vasilis73 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Αντε να δουμε..... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα απο ποσες μερες κανουμε dispute στο paypal??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalosko Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Κι εγω τους ειχα στειλει e-mail πριν 1 βδομαδα για ενα κινητο.. απαντηση δεν πηρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ωχ. Ύποπτο αυτό. Εγώ Φεβρουάριο είχα κάνει τελευταία παραγγελία και όλα καλά. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχουμε ιδέα τι παίζει? Καμία αργία πχ... Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni71 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Το geekbuying εκανε μια εβδομαδα να μου απαντησει, την περασμενη Κυριακη ειχαν πασχα οι καθολικοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Το geekbuying εκανε μια εβδομαδα να μου απαντησει, την περασμενη Κυριακη ειχαν πασχα οι καθολικοι. Και τι σχέση έχει το Πάσχα με τους Κινέζους;;;; :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni71 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Και τι σχέση έχει το Πάσχα με τους Κινέζους;;;; :blink: Ουδεμία απλά προσπαθώ να δώσω κάποια εξήγηση(αυξημένες παραγγελίες λόγω Πάσχα) για τις καθυστερημένες απαντήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 πριν ενα μηνα τους εστηλα μειλ απαντιση καμια και στο τσατ τους μονιμα εκτος ειναι μπορει να απελυσε τις τηλεφωνητριες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδιά εμπειρίες από το To2c ?? τι λέει σαν κατάστημα? αξιόπιστιο? έχει βγάλει σε προσφορά το Lenovo A8/806 το white που όλοι το έχουν ακριβότερο στα 147$. Να τους εμπιστευτώ? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ρίξε μια ματιά στο τοπικ με το after sale Υπάρχει θέμα με το to2c τον τελευταίο καιρό Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ρίξε μια ματιά στο τοπικ με το after sale Υπάρχει θέμα με το to2c τον τελευταίο καιρό Αυτό εδώ το νήμα λες after sale ? Αν είναι αυτό, έχει τα θεματάκια του, άρα να παραμείνω στο άριστο Vickmall? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Αυτό εδώ το νήμα λες after sale ? Αν είναι αυτό, έχει τα θεματάκια του, άρα να παραμείνω στο άριστο Vickmall? Παναγιώτης Ειναι δικο σου θεμα αν για 8$ διαφορα θα επιλεξεις το εξαιρετικο after sales του vickmall ή το μετριο προς κακο του to2c.Επειδη ειναι Lenovo ειναι δυσκολο να βγαλει hardware προβληματα καθως και πολυ καλη ποιοτητα εχει και quality control σοβαρο κανει η εταιρεια.Παντα ομως παραμονευει ο κινδυνος. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μείνε στο VickMall! Γνωστός με έβαλε ντε και καλά να του παραγγείλω από το To2C που υποτίθεται είχε στοκ το Coolpad F1 και το έχω χιλιομετανοιώσει. Είμαι έτοιμος να του πω ανέλαβε εσύ να βγάλεις άκρη, δικά σου τα λεφτά δικό σου και το κόλλημα να πάρεις από εκεί. Με έχει χιλιοταλαιπωρήσει το **μάγαζο! Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Αυτό εδώ το νήμα λες after sale ? Αν είναι αυτό, έχει τα θεματάκια του, άρα να παραμείνω στο άριστο Vickmall? Παναγιώτης Αυτό άλλα δες και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 Από ότι διαβάζω ως τώρα το vickmall έχει την πιο σταθερή απόδοση σε θέματα after sale Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά Συγνώμη αν ρωτάω κάτι το οποίο σας έχει κουράσει αλλά είναι η πρώτη μου φορά που θέλω να αγοράσω κάτι από το internet και πόσο μάλλον από τη Κίνα. Έχω βρει το Lenovo K3 Note σε 2 sites ( minideal και vickmall ) στα $175.99 , καταρχάς θα ήθελα την γνώμη σας για το κινητό και δεύτερον σε ποιο από τα δύο να το παραγγείλω.. Είδα σε παλιότερες απαντήσεις και άλλα νήματα το minideal να το θεωρείται αξιόπιστο αλλά τώρα τελευταία έχω δει υπερβολικές κακές κριτικές. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά Συγνώμη αν ρωτάω κάτι το οποίο σας έχει κουράσει αλλά είναι η πρώτη μου φορά που θέλω να αγοράσω κάτι από το internet και πόσο μάλλον από τη Κίνα. Έχω βρει το Lenovo K3 Note σε 2 sites ( minideal και vickmall ) στα $175.99 , καταρχάς θα ήθελα την γνώμη σας για το κινητό και δεύτερον σε ποιο από τα δύο να το παραγγείλω.. Είδα σε παλιότερες απαντήσεις και άλλα νήματα το minideal να το θεωρείται αξιόπιστο αλλά τώρα τελευταία έχω δει υπερβολικές κακές κριτικές. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Φιλε μου για ίδια τιμή μην το συζητάς. Απευθείας στο Βικμολ. Μακράν η καλύτερη εξυπηρέτηση που έχω δει σε μαγαζί κινέζικο. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά Συγνώμη αν ρωτάω κάτι το οποίο σας έχει κουράσει αλλά είναι η πρώτη μου φορά που θέλω να αγοράσω κάτι από το internet και πόσο μάλλον από τη Κίνα. Έχω βρει το Lenovo K3 Note σε 2 sites ( minideal και vickmall ) στα $175.99 , καταρχάς θα ήθελα την γνώμη σας για το κινητό και δεύτερον σε ποιο από τα δύο να το παραγγείλω.. Είδα σε παλιότερες απαντήσεις και άλλα νήματα το minideal να το θεωρείται αξιόπιστο αλλά τώρα τελευταία έχω δει υπερβολικές κακές κριτικές. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. απο το vickmall ειναι το πιο αξιοπιστο αυτη την στιγμη οσο για το κινητο θεωρω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα του και με σφραγιδα lenovo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο Πάλι καλά δεν το παράγγειλα από το minideal δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Κατι νεοτερο απο b2cbuying κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnkwn Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μακρυά απο minideal . Σε θέματα εγγύησης δε , σχεδόν απατεώνες . Δεν αναγνωρίζουν 12 μηνο κι ας το δηλώνουν. Ξουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ακομη καμια απαντηση απο το b2cbuying.Πληρωσα με PayPal λετε να κανω dispute η να περιμενω λιγο ακομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά , έχει γίνει κάτι με το efox έχει φύγει από το φόρουμ? Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Και το b2c buying λειπει απο το forum....γνωριζει κανεις για πιο λογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ακομη καμια απαντηση απο το b2cbuying.Πληρωσα με PayPal λετε να κανω dispute η να περιμενω λιγο ακομη; Και εγώ το ίδιο. Το σκέφτομαι. Μάλλον λέω να περιμένω 2-3 μέρες ακόμα σε περίπτωση που υπήρξε μπέρδεμα με πάσχα και αργίες. Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Παιδια μολις ανοιξα dispute στο PAYPAL,δεν παει αλλο.... Ειδα και στη σελιδα τους στο facebook οτι αρχισαν ερωτησεις γιατι δεν εχει σταλει το δεμα τους..... Μαλον το B2cbuying βαρεσε κανονια !!!! Αντε και καλα ξεμπερδεματα.... Νεοτερα απο το B2cbuying ,μετα το dispute στο paypal,μου απαντησε μεσω paypal και μου ειπε οτι θα το στειλει σε 2 μερες. Αντε να δουμε αν θα το στειλει και τι θα στειλει !!!!! το κινητο ή αδειο κουτι ????????????????? Edited April 14, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ναι ρε παιδιά τη έγινε με το efox? Ξέρει κανένας διαχειριστής να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts