ulvergr Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 κανεις....?? κανει γυρω 5 μερες φυσιολογικα,περιμενε ομως λιγο ακομα πριν κανεις dispute,απο που το πηρες?αν παντως δεν εμφανιστει πουθενα(το ζω αυτο εγω απο 7/1!!-pandawill-μακρυα)με την μια κανεις dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 κανεις....?? Αυτες τις μερες εχουν γιορτες.μετα τις17 του μηνα λενε οτι στελνουν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλησπέρα , ψάχνω για 2πύρηνο κλώνο του S3 με 1g ram και έχω καταλήξει στο http://www.focalprice.com/MH0477W/S9380_47_Android_411_Dual_Core_MTK6577_10GHz_3G_Smartphone_with.html μηπως εχει καποιος να προτηνει καποιο καλυτερο σε αυτα τα χρηματα περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλησπέρα , ψάχνω για 2πύρηνο κλώνο του S3 με 1g ram και έχω καταλήξει στο http://www.focalprice.com/MH0477W/S9380_47_Android_411_Dual_Core_MTK6577_10GHz_3G_Smartphone_with.html μηπως εχει καποιος να προτηνει καποιο καλυτερο σε αυτα τα χρηματα περιπου; http://www.minideal.net/zopo-zp900-5-3-inch-qhd-screen-dual-core-mtk6577-3g-android-smart-phone.html Λίγο πιο ακριβό αλλά δοκιμασμένο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Χρυσοστομε ισως ο φιλος να θελει 1:1 κλωνο με το σ3. Δλδ με 4.7 οθονη. Αλλα φιλε μου αυτο που εδωσε οχρυσοστομος ειναι αρκετα καλο. Πλην της οθονης που αμα παιζεις με το κινητο πολυ ωρα να δω πώς θα το κρατησει η μπαταρια του. Κι εδω παιδια μια που το φερε η κουβεντα να ρωτησω αν καεις εχει ασχοοηθει με power bank solar charger .. με τρωει τωρα τελευταια πολυ Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Χρυσοστομε ισως ο φιλος να θελει 1:1 κλωνο με το σ3. Δλδ με 4.7 οθονη. Αλλα φιλε μου αυτο που εδωσε οχρυσοστομος ειναι αρκετα καλο. Πλην της οθονης που αμα παιζεις με το κινητο πολυ ωρα να δω πώς θα το κρατησει η μπαταρια του. Κι εδω παιδια μια που το φερε η κουβεντα να ρωτησω αν καεις εχει ασχοοηθει με power bank solar charger .. με τρωει τωρα τελευταια πολυ ναι τωρα το είδα ότι ήθελε 4,7. Βγάζει άνετα τη μέρα πάντως το zopo.το έχεις φίλος μου και το σκέφτομαι και γω! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 κανεις....?? Χανεις τιποτα αν στειλεις ενα e-mail να ρωτησεις τι εγινε ρε δερβισια (αυτο δεν το ξερω πως λεγεται στα Αγγλικα :lol:) μου δωσατε trucking no αλλα εγω δεν το βλεπω πουθενα.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_thess Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Ναι σου λεω.θα σε ειχαν παρει και τηλεφωνο αλλιως δεν φευγει απο το τελωνειο Αθηνων παντα.Στις πυλες εισοδου ειναι τα τελωνεια εμπορος - κατασκευαστης ρουχων απο Κινα:X καλημερα.αφου ειδα οτι δεν εχει συνεχιση στην πορεια του το track number πηρα τηλ την elta courier κ μου ειπαν οτι περναει απο το τελωνειο της θεσσαλονικης απο ελεγχο κ δεν εχει ολοκληρωθει ακομη οποτε να ξερετε οτι απο το τελωνειο θεσσαλονικης περναει.μπορει κ να μη σημαινει τιποτα απλα με ανησυχει τοσες μερες που ειναι τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 μιας και ειναι το θεμα αξιοπιστα site το θεμα,να γραψω την εμπειρια μου...το μαγαζι ειναι το pandawill. εκανα παραγγελια 27/12 και μετα απο πολυ ταλαιπωρια και απειλη οτι θα ακυρωσω μου δωσανε tracking 7/1.τελικα το tracking ποτε δεν δουλεψε και εκανα dispute/claim στο paypal οπου τελικα πηρα τα λεφτα πισω. η αποστολη (δεν νομιζω να εγινε ποτε) υποτιθεται ηταν με hong kong post. τωρα οσο αφορα την επικοινωνια με το μαγαζι...τι να πω...οι τυποι εχουν ενα μυνημα οπου λεει να κανουμε υπομονη λιγες μερες ακομα το οποιο το κανουν copy paste,οτι και να ρωτησεις αλλο αυτο σου απαντανε!δειτε στο pandawill forum τι παραπονα υπαρχουν. μετα την εμπειρια μου ειναι μαγαζι στα δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 μιας και ειναι το θεμα αξιοπιστα site το θεμα,να γραψω την εμπειρια μου...το μαγαζι ειναι το pandawill. εκανα παραγγελια 27/12 και μετα απο πολυ ταλαιπωρια και απειλη οτι θα ακυρωσω μου δωσανε tracking 7/1.τελικα το tracking ποτε δεν δουλεψε και εκανα dispute/claim στο paypal οπου τελικα πηρα τα λεφτα πισω. η αποστολη (δεν νομιζω να εγινε ποτε) υποτιθεται ηταν με hong kong post. τωρα οσο αφορα την επικοινωνια με το μαγαζι...τι να πω...οι τυποι εχουν ενα μυνημα οπου λεει να κανουμε υπομονη λιγες μερες ακομα το οποιο το κανουν copy paste,οτι και να ρωτησεις αλλο αυτο σου απαντανε!δειτε στο pandawill forum τι παραπονα υπαρχουν. μετα την εμπειρια μου ειναι μαγαζι στα δεν. Εγώ έχω κάνει την παραγγελία μου από εκεί και μου έδωσαν κατευθείαν, μετά από 1-2 μέρες δηλαδή tracking number, το οποίο έδειξε αρχικά IMFORMATION RECEIVED, και μετά από δύο ημέρες, στις 4/2, dispached to overseas(GR). Από τότε δεν έχει ανανεωθεί και δείχνει ακόμη αυτό. Έτσι ήταν και σε σένα; Υπάρχουν και άλλοι που έχουν πρόβλημα με το Pandawill; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Εγώ έχω κάνει την παραγγελία μου από εκεί και μου έδωσαν κατευθείαν, μετά από 1-2 μέρες δηλαδή tracking number, το οποίο έδειξε αρχικά IMFORMATION RECEIVED, και μετά από δύο ημέρες, στις 4/2, dispached to overseas(GR). Από τότε δεν έχει ανανεωθεί και δείχνει ακόμη αυτό. Έτσι ήταν και σε σένα; Υπάρχουν και άλλοι που έχουν πρόβλημα με το Pandawill; Φίλε δεν νομίζω ότι είναι θέμα απο το Καταστιμα..κ εγω είμαι στα ίδια απο merimobiles signpost απο 6/2/13 περιμένω ανανέωση...υπομονή θέλει λίγο.....παντός αν ξανα πάρω απο κίνα θα είναι απο iPadalternative νομίζω είναι απο τα ποιο αξιόπιστα κ με άμεση ανταπόκριση.εχω διαβάσει πολα θετικά κ σχεδόν τιπ αρνητικό. Edited February 11, 2013 by Minko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εγώ έχω κάνει την παραγγελία μου από εκεί και μου έδωσαν κατευθείαν, μετά από 1-2 μέρες δηλαδή tracking number, το οποίο έδειξε αρχικά IMFORMATION RECEIVED, και μετά από δύο ημέρες, στις 4/2, dispached to overseas(GR). Από τότε δεν έχει ανανεωθεί και δείχνει ακόμη αυτό. Έτσι ήταν και σε σένα; Υπάρχουν και άλλοι που έχουν πρόβλημα με το Pandawill; εμενα μεχρι και σημερα οταν βαζω tracking code μου βγαζει not found...γενικα οπου το βαζω λεει οτι δεν υπαρχει αυτο το tracking για αυτο ριχνω ευθυνες στο pandawill...υπαρχει καθυστεριση με τα tracking αλλα σε εμενα μιλαμε για μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_thess Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 παιδια εχω παραγγελια απο etotalk δυο κινητα lenovo P770.το track number λειτουργησε κανονικα.απο τις 1/2 ηρθε αθηνα,στις 5/2 πηγε στο τελωνειο θεσσαλονικης κ αναμενω.επειδη βλεπω οτι υπαρχουν καθυστερησεις ή εσφιξαν τα πραγματα στα τελωνεια ή εχουν μεγαλο φορτο λογω οτι ειχαν γιορτη οι κινεζοι κ εκαναν μαζικες αποστολες πριν τις γιορτες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 εμενα μεχρι και σημερα οταν βαζω tracking code μου βγαζει not found...γενικα οπου το βαζω λεει οτι δεν υπαρχει αυτο το tracking για αυτο ριχνω ευθυνες στο pandawill...υπαρχει καθυστεριση με τα tracking αλλα σε εμενα μιλαμε για μηνα. Αν είναι για μήνα καλλίτερα να πάρεις τα λεφτα σ πίσω αν έχεις πληρώσει με PayPal.μην το κατιστερις πολυ γιατι εχει κάποιο όριο στης ημέρες που μπορείς να ζητήσεις τα λεφτα σ πίσω.Τσεκαρε το κατευθείαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 την ιδια μερα στειλαν και το δικο μου tablet,εαν ειμαστε τυχεροι λογο ΣΚ μπορει να τα παραλαβουμε Δευτερα εαν εισαι Αθηνα stargreek εσενα σου αλλαξε κατασταση στο traking number? Εμενα ακομα γραφει "Despatched to overseas (Country code: GR)" και εχει να ανανεωθει απο 01-02-2013 οταν το κοιταω στο sg post. Μετα απο το sg post που θα παει το δεμα μου στα ελτα?εκει θα μπορω να παρακολουθω την παραγγελια μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Αν είναι για μήνα καλλίτερα να πάρεις τα λεφτα σ πίσω αν έχεις πληρώσει με PayPal.μην το κατιστερις πολυ γιατι εχει κάποιο όριο στης ημέρες που μπορείς να ζητήσεις τα λεφτα σ πίσω.Τσεκαρε το κατευθείαν.... Τα πηρα σημερα μετα απο claim στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 stargreek εσενα σου αλλαξε κατασταση στο traking number? Εμενα ακομα γραφει "Despatched to overseas (Country code: GR)" και εχει να ανανεωθει απο 01-02-2013 οταν το κοιταω στο sg post. Μετα απο το sg post που θα παει το δεμα μου στα ελτα?εκει θα μπορω να παρακολουθω την παραγγελια μου? πρεπει να ερχεται στην πολη σου σημερα, κοιτα εδω http://sao.cn/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 πρεπει να ερχεται στην πολη σου σημερα, κοιτα εδω http://sao.cn/ Μαλλον ναι αυτο γραφει "Αποστολή Συσκευασίας, Location:ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ" Δηλαδη οτι εφυγε απο αθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μαλλον ναι αυτο γραφει "Αποστολή Συσκευασίας, Location:ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ" Δηλαδη οτι εφυγε απο αθηνα? κέντρο διαλογής.Αυριο-μεθαύριο θα σου ερθει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 κέντρο διαλογής.Αυριο-μεθαύριο θα σου ερθει. θα με ενημερωσουνε απο τα ελτα της πολης μου ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 θα με ενημερωσουνε απο τα ελτα της πολης μου ε? Η θα στο φέρει ο ταχυδρόμος η θα σου φέρει ειδοποιήση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 πρεπει να ερχεται στην πολη σου σημερα, κοιτα εδω http://sao.cn/ Πώς ήξερες πότε θα πάει στην πόλη του; Εμένα στο singapore post γράφει Dispached to Oversees(GR) από τις 4/2... Η επόμενη αλλαγή που πρέπει να βγάλει ποια είναι; Μπορεί να έχει έρθει Ελλάδα και απλά να μην το γράφουν, ή το κρατάνε εκεί και δεν το έχουν στείλει ακόμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Πώς ήξερες πότε θα πάει στην πόλη του; Εμένα στο singapore post γράφει Dispached to Oversees(GR) από τις 4/2... Η επόμενη αλλαγή που πρέπει να βγάλει ποια είναι; Μπορεί να έχει έρθει Ελλάδα και απλά να μην το γράφουν, ή το κρατάνε εκεί και δεν το έχουν στείλει ακόμη; η επομενη αλλαγη ειναι "Arrived to Oversees(GR)" Μην ανυσηχεις απλα κραταει καιρο αυτη η κατασταση(Dispached to Oversees(GR). Αμα βγαλεις και τα Σαββατοκυριακα σε λιγες μερες εδω θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 η επομενη αλλαγη ειναι "Arrived to Oversees(GR)" Μην ανυσηχεις απλα κραταει καιρο αυτη η κατασταση(Dispached to Oversees(GR). Αμα βγαλεις και τα Σαββατοκυριακα σε λιγες μερες εδω θα ειναι ok thanks! Είχα αρχίσει να αγχώνομαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trechs Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδια εκανα παραγγελια 2 Φεβρουαριου απο το Geekbuying, shipped εδειξε στις 6 Φεβρουαριου και το tracking δειχνει τα παρακατω: 07-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) 08-02-2013 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Το επομενο μηνυμα θα μου δειξει οτι εχει ερθει Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts