liras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 15\11 πήρε το πακέτο η Flyt και 18\11 έφυγε. Πότε σου είπαν οτι έγιναν οι αλλαγές που ζήτησες; Σήμερα το πρωί που ξύπνησα είδα το email τους, όπου με ενημέρωσαν ότι οι αλλαγές που ζήτησα (μέρες πριν, όταν ακόμα δεν είχε φύγει το δέμα) γίνανε. Από το email: Date: 21 Νοεμβρίου 2015 3:22:16 π.μ. GMT+0200 Το μόνο ακραίο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ είναι να είχανε γίνει οι αλλαγές μέρες πριν και απλά να με ενημέρωσαν τώρα ότι γίνανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το μόνο ακραίο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ είναι να είχανε γίνει οι αλλαγές μέρες πριν και απλά να με ενημέρωσαν τώρα ότι γίνανε. Δεν είναι απίθανο. Το ακραίο σενάριο για μένα θα ήταν να έχουν online σύνδεση με την Flyt και να αλλάζουν τη διεύθυνση όταν το πακέτο είναι στην αποθήκη της Flyt. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Δεν υπαρχουν ακραια σεναρια για τα Κινεζοπουλα.........μου εχουν γραψει mail με τα πιο απιθανα πραματα.......:lol: Ελαχιστα καταστηματα (μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου) ειναι σωστα,σε ολα σχεδον τα τμηματα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Δεν είναι απίθανο. Το ακραίο σενάριο για μένα θα ήταν να έχουν online σύνδεση με την Flyt και να αλλάζουν τη διεύθυνση όταν το πακέτο είναι στην αποθήκη της Flyt. :) Λογικά πρέπει να έχουν :D έχω άλλαξει διευθυνσή ενώ είχε παραδοθεί στην Flyt Αλλά είναι αναλόγως και το άτομο που το ζήτησες, πότε θυμήθηκε να σου στείλει το email, κάποιοι στο στέλνουν με το που τελειώνεις την συζήτηση στο chat κι άλλοι 3-4 ημέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το συγκεκριμενο καταστημα λογω ογκου αποστολων πιθανοτατα εχει και ανθρωπους του στην μεταφορικη αν δεν τους ανηκει και η ιδια η μεταφορικη.Μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες δεματα ,δεματακια ,φακελακια σε καθημερινη βαση ,μονο αυτοκινητα δεν πουλανε στο σαιτ τους και αυτο μαλλον λογω ... ογκου δεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το να άλλαξε online απευθείας σε σύνδεση με την flytexpress είναι θεμιτό και πολύ καλό για μας, σε περιπτώσεις λάθους που θα χρειαστεί! Το να έχουν αγοράσει a priori με το κιλό tracking numbers και να σου τα δείνουν πριν καν στείλουν το δέμα είναι το κατακριτέο! Υποθέτω είναι πολύ δύσκολο να το μάθουμε. Όπως και να έχει στην περίπτωση μου η 18/11 είναι η ημερομηνία αποστολής και όχι στις 15 που μου στείλανε ειδοποίηση ότι στάλθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το να άλλαξε online απευθείας σε σύνδεση με την flytexpress είναι θεμιτό και πολύ καλό για μας, σε περιπτώσεις λάθους που θα χρειαστεί! Το να έχουν αγοράσει a priori με το κιλό tracking numbers και να σου τα δείνουν πριν καν στείλουν το δέμα είναι το κατακριτέο! Υποθέτω είναι πολύ δύσκολο να το μάθουμε. Όπως και να έχει στην περίπτωση μου η 18/11 είναι η ημερομηνία αποστολής και όχι στις 15 που μου στείλανε ειδοποίηση ότι στάλθηκε.Έχω κάνει αρκετές αγορές απο το Banggood τις τελευταίες μέρες και η ειδοποίηση αποστολής έρχεται την ίδια μέρα με το "Acceptance" της Flyt. Τον αριθμό αποστολής τον καταχωρούν με την παραγγελία (Shipping information recieved). Απο το κατάστημα το πακέτο σου έφυγε στις 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) Το να έχουν αγοράσει a priori με το κιλό tracking numbers και να σου τα δείνουν πριν καν στείλουν το δέμα είναι το κατακριτέο! Φυσικα και ΔΕΝ ειναι κατακριτεο οπως επισης ΠΡΟΦΑΝΩΣ προαγοραζουν "υποχρεωτικα" ταχυδρομικες υπηρεσιες. Αν νομιζεις οτι το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο ειναι να παιρνουν το tracking number την ωρα καταθεσης του δεματος απλα κανεις πολυ μεγαλο λαθος. Φαντασου μονο ΕΝΑΝ πελατη ταχυδρομειου με 500 δεματα να πρεπει να παρει ΤΝ τη στιγμη που θα καταθεσει τα δεματα. Αλλα ειναι τα κατακριτεα.Οπως να σου πουλανε πραγμτα που δεν εχουν, να ειναι εντελως χυμα και ανοργανωτοι, να εχουν συσκευασιες του κ@λου, να μην εχουν after sales service της προκοπης κλπ κλπ. Edited November 21, 2015 by geolat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Φίλε geolat νομίζω πως πρέπει να εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ! Το κατακριτέο πήγαινε στο να σου λένε ότι έφυγε το δέμα και να σου δίνουν tranu , πριν φύγει απο αυτούς, για να φαίνεται ότι στέλνουν νωρίς. Δεν εννοούσα ότι είναι κατακριτέο να αγοράζουν μαζικά από πριν. Αν είναι δυνατόν. Ελπίζω να έγινα πιο σαφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 αυτην την στιγμη για το merimobiles τι γνωμη εχεται"?" Ούτε να το σκεφτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 αυτην την στιγμη για το merimobiles τι γνωμη εχεται"?" Εγω πηρα τελευταια(πριν 1,5 μηνα) ενα Htc ,τα ιδια με το Geek μου εκανε...δηλαδη ελεγε οτι το εχει σε στοκ και μου το εστειλε μετα απο 11 μερες....κατα τα αλλα κανενα θεμα....δεν βλεπω δηλαδη να εχει διαφορα με το Geek μια και αυτο μου το εχει κανει πολλες φορες.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εγω πηρα τελευταια(πριν 1,5 μηνα) ενα Htc ,τα ιδια με το Geek μου εκανε...δηλαδη ελεγε οτι το εχει σε στοκ και μου το εστειλε μετα απο 11 μερες....κατα τα αλλα κανενα θεμα....δεν βλεπω δηλαδη να εχει διαφορα με το Geek μια και αυτο μου το εχει κανει πολλες φορες.. Το geek φιλε μου εχει πολυ καλυτερο after sale service,σε ψιλοπριζουν κομματακι,αλλα λυσεις δινουν τελικα,τσεκαρισμενο αυτο. Για αυτο να επαναλαβω μια ακομα φορα,πριν την εκαστοτε αγορα,ερχομαστε σε επαφη με το εκαστοτε καταστημα και ρωταμε διαθεσιμοτητα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το geek φιλε μου εχει πολυ καλυτερο after sale service,σε ψιλοπριζουν κομματακι,αλλα λυσεις δινουν τελικα,τσεκαρισμενο αυτο. Για αυτο να επαναλαβω μια ακομα φορα,πριν την εκαστοτε αγορα,ερχομαστε σε επαφη με το εκαστοτε καταστημα και ρωταμε διαθεσιμοτητα.:) Σε σχέση με παλιά, έχει χαλάσει κι αυτό και στο after sale. Το σε ψιλοπρίζουν έχει γίνει στα κάνουν ''να'' με το συμπάθιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το geek φιλε μου εχει πολυ καλυτερο after sale service,σε ψιλοπριζουν κομματακι,αλλα λυσεις δινουν τελικα,τσεκαρισμενο αυτο. Για αυτο να επαναλαβω μια ακομα φορα,πριν την εκαστοτε αγορα,ερχομαστε σε επαφη με το εκαστοτε καταστημα και ρωταμε διαθεσιμοτητα.:) Φυσικα δεν διαφωνω...οπου η απαντηση τους ειναι παντα Oh yes dear please yes thank you very nice και οτι αλλο ομορφο βγαλει το google translate.. after sale ειναι να μην σου κατσει, τα καλυτερα εχω ακουσει για το Vickmal και πολλα παραπονα για το Geek...εμενα τοσα χρονια με τοσες αγορες δε μου εχει κατσει κατι στραβα περαν τον καθυστερησεων..μια αγορα εκανα μονο απο το meri αυτο το Htc και με φοβο καρδιας να λεμε την αληθεια με αυτα που εχω διαβασει...ετρεμε το χερι μου τι θα ξεπακεταρω :lol: αλλα ολα καλα τελικα...:D Α...και εννοειται το πακεταρισμα τους καμια σχεση με τους αλλους...καθολου αφρολεξ μεσα, μεχρι να το φτασω σπιτι να κανω το γνωστο ξεπακεταρισμα on cam εριξα ενα δευτερο γυρο τρομου.... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Σε σχέση με παλιά, έχει χαλάσει κι αυτό και στο after sale. Το σε ψιλοπρίζουν έχει γίνει στα κάνουν ''να'' με το συμπάθιο :p Οκ αλλα οπως και να εχει λυσεις δινουν,και λεφτα επιστρεφουν και προιοντα αλλαζουν,οσο εισαι σε εγγυηση παντα,και γενικα σε καλυπτουν,σε σχεση με αλλα μεγαλα Κινεζοκαταστηματα (και οχι μονο......) παντα,ονοματα μην γραψω τωρα.........που πρεπει να φτασεις paypal. Βεβαια το v.i.c....... δεν το πιανουν σε ταχυτητα ανταποκρισης.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Οκ αλλα οπως και να εχει λυσεις δινουν,και λεφτα επιστρεφουν και προιοντα αλλαζουν,οσο εισαι σε εγγυηση παντα,και γενικα σε καλυπτουν,σε σχεση με αλλα μεγαλα Κινεζοκαταστηματα (και οχι μονο......) παντα,ονοματα μην γραψω τωρα.........που πρεπει να φτασεις paypal. Βεβαια το v.i.c....... δεν το πιανουν σε ταχυτητα ανταποκρισης.:) Σαφώς απλά παλιά ήταν απο τα καλύτερα σε όλα του και ειδικά στο πακετάρισμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Σαφώς απλά παλιά ήταν απο τα καλύτερα σε όλα του και ειδικά στο πακετάρισμα :D Nαι ειδικα το πακεταρισμα το ξεφτυλισαν,κυριολεκτικα αυτο........γενικα τελευταια εμεις τους εχουμε κανει.....μαγκες........και οχι μονο το καταστημα αυτο,και εννοειται βαζω και το εαυτο μου μεσα που παραγγελνω 10δες συσκευες τον μηνα απο διαφορα καταστηματα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Τελικα τη dealsmachine δεν την ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) Οκ αλλα οπως και να εχει λυσεις δινουν,και λεφτα επιστρεφουν και προιοντα αλλαζουν,οσο εισαι σε εγγυηση παντα,και γενικα σε καλυπτουν,σε σχεση με αλλα μεγαλα Κινεζοκαταστηματα (και οχι μονο......) παντα,ονοματα μην γραψω τωρα.........που πρεπει να φτασεις paypal. Βεβαια το v.i.c....... δεν το πιανουν σε ταχυτητα ανταποκρισης.:) Αν κατάλαβα καλά και αναφέρεσαι στο geeekbuying, εγώ πέρσι που χρειάστηκα το after sales τους επειδή είχε πρόβλημα η συσκευή που πήρα απο αυτούς μου έκαναν τον Κινέζο. Απαντούσαν πολύ αργά στέλνοντας μου το ίδιο τυποποιημένο μήνυμα ότι και αν τους έλεγα, αυτοί εκεί το ίδιο ευγενικό μήνυμα χωρίς να μου δείνουν συγκεκριμένη απάντηση για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί. Την λύση έδωσε το case του paypal, όπου αναγκάστηκαν να με πάρουν στα σοβαρά και να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να ασχοληθούν με την περίπτωσή μου. Οπότε όλα λύθηκαν μια χαρά μετά. Ε όταν με έχουν κουράσει τόσο και αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω το paypal, δεν το θεωρώ και το καλύτερο after sales. Το πακετάρισμα τους ήταν εξαιρετικό παρόλα αυτά. Από πέρσι έχω να ξαναψωνίσω απο εκεί. Και δεν ξέρω αν και πότε θα το κάνω στο μέλλον. Για να ακούγεται και η άλλη άποψη, ώστε να μπορούμε να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Edited November 21, 2015 by liras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Με το geek το μονο που με κρατουσε ηταν η συσκευασια που ηταν απο τις καλυτερες, οταν την αλλαξαν τοτε δεν μενει τιποτα απο αυτους για να τους πεις οτι θα τους εμπιστευτεις. Οταν ειχα θεμα με το κινητο τοτε ειχε την αντιμετωπιση που ειχε και ο Liras. Μηνυματα κονσερβα, που δεν εβγαζαν νοημα. Ευτυχως το προβλημα λυθηκε, αλλα χωρις την δικια τους βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) To banggood με εξέπληξε θετικά.Εχω κάνει κάτι μικροπαραγγελίες απο αυτούς τον τελευταίο ενάμιση μήνα χωρίς tracking number και πάντα γινονται shipped την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα και έχω παραλάβει στον προβλεπόμενο χρόνο +- 20 ημέρες μεσω china post.Παρά τα εκπληκτικά πολλά προϊόντα που έχουν σε σχέση με άλλα κινητομάγαζα δεν παραμελούν τον πελάτη που παραγγέλνει κάτι μικρής αξίας. Edited November 21, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Τελικα τη dealsmachine δεν την ξερει κανεις? Αξιόπιστο είναι, αλλά να υπολογίσεις ότι βάζει και ταχυδρομικά και συνήθως δεν έχει πολύ καλές τιμές .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Αν κατάλαβα καλά και αναφέρεσαι στο geeekbuying, εγώ πέρσι που χρειάστηκα το after sales τους επειδή είχε πρόβλημα η συσκευή που πήρα απο αυτούς μου έκαναν τον Κινέζο. Απαντούσαν πολύ αργά στέλνοντας μου το ίδιο τυποποιημένο μήνυμα ότι και αν τους έλεγα, αυτοί εκεί το ίδιο ευγενικό μήνυμα χωρίς να μου δείνουν συγκεκριμένη απάντηση για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί. Την λύση έδωσε το case του paypal, όπου αναγκάστηκαν να με πάρουν στα σοβαρά και να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να ασχοληθούν με την περίπτωσή μου. Οπότε όλα λύθηκαν μια χαρά μετά. Ε όταν με έχουν κουράσει τόσο και αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω το paypal, δεν το θεωρώ και το καλύτερο after sales. Το πακετάρισμα τους ήταν εξαιρετικό παρόλα αυτά. Από πέρσι έχω να ξαναψωνίσω απο εκεί. Και δεν ξέρω αν και πότε θα το κάνω στο μέλλον. Για να ακούγεται και η άλλη άποψη, ώστε να μπορούμε να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Φιλε μου εννοειται οτι ΠΡΕΠΕΙ να γραφονται ΟΛΑ.Εμπειριες καταθετουμε αλλωστε εδω. Σε τουλαχιστον 10 περπτωσεις ελλατωματικων προιοντων,(ναι εχω κανει παρα πολλες απο εκει)απο αυτους,αφου εκανα ολα τα βηματα,αρχικο video με το προβλημα κτλ,παντα βρισκω λυση,αλλα ναι στα ψιλοπριζουν κομματακι,αυτο ειναι γεγονος. Απο εκει ψωνιζω tv box κυριως.Και θα συνεχισω της αγορες μου απο εκει. Εσυ απο την αλλη,μετα το περιστατικο που ειχες,ειναι λογικο να μην ξανακανεις αγορα απο εκει. Το οποιο φυσικα ειναι απολυτως σεβαστο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Αξιόπιστο είναι, αλλά να υπολογίσεις ότι βάζει και ταχυδρομικά και συνήθως δεν έχει πολύ καλές τιμές .... :) Eυχαριστω για την απαντηση.Τα 10-20$ πανω κατω δε μετρανε τοσο πολυ οσο η αξιοπιστια και η συνεπεια.Σε πολλα κινητα παντως εχει καλες τιμες ακομα και με τα μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 παιδια θελω να παρω το bluboo xtouch απο που λετε?everbuying που μπορω να το παρω 50$ λιγοτερα απο τα αλλα?coolicool?geekbuying?pantawill?banggood? ή gearbest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts