Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δωρεαν Protective packet τουλαχιστον σε όσες παραγγελίες ( και είναι πολλές ) έχω κάνει απο fasttech είναι ένας φάκελος με φουσκαλίτσες. Μόνο σε ένα δέμα μου ευτυχως , σπάσανε 5 μικρής αξίας τανκακια ατμοποιητή ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Εχει όμως και επιλογήHard protection box (+$1/item) - protects product's outer packaging for gift and resell purposes. Αυτό δεν το έχω επιλέξει ποτέ και δεν ξέρω πως είναι.

Πάντως είναι πολύ αξιόπιστο μαγαζί. Οσες φορές χρειάστηκε να ακυρώσω παραγγελία , γιατί με καθυστερούσαν, έγινε άμεσα refund, χωρίς πολλά - πολλά.

Επίσης αν έχεις πολλά προιόντα στην παραγγελία σου και το ένα απο αυτά την καθυστερεί ( έχει ημερομηνίες αποστολής σε όλα ) έχει επιλογή να κάνεις ακύρωση ανα είδος με refund την επόμενη μέρα.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δωρεαν Protective packet τουλαχιστον σε όσες παραγγελίες ( και είναι πολλές ) έχω κάνει απο fasttech είναι ένας φάκελος με φουσκαλίτσες. Μόνο σε ένα δέμα μου ευτυχως , σπάσανε 5 μικρής αξίας τανκακια ατμοποιητή ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Εχει όμως και επιλογήHard protection box (+$1/item) - protects product's outer packaging for gift and resell purposes. Αυτό δεν το έχω επιλέξει ποτέ και δεν ξέρω πως είναι.

Πάντως είναι πολύ αξιόπιστο μαγαζί. Οσες φορές χρειάστηκε να ακυρώσω παραγγελία , γιατί με καθυστερούσαν, έγινε άμεσα refund, χωρίς πολλά - πολλά.

Επίσης αν έχεις πολλά προιόντα στην παραγγελία σου και το ένα απο αυτά την καθυστερεί ( έχει ημερομηνίες αποστολής σε όλα ) έχει επιλογή να κάνεις ακύρωση ανα είδος με refund την επόμενη μέρα.

Κατατοπιστικός......Σου έχει συμβεί αρκετές φορές να μην τηρήσουν τον χρόνο αποστολής;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μόνο δυο, όπου στην μία ( μόλις έγινε κλείσιμο απο ΚΔ αεροδρομίου σε αυτήν!) με καθυστέρησαν 15 μέρες, αφού επιστρέψαν απο τις διακοπές του νέου έτους τους και είχαν να διεκπεραιώσουν μεγάλο όγκο παραγγελιων, αφου είχαν δώσει εκπτωτικό κωδικό 20% σε όλα τους τα προιόντα κατα την περίοδο των διακοπών τους και αλλη μια, σε προιόν pre-order όπου τους πούλησε ο προμηθευτής, αν κατάλαβα καλά και τελικά ακύρωσα με refund και χωρίς τη μεσολάβηση του paypal.

Γενικά dispute με αυτούς δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω, γιατί ανοίγεις τικετ μέσα απο την παραγγελία σου και βρίσκεις λύση.

edit Καλά...συγνώμη και λόγω της ώρας χαχαχα ξέχασα..αλλες δυο παραγγελίες είχα, όπου ένα προιόν απο κάθε μια δεν υπήρχε σε στοκ, απλά ήταν πραγματα μικρής αξίας και δεν πολυχρειαζόμουν τελικά, όπου τις ακύρωσα. Ολες τις ακυρώσεις τις έκανα μετά την περίοδο των εορτών τους και σίγουρα έπαιξε ρόλο στην καθυστέρηση το κουπονάκι που είπα , γιατί έγινε χαμός απο παραγγελίες και πρέπει να τα παίξαν.

Edited by trust0

Γιατί είπαμε δεν ψωνίζουμε από alibaba? Δέχονται χρεωσεις μόνο western union/moneygram? Και δε συμφέρει;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

ΑΠΟ fasttech.com λόγο ηλεκτρονικού τσιγαρου έχω πάρει πολλά πράγματα οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες με Ε κεφάλαιο, από τα ποιο αγαπημένα μου καταστήματα.

Παίζει κανένα κουπόνι αυτό το διάστημα; δυστυχώς το 20% δεν το είχα προλάβει.

Edited by chios

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ξέρουμε αν μπορούμε να κάνουμε εικονική αγορά και να πληρώσουμε άλλη μέρα; να μείνει pending

Μια πλήρης φόρτιση.

Ξερετε αξιοπιστα - επωνυμα κινεζικα μαγαζια για κινητα με ΦΥΣΙΚΗ παρουσια ? Θα βρισκομαι στην Κινα τον αλλο μηνα και σκεφτομαι να αγορασω απο εκει κινητο
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Ένα ερώτημα είναι πόσα μπορείς να φέρεις

Μια πλήρης φόρτιση.

φέρε καμιά κούτα κινητά, θα τα μοσχοπουλήσεις!!! :lol: :lol:

Ναι, μόλις δουν τουρίστα οι Κινέζοι του κάνουν 80% έκπτωση ... :lol::lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Απο τις 27/3 φαινεται αφιξη στην Ελλαδα απο singpost,χωρις να φαινεται η αντιστοιχη αφιξη στο tracking των ελτα...να ανησυχω?

Ξερετε αξιοπιστα - επωνυμα κινεζικα μαγαζια για κινητα με ΦΥΣΙΚΗ παρουσια ? Θα βρισκομαι στην Κινα τον αλλο μηνα και σκεφτομαι να αγορασω απο εκει κινητο

Ψάξε σε κανένα φόρουμ με κατοίκους εξωτερικού στην πόλη που θα πας...

Απο τις 27/3 φαινεται αφιξη στην Ελλαδα απο singpost,χωρις να φαινεται η αντιστοιχη αφιξη στο tracking των ελτα...να ανησυχω?

Κανεις δεν μπορει να ξερει γι αυτο και κανεις δεν σου απαντα!

Συμβαινει ομως αυτο, εχει συμβει και σε εμενα. Το δεμα δηλαδη να μου παραδοθει χωρις να σαιτ των ΕΛΤΑ να αναφερει τιποτα.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

αν δεν το δειχνει στα ελτα δεν το εχουν παραλαβει ακομα,παρε τηλ την εξυπηρετηση πελατων και ρωτησε.

αν δεν το δειχνει στα ελτα δεν το εχουν παραλαβει ακομα,παρε τηλ την εξυπηρετηση πελατων και ρωτησε.

Κανεις δεν μπορει να ξερει γι αυτο και κανεις δεν σου απαντα!

Συμβαινει ομως αυτο, εχει συμβει και σε εμενα. Το δεμα δηλαδη να μου παραδοθει χωρις να σαιτ των ΕΛΤΑ να αναφερει τιποτα.

Δεν απαντάει κανένας γιατί είναι εκτός θέματος ... :)

Μαλιστα....

αυτο κατι μου θυμιζει.

Το ιδιο συνεβει και μενα προτου δυο μηνες. Το κινητο, απο το 17Track, kai trackonline φαινονταν οτι μπηκε Φινλαδια, εκει που μενω δηλαδη, αλλα το επισημο ταχυδρομειο τους δεν εδειχνε τιποτα.

Χωρις να μακρυγορησω, πηρα αποζημιωση απο το Παυπαλ, καθως το κινητο θεωρηθηκε "χαμενο"

Το δεμα παραδοθηκε απο τον ξενο φορεα στο αεροδρομιο της αθηνας (για αυτο φαινεται στα ξενα ψαχτηρια) αλλα δεν εχει ανοιξει ο "σακος" που το περιεχει απο τα ΕΛΤΑ αεροδρομιου και για αυτο δεν φαινεται στο ψαχτηρι το δικο μας.

Υπομονη.

Το δεμα παραδοθηκε απο τον ξενο φορεα στο αεροδρομιο της αθηνας (για αυτο φαινεται στα ξενα ψαχτηρια) αλλα δεν εχει ανοιξει ο "σακος" που το περιεχει απο τα ΕΛΤΑ αεροδρομιου και για αυτο δεν φαινεται στο ψαχτηρι το δικο μας.

Υπομονη.

οτι φευγει απο οπουδηποτε για Ελλαδα, το βλεπει ο Ελτα, πριν ακομα φτασει.

Βεβαια, υπαρχουν και εξαιρεσεις

Μαλιστα....

αυτο κατι μου θυμιζει.

Το ιδιο συνεβει και μενα προτου δυο μηνες. Το κινητο, απο το 17Track, kai trackonline φαινονταν οτι μπηκε Φινλαδια, εκει που μενω δηλαδη, αλλα το επισημο ταχυδρομειο τους δεν εδειχνε τιποτα.

Χωρις να μακρυγορησω, πηρα αποζημιωση απο το Παυπαλ, καθως το κινητο θεωρηθηκε "χαμενο"

...τώρα του κανες την καρδιά "περιβόλι"....:lol: :rotfl: :lol:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μακαρι να το παρει !!!

Υπομονη.

οτι φευγει απο οπουδηποτε για Ελλαδα, το βλεπει ο Ελτα, πριν ακομα φτασει.

Βεβαια, υπαρχουν και εξαιρεσεις

Παιδιά, σταματήστε την εκτός θέματος συζήτηση ....

Θα ήθελα τις γνώμες σας-εμπειρίες σας για το igogo.es .

Ευχαριστώ.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Θα ήθελα τις γνώμες σας-εμπειρίες σας για το igogo.es .

Ευχαριστώ.

Αργό,ακριβό,χρεώνει μεταφορικά...