Barlost Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω το cubot x17 αλλιως lenovo k3 η leagoo elite 1 ,εχετε καποιες εντυπωσεις απο τα ακολουθα κινεζικα σαιτς? e-fox,gearbest,tomtop.Θα το αγορασω με Paypal της μαμας μου φοβος να μη μου ερθει ποτε το κινητο και να χασω τα λεφτα μου υπαρχει? Για το κινητο μπορω να σου πω οτι ειναι τιμιο. Για τα καταστηματα υπαρχουν τα αναλογα νηματα, οποτε διαβασε για να παρεις μια ιδεα. Μαλλον θα παρεις αρκετες ιδεες, Με το paypal δυσκολα χανεις λεφτα, και οσα καταστηματα ειναι σοβαρα στελνουν παντα το κινητο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alehandrosvharak Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Γεια σας παιδια! Εχω παραγγειλει απο τις 14 Ιανουαριου ενα ulefone paris απο την antelife. Δυστυχως εκανα checkout με απλη χρεωση της mastercard prepaid και οχι με paypal οποτε και δεν γνωριζω αν μπορω να παρω πισω τα χρηματα μου. Δυστυχως οι τυποι απλα δεν 'παιζονται!'. Δεν δινουν καμια εξηγηση και μαλιστα 5 μερες πριν μου ζητησαν αν εν τελει θελω το κινητο που το παρηγγειλα σε ασπρο, να μου το στειλουν σε γκρι γιατι τσεκαραν την αποθηκη και ειδαν οτι δεν υπαρχει αποθεμα σε ασπρο. Δεν ξερω πως να το χειριστω. Τους στελνω καθε μερα απο ενα μηνυμα εξηγωντας το ποσο απογοητευμενος ειμαι αλλα αυτοι εδω και 5 μερες δεν απαντουν. Παρακαλω σε οποιαδηποτε βοηθεια! Σας ευχαριστω. Αλεξανδρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Γεια σας παιδια! Εχω παραγγειλει απο τις 14 Ιανουαριου ενα ulefone paris απο την antelife. Δυστυχως εκανα checkout με απλη χρεωση της mastercard prepaid και οχι με paypal οποτε και δεν γνωριζω αν μπορω να παρω πισω τα χρηματα μου. Δυστυχως οι τυποι απλα δεν 'παιζονται!'. Δεν δινουν καμια εξηγηση και μαλιστα 5 μερες πριν μου ζητησαν αν εν τελει θελω το κινητο που το παρηγγειλα σε ασπρο, να μου το στειλουν σε γκρι γιατι τσεκαραν την αποθηκη και ειδαν οτι δεν υπαρχει αποθεμα σε ασπρο. Δεν ξερω πως να το χειριστω. Τους στελνω καθε μερα απο ενα μηνυμα εξηγωντας το ποσο απογοητευμενος ειμαι αλλα αυτοι εδω και 5 μερες δεν απαντουν. Παρακαλω σε οποιαδηποτε βοηθεια! Σας ευχαριστω. Αλεξανδρος Το ενα λαθος πισω απο το αλλο. Το καταστημα ειναι για κλωτσιες, και παντα με Paypal. Αν πηγαινες στην τραπεζα που εκδωθηκε η καρτα και δηλωσεις αρνηση πληρωμης; Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο. Απλα πρεπει να υπαρχει μια δικλιδα ασφαλειας σε τεταια θεματα. Οποτε πας στην τραπεζα και ρωτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alehandrosvharak Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Eυχαριστώ φίλε Barlost. Θα κάνω μια ερώτηση αν και δεν το νομίζω να γίνεται! Θα σας ενημερώσω. Παρακαλώ αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι, θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων. Αλέηανδρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Εγώ έχω τις χειρότερες εμπειρίες από antelife και gearbest. Δεν πρόκειται ποτέ να παραγγείλω ξανά από αυτούς. Ευτυχώς είχα πληρώσει μέσω PayPal. Και οι δύο είναι για μένα για :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Το banggood έδινε θυμάμαι ένα κουπόνι 10% μέσω του app. Πως γινόταν αυτό; Έκανες account από το site και μετά log in στο app και στο έδινε ή έκανες account απευθείας από το app; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronin13 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δεν έπαιζε ρόλο απο πού έφτιαχνες το account. Αρκεί η πρώτη σου αγορά να ήταν μέσα από το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δεν έπαιζε ρόλο απο πού έφτιαχνες το account. Αρκεί η πρώτη σου αγορά να ήταν μέσα από το app. Αφου κάνω μια αγορά από το app μετά δίνει το 10%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronin13 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μόλις εγκαταστάσεις την εφαρμογή σου δίνεται ένα κουπόνι για έκπτωση 10%. Αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για την πρώτη αγορά σου μέσω του app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μεταξύ Banggood,Everbuying,Gearbest και Geekbuying ποιο πιστεύετε οτι είναι το καλύτερο απο όλες τις απόψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μεταξύ Banggood,Everbuying,Gearbest και Geekbuying ποιο πιστεύετε οτι είναι το καλύτερο απο όλες τις απόψεις? Banggood Geekbuying GearBest/Everbuying Με αυτή την σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Banggood Geekbuying GearBest/Everbuying Με αυτή την σειρά. Ναι σίγουρα το Banggood πρώτο..έχω κάνει 3 παραγγελίες από εκεί και όλα καλά απλά θέλω να κάνω άλλη μία αλλά πολλά προιόντα είναι out of stock και ψάχνω εναλλακτικό shop και εγώ τείνω προς geekbuying.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ναι σίγουρα το Banggood πρώτο..έχω κάνει 3 παραγγελίες από εκεί και όλα καλά απλά θέλω να κάνω άλλη μία αλλά πολλά προιόντα είναι out of stock και ψάχνω εναλλακτικό shop και εγώ τείνω προς geekbuying.. Το geekbuying εχει καλυτερο after sale σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Τίποτα για το TomTop ξέρετε μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εγω ειχα δει οτι εχει μεταφορικά και το αφησα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Από το geekbuying αγόρασε ένας φίλος μου και ήρθε πολύ γρήγορα. Εγώ αγόρασα από αυτούς κάτι που δεν το είχανε (στην πραγματικότητα, γιατί στη σελίδα τους μια χαρά μπορούσα να το παραγγείλω), και έφαγα 2 βδομάδες που με κορόιδευαν μέχρι να μου το παραδεχθούν. Στη συνέχεια άλλαξα την παραγγελία με κάτι ακριβότερο πληρώνοντας τη διαφορά, αφού με διαβεβαίωσαν ότι το είχαν διαθέσιμο, και το έστειλαν επίσης πολύ γρήγορα. Οπότε θα έλεγα πως θέλει οπωσδήποτε συνεννόηση πριν την παραγγελία για διαπίστωση της διαθεσιμότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Το geekbuying εχει καλυτερο after sale σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντως. Εμένα μου εστειλαν λανθασμένα φιλμ πρστασιας για ταμπλετ και μαλιστα δυο διαφορετικα μεγεθη. Ειναι πολυ μικροτερα. Του εχω στειλει φωτο και εδω και μια εβφομαδα αλληλογραφω με κινεζους. Για 4 ευρω έχουμε χάσει μια εβδομαδα. Τρομερό after sales !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εμένα μου εστειλαν λανθασμένα φιλμ πρστασιας για ταμπλετ και μαλιστα δυο διαφορετικα μεγεθη. Ειναι πολυ μικροτερα. Του εχω στειλει φωτο και εδω και μια εβφομαδα αλληλογραφω με κινεζους. Για 4 ευρω έχουμε χάσει μια εβδομαδα. Τρομερό after sales !!!!! Σε εσενα μπορει να εγινε ετσι φιλε μου,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και ο κανονας,μην τα ισωπεδονουμε ολα πια,σε συσκευες που εστειλα εγω μια χαρα με καλυψαν. Και μιλαω για πραματα καποιας αξιας.Η ουσια ειναι εαν εχασες τα λεφτα σου,τα εχασες??Γιατι απο αλλα μαγαζια εγω προσωπικα τα εχασα..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Σε εσενα μπορει να εγινε ετσι φιλε μου,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και ο κανονας,μην τα ισωπεδονουμε ολα πια,σε συσκευες που εστειλα εγω μια χαρα με καλυψαν. Και μιλαω για πραματα καποιας αξιας.Η ουσια ειναι εαν εχασες τα λεφτα σου,τα εχασες??Γιατι απο αλλα μαγαζια εγω προσωπικα τα εχασα..... Δηλαδη η προσωπικη μου εμπειρια τα ισοπεδωνει ? αφου αυτη ειναι τι να πω ψεματα !!!!! η δικια σου ειναι άλλη η δικια μου ειναι ομως αυτη τι να κανουμε να την αλλαξουμε ? Έλα εσυ να συνεχισεις την αλληλογραφια και να βγαλεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonbre Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλησπέρα σας.Άψογο το μπανκγοοντ άμεση αποστολή άλλα με Ολλανδικό ταχυδρομείο,υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο ταχυδρομείο η όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δηλαδη η προσωπικη μου εμπειρια τα ισοπεδωνει ? αφου αυτη ειναι τι να πω ψεματα !!!!! η δικια σου ειναι άλλη η δικια μου ειναι ομως αυτη τι να κανουμε να την αλλαξουμε ? Έλα εσυ να συνεχισεις την αλληλογραφια και να βγαλεις άκρη. Φιλε μου εχω αρκετες συναλλαγες με το καταστημα,και ειπα οτι η δικια μου εμπειρια ειναι θετικη,αλλα οπως εσυ το γραφεις το ακυρωνεις παντελως το καταστημα......και σε ρωτησα εαν εχασες τα λεφτα σου,τα εχασες?????Σε ολα τα Κινεζομαγαζα θελουν τον χρονο τους σχετικα με επιστροφες κτλ,και ανταλλαγη πολλων email,ακομα και στο vick γινεται αυτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Φιλε μου εχω αρκετες συναλλαγες με το καταστημα,και ειπα οτι η δικια μου εμπειρια ειναι θετικη,αλλα οπως εσυ το γραφεις το ακυρωνεις παντελως το καταστημα......και σε ρωτησα εαν εχασες τα λεφτα σου,τα εχασες?????Σε ολα τα Κινεζομαγαζα θελουν τον χρονο τους σχετικα με επιστροφες κτλ,και ανταλλαγη πολλων email,ακομα και στο vick γινεται αυτο. Αυτη ειναι η εμπερια μου !!! τα συμπεράσματα δικα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αυτη ειναι η εμπερια μου !!! τα συμπεράσματα δικα σας. Ευχαριστουμε που την μοιραστικες μαζι μας λοιπον.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλησπέρα σας.Άψογο το μπανκγοοντ άμεση αποστολή άλλα με Ολλανδικό ταχυδρομείο,υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο ταχυδρομείο η όλα οκ Κανένα ουσιώδες πρόβλημα..απλά επειδή έχει ενδιάμεση στάση Ολλανδία υπολόγιζε 15 μέρες σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Απο τo banggood η προσωπική μου εμπειρία είναι άψογη.Χθες το πρωϊ το κινητό μου homtom ht6 έμεινε απο μπαταρία και δεν φόρτιζε με τίποτε.Τους στέλνω ένα mail με το πρόβλημα και μέσα σε 3 ώρες μου έστειλαν άμεσα διεύθυνση επιστροφής χωρίς παρατράγουδα.Βέβαια μετά το έφτιαξα και δε θα χρειαστεί να το επιστρέψω αλλά το ότι μου απάντησαν τόσο γρήγορα και δεν έκαναν τον ...κινέζο το προσμετρώ στα θετικά τους.Για το μέγεθος του καταστήματος που πουλάει απο μια βίδα μέχρι υπολογιστές είναι άψογοι Και απο το vickmall η εμπειρία μου είναι θετικότατη όσες φορές αγόρασα απλά δεν έχει την ποικιλία που έχουν άλλα καταστήματα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts