stargreek Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) ειναι ομως 5" και εχει 800χ400 αναλυση :( sorry λαθος λινκ http://www.pandawill.com/i7100-smart-phone-android-41-mtk6577-dual-core-1g-ram-3g-gps-53-inch-80mp-camera-p69899.html και εδω Edited November 28, 2012 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καλησπέρα!υστερα απο 4 χρονια με μηλοφωνο,αποφάσισα να μπω στον κόσμο των android..με ενδιαφέρουν οι dual sim συσκευές.ειδα αυτο το Jiayu G3 & μ´εχει ζαλίσει.....!θα ´θελα τα φώτα σας στα εξής ζητήματα:1)Ποια ειναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο κινητό;2)εχετε να μου προτείνετε κάποιο αλλο(με τα ίδια χρηματα&χαρακτηριστικα);3)κανω ψώνια μέσω Ίντερνετ αλλα πρώτη φορά για τόσο μεγάλη αγορά,ποια sites προτείνετε & πως θ´αποφυγω το τελωνείο & τα συναφή;απ´το eBay να το αποκλείσω;4)θα υποστηρίζει τα ελληνικά η συσκευή;αυταααα...!συγγνωμη για το μακροσκελές μήνυμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Να ρωτησω παλι για το τελευταιο site που προτεινατε αν ειναι αξιποπιστο :rolleyes:? http://www.resellerratings.com/store/FocalPrice http://www.trustpilot.com/review/www.focalprice.com http://www.webutation.net/go/review/focalprice.com# αρκετά ασφαλές σύμφωνα με τα παραπάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλησπέρα!υστερα απο 4 χρονια με μηλοφωνο,αποφάσισα να μπω στον κόσμο των android..με ενδιαφέρουν οι dual sim συσκευές.ειδα αυτο το Jiayu G3 & μ´εχει ζαλίσει.....!θα ´θελα τα φώτα σας στα εξής ζητήματα:1)Ποια ειναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο κινητό;2)εχετε να μου προτείνετε κάποιο αλλο(με τα ίδια χρηματα&χαρακτηριστικα);3)κανω ψώνια μέσω Ίντερνετ αλλα πρώτη φορά για τόσο μεγάλη αγορά,ποια sites προτείνετε & πως θ´αποφυγω το τελωνείο & τα συναφή;απ´το eBay να το αποκλείσω;4)θα υποστηρίζει τα ελληνικά η συσκευή;αυταααα...!συγγνωμη για το μακροσκελές μήνυμα.. Για το jiagu G3 δεν ξέρω αν θα το τολμούσα, μπορείς να δεις reviews όμως στο youtube και στο ιντερνετ. Και το λεω αυτό διότι μέχρι να ερθει μας εβγαλε την παναγια, το περιμέναμε σεπτέμβρη και βγήκε τέλη νοέμβρη. Σαν εμφάνιση πάντως μετράει. Εγώ έχω το newman n1 να ξέρεις οτι αυτή τη στιγμή ειναι το Best seller της αγοράς και όχι άδικα. Είναι πάμφθηνο(σε σχέση με το μηλόφωνο που είχες ειναι 4-5 φορές κάτω σε τιμή) και πραγματικά καλό. Ξυπνητήρι βαράει και κλειστό, dual core 1ghz επεξεργαστή, 1gb Μνήμη, 8Mp καμερα με πραγματικά αξιοζήλευτες φωτογραφίες και 720p βίντεο.Οθόνη 4,3 και χάρτες όσους θές όλης της ευρώπης. Μέχρι στιγμής το έχω παραγγείλει και για 2 φίλους μου. Τωρα σε περίπτωση που δεν σου αρεσει το newman n1 είτε σαν μάρκα είτε σαν εμφάνιση υπάρχει το zte v970 με ίδια ακριβως χαρακτηριστικά εκτός απο 2: καμερα 5Mp και οχι 8, δεν εχει εμπρός κάμερα σε αντίθεση με το Newman που έχει. Κατά τα άλλα ειναι ακριβώς το ίδιο(το ξυπνητήρι δεν ξέρω αν χτυπάει) και το ίδιο σε τιμή.Είναι και zte άρα ενδεχομένως ποιο αξιόπιστο(?) Στην επιλογή αντί του jiagu g3 έχεις και το Umi x1 το οποίο ειναι και αυτό σε ίδια τιμή και σε ίδια χαρακτηριστικά. με οθόνη 4,5 ιντσες. Πιστεύω ότι μια απο όλα αυτά πρέπει να ειναι η επιλογή σου, ειναι όλα καλά και πραγματικά αξίζουν τα χρήματά τους. Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Για το jiagu G3 δεν ξέρω αν θα το τολμούσα, μπορείς να δεις reviews όμως στο youtube και στο ιντερνετ. Και το λεω αυτό διότι μέχρι να ερθει μας εβγαλε την παναγια, το περιμέναμε σεπτέμβρη και βγήκε τέλη νοέμβρη. Σαν εμφάνιση πάντως μετράει. Εγώ έχω το newman n1 να ξέρεις οτι αυτή τη στιγμή ειναι το Best seller της αγοράς και όχι άδικα. Είναι πάμφθηνο(σε σχέση με το μηλόφωνο που είχες ειναι 4-5 φορές κάτω σε τιμή) και πραγματικά καλό. Ξυπνητήρι βαράει και κλειστό, dual core 1ghz επεξεργαστή, 1gb Μνήμη, 8Mp καμερα με πραγματικά αξιοζήλευτες φωτογραφίες και 720p βίντεο.Οθόνη 4,3 και χάρτες όσους θές όλης της ευρώπης. Μέχρι στιγμής το έχω παραγγείλει και για 2 φίλους μου. Τωρα σε περίπτωση που δεν σου αρεσει το newman n1 είτε σαν μάρκα είτε σαν εμφάνιση υπάρχει το zte v970 με ίδια ακριβως χαρακτηριστικά εκτός απο 2: καμερα 5Mp και οχι 8, δεν εχει εμπρός κάμερα σε αντίθεση με το Newman που έχει. Κατά τα άλλα ειναι ακριβώς το ίδιο(το ξυπνητήρι δεν ξέρω αν χτυπάει) και το ίδιο σε τιμή.Είναι και zte άρα ενδεχομένως ποιο αξιόπιστο(?) Στην επιλογή αντί του jiagu g3 έχεις και το Umi x1 το οποίο ειναι και αυτό σε ίδια τιμή και σε ίδια χαρακτηριστικά. με οθόνη 4,5 ιντσες. Πιστεύω ότι μια απο όλα αυτά πρέπει να ειναι η επιλογή σου, ειναι όλα καλά και πραγματικά αξίζουν τα χρήματά τους. Σ´ευχαριστω πάρα πολυ!απο ποιο μαγαζάκι το πηρες;;υποστηριζει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 ΕΡΩΤΗΣΗ SOS απο android-sale.com εχει αγορασει κανενας απο αυτο το σιτε??? ειναι αξιοπιστω?? θελω να παρω ενα umi-x1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Προσοχη στο umi x1 . Ακουγονται πολλα για το gps του. Λενε οτι βγηκε 2η παρτιδα με διορθωμενο gps αλλα και παλι θελει ψαξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Προσοχη στο umi x1 . Ακουγονται πολλα για το gps του. Λενε οτι βγηκε 2η παρτιδα με διορθωμενο gps αλλα και παλι θελει ψαξιμο κρίμα... εμφανισιακά σπάει! ακόμα και δίπλα στο πανέμορφο Jiayu G3 Δώσε μας αν θέλεις ένα link για τα προβλήματα που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 κρίμα... εμφανισιακά σπάει! ακόμα και δίπλα στο πανέμορφο Jiayu G3 Δώσε μας αν θέλεις ένα link για τα προβλήματα που αναφέρεις. Παντως στο xda λενε οτι ειναι software θεμα κ οχι hardawere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παντως στο xda λενε οτι ειναι software θεμα κ οχι hardawere Οι αποψεις διιστανται. Αλλοι λενε software αλλοι hardware . Το σίγουροσιγουρ ειναι πως δεν εχει ξεκαθαρίσει το τοπιο. Επισης διαβαζω και για κακη μπαταρια . Κριμα γτι ειναι πανεμορφο και πολυ λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 http://www.pandawill.com/changjiang-n7300-smart-phone-57-inch-hd-ips-screen-android-40-mtk6577-dual-core-1g-ram-3g-gps-p70020.html?req_id=03bc49fc48X259a9Y00001464T50c27141 Αυτο πως σας φαινεται?μου αρεσουν τα χαρακτηριστικα του και η μεγαλη οθονη και η τιμη φυσικα.Απλα δεν εχω ερθει σε επαφη με κινεζικο ποτε και φοβαμαι την ποιοτητα κατασκευης...τι λετε?καμια αλλη εναλλακτικη σε οθονη πανω απο 5-5,5 ιντσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 http://www.pandawill.com/changjiang-n7300-smart-phone-57-inch-hd-ips-screen-android-40-mtk6577-dual-core-1g-ram-3g-gps-p70020.html?req_id=03bc49fc48X259a9Y00001464T50c27141 Αυτο πως σας φαινεται?μου αρεσουν τα χαρακτηριστικα του και η μεγαλη οθονη και η τιμη φυσικα.Απλα δεν εχω ερθει σε επαφη με κινεζικο ποτε και φοβαμαι την ποιοτητα κατασκευης...τι λετε?καμια αλλη εναλλακτικη σε οθονη πανω απο 5-5,5 ιντσες? Αν βρεις υποστήριξη από την κοινότητα τότε φαίνεται τίμια πρόταση. Έχει και μεγάλη μπαταρία. Δεν πιάνω αυτο που λέει για 2GB rom όμως. Έχω πιάσει στα χέρια μου ένα αντιστοιχο σκαρί αλλά με τραγική ανάλυση. Το πίσω μέρος του ήταν ακριβώς το ίδιο ομως. Ψάξε για κριτικές σε ξένα φόρα. Αν δεν βρεις feedback θα σου λεγα να μείνεις μακριά και να πας σε μια πιο δοκιμασμένη λύση. Έχει και Zopo σε τόσες ίντσες. Επίσης, να κάνω ένα μίνι review για την επικοινωνία με το etotalk.com Μέσω e-mail οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι. Απαντάνε πολύ γρήγορα. Ειδικά τις πρωινές ώρες! Αλλά μου τυχε και ταχύτατη απάντηση απογευματινή ώρα Ελλάδας. Ζήτησα έκπτωση για 2 κινητά. Πλήρωσα κανονικά το ποσό και μου έκαναν επιστροφή στο paypal αυτό που είχαμε συμφωνήσει. Βέβαια μετά ανακάλυψαν ότι το Newman N1 δεν υπήρχε σε στοκ και θα καθυστερούσε, αλλά πρότειναν το ZTE V970 που ούτως ή άλλως χαλβάδιαζα και δεν με πείραξε. Μάλιστα είπαν ότι θα βάλουν και δωράκι μαζί για να μη τους κάνω μούτρα. Συνεπώς, αν ψάχνετε κατάστημα για να μπορείτε να συνεννοηθείτε για κινητό, το etotalk.com είναι καλό. Τώρα αναμένω και το πακετάκι (EMS shipping) για να δω τι πουλιά πιάσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Αν βρεις υποστήριξη από την κοινότητα τότε φαίνεται τίμια πρόταση. Έχει και μεγάλη μπαταρία. Δεν πιάνω αυτο που λέει για 2GB rom όμως. Έχω πιάσει στα χέρια μου ένα αντιστοιχο σκαρί αλλά με τραγική ανάλυση. Το πίσω μέρος του ήταν ακριβώς το ίδιο ομως. Ψάξε για κριτικές σε ξένα φόρα. Αν δεν βρεις feedback θα σου λεγα να μείνεις μακριά και να πας σε μια πιο δοκιμασμένη λύση. Έχει και Zopo σε τόσες ίντσες. Κατ αρχας ευχαριστω για την απαντηση :) Τη zopo την αναφερεις ως αξιοπιστη-δοκιμασμενη λυση?ειμαι ασχετος :lol: το ψαξα λιγο και βγαζει εως 5.3 που ειμαι οκ αλλα υπαρχει και η επιλογη που ανεβασε παραπανω ο stargreek και σε χαμηλοτερη τιμη.ποιο απο δυο να προτιμησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Κατ αρχας ευχαριστω για την απαντηση :) Τη zopo την αναφερεις ως αξιοπιστη-δοκιμασμενη λυση?ειμαι ασχετος :lol: το ψαξα λιγο και βγαζει εως 5.3 που ειμαι οκ αλλα υπαρχει και η επιλογη που ανεβασε παραπανω ο stargreek και σε χαμηλοτερη τιμη.ποιο απο δυο να προτιμησω? Εμπειρία απο πρώτο χέρι για κινεζικο κινητό δεν έχω ακόμα. Σε λίγες μέρες θα έχω. :happy: Οπότε ακόμα δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια συσκευή ως αξιόπιστη. Τα zopo πάντως τα βλέπω παντού. Μάλιστα διαβάζοντας σχόλια καταναλωτών στα διάφορα online stores οι admins συχνά τα προτείνουν ως καλές εναλλακτικές σε άλλα κινέζικα κινητά. Δες πχ αυτό το zopo ZP900. Είναι στη διάσταση που ψάχνεις, με 1gb ram, τον mtk 6577 και αξιοπρεπή ανάλυση (αν και στις 5,3 ίντσες δεν ξέρω πόσο ικανοποιημένος θα ήμουν εγώ με αυτήν την ανάλυση). Πάντως σε πληροφορώ ότι το συγκεκριμένο το έχω στα υπόψιν μου για "μεγάλη" συσκευή. Προτεραιότητα όμως δώσε σε μια αναζήτηση για υποστήριξη σε ξένα φόρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Βοηθεια Παιδες εχω ψηθει για να παρω ενα "θηριο" απο κινα και θελω γνωμες. Νομιζω υστερα απο λιγο ψαξιμο οτι Xiaomi mi2 kai Meizu MX2 ειναι τα καλυτερα που κυκλοφορουν. Εαν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο δεκτες προτασεις.Το προβλημα ειναι απο που να το αγορασωωωω και αν θα μου βαλουν ελληνικα μεσα. Αυτο το καταστημα το ξερει κανεις? http://www.1db.fr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Προσωπικά όχι, αλλά με τά απο έρευνα δεν έβγαλε κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι και απο Γαλλία, οπότε γλυτώνεις ο άγχος τελωνείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Απο τα http://www.hotmid.com και το http://realpricesfromchina.com/ εχει αγορασει κανεις ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καποια γνωμη για Xiaomi mi2 kai Meizu MX2? ειναι τα καλυτερα που κυκλοφορουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 xiaomi mi2 τουμπανο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καποια γνωμη για Xiaomi mi2 kai Meizu MX2? ειναι τα καλυτερα που κυκλοφορουν? Αν δεν κανω λαθος αυτα ειναι και τα δυο μονοκαρτα. To Xiaomi αναφερθηκε οτι θα κυκλοφορησει και με μπαταρια 3000mAh οποτε αυτο ειναι πλεονεκτημα. Ριξε και μια ματια στα Newman N2 και Jiayu G4... Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznotgood Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Καποια γνωμη για Xiaomi mi2 kai Meizu MX2? ειναι τα καλυτερα που κυκλοφορουν? Κατά την γνώμη μου πας σε Xiaomi έχει FM έχει καλύτερη μπαταρία και λίγο καλύτερη μπροστά κάμερα. Κατά τα άλλα ίδια φάση απλά δεν είναι δίκαρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδες αυτα τα sites τα γνωριζετε? lightake.com uredeal.com Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 έχω προπαραγγείλει το xiaomi mi2 από το realpricesfromchina. Η διαδικασία να καλύψει τις προπαραγγελίες είναι αργός εξ'αιτίας των μικρών ποσοτήτων που βγάζει η εταιρία αλλά δείχνει οτι το δουλεύει το πράγμα, υπάρχει άριστη επικοινωνία με τον Adel που έχει το site σε ότι ρωτήσεις, καθώς και μ αρέσει που σε ενημερώνει για ότι προκύπτει. Τον θεωρώ αξιόπιστο και απλά περιμένω Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 realpricesfromchina , merimobiles , aliexpress , alibaba αξιοπιστα ολα τα συγκεκριμενα sites...Εγω περιμενω ενα review απο ενα παιδι που παρελαβε σημερα το Xiaomi mi-2...Και τα 2 τουμπανα ειναι και το Meizu MX II και το Χiaomi Mi-2..Παντως το Meizu MX II ξεκιναει 19/12 την επομενη μεγαλη παρτιδα για οποιον ενδιαφερεται.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexport Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Καλησπερα κ απο μενα. Σκοπευω να αλλαξω το ΖΤΕ Skate που εχω για καποιο chinese dual sim. Εχω καταληξει στο ThL W6. Το εχει φερει κανεις στην Ελλαδα να μου πει εντυπωσεις? Την καλυτερη τιμη την εχω βρει στο minideal. Για το εν λογω site τι ξερουμε? Να προχωρησω αμεσα?? Edit: Για το antelife ξερουμε τιποτα?? Edited December 19, 2012 by alexport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts