Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

To banggood με εξέπληξε θετικά.Εχω κάνει κάτι μικροπαραγγελίες απο αυτούς τον τελευταίο ενάμιση μήνα χωρίς tracking number και πάντα γινονται shipped την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα και έχω παραλάβει στον προβλεπόμενο χρόνο +- 20 ημέρες μεσω china post.Παρά τα εκπληκτικά πολλά προϊόντα που έχουν σε σχέση με άλλα κινητομάγαζα δεν παραμελούν τον πελάτη που παραγγέλνει κάτι μικρής αξίας.

Από τότε που μετακόμισα Αγγλία τις περισσότερες παραγγελίες μου τις έχω κάνεις από κει αφού συνεργάζονται με το Royal Mail. Φαίνονται πολύ καλόί :)

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια θελω να παρω το bluboo xtouch απο που λετε?everbuying που μπορω να το παρω 50$ λιγοτερα απο τα αλλα?coolicool?geekbuying?pantawill?banggood? ή gearbest?

Oσο αφορα την everlying διαβασε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6405177#post6405177 και αν τολμας αγορασε απο εκει...

παιδια θελω να παρω το bluboo xtouch απο που λετε?everbuying που μπορω να το παρω 50$ λιγοτερα απο τα αλλα?coolicool?geekbuying?pantawill?banggood? ή gearbest?

απο ολα αυτα που ειπες μονο το geek ειναι σχετικα καλυτερο απο τα υπολοιπα.

Ρίξε μια ματιά και στο vickmall.

Έχει καιρό να πάρει το μάτι μου κάποιο αρνητικό σχόλιο γι' αυτούς.

Ρίξε μια ματιά και στο vickmall.

Έχει καιρό να πάρει το μάτι μου κάποιο αρνητικό σχόλιο γι' αυτούς.

Δεν το εχει το vickmall αυτο το μοντελο φιλε μου.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

To banggood με εξέπληξε θετικά.Εχω κάνει κάτι μικροπαραγγελίες απο αυτούς τον τελευταίο ενάμιση μήνα χωρίς tracking number και πάντα γινονται shipped την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα και έχω παραλάβει στον προβλεπόμενο χρόνο +- 20 ημέρες μεσω china post.Παρά τα εκπληκτικά πολλά προϊόντα που έχουν σε σχέση με άλλα κινητομάγαζα δεν παραμελούν τον πελάτη που παραγγέλνει κάτι μικρής αξίας.

Δεν είναι παντού το ίδιο πάντως. Έχω παραγγελία από 25 Οκτωβρίου που έγινε shipped στις 26 και ακόμα δεν ηρθε

Departured at 2015/10/26 11:20:45 from Flytexpress Sorting Center location

Electronic data received at 2015/10/26 3:54:33, Flytexpress Sorting Center

΄Πιστευω θα το εχει. Προσωπικα εκει θα πηγαινα, και ας περιμενα λιγο ακομα

Edited by Barlost

θα το εχει συντομα, αξιζει την αναμονη, εξαλλου καλυτερα να βαδιζουμε στα σιγουρα παρα στα τυφλα.

Το αυτό.

Γενικά έχω καταλήξει στο ότι αν θες κινητό, τάμπλετ ή αν επείγεσαι και έχεις χρονικούς περιορισμούς (για δωράκι κλπ) καλύτερα στα σίγουρα. Και σίγουρο με βάση τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή θεωρείται το vickmall.

Για τζίτζιλα, αξεσουάρ που δεν επείγουν, και yolo δοκιμάζεις και τα υπόλοιπα κινεζομάγαζα, όπως gearbest που έχει και χαμηλές τιμές και απολαμβάνεις και τον τζόγο σου σαν να έπαιζες ρουλέτα.:lol:

Δυστηχως το vickmall εχει καποιους περιορισμους στα μοντελα που φερνει,εσκεμενα βεβαια,καθως δεν θελει να στοκαρει κντ,αποψη μου καλα κανει,τωρα τα δωρακια ειναι αστεια παιδια,εχω κουτες,κυριολεκτικα,απο τα δωρακια που στελνουν........:lol:

Τελευταια βεβαια ενω ειναι ταχυτατες οι αποστολες απο Κινα,σε 4-5 μερς; μπαινουν Ελλαδα,εδω τα δικα μας παλικαρια τα κρατανε αλλες 6-10 μερες ασπου να φτασουν στα χερια μας.Εαν μπορεις να πας βεβαια αεροδρομιο να παραλαβεις(ευτυχως ειμαι κοντα και παω πολλες φορες)εισαι απο τους τυχερους και στην εβδομαδα εχεις στα χερια σου το εκαστοτε προιον.

Δυστηχως το vickmall εχει καποιους περιορισμους στα μοντελα που φερνει,εσκεμενα βεβαια,καθως δεν θελει να στοκαρει κντ,αποψη μου καλα κανει,τωρα τα δωρακια ειναι αστεια παιδια,εχω κουτες,κυριολεκτικα,απο τα δωρακια που στελνουν........:lol:

Τελευταια βεβαια ενω ειναι ταχυτατες οι αποστολες απο Κινα,σε 4-5 μερς; μπαινουν Ελλαδα,εδω τα δικα μας παλικαρια τα κρατανε αλλες 6-10 μερες ασπου να φτασουν στα χερια μας.Εαν μπορεις να πας βεβαια αεροδρομιο να παραλαβεις(ευτυχως ειμαι κοντα και παω πολλες φορες)εισαι απο τους τυχερους και στην εβδομαδα εχεις στα χερια σου το εκαστοτε προιον.

Για εξηγησε το μου αυτο(παραλαβη απο αερπδρομιο) γιατι ειμαι κοντα.Τι κανεις, που πας?

Φίλε Κώστα συμφωνώ.

Για τα "δωράκια" αν αναφέρεσαι στο δικό μου σχόλιο, εννοούσα περιπτώσεις που μας πιέζει ο χρόνος και θέλουμε να παραλάβουμε γρήγορα και στα σίγουρα για να προλάβουμε κάποια γιορτή ή γενέθλια για να δώσουμε μια συσκευή για δώρο. :)

Σίγουρα δεν εννοούσα ότι τα ευτελούς αξίας δώρα του vickmall θα αποτελέσουν ουσιαστικό λόγο για να τους προτιμήσεις.

Για εξηγησε το μου αυτο(παραλαβη απο αερπδρομιο) γιατι ειμαι κοντα.Τι κανεις, που πας?

Εχω γνωστο-φιλο και με εξυπηρετει πολλες φορες,ειδικα οταν εχω κατι βιαστικο να παραλαβω.Προφανως και εσυ μπορεις με το traking και με τα στοιχεια σου να κανεις αμεσα παραλαβη,αλλα αυτο δεν το ξερω 100%,οποτε μην γραφω οτι ναναι,αλλα εαν εισαι κοντα κανε μια ερωτηση.:)

Εχω γνωστο-φιλο και με εξυπηρετει πολλες φορες,ειδικα οταν εχω κατι βιαστικο να παραλαβω.Προφανως και εσυ μπορεις με το traking και με τα στοιχεια σου να κανεις αμεσα παραλαβη,αλλα αυτο δεν το ξερω 100%,οποτε μην γραφω οτι ναναι,αλλα εαν εισαι κοντα κανε μια ερωτηση.:)

Σε ευχαριστω πολυ.Θα ρωτησω.

Και εγω θα ήθελα να μαθω περισσοτερα αμα μπορεις στείλε μου ενα PM. Σε ευχαριστω.

Και εγω θα ήθελα να μαθω περισσοτερα αμα μπορεις στείλε μου ενα PM. Σε ευχαριστω.

Νομιζω απαντησα ηδη,δεν εχω να πω κατι αλλο.

Ευχαριστω.:)

Νομιζω απαντησα ηδη,δεν εχω να πω κατι αλλο.

Ευχαριστω.:)

Που να κανω την ερωτηση??Στο αεροδρομιο??

Σε ευχαριστω πολυ.Θα ρωτησω.

Δεν γινεται αυτο που λετε, εκτος αν ειναι κολλητος σας. Πρεπει να ταξινομηθει πρωτα στο κεντρικο της καθε πολης και μετα να ορισει παραλαβη. Οποτε μονο απο τα κεντρικα της καθε πολης... το νωριτερο που μπορειτε να παραλαβετε

Μόλις έλαβα μήνυμα από GearBest ότι στάλθηκε μια παραγγελία μου που εκκρεμούσε εδώ και μέρες και μάλιστα στο email τους μου επισυνάψανε και φωτογραφία του δέματος. Μπήκα στον λογαριασμό μου, στο orders, και είδα ότι και στην προηγούμενη μου παραγγελία που είχε αποσταλεί πριν μέρες μου επισυνάψανε φωτογραφία και εκείνου του δέματος, παρόλο που όταν με είχανε ειδοποιήσει για την αποστολή της δεν είχανε δώσει φωτογραφία δέματος τότε.

Βέβαια αυτό δεν μου εξασφαλίζει ότι πραγματικά το στείλανε το δέμα (μιας και δεν θα έχει tranu για να παρακολουθώ online την πορεία του) αλλά όπως και να έχει το αναφέρω ως κάτι θετικό.

Ξέρεις κανείς αν συνήθιζε να επισυνάπτει φωτογραφία δέματος το GearBest ή αν τώρα τελευταία ξεκίνησε αυτή την τακτική;

Ξέρεις κανείς αν συνήθιζε να επισυνάπτει φωτογραφία δέματος το GearBest ή αν τώρα τελευταία ξεκίνησε αυτή την τακτική;

Πριν λίγες μέρες πρόσεξα οτι δύο παραγγελίες μου του Σεπτεμβρίου είχαν στη σελίδα τους φωτογραφία. Είμαι 99% σίγουρος οτι δεν υπήρχε όταν στάλθηκαν τα πακέτα, ούτε υπήρχε φωτογραφία στα emails.

Και μένα η προ ημερών μου παραγγελία δεν είχε φωτογραφία ούτε στον λογαριασμό μου ούτε στο email.

Σήμερα με την σημερινή που έφυγε και είδα την φωτο στο email , μπήκα να δω και την παλιά και μου είχανε φωτογραφία και σε εκείνη!

Αυτό το GearBest όλο εκπλήξεις!

Και οι δύο παραγγελίες με τις φωτό, είναι χωρίς tranu! Flat rate shipping, unregistered δηλαδή!

Και οι δύο παραγγελίες με τις φωτό, είναι χωρίς tranu! Flat rate shipping, unregistered δηλαδή!

Ίσως για αυτό να είχαν φωτόγραφίες, επειδή δεν είχαν αριθμό.

Μιλώντας για εκπλήξεις (όσο άχρηστες κι αν είναι): παρέλαβα 2 πακέτα απο Fasttech αυτή την εβδομάδα. Εκτός της ταχύτητας αποστολής και την οργανωμένη παρουσίαση των παραγγελιών, ήταν το μόνο κινεζομάγαζο που έβαλε packing slip (κάτι σαν δελτίο αποστολής) στο πακέτο.

Δεν χρησιμεύει σε κάτι, δείχνει όμως μια σοβαρότητα.

Εκτός της ταχύτητας αποστολής και την οργανωμένη παρουσίαση των παραγγελιών, ήταν το μόνο κινεζομάγαζο που έβαλε packing slip (κάτι σαν δελτίο αποστολής) στο πακέτο.

Δεν χρησιμεύει σε κάτι, δείχνει όμως μια σοβαρότητα.

3 παραγγελίες απο αυτούς και το μόνο που με χαλάει είναι το ακριβώς αντίθετο απο αυτό :p ( κατ'άλλα όλα οκ, συν αυτό που ανέφερες με το δελτίο)

19 ημέρες για να στείλουν το 1ο και 13 τα άλλα 2, ενώ ορκιζόντουσαν ότι το έχουν σε στοκ και απλά παίζουν καθυστερήσεις με την quantium που συνεργάζονται ( 19 ημέρες καθυστέρηση για να πάνε το δέμα στην SG δεν παίζει με την καμία )

Ελπίζω μόνο από τα όσα διαβάζω τελευταία για GearBest να παραλάβω και το ίδιο το δέμα και να μην μείνω μόνο με τις φωτογραφίες για ενθύμιο!

Αν θέλεις δώσε λίγα περισσότερα στοιχεία για την παραγγελία σου από Fasttech. Πόσο γρήγοροι ήταν δηλαδή; Σε πόσες μέρες παρέλαβες από την αποστολή;

Πακετάρισμα κλπ ευχαριστημένος;

Δεν το γνωρίζω καθόλου το κατάστημα, τώρα θα το "ψάξω" λίγο.

3 παραγγελίες απο αυτούς και το μόνο που με χαλάει είναι το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που ανέφερες :p

19 ημέρες για να στείλουν το 1ο και 13 τα άλλα 2, ενώ ορκιζόντουσαν ότι το έχουν σε στοκ και απλά παίζουν καθυστερήσεις με την quantium που συνεργάζονται ( 19 ημέρες καθυστέρηση για να πάνε το δέμα στην SG δεν παίζει με την καμία )

Ακριβώς το αντίθετο έγινε με μένα. Αν και μου έσπασαν την παραγγελία στα δύο (χωρίς έξτρα χρέωση) επειδή δεν υπήρχε ένα απο τα 4 αντικείμενα που αγόρασα, ήρθαν σε δύο εβδομάδες. Για να καταλάβεις, πακέτο που έφυγε απο άλλο κατάστημα μια εβδομάδα πριν, έφτασε μαζί με τα πακέτα του Fasttech. Όλα με SG Post.

Ακόμα και για το αντικείμενο που δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο, η πληροφόρηση ήταν άψογη. Έγραψαν οτι θα το έχουν σε 3 μέρες και το έστειλαν σε 3. Όχι αόριστα του τύπου "3 to 10 working days" και βλέπουμε.