωνισει μεχρι τωρα.! ) Απο το δευτερο εχω κανει αρκετα ψωνια και δεν εχω βρει κατι κακο. Θα ξαναψωνιζα χωρις προβλημα. Edited October 23, 2016 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Για το πρωτο, εχει γραφτει ολοκληρη βιβλος στην αρχη του ετους, οποτε και δεν θα το τολμουσα. Απο το δευτερο εχω κανει αρκετα ψωνια και δεν εχω βρει κατι κακο. Θα ξαναψωνιζα χωρις προβλημα. Τι έχει το fasttech ρε παιδιά? Από όσο έχω διαβάσει είναι τίμιο μαγαζί. Δεν έχω ψωνίσει από εκεί ακόμα, αλλα έχω βρει ένα κινητό που το έχει μόνο εκεί και λέω να το τσιμπησω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Τι έχει το fasttech ρε παιδιά? Από όσο έχω διαβάσει είναι τίμιο μαγαζί. Δεν έχω ψωνίσει από εκεί ακόμα, αλλα έχω βρει ένα κινητό που το έχει μόνο εκεί και λέω να το τσιμπησω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk μία από τα ίδια και εγώ, έχω πάρει tv box και ηλεκτρονικό τσιγάρο, άψογοι σε όλα τους, σοβαρού επιπέδου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Τι έχει το fasttech ρε παιδιά? Από όσο έχω διαβάσει είναι τίμιο μαγαζί. Δεν έχω ψωνίσει από εκεί ακόμα, αλλα έχω βρει ένα κινητό που το έχει μόνο εκεί και λέω να το τσιμπησω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παλιότερα την είχα πατήσει, άλλο το fastcardtechκαι άλλο το fasttech https://www.fastcardtech.com/ https://www.fasttech.com/ Το πρώτο είναι από τα χειρότερα και το δεύτερο είναι απ'οτι διαβάζω είναι μια χαρά μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts